maanantai 6. toukokuuta 2013

Luonnonkosmetiikan messut 2013

Osallistuin tänä vuonna kolmatta kertaa luonnonkosmetiikan Luonnonkaunis -messuille täällä Helsingissä.

Messut pidettiin tänä viikonloppuna 4.-5.5.2013 Kaapelitehtaalla. Samassa yhteydessä oli myös Kierrätystehdas-tapahtuma.


Aiempina kahtena vuonna luonnonkosmetiikan messut on järjestetty Finlandia-talolla. Synergiaetuja Kaapelitehtaan Kierrätystehdas-tapahtuman kanssa varmaan kieltämättä oli, sillä Kierrätystehdas-tapahtumassa oli ollut yli 10 000 kävijää viikonlopun aikana. Samat ihmiset varmaan kurkkasivat myös luonnonkosmetiikan messujen puolelle ja toisinpäin. Niin tein itsekin, vaikka en pelkkää Kierrätystehdas-tapahtumaa olisikaan lähtenyt katsomaan. Ostin jopa mekon!

Rosoinen Kaapelitehdas oli kuitenkin aivan erilainen ympäristö luonnonkosmetiikan messuille kuin hienostuneempi Finlandia-talo. Eniten minua häiritsi jatkuva hälinä ja kaiku, sillä Kaapelitehtaan tilat ovat hyvin avarat eivätkä kutsu samalla tavalla viihtymään kuin Finlandia-talo.

Myöskään valitettavasti messujen juontajan Taru Valkeapään puheesta ei saanut oikein mitään selvää tilan huonon akustiikan vuoksi. 

Tänä vuonna messujen sisäänpääsy oli kuitenkin ilmainen, mikä oli hienoa. Aiemmin se on ollut muistaakseni 5 euroa. Sekin voi laskea kynnystä ihmisiltä saapua messuille, mikä on hyvä juttu.


Muuten luonnonkosmetiikan messut ovat kyllä minusta todella mukava tapahtuma, ja vielä ihanasti nimetty Luonnonkaunis-messuiksi. Sitä ilmentää hyvin mm. tämä latvialaisen luonnonkosmetiikkamerkin Madaran mainos.

Alkuperäinen ideani oli, että olisin järjestänyt luonnonkosmetiikan messuille teille Pumpulipupun lukijoille lukijamatkan. Viime vuonna sain nimittäin niin paljon kivoja kommentteja messuista, että ajattelin että olisi ollut hauska mennä kiinnostuneiden lukijoiden kanssa yhdessä. Samalla olisin voinut esitellä teille omia suosikkimerkkejäni ja -tuotteitani luonnonkosmetiikasta.

Kaksi rakasta ystävääni, jotka olivat messuilla kanssani jo viime vuonna, odottivat uusia messuja kuitenkin koko vuoden. Niinpä lupasin mennä messuille heidän henkilökohtaiseksi oppaakseen. Myös kaikki muut ystäväni olivat todella kiinnostuneita luonnonkosmetiikan messuista, vaikka olemme ihan tavallisia kaupunkilaisia nuoria naisia, emme mitään hippityttösiä. Se kaikki kertoo vain luonnonkosmetiikan suuresta suosiosta. 

Mutta ehkä toteutamme lukijamatkan messuille sitten ensi vuonna!


Mutta mennäänkös sitten katsomaan tämän vuoden messutarjontaa? 

Luonnonkosmetiikan messuilla on ollut aiempina vuosina esittelyssä uusia tuotteita, messutarjouksia, meikkausta, erilaisia hoitoja ja luentoja. Tänä vuonna hoidot ja luennot olivat mielestäni valitettavasti vähemmällä, mutta kiinnostavia tuotteita ja hyviä messutarjouksia kyllä oli.

Tässä on Voi hyvin -lehden valitsemat 10 parasta luonnonkosmetiikan tuotetta vuodelta 2013. Niitä oli hauska bongailla messuilta eri merkkien pisteistä. 

Näitä tuotteita ei ole siis testattu pupuilla, vaan A-lehtien toimituksessa jopa vahtimestareilla. Joukossa on mm. Laveran Wild Rose Intensive Care Liposome Cream  -kasvovoide kuivalle iholle (messutarjouksena 20 euroa, normaalisti 24,50 euroa), Terre d'Ocin BB-voide ja Benecosin shampoo. 

