tiistai 7. helmikuuta 2012

Tämän hetken suosikkeja; helmikuu 2012

Muutamissa ihanissa kosmetiikkablogeissa kuten Pretty Sweet ja Sinistä pintaa -blogeissa on ollut tapana listata aina kuukauden suosikkituotteita ja muitakin kivoja juttuja. Olen tykännyt näistä postauksista kovasti.    

Ajattelin, että voisin itsekin silloin tällöin esitellä omia suosikkituotteitani, niin että täällä ei olisi aina vain uutuuksien ja uusien ostosten esittelyä, vaan myös vanhemmat, ahkerassa käytössä hyväksi havaitut tuotteet pääsisivät esille.

Joten olkaapas hyvä, Pumpulipupun tämän hetken suosikkeja helmikuussa 2012:






Tässä on siis muutamia suosikkituotteitani, joihin olen tällä hetkellä erityisen ihastunut.

Ziaja Cocoa Butter Hand Cream -käsivoide, Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser -itseruskettava kosteusvoide sekä Too Faced Snow Bunny Bronzer -aurinkopuuteri.






Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser on kevyesti itseruskettava kosteusvoide, joka valittiin parhaaksi itseruskettajaksi mm. Kauneus ja Terveys -lehdessä viime vuonna, täysin ansiosta.  

Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser on vaaleaa ja kovasti kosteusvoiteen oloista, ei siis mitään perinteistä itseruskettajaa. Ruskettava vaikutuskin on hyvin hienovarainen, subtle, eli juuri sopiva ainakin minun hyvin vaalealle ja talvikalpealle iholleni. Tällä tuotteella et saa aikaan rajoja tai sitä ihanaa oranssia porkkana-efektiä.

Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturisen tuoksu ei ole myöskään tyypillinen itseruskettavan. Se tuoksuu hyvin miellyttävälle kermaiselle voille ja aavistuksen trooppiselle kookokselle, eli on sikälikin erittäin mukava käyttää. Keveydestään huolimatta vähän tarkkana joutuu kuitenkin vaatteiden kanssa olemaan, eli kuten muutkin itseruskettajat Hawaiian Tropic Gradual Bronze värjää vähän ennen kuin se on imeytynyt. Eli ihan kuin tavallista kosteusvoidetta sitä ei voi sentään käyttää.

Lopputulos Hawaiian Tropic Gradual Bronzella on kivan luonnollinen ja hehkuva.

Ihana tuote, jota aion ehdottomasti ostaa lisää!

Saatavuus nimenomaan Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturisella on ollut mielestäni aika heikko, vaikka Hawaiian Tropicin tuotteita noin yleensä myydään ainakin Sokoksella ja Seppälässä. Tätä Gradual Bronzea olen nähnyt vain Stockmannilla, jossa 200 ml:n purkin hinta on 7,90 euroa. Ei siis ole edes kallista huvia tämä ihanuus! 






Toinen suosikkini nyt talven pakkaskeleillä on ollut Ziaja Cocoa Butter Hand Cream -käsivoide.

Ziaja Cocoa Butter -käsivoide ei nyt sinänsä ole mikään kosteutuksen ihme, mutta ehdottomana etuna tässä on kerta kaikkiaan maukas suklaan tuoksu. Paraskaan käsivoide ei nimittäin auta ellei sitä tule käytettyä, ja tämän Ziaja Cocoa Butter -käsivoiteen käyttö on pelkkää nautintoa sen hurmaavan tuoksun vuoksi.

Ziaja on puolalainen merkki, joka tekee ns. luonnollista kosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikan sertifikaattia tuotteilla ei ymmärtääkseni ole, mutta niissä pyritään käyttämään luonnollisia ainesosia.

Tämän kaakaokäsivoiteen vaikuttavat aineet ovat kaakaovoi ja rapsiöljy (canola oil).

