lauantai 17. maaliskuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: viikko 17, glitter

31 viikon kynsilakkahaaste, viikko 17 ja aiheena glitter.

Kukapa ei rakastaisi glitteriä? Niin kaunista, kimaltavaa ja hehkuvaa - ja valitettavasti niin vaikeaa poistaa. Siinä syy, miksi yleinsä kuitenkin välttelen glitterkynsilakkoja.






Nyt kuitenkin uhrauduin tämän haasteen vuoksi, ja valitsin teille nähtäväksi kauneimman glitterini.






Nubar Petunia Sparkle on upea punavioletti glitterkynsilakka Nubar Sparkles Collectionista keväältä 2010. Royal Purple, niin kuin yksi työkaverini sanoi.

Petunia Sparkle ei ole kyllä mikään kovin peittävä jos sitä käyttää yksinään. Jouduin laittamaan kolme kerrosta, että sain edes tällaista jälkeä. Mutta lopputulos palkitsee kyllä, se on upean kimaltava. Ja sen poistaminen tulee olemaan helvettiä.






Tietäväthän kaikki muuten trickin glitterkynsilakan poistamiseen? Vanulaput leikataan kynnen kokoisiksi palasiksi, niille laitetaan kynsilakanpoistoainetta ja ne asetellaan kynsien päälle. Sitten sormet kääritään foliopalasiin yksi kerrallaan, muhitellaan noin 5 minuuttia ja sitten glitterin pitäisi lähteä hups vaan. Itse aion nyt kokeilla tätä temppua Petunia Sparklen kanssa.

Det är mitt dagens tips, niin kuin ihana Maria Montazami aina sanoo Svenska Hollywoodfruarissa.






Petunia Sparkle on siltä ajalta kun olin ihastunut tällaiseen lämpimänä loistavaan violettiin.

Minulla on Mangon paita samaa kirkasta violettia. Myös Odd Mollyn ihana Scarf scarf sävyssä Royal on samaa sävyä.




Ja tietenkin tein myös silmämeikin samaan violettiin teemaan.

Voidemaiset L'Oreal Color Infaillible -luomivärit tulivat markkinoille viime keväänä 2011. Minulla on niitä useammassa eri sävyssä, ja olen vähän pelännyt että jos ne kuivahtavat vuoden aikana. Erityisesti kesällä ne ovat nimittäin mielestäni käteviä, kun pysyvät kuumissa olosuhteissa ja ulkoilmassa paremmin kuin puuterimaiset luomivärit.

Onneksi tämä violetti 005 Purple Obsession oli ainakin ihan kunnossa. Purkissakin lukee kyllä säilyvyysaikana 24 kk, eli vielä keväällä 2013 tätä pitäisi voida ongelmitta käyttää.

Voidemaiset Color Infaillible -luomivärit muuttuvat kuivuessaan puuterisemmaksi.

Toisena luomivärinä minulla oli käytössä punavioletti Chrome Intensity -luomiväri L'Orealin Chrome Intensity -kokoelmasta keväältä 2010. Chrome Intensity -kokoelmaa mainostettiin näyttelijä Evangeline Lillyn kasvoilla, suurella, eksoottisella sinisellä perhosella ja samansävyisellä silmämeikillä.

Chrome Intensity -kokoelmassa ilmestyi neljä kirkasta ja värikästä luomiväriä: turkoosi Aquadisiac, tummansininen Blue Jean, ruskea Cacao Mania ja tämä violetti Purple Obsession, jolla on siis sama nimi kuin tuolla voidemaisella L'Orealin Color Infaillible -luomivärillä. Nyt kyllä vähän mielikuvitusta lisää Lorkku, ei kaikkien violettien luomivärien nimi voi olla Purple Obsession!

Ostaessani muuten tuon jälkimmäisen Chrome Intensity Purple Obsessionin, myyjä suositteli nimenomaan yhdistämään sen tuon tummemman violetin Color Infaillible Purple Obsessionin kanssa. Nämä kaksi erisävyistä violettia sopivat kyllä erinomaisesti yhteen!







Tällainen violetti silmämeikki sopii vihreisiin silmiini ehdottomasti kaikkein parhaiten. Silti käytän tällaista nykyään aika harvoin, sillä vaikka jokin sopisi kuinka hyvin, se vain alkaa pidemmän päälle kyllästyttää.

Pitää kuitenkin muistaa tämä, jos joskus on jotain tärkeää menoa, jossa haluan olla oikein edukseni!


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

8 kommenttia:

  1. Lakka näyttää kyllä tosi kauniilta, mutta se on kyllä totta että sen poistaminen on helvetillistä. Folioniksi on kyllä hyvä, mutta itse koen sen aika epämiellyttäväksi ja se tuntuu muutenkin siltä kuin sormet rusinoituisivat. :D

    Silmämeikki on ihana, voisin itse hyvin käyttää ja olisihan se myös suositeltavaa kun silmäni ovat vihertävät. :) Olen vain nykyään aika laiska luomivärien suhteen.

    VastaaPoista
  2. Onpas ihana lakka =) Minä en oo ikinä jaksanut kokeilla tuota folioniksiä ja tuskin koskaan kokeilenkaan, kyllä ne glitterit lähtee kun aikansa hinkkaa =D Ja muutenkin ajatus siitä että muhittelisi sormiaan kynsilakanpoistoaineessa..eijei.

