perjantai 8. huhtikuuta 2011

Persikkaista Dior meikki-inspiraatiota

Kirjoitin jo aiemmin siitä, kuinka tänä keväänä olen hullaantunut oranssisen persikkaiseen väriin.

Helmikuun Gloria-lehti oli meikissä kanssani samoilla linjoilla. Glorian kannessa oli aivan fantastiset värit: limenvihreää ja hopeaa vaatteissa ja viininpunaista ja persikkaa meikissä. Harvinainen ja aivan upea yhdistelmä!






Selasin heti lehden sisäsivuille nähdäkseni millä tuotteilla meikki oli tehty. Dior!

Minä olin aika hämmentynyt, sillä Diorin tämän kevään 2011 meikkikokoelmahan on harmaa-vaaleanpunainen Gris Montaigne.

Luomiväripaletin nimi oli ilmoitettu pelkällä numerolla: 5 Couleurs 440. Gris Montaignen viisikko on kuitenkin harmaa Gris-Gris. Eli ei voi olla se, ei siinä ole persikkaista sävyä, joka kuitenkin näkyy meikissä aivan selvästi. Silmämeikki on persikka-ruskea, ei ole harmaata nähnytkään.







Okei, kuka Dior-tietäjä arvaa jo?

Numero 440 onkin ikivanha Sunset Cafe -paletti. Se on tietääkseni julkaistu jo vuonna 2007, joten mistäköhän meikkaajan kätköistä se oli tähän juttuun kaivettu...

No mutta, ei haittaa, Sunset Cafe inspiroi oranssisen persikkaiseen silmämeikkiin myös keväällä 2011.

Sunset Cafea saa ainakin netistä tilattua Strawberry Netistä hintaan 49,50 euroa (ei postikuluja). 






Minulla ei ole Sunset Cafea (miksi ei?). Se on tietenkin enemmän sinisten silmien luomiväripaletti (omani ovat vihreät), mutta himoitsen vain nyt tuota persikan väriä.

Ajattelin kuitenkin kerrankin olla järkevä ja selviytyä tästä jo olemassa olevilla luomiväreilläni.

Diorilta minulla on 5 Couleurs -luomiväripaletti 559 Parisian Lights. Se on kyllä laadultaan Iridescent eli hohtava, kun taas Sunset Cafe on tavallinen. Parisian Lights on siltä ajalta kun hetken kuvittelin, että Diorin 5 Couleurs Iridescent -luomiväripaletit olisivat jotenkin kivempia kuin tavalliset 5 Couleursit.

Olen ostanut Parisian Lightsin Sokokselta kesällä 2009, onneksi kyllä jonkinlaisella alennuksella. Tarkkaa hintaa en valitettavasti enää muista, mutta en ole kyllä ikinä maksanut Diorin luomiväripaleteistani yli 50 euroa. Normaali hintahan niille on kaupoissa nykyään huikeat yli 66 euroa.

Parisian Lights on Diorin kevään 2009 Parisian Nude -kokoelmasta ja sen värit ovat hyvin hentoiset. Mutta on siinä samaa kullanhohtoista persikan sävyä kuin Sunset Cafessakin.

Toinen luomiväripalettini, jossa on myös ihanaa persikansävyä on IsaDoran kvintetti 53 Blooming Spring. Se on IsaDoran kevään 2009 kokoelmasta Blooming Spring, mutta on jäänyt IsaDoran vakiovalikoimaan sen jälkeen. IsaDoran 5-luomivärin palettien normaalihinta on 23 euroa.

Kevät 2009 on siis selvästi ollut edellinen persikansävyn valtakausi. Ja sitä ennen 2007. Eli onkohan tässä havaittavissa meikeissä joku kahden vuoden sykli?

Luulen, että Blooming Springilla pääsisi lopulta lähimmäksi Gloria-lehden Sunset Cafe -meikkiä yhdistelemällä vasemman laidan persikkaa, mahdollisesti sen vieressä olevaa vaaleanpunaista ja oikean reunan kullanruskeaa. Blooming Springin persikan ja vaaleanpunaisen yhdistelmä on muutenkin lemppareitani kesäisin.    