Ziajan tuotteet ovat hyvin edullisia. Kaakaokäsivoiteen ostin syksyllä Kauneus- ja Muotimessuilta kahden kappaleen paketissa, jolla oli hintaa yhteensä 3,95 euroa. Eli yhden voiteen hinnaksi jäi noin kaksi euroa. Koska tämä on niin edullista ja herkullisentuoksuista, tätä tulee käytettyä myös huoletta ja usein, ja siitähän kuivat kädet ja kynnet tykkäävät!

Ziajaa saa ostaa myös Ziajan maahantuojan Face Helsingin myymälästä Helsingin Kalliosta. Se on auki arkisin klo 10-19, mutta huomioittehan, että se on valitettavasti lauantaisin suljettu. 

Olen käynyt myymälässä muutaman kerran, ja siellä on ollut hyviä tarjouksia, ystävällinen palvelu ja varsin antelias näytteenjakopolitiikka. Suosittelen siis lämpimästi!

Muut Ziajan jällenmyyjät löydät täältä.






Viimeisenä  vielä tämä yksi söpöläinen, eli Too Faced Snow Bunny Bronzer -aurinkopuuteri.

Too Faced on jo merkkinä aivan mielettömän suloinen ja kiva, ja sillä on vielä useita ihania bronzereita eli aurinkopuutereita.

Minä ostin tämän jo aika legendaarisessa maineessa olevan Snow Bunnyn syksyllä Rooman Sephorasta. Nythän Too Facedia saa myös Tallinnan Kaubamajasta. Tukholman Åhlens valitettavasti lopetti merkin myymisen, mutta myös esim. Kööpenhaminasta löytyy. Netistäkin voi tilata ainakin joitakin tuotteita esim. Nellyltä tai Asoksesta.

Olen aivan ihastunut Snow Bunnyn jättämään valoisaan hehkuun. Se on minusta ruskeiden sävyjensä vuoksi tavallaan kyllä aurinkopuuteri, mutta toimii samalla myös highlighterina vaaleutensa ja hohtavuutensa vuoksi. Laitan sitä aivan viimeisenä poskipäille, otsalle, ja aivan aavistuksen nenälle ja leualle isolla siveltimellä, kun olen tehnyt jo muun meikkipohjan meikkivoiteineen ja puutereineen, ja lisännyt myös tavallisen aurinkopuuterin ja poskipunan.

"Get that skin perfecting, subtly sun-kissed glow, that before now, could only be achieved by the Snow Bunnies who hit the ski slopes of Aspen for a day of downhill frolicking." sanotaan Snow Bunnyn pakkauksessa. Eli aivan erinomaisesti sopiva tuote myös Suomen helmikuuhun, jossa aurinko ei vielä paljon lämmitä.






Ainoa vähän harmittava asia on se, että minun Snow Bunnyssani ei lue peilissä Too Facedin tunnuslausetta "Why be pretty when you can be gorgeous?". Niin, miksi? Ystävälläni on sama tuote, jonka hän on ostanut Tukholman Åhlensilta, ja siinä on vielä bonuksena tämä inspiroiva teksti. 

Too Facedilla on näitä bronzer pupusia muuten muitakin: kaksivärinen ruskea Sun Bunny, Snow Bunnya vastaava mutta ruskeampi Beach Bunny ja vedenkestävä Aqua Bunny

Muuten Too Faced harrastaa mm. leopardeja: Peach Leopard on bronzer, Candy Leopard poskipuna ja Pink Leopard highlighter. Niitä myydään myös samassa suloisessa setissä, jonka nimi on Leopard Love. Miau!

What's there not to like: ihania tuotteita, ihanissa pakkauksissa, ihanilla nimillä!

Olen muuten parhaillaan Tallinnassa, jossa tutkin jo Kaubamajan Too Faced valikoimaa. Viimeksi Tallinnassa käydessäni luulin, että Snow Bunnyn hinta täällä olisi ollut 21,90 euroa kun se maksoi Rooman Sephorassa 26 euroa. Nyt minulle kuitenkin selvisi hyllyjä tarkemmin luodatessani, että kun melkein kaikki muut Too Facedin bronzerit maksoivat 21,90 euroa oli Snow Bunnyn hinta kuitenkin 25,90 euroa, eli sama kuin Sephorassa. Nähtävästi suosiosta saa siis maksaa. Mutta sen verran ihana tämä lumipupunen on, että ei haittaa!  

