perjantai 24. toukokuuta 2013

Muotiperjantai; Marimekon muotinäytös Espalla ja Fashion Stock Sales Vanhalla

Tänään oli taas kiva päivä Helsingissä, kun Marimekko piti jokavuotisen kesämuotinäytöksensä Espan puistossa.


Aleksinkulman Marimekkokin oli koristanut ikkunansa ihanilla kesämekoilla.

Mekoissa kuviona on Katsuji Wakisakan suunnittelema iloisen värikäs Karuselli-kuosi.


Todella mukava idea Marimekolta oli jakaa kaikille katsojille ennen näytöksen alkua kukat ja kesämalliston esite. 

Näytöksessä malleina olivat Kansallisbaletin tanssijat. 

Tässä näkyy teemaan sopien Satu Maarasen suunnitteleman Liike-malliston juhlamekkoja. 

Liike-mallisto nähtiin myös Marimekon New Yorkin muotinäytöksessä syksyllä 2012.

Espan puisto oli aivan täynnä ihmisiä, kuvasin kaukaa ja tanssijat liikkuivat koko ajan, joten siksi kuvani ovat näin hassuja, pahoittelen. 

Tässä tanssijat kuitenkin hetkeksi pysähtyivät. Kuvassa Venus-mekko ja Planeetta-mekko.

Tämä graafinen kuosi ei ole Marimekolta kyllä niin mieleeni.


Sen sijaan tässä suosikkini, eli Karuselli-kuosin mekot.

Olen aivan ihastunut tuohon toiseen vasemmalta eli siniseen Hulmukka-mekkoon, mutta sen hinta on 299 euroa. Vähän liikaa kesämekosta minun mielestäni, vaikka se onkin silkkiä.

Olen jo kerran käynyt sovittamassa Hulmukkaa, ja sehän istui täydellisesti. Niin kaunis! Mutta en tiedä pystynkö maksamaan mekosta niin paljon, ehkä jos se tulisi alennukseen...

Helsingissä tapahtuu nyt muutakin kivaa.

Teille haluan vinkata erityisesti Vanhan ylioppilastalon Fashion Stock Sales -tapahtumasta, joka jatkuu vielä huomenna lauantaina 25.5.2013 klo 10-18. 

Mukana on monia suomalaisia designvaatemerkkejä, kuten Minna Parikka, Design by Katri/N, Minna Hepburn, Camilla Mikama, Mirkka Metsola, Hanna Sarén, 2or+BYYATT ja Lumi. Myynnissä on mallikappaleita ja edelliskausien mallistoja alennetuin hinnoin. 

Olisin ostanut Minna Parikan Angora-pupukengät, jos niitä olisi tarjolla muissa väreissä kuin liilana, harmaana tai mustana. Toivottavasti mallistoon tulisi joskus vaikka sähäkän pinkit Angorat!  

Meille meikeistä kiinnostuneille on ilouutinen, että myös huippulaatuinen ammattilaistason meikkimerkki Make Up For Ever osallistuu tapahtumaan. 

Tarjolla oli MUFE:lta runsaasti tuotteita - 50 %:n alennuksella. Huomiotani kiinnitti erityisesti erinomainen luomiväritarjous (olikohan se 3 kpl 25 eurolla) ja edelliskausien meikkikokoelmat: viime kevään ihana La Boheme ja syksyn Black Tango. 

Ihanaa perjantaita!

3 kommenttia:

 1. Harmittaa ihan älyttömästi etten päässyt MUFE:n meikkejä tänään hankkimaan tuolta Fashion Stock Salesta. Sattumalta kävelin vielä juuri eilen MUFE:n ohi, ja satuin ovesta bongaamaan ilmoituksen tapahtumasta. Tuntuu etten ikinä pääse tutustumaan sarjan meikkeihin, harmi!

  VastaaPoista
 2. (Okei, ehkä vähän liioittelua, kyllä mä varmaan VIELÄ JOSKUS onnistun niihin tutustumaan. Mutta siis, harmittaa tosi kovasti kun en päässyt tänään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule, ei mitään syytä harmitella, kun MUFE:lle voi ihan hyvin mennä käymään Kalliossakin. Suosittelisin melkeinpä jopa niin, sillä siellä on paljon rauhallisempaa ja tuotteisiin ehtii tutustua kunnolla, tuolla Fashion Stock Salesissa oli aika hulinaa.

   MUFE:lla Kalliossa on myös usein hyvä alepöytä, jossa on meikkejä puoleen hintaan. :)

   Aion itsekin mennä lähiaikoina Kallion liikkeeseen, sillä MUFE:lla ei ollut Vanhalla mukanaan vielä kesän meikkikokoelmaa, josta haluan ihanan korallipersikan Aqua Rouge -huulipunan.

   Kalliohan on kaumepana kuin keskusta, mutta it's worth the trip! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)