Inspiraatiota keväisen oranssisiin ja kauniin vihreisiin silmämeikkeihin voitte hakea myös ihanan Hannan Too Much Makeup Too Little Time -blogista.

Eli ei muuta kuin nyt persikkainen silmämeikki ja keltaisen-vihreä paita päälle ja kevään look on siinä! 

8 kommenttia:

  1. Mun käsittääkseni Sunset Cafe ja myöskin Stylish Move on julkaistu viime vuonna(?) uudelleen vähän erilaisena versiona tai kai lähinnä koostumuksena, ehkä siksi meikkaaja/ toimittaja on iskenyt kyntensä siihen ; )
    t.Vanity

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vanity, sehän se syy sitten varmaan on!

    Stylish Moven uudelleenjulkaisusta tiesinkin, sillä se on mulle ehdottomasti parhaiten sopiva Dior-paletti, ja siksi olen vähän seuraillut sen saatavuutta, ettei tarvitse säästellä :)

    Mutta Sunset Cafen uudelleenjulkaisemisesta en tiennyt. Strawberry Netin voi kyllä hyvinkin olla vanhakin versio. Voi, voi tuleekohan tästä nyt kuitenkin taas uusi Dior-himotus... :)

    VastaaPoista
  3. Muistatko kun kirjottelimme China Glazen Romantique kokoelmasta? Tulin vaan kertomaan, että nyt minulla on se Poetic, Joy ja Magical. Enää Emotion puuttuu. ;) Sen tilaan sit joskus. En niin hirveesti halua sitä, mut se on ainut joka puuttuu kokoelmasta, niin on se siksi pakko hommata. ;D

    Mä tykkään siitä Poeticista. Kaitpa minuunkin on iskenny himo persikkaiseen väriin! :D En enää kyl ylläty mistään värihimoistani. Alan tottua. :D Mä tahtoisin metallin hohtoisen, persikan sävyisen luomivärin... Sellaista minulla ei ole ja nyt tuntuu, et olis pakko saada! Onko hyviä ehdotuksia? :)

    VastaaPoista
  4. Minna: Kiitos taas kommentista! Ihana kun jaksat aina kommentoida näihin mun juttuihin, meillä on aina niin kiinnostavat keskustelut :)

    Totta kai muistan Romantiquen, eli sä siis tilasit nyt ne loputkin! Saisit mun Emotionin, mutta säästän sen vielä, kun saattaa olla että innostun vielä leimailuistakin. Tein viime viikolla ekat kynsikoristelut tarroilla ja ihastuin niihin niin paljon! Playing with Polishin Sallakin käytti Emotionia just onnistuneesti hienoihin ruusukynsiin. Tosin niissä Emotionin olisi voinut varmaan korvata vaikka Joylla. Kiva sit kuulla mitä sä tykkäät Joysta ja Magicalista!

    Mäkään en ollut yhtään ennen kiinnostunut persikasta, mutta näin se mieli muuttuu :) Sulle voisi sopia just erinomaisesti persikka sellaisena metallisena versiona. Voi olla kyllä vaikea löytää, mullekaan ei tule nyt mieleen mitään.

    Tuossa Glorian kansikuvassahan vaikutelma on jollakin tavalla vähän metallinen. Ilmeisesti Sunset Cafen viime vuonna julkaistu uusi versio on vähän kimaltavampi kuin vanha matta, mutta siihen sä nyt tuskin haluat sijoittaa, kun ei se kuitenkaan ole mikään metalli. Goshin luomiväripuikoista Love that Real Gold antaa aika metallisen vaikutelman ja on vähän myös persikan sävyä, mutta siihen tarvitsisi kyllä päälle vielä jonkun luomivärinkin, muuten on ainakin mulla värit kohta luomivaossa :)

    Toivottavasti löydät, mäkin pidän silmät auki jos jossakin näkyisi. Olisi niin hauska nähdä millaisia meikkejä sä tekisit metallisella persikalla!!

