lauantai 25. helmikuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: viikko 14, kukat

31 viikon (tai päivän, niin kuin tätä oikeasti kuuluisi tehdä) kynsilakkahaasteen aiheena on tällä kerralla kukat.  






Minä halusin heti käyttää tilaisuuden hyväkseni, ja päästä kokeilemaan IsaDoran kevätkokoelman 2012 Pearls of Passion vaaleanvihreää kynsilakkaa 729 Marzipan.







IsaDoran Marzipan muistuttaa kovasti Diorin tämän kevään 2012 Garden Party -kokoelmassa julkaistua vaaleanvihreää kynsilakkaa 504 Waterlily. Siksi ajattelin, että se sopisi tähän kukkateemaankin hyvin.

Diorin Waterlily on varmaan vähän vaaleampi mintunvihreä kuin IsaDoran Marzipan. Myös YSL:n tämän kevään 2012 Candy Face -kokoelmasssa on vaaleanvihreä kynsilakka. Se on puolestaan aavistuksen tummempi kuin Dior Waterlily. Jos niin kuin käytetään Dioria vertailukohtana.






Rakastuin IsaDoran Marzipanin hehkeään vaaleanvihreään väriin heti pullossa. Kynsillä sama rakkaus vain jatkui, aivan ihana heleä vihreä, niin keväinen!

Levittäminen ei ollut vain valitettavasti mitenkään helppoa. Marzipan on creme toisin kuin nuo Diorin ja YSL:n vaaleanvihreät, joissa on myös shimmeriä mukana. Marzipanin koostumus muistutti sitä mitä keltaiset kynsilakat ovat usein, eli vaikeasti levitettäviä tapauksia. 






Koska aiheena oli kuitenkin kukkakynnet, ajattelin että lisään kiltisti Marzipanin päälle vielä muutamia kukkatarroja, vaikka se oli ihan riittävän kaunis kyllä yksinäänkin.

Tarrat ovat Kiss Broadway Nails Fashion Diva -tarroja, joita saa varmaan joka marketista ja tavaratalosta. Turhan kalliita, kun muualta saisi varmaan paljon halvemmalla, mutta ihan laadukkaita ja hyvin pysyviä.

Tämän paketin hinta on ollut Sokoksella tarjouksessa 5,90 euroa, normaalisti nämä maksavat 7,90 euroa.






En halunnut laittaa liikaa kukkia, koska pidän enemmän yksinkertaisista koristeluista.

Valitsin valkoisia, pitsisiä ja herkkiä kukkia Marzipanin päälle.

Ihan kauniilta näyttää!






Inspiraationa näille kynsille oli ihana Piecesin kukkahuivini, joka on raikas ja todella keväinen.

Viime viikolla oli ainakin täällä Helsingissä jo muutamana päivänä aivan selvästi kevättä ilmassa, joten ilolla käytin tätä huivia ja näitä keväisiä kynsiä!

Ihanaa viikonloppua teille babet!


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

8 kommenttia:

  1. Minä itse olen jotenkin kyllästynyt vihreisiin kynsilakkoihin (tosin Orlyn It's not rocket science on aina niin herkku) joten vihreät lakat saavat jatkossa jäädä kauppaan. Ellei niissä ole jotain suurta jujua ;) Tosin onhan tuo Isadorin lakka jotenkin mehukkaan värinen, ei niin hailakka kuin jotkut muut =)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanan keväinen lakkaus! Tänään hipelöin tätä Kicksissä, mutta päädyin sitten Viva la Divan vähän samantapaiseen keväänvihreään (:

    VastaaPoista
  3. Tuo väri näyttää aika samalta kuin saman sarjan Vintage mint-lakka :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten herkullisen värinen lakka! :)

    VastaaPoista
  5. Nova: Minä saatan ostella vihreitä kynsilakkoja, sillä ajattelen niiden sopivan hyvin vihreisiin silmiini ja punaiseen tukkaani. Jäävät kuitenkin helposti käyttämättä, sillä koen vihreän värin kuitenkin sitten kynsillä vähän liian erikoiseksi.