Ja tässä on sitten niitä messutarjouksia, eli Laveran Faces -sarjan Wild Rose Intensive Cream -kasvovoiteita 4 eurolla. Putsarit olivat jo loppuneet. 

Valitettavasti ystäväni suosikki, Laveran sekaiholle tarkoitettu Calendula eli kehäkukkasarja on ilmeisesti lopetettu. Viime vuonna sitä sai vielä messuilta edullisesti. 


Tässä on Laveran käsivoiteita, taaempana suosikkini Basis Sensitive ja edessä Orange Feeling.

Näissä alennus ei ollut niin iso, sillä normaalihintakin on vain vähän yli 6 euroa. 


Ihania, luonnollisia Born to Bion suihkugeelejä kauniin värikkäissä pakkauksissaan.

Messuhinta 6 euroa, kun se normaalisti on noin 9 euroa.

Born to Bion suihkareissa testerit oli hauskasti merkitty paperinaruilla.

Minulla on niin kova ruusuntuoksun kausi menossa, että melkein ostin tuon vasemmassa yläkulmassa näkyvän vaaleanpunaisen Wild Rosen. Aiemmin olen saanut näistä testiin blogia varten hedelmäisen Tropical Mangon ja pähkinäisen Shea Butterin, joista pidin kovasti kummastakin. 


Madaralla oli viime vuonna mukana messuilla melkein koko valikoimansa, mutta nyt vain nimenomaiset messutuotteet. Se oli sääli, sillä esim. ystäväni ei löytänyt valikoimasta viime vuoden messuilta saamastaan näytteestä testaamaansa yövoidetta, jonka hän olisi halunnut nyt ostaa. 

Sen sijaan ystäväni osti vasemmalla näkyvän Purifying Foam -puhdistusvaahdon, josta muistelin lukeneeni kehuja. Itse en ole kokeillut, sillä tuote sopii erityisesti sekaiholle tai rasvaiselle, ja omani on kuiva. Siinäkin messutarjous 14 euroa oli ihan kiva, sillä oikea hinta on n. 20 euroa. Uskon kyllä että ystäväni tykkää!


Tämän vuoden messuihastuksemme kohdistui sitten australialaiseen kukkaismeikkimerkki Zuiin. 

Parastahan on jos messuilta löytyy joku ennestään tuntematon, kiinnostava uusi sarja tai tuote. Viime vuonna ne olivat minulle ja ystävilleni Couleur Caramelin meikit ja L'Atelier des Delicesin ihohoitotuotteet. Nyt suureksi pettymykseksemme Couleur Caramel ei osallistunut messuille, mutta sen sijaan vietimme varmaan tunnin Zuiin pisteessä. 


Zuiin meikkien valmistukseen käytetään luomusertifioituja kukkia, voiko ihanampaa olla!

Tässä kukkien keskellä näkyy Zuiin kukkajauheseosta, jossa on ruusua, jasmiinia ja kamomillaa. Se toimii meikkien raaka-ainepohjana. 


Zuii-meikkisarjaan kuuluvat meikkivoiteet, puuterit, poskipunat, luomivärit ja huulipunat. 

Voi hyvin -lehti valitsi Zuiin luomivärit vuoden 2013 parhaiksi. Myös huulipunia ja meikkivoiteita on kehuttu. 


Zuiin pisteellä oli myös meikkaaja, mikä oli ehdoton vetonaula ystävilleni, jotka kumpikin etsivät meikkivoidetta. Meikkivoidettahan on parasta päästä kokeilemaan kasvoille ammattilaisen opastuksella.

Hypähtelimme ystävieni kanssa vuorotellen meikkituoliin ja pois, kun tämä viehättävä meikkaaja valitsi meille sopivia tuotteita.

Toinen ystäväni osti meikkivoiteen, vanhan roosan värisen Cashmere-huulipunan ja huulikiillon häämeikkiään varten, ja toinen meikkivoiteen ja valkoisen White Diamond -luomivärin. 

Niin ihana ajatus tehdä häämeikkinsä kukkaismeikeillä!