    VastaaPoista
  5. Kyllähän mä kommentoin kun sulla tuppaa olemaan jutut täällä sellaisia keskustelua herättäviä. ;D

    Kannattaa aloittaa leimailut kynsille. Ne on mukavia ja helppoja kun ensin vähän harjoittelee. Mun ystävä hurahti niihin, kun olin tehnyt muutamat kynnet hänelle. Myin hänelle sitten tarpeettomat Konadin laattani. ;)
    Oletko nähnyt minun ruusukynnet? Niissä käytin ruusuihin Ahoy!:ta ja Admirea, taustakuvio oli leimattu Cherishillä.
    http://glitz8glam.blogspot.com/2011/02/elama-ei-ole-aina-ruusuilla-tanssimista.html
    Eli kahta Romantique lakkaa on käytetty leimailuissa. Toimii hyvin!

    Niin mä just ajattelinkin, että metallinen persikka voisi jopa sopia mulle. Matta näyttäisi mun tyyliin aika tylsältä ja liian hailakalta. Koulussa minulle on meikattu matta persikkaa ja ei näytä mun silmissä yhtään miltään! :D Tai vikahan voi olla vaan mun omassa maussa... ;D

    Kiitos kuitenkin vinkeistä ja sano ihmeessä jos törmäät metalliseen persikkaan. ;) Mä alankin metsästelee sellaista...

    VastaaPoista
  6. olisi kiva nähdä joskus kuvia esim. meikatuista silmistäsi :) muun osan naamastahan voi vaikka rajata pois, jos tahtoo pitää tietyn anonymiteetin.

    VastaaPoista
  7. Minnuska: Aivan upeat on sun ruusukynnet, niin hienot! Vau!

    Ja joo, et ole kyllä matta-persikkatyttöjä, se on selvä, mutta metallinen olisi vähän näyttävämpi. Kuulostaa ihanalta yhdistelmältä; pehmeä persikka ja kiiltävä metalli. Mutta oletettavasti on harvinainen, kun ei Poeticin tyylistä kynsilakkaakaan varmaan toista ole. :)


    Maijuemilia: Oi, ihana pyyntö, kiitos!

    Tarkoitus on kyllä laittaa meikkikuviakin tänne jossakin vaiheessa. Silmämeikkien kuvaaminen on vain ihan kauhean vaikeaa! En ymmärrä kuinka muut bloggaajat saa otettua niin hienoja kuvia. Mieheltäkin meni hermo alta aikayksikön kun yritti kuvata mun meikkailuja enkä ollut mihinkään kuviin tyytyväinen. Joten pakko yrittää kuvata itse...

    En ole mikään mestarimeikkailija muutenkaan, ihan harrastelija vaan, mutta ymmärrän hyvin että kuvat silti kiinnostaa. Itsekin rakastan esim. Minnan (http://glitz8glam.blogspot.com) meikkikuvia, mutta hän onkin aivan pro :)

    VastaaPoista
  8. Huomasin vasta nyt, että olet kirjotellu... ;D

    Joo taitaa olla harvinainen yhdistelmä tuo metallinen persikka. Harmi! :(

    Satuin lukemaan vastauksesi Maijuemilialle... kyllä oon ihan hämilläni... en pidä itseäni juuri kummosempana meikkaajana, saati sitten pro:na, mut haluan joskus vielä olla pro. ;) Vielä on piiiiitkä matka mulla siihen. ;) Mutta kiitos kuitenkin. Nostattaa itsetuntoa kummasti, vaikka en oikein meinaa osata ottaa kohteliaisuuksia ja ylistyksiä vastaan. :)

    Mitä tuohon kuvaamiseen tulee... kuulostaa hyvin tutulta! :D Ihan kun minä olisin kirjoittanut pari kuukautta sitten kun aloitin blogin pitämisen. Nykyää kuvaan itse, niin säästymme turhilta "perheriidoilta" miehen kanssa ja minä olen tyytyväinen about viiteen kuvaan sadasta. ;D Harjoittelemalla se kuvaaminenkin onnistuu, kuten myös meikkailu tai ihan mikä vaan. ;)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)