sunnuntai 19. toukokuuta 2013

The Body Shop Leona Lewis -meikki ja Euroviisut

Kirjoitin aiemmin The Body Shopin eläinkokeiden loppumisen kunniaksi julkistamasta Leona Lewis Cruelty Free -meikkikokoelmasta täällä

Jo silloin ihastelin Leona Lewisin persikkaista ja pinkkiä silmämeikkiä kokoelman mainoskuvassa. 






Eilen lauantaina 18.5.2013 Helsingin Forumin Body Shopissa oli kanta-asiakaspäivä ja meikkaaja paikalla tekemässä pikameikkejä ja opastamassa tuotteiden valinnassa. 

Minä tartuin tilaisuuteen ja marssin paikalle sanoen haluavani meikin samoilla persikan ja pinkin sävyillä kuin Leona Lewisilla mainoskuvassa. 





Meikkaja oli ammattilainen, eikä edes hätkähtänyt, vaan alkoi kiltisti toteuttaa visiotani ja etsiä sopivia värejä. 


Nämä kuvassa näkyvät ihanuudet valittiin. Persikan ja pinkin lisäksi siinä on valkoinen Sugar Gaze, haalean vaaleanpunainen Pink Crush ja vaaleanpunainen Berry Cute. Kaikki ovat helmiäisiä, mutta Body Shopin luomivärivalikoimasta löytyy myös harvinaisempia mattoja. 

Lapsena lauantai oli karkkipäivä, nykyään saa ehkä tehdä jotakin muuta hauskaa kuten kokeilla karkkimaisia luomivärejä.  

Body Shopin luomivärit ovat hiljattain uudistuneet, ja uusien Colour Crush -luomivärien pigmentistä on kuulunut hyvää. Kysyin meikkaajalta mitkä ovat hänen muita suosikkejaan Body Shopin meikeistä. Meikkaaja mainitsi poskipunat, huulikiillot, kulmavärit, joilla on kuulemma tosi helppo tehdä kulmat (minua alkoi heti ongelmakulmakarvojeni kanssa kiinnostaa!) sekä Moisture Foundation -meikkivoiteen.  






Luomivärien lisäksi meikissäni käytettiin muitakin Leona Lewis limited edition -kokoelman tuotteita.

Leona Lewis Cruelty Free -kokoelmaan kuuluu 4 huulikiiltoa, joista suosituin sävy, kirkas pinkki Deerlicious Fuchsia näkyy tuossa vasemmalla. 

Kasvoilleni lisättiin vähän hohtoa Leona Lewis -kokoelman lämpimänsävyisellä Oh Deer! Bronze -korostuspuuterilla

Peilissä hymyilee muuten the makeup artist itse, eli Pia Seikkula.   





Ja tässä on tämä ihana, ihana, ihana silmämeikki!

Ulkonurkassa on kirkas fuksianpinkki 310 Berry Cheeky, ranskaksi Fuchsia Déclaration. Luomen sisäpuolikkaalla on persikanvärinen 115 Be My Clementine, ranskaksi Corail Coquin. Kiva kun näillä Body Shopin luomiväreillä on myös ranskankieliset nimet. Minusta on kiinnostavaa, kuinka paljon ne eroavat englanninkielisistä!

Hommaa pitää kasassa eli häivyttää ylhäällä vaaleanpunainen 305 Berry Cute tai ranskaksi Rose Timide. Se ei juurikaan näy, mutta on tarpeellinen voimakkaan pinkin häivyttämiseen. Lisäksi sain ohjeeksi, että fuksianpinkkiä voi häivyttää myös persikalla silmäluomen keskellä.   

Tällainen voimakas punasävyinen meikki vaatii ehdottomasti mustat rajaukset ja ripsivärin. Ne on tähän tehty kynällä, vaikka mainoskuvassa on voimakkaat mustat nestemäiset rajaukset. Meikki jätettiin päiväkäyttöön vähän kevyemmäksi kuin Leona Lewisilla oli, mutta sama ihana sävyjen yhdistelmä ja lämmin intensiteetti siinä on.

Tämä auringonlaskun värinen meikki tulee olemaan aivan täydellinen kesällä, ja vielä parempi kun ihoni on vähän ruskettunut. Tequila Sunrise -drinksuhan on melkein samanvärinen!