Myös minä sain apua poskipunasävyn valintaan, ja päädyinkin raikkaan kesäiseen Peachiin. Myös punaisenoranssi Copper -huulipuna olisi ollut aika hyvä. 

Messuhinta Zuiin meikkivoiteelle oli 30 euroa, kun se on normaalisti n. 40 euroa ja luomiväreille, poskipunille, huulipunille ja huulikiilloille 20 euroa, kun ne normaalisti maksavat n. 25 euroa. Aika samassa hintaluokassa Couleur Caramelin kanssa siis liikutaan. 

Joitakin Zuiin luomivärejä ja huulikiiltoja oli vielä tarjouksessa 10 euroa, ja ystäväni kanssa löysimmekin molemmat vielä tarjouskorista yhdet suosikkimme. 


Toinen ystäväni ihastui näihin ranskalaisen Acorellen tuoksuihin. Niillä on erilaisia vaikutuksia kuten harmonisointi (ruusu) tai tasapainotus (absolu tiare). 

Erityisesti ystäväni piti Jardin des Thès -tuoksusta, joka on energisoiva vesituoksu.

Olen itseasiassa saanut näitä tuoksuja Acorellelta myös testiin blogia varten, ja niistä on tulossa juttu paljon toivotun kevätmeikkiviikon yhteyteen, jota olen suunnitellut viikon päästä.  


Minulta kysellään myös jonkin verran luonnonkosmetiikan BB-voiteista.

Minä en tiedä Suomesta kuin kaksi: Laveran ja tämä Terre d'Ocin. 

Laveran BB oli muuten minusta ihan kiva, mutta siinä ei ole aurinkosuojaa ja sävyjä on vain yksi, joka sopii varmaan parhaiten keskieurooppalaiselle iholle. Minulle se oli liian tumma.

Terre d'Ocin BB-voiteesta on olemassa 3 sävyä, joista vaalein varmaan sopii aika vaaleallekin pohjoismaalaiselle iholle. Aurinkosuojakertoimesta en valitettavasti huomannut kysyä, mutta ilmeisesti siinä jotakin on.    


Tästä ranskalaisesta Alorée -sarjasta povattiin myös myyntimenestystä. 

Aloréen teho perustuu lehtivihreään eli klorofylliin. Sen on luonut aiemmin L'Orealilla työskennellyt kosmetiikkatutkija.

Alorée -sarjassa on myös luonnonkosmetiiikan ensimmäinen CC-voide. Sen sävy on vähän tumma ja oranssi, mutta kuulemma sarjasta on luvattu Suomen markkinoille syksyksi myös vaaleampaa väriä.

Aloréeta, Terre d'Ocia ja Melvitaa tuo maahan hurmaava, Ranskassa asunut ja kosmetologiksi opiskellut rouva, joka etsii Ranskasta innovatiivisia sarjoja, joita Suomen markkinoilta puuttuu. Ihana mahtava asia minun mielestäni! 

Loppuun vielä ostokset.

Tässä on toisen ystäväni, tämän kesän morsiamen hankinnat.

Zuiin meikkivoide (30 e), huulipuna (20 e) ja huulikiilto (10 e) ja Benecosin musta rajauskynä (6 e) sekä ruusushampoo (14 euroa).


Ja tässä on toisen ystäväni ostokset.

Terre d'Ocin Coco-vartalomaito (12 e), Madaran Deep Moisture Gel -kosteusvoide seka- ja rasvaiselle iholle (10 e) sekä puhdistusvaahto (14 e). 

Born to Bio suihkugeelit Shea Butter, Peach Vine, Monoi Coco ja Wild Rose

Sekä Zuiin meikkejä meikkivoide (30 e), huulikiilto (20 e) ja luomiväri (20 e) ja Laveralta Golden Brown -rajauskynä (4 e). 


Minä muistin myös herra Pumpulipupua ostamalla hänelle Laveran Men Care -sarjan After Shave Balsamin. Hinta oli huikeat 4 euroa, kun normaalisti se maksaa 15,65 euroa.