11 kommenttia:

  1. Voi vitsi, meillä on jotain telepatiaa! Postasin juuri oman kuukauden suosikkipostaukseni ja sitten huomasin sun juuri postanneen myös omasi :)

    Snow Bunny on kyllä niin ihana, mulla on sitä nytkin kimmeltämässä poskipäillä ;) En varmaan pärjäisi enää ilman!

    Mulla olisi nyt se reissu Nizzaan edessä eli Sephoraaa here i come! No ei nyt ihan, mutta onhan Sephora kyllä sellainen meikkifriikin paratiisi, jota ei joka päivä pääse vierailemaan. Sephoran liikkeissä on muutenkin jotenkin spesiaalimpi fiilis kun vaikkapa Stockan kosmetiikkaosastolla :)

    VastaaPoista
  2. Minä liidähdin heti haukkana googlettamaan tuota Ziajaa ja löysin kyllä erään kaupan josta niitä saa käsittääkseni ihan maija meikäläisetkin tilattua. Tosin hinnat ovat sitten korkeammat, ilmeisesti tuo esittelemäsi käsivoide maksaa siellä 8,01 € (ihme luku joo, onkohan tuo sittenkään kuluttajille tarkoitettu kauppa..hmm). Tässä suora linkki Ziajan tuotteisiin: http://www.korujakauneus.fi/kosmetiikka/ziaja-tuotteet/

    Ja hei, olikohan se just tänään kun Pretty.fi-nettikauppa ilmoitti Too Facedin kevätuutuuksien saapumisesta kauppaan. Katsoin valikoimaa ja ei siellä ollut nyt tuota Snow Bunnya, mutta eräs toinen aurinkopuuteri kyllä löytyi. Hinnat vaan ovat luonnollisesti kalliimpia kuin ulkomailla...

    Oih, Kaubamaja, sinne kun pääsisi... Kerran oon käynyt ja silloin päämääränä oli löytää Fruttineita. Ja löytyihän niitä =D Mutta uudemmankin kerran mieli halajaa sinne, kun pääsisi oikein ajan kanssa haahuilemaan sinne niin voihan pojat =)

    VastaaPoista
  3. Nyt mulle tuli himo käydä nappaamassa uudet pullot tota Ziajaa :P Tuo Hawaiian Tropicin itseruskettava kuulostaa tosi hyvältä! En tiedä miksi en ole ennen huomioinut kyseistä merkkiä. Tuntuu kuitenkin siltä, että olisin siitä annenkin lukenut hyviä juttuja.
    Minulla itseruskettavaissa se häiritsevin asia on juurikin se haju mikä jää leijumaan levityksen jälkeen. Mutta minulle ei kuitenkaan onnistuisi mitenkään saada rusketusta ilman itseruskettavaa, enkä edes haluaisikaan altiista itseäni auringolle, niin tämä voisi olla pelastus valkoiselle kesäiholleni. Kiitos vinkistä siis! :)

    VastaaPoista
  4. Mä kävin Kalliossa Vegemestassa syömässä ekan kerran joku aika sitten, silmät osuivat heti Ziajan käsivoiteeseen kun niillä oli sen iänikuisen Erisanin (tai mitä onkaan) lisäksi tota siellä käsienpesupaikalla. Poikaystävällekin huikkasin, että kato, noil on Ziajaa, oho (sitä kiinnosti ihan sikana). Vasta myöhemmin älysin, että eipä mikään ihme kun Vegemesta ihan ton Kallion myymälän vieressä. :D

    Jos käy siellä liikkeessä, suosittelen Vegemestan kokeilua myös. :)