Jos haluaa käyttää tällaisia voimakkaampia ja vaativampia värejä, on mielestäni muutenkin hyvä idea käydä ensin ammattilaisen meikattavana niillä, jotta näkee miten niitä kannattaa käyttää ja saa mallin meikkiinsä. 






Minun on pakko laittaa vielä kokokasvokuva tästä taideteoksesta. 

Huulillani on Leona Lewis -kokoelman limited edition huulikiilto Deerlicious Fuchsia. Se on tosi herkullinen pinkki ja sopi erinomaisesti silmämeikkiin. 

Leona Lewis -kokoelmaa saa ostaa vain Helsingin Forumin Body Shopista rajoitetun ajan. Sen sijaan noita luomivärejä on ymmärtääkseni myynnissä muuallakin ihan normaalisti. 

Meikkipohjana tässä on muuten Lumenen uusi erinomainen CC-voide, jos jotakuta kiinnostaa. 






Totta kai minun oli pakko ostaa tämä koko setti, jotta pääsen toteuttamaan tätä ihanaa meikkiä itsekin. 

Colour Crush -luomivärien hinta on 11,60 euroa ja Deerlicious Fuchsia -huulikiillon 12,50 euroa. Kanta-asiakaspäivänä kaikki Body Shopin tuotteet olivat kuitenkin - 20 %:n alennuksessa, joten sain nämä kaikki vähän edullisemmin.

Kotona jäin vielä miettimään Oh Deer! Bronze -korostuspuuterin ostamista, sillä niin kauniin hehkuvilta kasvoni näyttivät. 






Ostosteni mukana sain muutaman näytteen. 

Vitamin E -kasvovoide sopii kaikille ihotyypeille. Se imeytyy kuulemma nopeasti eikä rullaa esimerkiksi meikkivoiteen alla, joten sen pitäisi olla hyvä kesällä vaikka salitreenin jälkeen. Iloisia uutisia aktiiviselle lenkkeilijälle ja joogailijalle.

Tea Tree Oil taas kuulosti mielenkiintoiselta ihoa korjaavalta tuotteelta. Teepuuöljyä voi käyttää iholla näppylöille, hiertymille ja esimerkiksi hyttysenpistoille korjaamaan ja rauhoittamaan. 

Hyödyllisiä kesätuotteita varmaan kumpikin! 






Helsingissä juhlittiin tänä viikonloppuna myös Ihanaa Helsinkiä kaupunkifestivaalin merkeissä. 

Helsinki on minustakin aika ihana!






Juhlistin itse Helsinkiä ja vapaapäivää ensin aamulla joogassa, sitten käymällä Ruohonjuuressa ja sen jälkeen Body Shopissa meikattavana. 

Kiertelin vähän lisää kaupoissa, ja menin sitten Fazerille kahville. Fazerin edessä oli Ihanan Helsingin väreissä nämä kauniit kukkaistutukset.   






Samoja hehkeitä värejä oli myös Ruotsin Euroviisujen tunnuksessa. Minusta perhosteema oli erittäin onnistunut ja viehättävä tänä vuonna.

Odotin Euroviisujen finaalia tänä vuonna kovasti, sillä Euroviisujen meikkisponsorina toimi ruotsalainen meikkimerkki IsaDora ja johtavana meikkitaiteilijana IsaDoran hurmaava norjalainen meikkaaja Stephan Oien, jonka meikattavana olin aiemmin keväällä (juttuni täällä).

Suomen IsaDora ei kyllä Euroviisuilla pahemmin mehustellut. En muista nähneeni yhtään IsaDoran mainosta, jossa olisi kerrottu Euroviisuista. Tästähän olisi voinut saada oikein teeman special-meikkikokoelmineen, Euroviisu-meikkiohjeineen ja muineen. 

Seurasin kuitenkin tarkkaan Euroviisujen meikkejä siitä näkökulmasta, että olisiko ne tehty IsaDoralla ja näkyisikö niissä loistavan Stephan Oienin näkemys ja kädenjälki. 

Ranskan edustaja aloitti finaalin violetissa, tumman suttuisessa smokey eyessa, joka sopi hyvin yhteen mustan nahkamekon kanssa. Moldovan edustajalla oli klassisen kaunis silmämeikki paksulla, kissamaisella rajauksella. Suomen Krista Siegfridsin meikki oli tehty hänen mottonsa mukaisesti: more is more. Siellä välähti mielestäni sinistä, hopeista ja violettia glitteriä. Huulet olivat kyllä nuden vaaleanpunaiset. 