Lisäksi ostin Laveran ruskean Soft Eyeliner Golden Brown -rajauskynän. Sain rajauskynän aiemmin Laveralta testiin, ja tykkäsin siitä niin paljon, että kun hinta oli nyt vain 4 euroa, ostin toisen kappaleen varastoon. 


Pidimme myös ystäväni kanssa kovasti näistä Laveralta saamistamme kasseista. 

Ne olivat messenger- eli lähettilaukkumallia (ja pinkkejä!), joten niissä oli helppo kanniskella ostoksia ympäri messuja. 

Terre d'Ocilta ostin kokeiluun ystäväni ensin löytämän Coco-vartalomaidon (12 e). 

Coco sopii kuivalle iholle ja sisältää kookosta ja santelipuuta. Se tuoksuu varmaan hienon eksoottiselle, sillä koko Terre d'Oc -sarja on saanut inspiraationsa naisten kauneusrituaaleista ympäri maailmaa. Arvaisin, että tämä vartalomaito on Terre d'Ocin Bali-sarjaa, joka pohjautuu kookosöljyyn.

Vartalomaidon normaalihinta on yli 25 euroa, joten 12 euroa on aika hyvä messutarjous. Se johtui kuulemma siitä, että sarjan pakkaukset ovat uudistumassa. 

Lisäksi sain testattavaksi muutaman näytteen Alorée-sarjasta, joista voitte arvata että olen innoissani ja erittäin kiinnostunut!


Benecosilta ostin blogeissa kovasti kehutun kivipuuterin vaaleimmassa sävyssä Porcelain. Se on ollut loppu Ruohonjuuresta, mutta messuilta yllättäen vielä löytyi, vieläpä messuystävälliseen hintaan 6 euroa kun normaalihinta on n. 10 euroa.

Viime vuonna löysin messuilta Benecosin huulipunan Pink Honey, josta on tullut vuoden aikana suosikkinudeni. Sitäkin ostin toisen varastoon hintaan 6 euroa, kun siinäkin normaalihinta on n. 10 euroa. Neljänkymmenen prosentin messualennus siis!

Benecos on luonnonkosmetiikan meikkimerkeistä edullisimpia, mutta silti laatu on kiitettävä. Ilmeisesti suuri yleisö oli myös messuilla löytänyt Benecosin luo, sillä melkein kaikki meikit oli myyty loppuun.Loppuun vielä nämä kukkaismerkki Zuiin ihanuudet. 

Sain muutaman testerisävyn blogikirjoittelua varten itse ostamieni tuotteiden lisäksi.


Tässä ovat hohtoposkipuna ja luomiväri sävyssä Raspberry ja luomiväri sävyssä Jade. 

Raspberry-luomivärin valitsin itse alepöydästä hintaan 10 euroa, koska heikkouteni vaaleanpunaisiin luomiväreihin on näin keväisin suuri. Yllätyksekseni testeripussista löytyi hohtoposkipuna samassa sävyssä sekä ihana vedenvihreä luomiväri Jade.

Huulipuna on nimeltään Butterscotch eli kermatoffee suomeksi, mikä on vähän yllättävää, sillä väri on kauniin vaaleanpunaisen ruusuinen. Rakastan luonnonkosmetiikan huulipunia, joten ihanaa päästä testailemaan tätäkin!

Oikealla yhdessä meikkaajan kanssa valitsemani Zuiin poskipuna sävyssä Peach, hinta 20 euroa. Peach oli hehkeä ja raikas kesäsävy. 

Testiin sain ilokseni poskipunan sävyssä Melon, joka on suloisen luonnonkosmetiikan putiikin Jolien punatukkaisen meikkaajan Katja Kokon suosikkisävy. Ihanaa että pääsen siis itsekin punatukkaisena kokeilemaan myös sitä. 

Helsingissä Zuiia myydään nimenomaan Joliessa Uudenmaankadulla. Lisäksi Zuiita voi ostaa maahantuojan nettikaupasta luomumeikki.fi 


Tosi mukavat messut oli myös tänä vuonna!


12 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia teillä molemmilla!