    VastaaPoista
  5. Mä kävin Kalliossa Vegemestassa syömässä ekan kerran joku aika sitten, silmät osuivat heti Ziajan käsivoiteeseen kun niillä oli sen iänikuisen Erisanin (tai mitä onkaan) lisäksi tota siellä käsienpesupaikalla. Poikaystävällekin huikkasin, että kato, noil on Ziajaa, oho (sitä kiinnosti ihan sikana). Vasta myöhemmin älysin, että eipä mikään ihme kun Vegemesta ihan ton Kallion myymälän vieressä. :D

    Jos käy siellä liikkeessä, suosittelen Vegemestan kokeilua myös. :)

    VastaaPoista
  6. Tuo Hawaiian Tropicin ruskettaja on kyllä kiva. Yksi harvoista, joissa ei oo mitään moitittavaa. Osa on liian lirua tai huonosti ruskettavaa jne. Nyt talvella sitä taas miettii, josko jaksaisi käytellä ruskettajia aktiivisemmin... No, huhtikuussa viimeistään aloitan, kaapissa onkin jo useampi pullo :)

    Ja Too Faced on ihana! Mulla on se Leopard love ja aaaaw! Se on kyllä niin rakkautta. Näin talvella käytän eniten sitä vaaleanpunaista, mutta kesällä ne ruskeammatkin on tosi jees. Riittoisaa, helposti meinaa tulla laitettua liikaakin. Kiinnostais TF:n muutkin korostustuotteet, mutta ei ennen kuin LL loppuu, eikä se tapahdu ehkä ikinä? :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos itserusketus-vinkistä! :)

    Blogissani on sulle tunnustus, varmaan olet sen tehnyt jo mutta linkitin kummiskin :)

    IsaDoran kevätkokoelma... Mitä olet mieltä? Petyin ihan älyttömästi luomiväreihin, hohtava koostumus ilman pigmenttiä :(

    VastaaPoista
  8. Mirssiina: Olipa tosiaan hauskaa, kun julkaistiin nämä toisiinsa liittyvät postaukset sattumalta niin uskomattoman lähekkäin. Telepatiaa tosiaan! :)

    Tykkään samoin Snow Bunnysta aivan valtavasti. Ihanaa kuultoa ja loistetta se tuo kasvolle, niin ihana. :) Hauskaa kun meillä on tässäkin sama suosikki, niin kuin aika monessa muussakin jutussa. :)

    Hei, ihan mielettömän kivaa, ihanaa matkaa sulle! Nizzassa on toki kaikkea muutakin hauskaa, mutta kyllä yksi kohokohta minullakin ehdottomasti olisi se Sephora. Roomassa pääsin sinne syksyllä viimeksi, ja kävin viikon aikana siellä varmaan kymmenen kertaa ihan vain ihastelemassa kaikkea. Oikein kivaa matkaa sulle, toivottavasti teet hyviä löytöjä! :)


    Nova: Tosi kiva kun löysit Ziajan tuotteita myös netistä, mutta ohoh noita hintoja. Ovat minusta kyllä jonkun verran kalliimpia kuin Ziajan maahantuojan myymälässä täällä Helsingissä. Tai sitten siellä on vain niin erinomaisia tarjouksia, että en ole koskaan tajunnut noita tuotteiden oikeita hintoja.

    Tuon perusteella vaikuttaisi ainakin siltä, että oli ihan huipputarjous tuolla Kauneusmessuilla syksyllä tuo kaksi kaakaokäsivoidetta neljällä eurolla. Suosittelen siis totta kai hyödyntämään niitä, mikäli vain mahdollista!