Espanjalla oli mustat, kimaltavat ja runsaat tekoripset. Viron edustajalla oli ihanaa kimaltavaa vaaleanpunaista ja pronssia yhdessä liehuvan runsaan valkoisen mekon kanssa. Kaunista! Valko-Venäjän disko-afroditen silmämeikki oli yllättävän neutraali, ehkä siellä sininen silmänrajaus oli. Venäjän edustajalla oli samoin pehmeä, luonnollinen nude-meikki persikalla ja ruskealla. 

Saksan edustajalla oli kultaista meikissä kultaisen puvun kanssa, se oli mielestäni yksi upeimpia. Saattaa olla, että se oli tehty IsaDoran uusilla Eyephoria-metalliluomiväreillä.  Hollantia edusti yksinkertaiseen mustaan asuun pukeutunut Anouk. Ei mitään iltapukuja hänellä! Asun sijaan pronssisen ruskea silmämeikki oli pääosassa, se oli mielestäni hienoa. Jos se oli tehty IsaDoralla, veikkaisin IsaDoran viime syksyn 2012 metallisen ruskeaa Brown Patina -palettia.

Iso-Britannian Bonnie Tylerilla oli hyvin bonnie tylermainen tumma smokey eye -meikki. Mutta olisikohan siellä vilahtanut vähän vihreää, kiinnostavaa! Ennakkosuosikilla ja voittajalla Tanskalla näytti olevan suhteellisen luonnollisessa meikissä keltaista luomiväriä, yllättävää! Se ei ole mikään tavallisin väri gaala- tai lavameikissä. Ukrainalla oli nude meikki nuden puvun kanssa, pääpaino olikin roosansävyisissä huulissa. Heidän perhoskappaleensa oli oma suosikkini. 

Norjan edustajalla oli mahtava vaalea kalanruotoletti valkoisen puvun kanssa. Siihen olisi sopinut joku jäinen tai sähkönsininen glitter-iloittelu, mutta meikki olikin tyylikkään harmaa vaalea smokey eye. Georgian duon naisella oli sähäkkä aniliini huulipuna yhdessä vaaleansinisen puvun kanssa. Vasta toinen look, jossa pääpaino oli huulissa.    


Yleisesti ottaen Euroviisut on varmasti haastava ympäristö meikeille, televisiovalot ovat niin armottoman kovat. Mitään yllätyksiä meikeissä ei tullut, varmalla linjalla mentiin ja yleisvaikutelma oli ennemminkin aikuisen tyylikäs. Moneen meikkiin sävy oli poimittu asusta, ja mitään huikeita fantasia-iloitteluja ei näkynyt. Kaunista ja miellyttävää katsottavaa joka tapauksessa!

20 kommenttia:

  1. Onpa tuo meikki ihana ja värikäs! Kiva kuulla että TBS:n luomiväriuudistuksen lopputulos on toimiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Luomivärit vaikuttivat omasta mielestäni ainakin kivan laadukkailta ja pigmenttisiltä. Kaikkia en tietenkään swatchannut, mutta pigmentin määrän näkee esimerkiksi tuosta pinkistä luomiväristä. En ole usein nähnyt pinkissä noin hyvää värintoistoa! Suosittelen siis tutustumaan. :)

      Poista
  2. Ollaan taas oltu samoilla sävylinjoilla! :) Kauniit kesäsävyt, sopivat sulle älyttömän hyvin, olet ihanan päivetyksenkin saanut jo kasvoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikka ja pinkki ovat muutenkin lempisävyjäni, joten oli ihanaa, että myös niillä tehty meikki onnistui näin hyvin. Niin ihastuttavia, lämpimiä nimenomaan kesään hyvin sopivia värejä! :)

      Kiitos paljon! Päivetys on kyllä pääosin purkista, eli kiitokset kuuluvat Nuxen kasvojen itseruskettajalle ja Lumenen CC:lle, mutta ehkä siellä on jo vähän omaakin väriä joukossa. Olen ollut iloissani nyt niin paljon ulkona, kun on ollut niin kauniit säät. :)

      Poista
  3. Ihana meikki! Oon vähän kateellinen kaikille, joill sopii pinkki luomiväri. Mulla se näyttää aina vaan silmätulehdukselta eikä ees kunnon rajaukset pelasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kerrankin visioni toimi myös käytännössä! :)