  Nuo Zuiit on niin houkuttelevia, vaikka pikkaisen hintavan oloisia tällaiselle, joka yleensä ostaa kosmetiikkansa puolet halvemmalla. :D Mutta koska olen vähentänyt roimasti meikkaamista ja kosmetiikan ostoa muutenkin, niin ehkä sitä sitten voi jo hankkia yhden vähän kalliimman tuotteen, kun ennen osti sen 3 halpaa tuotetta vaikka yhdelläkin pärjäisi jo pitkälle. :) Ja tietysti sekin vaikuttaa että se on luonnonkosmetiikkaa ja Zuiista olen saanut kuvan hyvästä hinta-laatu-suhteesta. Toivottavasti kerrot siitä sitten enemmän myöhemmin. :D
  Suloista että ystävästäsi tulee oikea kukkaismorsian, kun meikkikin on kukkien pohjalta rakennettu!

  Itelläni on Born to Bion suihkusaippua Argan ja Orient ja se tuoksuu ihanasti makealle latelle. On vaan hassua miten luonnonkosmetiikan saippuat jättää sellaisen jännän nihkeän tunteen iholle, mutta en koe sitä niinkään häiritseväksi. En varmaan vain ole tottunut ihan sellaiseen, kun yleensä on käyttänyt suurimmaksi osaksi näitä ns. tavallisia suihkusaippuoita. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä kerralla emme niin paljon kierrelleet, vaan keskityimme muutamaan, jo aiemmin hyväksi todettuun merkkiin. Itseltäni jäi mm. tutustumatta minua etukäteen kiinnostaneeseen suomalaiseen Flow-kosmetiikkaan, kun en vain ehtinyt. Tarjontaa oli kuitenkin taas aika paljon. :)

   Zuii oli minusta aivan ihana! Hinnat olivat tosin aika korkeat, mutta luulen että se johtuu mm. tuosta kukkapölystä. Jos ajattelee, että se on murskattua luomuruusua, jasmiinia ja kamomillaa, niin kyllä hinnankin ymmärtää. Silti minusta 20 euroa esim. huulikiillosta on tosi, tosi paljon. Onneksi luonnonkosmetiikasta löytyy nykyään myös edullisempiakin, mutta silti hyviä merkkejä kuten tuo Benecos. Näin luonnonkosmetiikan käyttäminen ei enää ole onneksi hinnasta kiinni. :)

   Ihanasti sanottu tuo kukkaismorsian, täytyy kertoa ystävällenikin! Häät ovat alkukesästä, joten jotenkin kukkaset sopivat niihin niin hyvin! :)

   En ole itse testannut Argan & Orientia, mutta kuulostaa aika kivalle. Pidän kovasti Born to Bion suihkareiden tuoksuista, kun ne ovat tosi luonnollisia, eivätkä liian voimakkaita tai esanssisia. Silti niissä on kivoja vaihtoehtoja.

   En ole itse huomannut eroa siinä miltä luonnonkosmetiikan saippua tuntuisi iholla, mutta koostumus on kyllä aika erilainen kuin tavallisissa. Ei niin vaahtoava ja paksu, vaan ennemminkin mehumainen. :)

   Poista
 2. Kun itse menin messuille lauantaina kolmen aikoihin oli tosi monet tuotteet loppuneet jo kokonaan. Mä olin vähän (tai no aika paljonkin) pettynyt siihen että merkeiltä oli vain joitakin tuotteita esillä. I love me-messuilla esimerkiksi oli lähes koko valikoima esillä. Olisin voinut ostaa Livboxista tuleen Primavera-suihkusaippuan messuilta mutta Primaveran osastolla oli vain eteerisiä öljyjä. Poistuin hiukan hölmistyneenä. Noh, säästyipähän rahaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kuulinkin monelta messuesittelijältä, että he olivat joutuneet täydentämään varastojaan edellisen päivän jäljiltä aika runsaasti. Me olimme sunnuntaina n. klo 14, ja silloin oli kyllä onneksi aika hyvin tuotteita tarjolla, eli sain lähes kaiken minkä halusin. Ihme kyllä myös Benecosin kivipuuterin ja huulipunan, vaikka muuten telineet olivat ainakin siellä aika tyhjinä. Emme tosin onneksi tiedä tarkalleen mitä kaikkea oli loppunut. Weledalta ilmeisesti ainakin vartalovoiteet, niistä olisin kyllä ollut kiinnostunut. Terre d'Ocilla vartalovoide haettiin minulle takahuoneesta, onneksi kysyin erikseen että olisiko niitä lisää. :)

   Minustakin viime vuoden systeemi oli paremi, jossa ainakin Madaralla ja Couleur Caramelilla oli melkein koko valikoimansa mukana. Tosin se on tietenkin näytteilleasettajille työläämpi. Viime vuonna sai myös - 50 %:n alennuskupongin yhdestä tuotteesta, joten sen kannalta oli erityisen kiva, että koko valikoima oli tarjolla.