    Tämä IsaDora Marzipan olikin nyt sitten poikkeus, sillä ihastuin tähän myös kynsillä kovasti. Jotenkin niin heleä ja keväinen vihreä, ja sopii minulle hyvin. :)

    Älä kuitenkaan huolestu, monesti ainakin minulla värit menevät kausittain niin, että välillä olen innostunut punaisista, sitten taas valkoisista, sitten ruskeista jne. Eli ehkä sullekin taas vihreä kausi tulee! :)

    Orly It's Not Rocket Science on kyllä erikoinen vihreä kynsilakaksi, ja sikäli aika hieno! :)


    Hiutale: Kiitos paljon! Ihanaa kun kevät tulee! :)

    Tykkään myös Viva la Divan kynsilakoista kovasti. Niissäkin on tosi kivoja värejä ja myös hyvä hinta-laatusuhde, joten ei todellakaan varmaan huono valinta Viva la Divan vihreä! :)


    Anonyymi: Vintage Mint taisi olla IsaDoran kevään 2010 Nostalgia-kokoelmasta muistelisin...

    Valitettavasti minulla ei itselläni ole sitä, sillä pidin sitä aikoinaan liian samanlaisena Essie Mint Candy Applen kanssa. Mint Candy Apple on SELVÄSTI vaaleansinisempi kuin tämä IsaDora Marzipan, mutta muistelen, että Vintage Mint oli kyllä vihreämpi. Harmi kun en voi verrata! Mutta luulisin että Vintage Mint olisi vähintään hailakampi kuin Marzipan, joka on aika kirkas vihreä. Kuvissa saattaa näyttää ehkä hieman vaaleammalta... Samaa pastellista värimaailmaa kuitenkin ehdottomasti! :)


    Piia: Eikö olekin! Nyt on nähtävästi löytynyt myös minulle sopiva heleä vihreä, olen niin ihastunut tähän keväiseen kaunottareen! :)

    VastaaPoista
  6. Ihana Marzipan! Sävyn nimikin houkuttelee jo ostamaan :D Mun on varmaan pakko seuraavan rahaisan hetken koittaessa käydä noita IsaDoran kevätkokoelman lakkoja sörkkimässä. Vihreä ainakin houkuttaa, vaikka olisikin vähän kehnommin levittyvä.

    Ja juuri tuollaisiin valkoisiin pitsikukkasiin yhdistettynä Pariisi-look on täydellinen. Pitäisi itsekin jatkaa tätä kynsihaastetta :)

    VastaaPoista
  7. Heippa!

    Oi kuinka ihanasti kirjoitatkaan kosmetiikan ihanuuksista! :)
    Juuri tänään ihastuin itsekin tuohon IsaDoran vihreään, mutta en ehtinyt tekemään sen suurempia toimenpiteitä. Mutta näyttääpä kynsissä juuri niin herkulliselta kuin oletinkin! :)

    http://sininenonmuotia.fi/isadora/

    VastaaPoista
  8. Katjamaria: Minustakin se Marzipan on hyvä oivallus kynsilakan nimeksi. Vähän samanväristä vihreäähän on prinsessakakussa eli princesstårtassa, eli ehkä ruotsalainen IsaDora on napannut nimen sieltä. Prinsessakakkuhan on kuorrutettu kokonaan sillä vaaleanvihreällä marsipaanilla ja lisäksi päällä on usein vaaleanpunainen kukka, ihana ja keväinen väriyhdistelmä sekin! :)

    Sanoisin että Marzipan on levittyvyydeltään tyypillinen creme, eli liikaa ei kannata pelätä. :) Juuri lakkasin mm. China Glazen cremellä Peachy Keenilla ja yhtä hankala oli levittymään sekin. :)

    Ja oi kiitos, ihana kun sulle tuli mieleen Pariisi!

    Ehdottomasti kannattaa jatkaa kynsilakkahaasteen tekemistä, minustakin se on ollut huippuhauskaa. Olen oppinut paljon, ja haasteen myötä on tullut kokeiltua sellaisiakin tekniikoita ja koristeluita mitä en muuten uskaltaisi. :)


    mira-bella: Oi kuinka kivasti sanottu, kiitos paljon! :)

    Ja kiitos vielä ihanasta tapahtumasta! Minusta Sokoksen kauneusillat ovat niin kivoja, ihania kohokohtia aina keväisin ja syksyisin. :)

    Kävin jo kurkkimassa blogissasi, ja tosi kiva kun Kutsu Kauneuteen -tapahtuma on niin paljon esillä siellä. :) Ja myös IsaDora-juttusi oli oikein kiva! Huomasithan muuten, että IsaDora Marzipan muistuttaa tosi paljon Diorin kevätkokoelman vaaleanvihreää Waterlily-kynsilakkaa. Kiva että siitä on ikään kuin saatavilla myös edullisempi budjettiversio, niin että kaikki pääsevät nauttimaan ihanasta keväänvihreästä kynsilakasta! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)