      Pinkki on kyllä aika vaativa väri, eli ihan helppoa sillä ei ole meikkailla. Olen itsekin joskus saanut sillä aikaan kunnon itkusilmät. Sen vuoksi halusinkin nähdä vähän ammattimeikkaajalta mallia, että miten meikki kannattaa noilla persikan ja pinkin sävyillä tehdä. Lopputulos oli tosi hehkuva, eli ei onneksi ollenkaan ärtyneiden silmien näköinen. :)

      Poista
  4. Ihanan herkullisen värinen meikki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Meikistä tuli superihana: hehkuva ja lämmin. Oikea auringonlaskun meikki! :)

      Poista
  5. Tosi nätti ja hiukan erilainen meikki. Pitää kokeilla jotain samantyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, eikös olekin! :) Tämä ei ehkä ole aivan se tavallisin päivämeikki, koska monet arastelevat esim. vaaleanpunaista tai pinkkiä luomiväriä, mielestäni usein vähän turhaankin. Suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan, usein lopputulos on tosi kiva. Pitää muistaa vain ne mustat rajaukset ja ripsiväri, muuten lopputulos voi olla vähän turhankin erikoinen. :)

      Poista
    2. Laitoin blogiini jo pika-pinkki kokeilun :)

      Poista
    3. Supersuperkiva, kävinkin jo ihastelemassa! :)

      Poista
  6. Voi kuinka kaunis meikki :) Persikkainen luomiväri alkaa houkutella yhä enemmän, sen puuttuminen on selvästi korjausta vaativa puute luomivärikokoelmassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Juille! :) Minulla ei ollut kyllä varsinaisesti pulaa persikkaisista luomiväreistä, sillä se on yksi suosikkisävyjäni. Mutta aivan täsmälleen samansävyistä puhdasta ja lämmintä persikkaa kuin Body Shopin ei ehkä ollut. Ehkä... :)

      Tykkään ostaa mielellään koko meikkiin tarvittavan tuotesetin samalta merkiltä, niin luomivärit ovat samaa koostumusta ja sävyt sopivat varmasti toisiinsa. Helpompaa ja varmempaa niin! :)

      Poista
  7. Aivan mieletön meikki joka sopii kantajalleen täydellisesti <3. Ostin "nuorena" TBSltä luomivärejä kaksi kpl ja se koostumus oli ihan kamalan jauhoinen eli en tykännyt yhtään. Mukava kuulla uudistuksesta :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos Pandaliini! Kuten huomaat, nämä sävythän sopivat aivan erinomaisesti meille punaveriköille. Punainen meikissä ikään kuin vahvistaa hiuksien väriä ja toisinpäin. Kokonaisuus on tosi hehkuva! :)

      Minäkin olen aloittanut meikkaamisen Body Shopin meikeillä varmaan joskus 1990-luvun alkupuolella. Jo silloin ne olivat minusta ihan hyiä, mutta jossakin vaiheessa vain siirryin Lumeneen, IsaDoraan ja selektiiviseen, kun Body Shop on vain aina profiloitunut enemmän ihonhoidon puolelle. Mutta oikein hyvältä ja kiinnostavalta vaikutti nyt meikkiuudistus, kannattaa käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  8. Upea meikki! Ei heti tulisi mieleen yhdistää luomille fuksiaa ja persikkaa, mutta hyvin toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, minustakin siitä tuli ihana. Tai siis kiitoksethan kuuluvat tietysti meikkitaiteilija Pia Seikkulalle, joka sai heti kiinni ideasta ja näin onnistuneesti toteutti visioni. :)

      Sain kyllä idean suoraan tuosta Leona Lewisin mainoskuvasta, se oli minusta niin hieno. Kivaa myös että kuvan meikki oli todella tehty Body Shopin tuotteilla, eikä vain photoshopattu tai käytetty muita merkkejä. Sen huomaa mielestäni kyllä tästä omasta meikistäni, täsmälleen samat ovat sävyt. :)

      Poista
  9. Kaunis meikki :) Kesäiset ihanat värit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, niin minustakin! Pinkki ja persikka ovat aivan lempparivärini, joten ihanaa että niillä tehty meikki myös onnistui, ja siitä tuli näin hehkuvan ihana.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)