   Primaveralla en itse ehtinyt käydä, joten sikäli lohdullista, ettei siellä ollut kuin eteerisiä öljyjä. Mutta tosi harmi sinun kannaltasi!

   Näköjään paras aika mennä messuille olisi lauantai- tai sunnuntaiaamupäivä, jolloin tuotteita olisi parhaiten tarjolla. Täytyy muistaa ensi vuonna! :)

   Poista
 3. Mä käväisin lauantaina päivällä, mutta ei jotenkin ollut fiilistä.. tungos ei ollut paha, mutta ihmisiä oli kumminkin sen verran, että joka pöydän edessä oli pieni ihmismuuri. Ei jotenkin ollut kärsivällisyyttä jonotella tai kurkkia olkien yli. Onneksi messut olivat ilmaiset.

  Olen muuten varmaan jutellut sen Melvita-rouvan kanssa Sokoksella, sain tosi hyviä vinkkejä häneltä, ja ostinkin sitten myöhemmin niiden perusteella yhden seerumin. Ihana, että hän innostui juttelemaan kanssani pidempäänkin, vaikken sillä kertaa ostanut mitään. Harmi, että messuilla oli aika rajallisesti Melvitan(kin) tuotteita.

  Noita Benecosin meikkejä olisi kyllä pitänyt tajuta ostaa tuolta. No, onhan noita entisiäkin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että osin siihen fiilikseen vaikutti tuo tila, Finlandiatalo oli jotenkin niin paljon kivempi ja rauhallisempi. Mutta ymmärrän kyllä, että messujärjestäjät halusivat siirtää tapahtuman Kierrätystehtaan yhteyteen, niin hyvin tapahtumat sopivat yhteen. Varmaan saivat myös ihan hyvää myyntiä, vaikka oheisohjelma olikin vähentynyt ja meni tilan akustiikan vuoksi osin ohi. Luulen, että järjestäjät ottavat opikseen ensi vuonna ja muutoksia tulee.

   Onneksi pääsymaksua ei tänä vuonna ollut, niin ei sikäli harmita! :)

   Minäkin jäin vain jotenkin juttelemaan Melvitan ja Terre d'Ocin maahantuojan kanssa, ja hänellä olikin paljon kiinnostavaa kerrottavaa. Loistavaa, että tällaisia alaansa antaumuksella suhtautuvia ihmisiä löytyy. Minulta jäi kyllä sen vuoksi tarkastelematta Melvitan valikoima, kun keskityin vain tuohon uuteen Aloreehen, kun se oli niin kiinnostava.

   Huomasitkohan muuten, että rouvan oma iho oli aivan poikkeuksellisen hehkuva ja hyvinvoiva. En huomannut sanoa siitä hänelle ja kysyä mitä tuotteita hän käyttää, mutta tosi hyvää mainosta joka tapauksessa! :)

   Benecosilla oli hyvät valikoimat messuilla, enkä itse kokenut etten olisi mitään tuotetta löytänyt, vaikka he itse pahoittelivat jäljellä olevien tuotteiden vähyyttä. Tosin kellokin oli silloin jo melkein 17 sunnuntaina ja messut sulkeutumassa, joten mitä voi olettaa. Ihan mahtavaa kyllä, että laadukas luonnonkosmetiikan huulipuna tai puuteri maksoi 6 euroa, todella ilahduttavat hinnat! Samoin Laveran loistava rajauskynä maksoi messuilla vain 4 euroa. Erinomaisia messutarjouksia, näin pitääkin olla! :)