    Minäkin huomasin, että Too Facedia saa nyt myös pretty.fi:lta. Tosi kivaa! Mutta kuten jo huomasitkin, niin hinnat ovat tosiaan kalliimmat kuin ulkomailla. En kuitenkaan vielä verrannut Nellyn ja Asoksen hintoihin, että mikä noista nettikaupoista olisi halvin. Sekin olisi kiinnostavaa joskus tehdä. :)

    Snow Bunnya ei näytä olevan oikein minkään nettikauppojen valikoimissa. En oikein tiedä mistä se johtuu, kun on kuitenkin Too Facedin tuotteista yksi suosituimpia. Tai sitten se on aina ostettu loppuun joka paikasta. :)

    Ehdottomasti kannattaisi retkeillä Kaubamajaan joku kerta. Varsinkin keväällä ja kesällä Tallinna on kovin kaunis ja kaikkea muutakin kivaa tekemistä siellä on. Ja tosiaan kosmetiikan hinnat noin kolmanneksen edullisempia kuin Suomessa, ja kaikkia kivoja merkkejä joita ei Suomesta saa. Olisi vaikka erinomainen kesälomakohde! :)


    Shiny: Teidän suositukset Mirssiinan kanssa oli kyllä niin loistavat siellä Kauneusmessuilla kun pohdin noita Ziajan käsivoiteita. Tuo kaakaokäsivoide oli täsmälleen sellaista kuin sanoitte: aivan ihanan tuoksuista, mutta ei mitään superkosteuttavaa. Mutta oli kyllä todella hyvä ostos, olen ollut varsin tyytyväinen. Ja uskomatonta kun sai käsivoidetta - ja vielä hyvää - tuohon hintaan, 2 e per pullo! :)

    Hawaiian Tropicin itseruskettava on kyllä hyvää. Mielestäni ennen Hawaiian Tropicia ei edes saanut näin hyvin Suomesta, ulkomailta vaan, mutta viime vuosina se on ilmestynyt aika moneen kauppaan. Harmi vaan, että tuo Gradual Bronze ei kuitenkaan ole kaikkien Hawaiian Tropicia myyvien kauppojen valikoimassa.

    Hawaiian Tropic Gradual Bronzella saa kyllä todella luonnollisen tuloksen. Ei ole siinä mielessä perinteinen itseruskettaja, että tekisi kovin paahtuneen ihon, enemmän vain sellaista hienovaraista päivetystä. Mutta se on ainakin mulla juuri sitä luonnollista rusketusta. Kesälläkin tuo on ollut minusta kiva syventämään omaa rusketusta, joten suosittelen kyllä lämpimästi. Eikä todellakaan onneksi haise sellaiselle perinteiselle itseruskettajalle vaan tosi miellyttävälle voille ja kermalle! :)

    VastaaPoista
  9. Sonia: Kiitos, ihan mahtava vinkki, kun minäkin tykkään tosi paljon kasvisruoasta! Kallion turistikierroksellehan saisi hyvät kosmetiikkakohteet muutenkin, kun siellä on myös se MUFE:n maahantuojan myymälä. Siellä on muuten ystävämyynnitkin juuri ystävänpäivänä 14.2.! Sain kutsun, mutta en ole varma ehdinkö. :)

    Tosi kiva kun kalliolaiset yritykset tukevat myös toisiaan. Ja kiva yllätys myös asiakkaan kannalta, että käsienpesuaineisiin on panostettu. :) Tuo Ziajan "luonnonkosmetiikka" sopii mielestäni hyvin myös Vegemestan imagoon. Hieno juttu!


    Asetonihuuruja: Kiva kun sinäkin tykkäät Hawaiian Tropicin itseruskettajasta! Olen itse niin vaaleaihoinen, että olen päättänyt siirtyä jatkossa kokonaan tuohon. Kun perinteiset itseruskettajat ovat minulle helposti liian tummia ja jättävät rajoja. Tuo Hawaiian Tropic on ihanan helppo, kun sitä voi melko huoletta levitellä, ja silti jättää ihan kivaa päivetystä ja hehkua. Näin talvisin olen käyttänyt sitä noin kerran viikossa, ja on pitänyt ihon tosi kauniina ja terveen vaaleanruskeana. Ei siis mitään too much tai epäluonnolisen näköistä ainakaan tuolla tahdilla käytettynä. :)