    VastaaPoista
  3. Ihana Petunia Sparkle, yksi minunkin lemppariglittereistä ja just tuo Nubar multa myös löytyy :). Folioniksi on oikeesti toimiva ja kannattaa käyttää sitä, koska muuten glitterin poistaminen on just sitä helvettiä :P... Ja jos poistoaine alkaa polttaa sormenpäitä, kannattaa kokeilla jotain toista ainetta, ennen kuin hylkää koko konstin ;).

    VastaaPoista
  4. Hei Pupu! Laitoin sulle sähköpostia, koskien luomivärejä... :)

    VastaaPoista
  5. Oiii, kynsilakka näyttää superherkulliselta. Itse kyllä koen tuon trickin "Vanulaput leikataan kynnen kokoisiksi palasiksi, niille laitetaan kynsilakanpoistoainetta ja ne asetellaan kynsien päälle. Sitten sormet kääritään foliopalasiin yksi kerrallaan, muhitellaan noin 5 minuuttia ja sitten glitterin pitäisi lähteä hups vaan." aivan liian työlääksi. Itsellä ei riittäisi kärsivällisyys.. mielummin hinkkaan sitten kynsiä kolme kertaa niin että glitterit on pitkin pöytiä ja poskia x)

    VastaaPoista
  6. Serrated B: Kauneuden hinta on näköjään aina jotakin, Nubar Petunia Sparklen tapauksessa näköjään hermojen menettäminen kynsilakan poistamisessa. :)

    En ole koskaan itse kokeillut tuota folioniksiä, vaan aina hinkkailut ihan kyllästyneenä glittereitä irti tavalliseen tapaan vanulapulla ja kynsilakanpoistoaineella. Nyt aion kokeilla, sillä kolme kerrosta Petunia Sparklea ei tule valitettavasti lähtemään helposti. :)

    Voi kiitos! Violetit sopivat kyllä niiin hyviä värejä vihreille silmille! Tulee ihan toisella tavalla silmien oma väri esille. Jos haluaisin olla edukseni, käyttäisin aina violettia silmämeikkiä, mutta kaikkeen valitettavasti kyllästyy. :)


    Nova: Eikös olekin, se on tosiaan sparkkeli, säihkyy ja hehkuu. :)

    Aion nyt kokeilla foliotemppua, vaikka tähän asti olen pelännyt liikaa kynsilakanpoistoainetta niin kuin sinäkin. Tiedän vain, että tuo Petunia Sparkle ei tule olemaan helppo poistaa, joten nyt on varmaan viimeistään kokeiltava. Katsotaan miten toimii! :)


    Sannu: Muistinkin että sulla on Petunia Sparkle, se on kyllä niin ihana! Ei ehkä ihan keväisin kynsilakka, mutta ihana. :)

    Ja kiitos rohkaisusta folioniksin suhteen! Ajattelin kokeilla ihan samaa tavaraa kuin millä normaalistikin poistan kynsilakkani, eli Maybellinen vihreää kynsilakanpoistoainetta. Sen pitäisi olla aika hellävarainenkin, joten toivotaan että ei kirvele. Mutta hyvä tietää, että ihan heti ei kannata joka tapauksessa luovuttaa! :)


    Milla: Kiitos, katsoinkin sen ja vastailen sulle piakkoin. Kaupat tulee varmasti, kiitos! :)


    Mirette: Kiitos paljon! Petunia Sparkle on tosi hieno. Ihan käsittämätön kimallus ja hehkuva violetti väri, ihana! :)

    Aion nyt itse kokeilla ensimmäistä kertaa folioniksiä, kun ajattelin että jos se säästäisi hermoja ja aikaa. Glitterin irtihinkkaaminen on muuten niin työlästä ja tylsää, että toivotaan että helpottuisi tällä tempulla edes vähäsen! :)

    VastaaPoista
  7. Ihan rakastuin tähän silmämeikkiin! Mun mielestä se on todella nätisti toteutettu ja kaikki natsaa yhteen: sävyt, häivytys, rajaus. Harmi, etteivät lilat ja punertavat sävyt minulle niin sovi (vaikka niitä uhalla käytänkin!), yritän silti inspiroitua tästä omiinkiin meikkailuihin :)

    Huh, tuntuupa kirjoittaminen vaikealta, kun en ole pitkään aikaan mitään blogiin liittyvää kirjoittanut. Kandi on kuitenkin nyt valmis ja paketissa, joten pieni postaustauko sallittakoon. Kiva olla taas täällä kommentoimassa muiden postauksia ^_^

    VastaaPoista
  8. Elisa: Voi kiitos, you're so sweet!

    Minun pitäisi varmaan meikata muutenkin voimakkaammin useammin, sillä monet sanovat että vahva silmämeikki sopii minulle, vaikka olenkin muuten vaaleaihoinen. Ja erityisen hyvin sopivat kyllä nämä violetit: sekä ihon sävyyn että silmien väriin. :)

    Onneksi olkoon kandista, tosi hieno saavutus! Ja blogimaailma kyllä odottaa täällä sua, huoli pois. Kivaa kyllä kun palaat! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)