    Oi, sulla siis on se ihana Leopard Love, voi että! Ja kiva kuulla myös että se on ollut tosi riittoisaa. Kallitahan nuo Too Facedin bronzerit tietysti ovat kun niitä ostaa, mutta hyvä tietää, että kestävät sitten myös monta vuotta. :)

    Too Faced on kyllä niin ihana merkki! Söpöt pakkaukset ja ihania tuotteita, mitä muuta sitä voi tyttö pyytää. :)


    Elisa: Olepas hyvä, toivottavasti tykkäisit Hawaiian Tropicista jos päädyt sen ostamaan. :)

    Oi kiitos, täytyy käydä kurkistamassa! Olen kyllä huomannut, että olen ihan toivottaman huono yleensä tekemään haasteita. Aina innostun niistä valtavasti ja olen tosi kiitollinen että joku on muistanut just mua haasteessa, mutta sitten ne helposti kuitenkin hautautuvat muiden juttujen alle kun mulla on aina vähän liikaa aiheita mielessä ja liian vähän aikaa kirjoittaa. :) Tällä kertaa yritän kuitenkin tehdä tuon, kiitos sulle ihana! :)

    Tulin juuri Virosta ja kävin äkkiä katsomassa IsaDoran kevätkokoelman Stockalla kun arvasin että se on nyt ilmestynyt kauppoihin. Siihen olin tyytyväinen, että luomiväripaletti on taas perinteinen kvartetti eikä niitä uusia trioja, joita IsaDora on viime aikoina harrastanut. Mutta sama havainto kuin sulla: kovin oli helmiäistä ja kimaltavaa. Eli luulen että tässä kypsässä kolmenkympin iässä se on nyt mulle pass: enää ei voi ihan kaikkia kimalluksia käyttää. Luomivärien laatu vaikutti vastaavalta kun IsaDoran Miami-vaikutteisessa viime kesän kokoelmassa, joka ei tullut edes Suomeen kunnolla myyntiin. Eli ei valitettavasti kovin pigmenttiseltä. Kokonaisuutena kokoelma oli mielestäni kuitenkin kivan keväinen ja erityisesti se vaaleanvihreä kynsilakka oli UPEA! Eli IsaDoran kevätkokoelma on kyllä taas perinteisesti tulossa tarkempaan esittelyyn täälläkin piakkoin, don't you worry! :)

    VastaaPoista
  10. Jes, ihanaa kun aiot esitellä sen! Sinuun voi tässä asiassa aina luottaa :)

    Kynsilakat oli kyllä ihania, ja Diorillahan oli samantapaista väriä myös kokoelmassaan. Kyllähän se vois alesta taas lähteä mullekin, se vihreä lakka... ;)

    Löysin muuten Forest-kynsilakan alesta, huomenna luvassa siitä (lyhyt) postaus!

    VastaaPoista
  11. Elisa: Joo, kyllä nähtävästi innostun IsaDorasta joka kevät, voi apua! Eli sulle ehdin jo sanoa, että joo joo, luomivärit ovat todella helmiäisiä, glitterisiä ja heikkopigmenttisiä. Ja kuitenkaan en voi mitään sille, että ihastuin Rainbow Pearls -luomiväripaletin hempeisiin väreihin. Eli saattaa olla, että joudun sittenkin ostamaan senkin. :)

    Sen vaaleanvihreän Marshmallow-kynsilakan olen jo päättänyt hankkia, samoin kuin vaalean persikkaisen Peach Pearl -huulipunan. Lisäksi sain IsaDoralta muutamia kevätkokoelman tuotteita lahjaksi, joten todellakin on tulossa pian esittelyyn täällä. Voi ei, olen ihan toivoton! :)

    Hei, kivaa kun sait Forestin alesta! Niitä oli täällä Helsingissäkin alessa n. 5 euroa kappale. On kyllä hieno talvi-sävy. Ensi talvena sitten taas, nyt olen niin innoissani tästä keväästä. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)