   Poista
 4. Voi kun harmittaa, mun piti sunnuntaina mennä samaisille messuille mutta meidän pikkumies nosti kuumeen edellisenä yönä, joten jäin kotiin hoitamaan häntä :/

  Ihania tarjouksia! Jos saat ystäviltäsi muuten kokemuksia Zuiin meikkivoiteesta, niin minua kiinnostaisi kuulla mitä he tykkäsivät. Omassa käytössäni se on ollut nimittäin ihan susi, mikä on vähän harmittanut. Ja se haisee ihan lampaan takapuolelle, ihan totta. Olen vähän alkanut epäilemään, että mulle on sattunut joku pilaantunut kappale.. :D Sen sijaan Terren bb:stä tykkään kovasti noi aävyttävänä päivävoiteena. Pitkällisistä etsinnöistä huolimatta en edelleenkään ole luonnonkosmetiikan puolelta löytänyt sellaista meikkipohjaa, joka voittaisi synteettiset, vaikka ihan jatkosarjaakin omaan blogiin olen niistä kirjoitellut. On se silikoni vaan ihmeaine siinä suhteessa. Mutta ehkä vielä joku kaunis päivä! :)

  Zuiin värimeikeistä kuulisin myös mielellään kokemuksia kun niitä kertyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, first things first, vaikka ymmärrän kyllä että sinua harmittaa. Mekin odotimme ystävieni kanssa messuja kuin kuuta nousevaa. Lauantaina emme vielä päässeet, kun meillä oli kesän morsiamen polttarit, mutta jopa morsian tuli reippaasti messuille sunnuntaina, niin paljon luonnonkosmetiikka meitä kiinnosti. Ja oli kyllä kivaa, vaikka aluksi paikanvaihdos Finlandiatalolta Kaapelitehtaalle minua mietityttikin.

   Todella mielenkiintoista kuulla mielipiteesi Zuiin meikkivoiteesta. Jolien Katjan mukaan se on hänen lempparinsa luonnonkosmetiikan meikkivoiteista. Toinen ystäväni on aiemmin käyttänyt Couleur Caramelin Hydracottonia jo ollut siihen oikein tyytyväinen. Nyt molemmat ystäväni tarvitsivat meikkivoiteen, mutta Couleur Caramel ei ollut messuilla, joten suosittelin heille Zuiita. Kyselen ehdottomasti heiltä käyttökokemuksia kun ovat testailleet. Myös kolmannella ystävälläni on se, joten kysyn häneltäkin.

   Haju kuulostaa kyllä inhalta, ei oikein sovi kukkaismeikkeihin. :)

   Minä olin etukäteen vähän miettinyt, että ostaisin Terre d'Ocin BB:n messuilta, mutta aika loppui valitettavasti kesken. Täytyy mennä Jolieen joku päivä, sen verran paljon se minua kiinnostaa. Laverankin BB:n koostumuksesta ja jättämästä pinnasta tykkäsin, mutta sävy oli valitettavasti niin ruskea ja oranssinen, että täytyy ehkä odottaa loppukesään että voin sitä kunnolla käyttää. Ensin aion kuitenkin kokeilla laittaa Laveran alle luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoidetta, josko se vähän vaalentaisi sitä.

   Silikoni on kyllä meikkivoiteissa erinomainen ainesosa. En itse näe mitään syytä vältellä juuri sitä, mutta muuten luonnonkosmetiikan meikkivoiteet kiinnostavat minua. Luulen, että tulemme kyllä näkemään huimaa tuotekehitystä sillä saralla, kunhan valmistajat ehtivät vähän tehdä lisää tutkimusta.

   Zuiin meikeistä tulee ehdottomasti arvosteluja kun ehdin niitä testailla. Itsekin odotan sitä ihan riemuissani, niin ihanilta ne vaikuttavat! :)

   Poista
 5. Zuiin kukkaistuotteet kuulostavat ihanilta! Samoin Born To Bion suihkugeelit, voi että...

  Acorelleen taidan tutustua heti ensi viikolla kun kerran Ranskaan menen ;)

  Oli huippu ilta ja tosi mukava tavata!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä! Minulle myös tuotteiden houkutteleva ja kaunis ulkonäkö merkitsee sisällön ohella paljon, ja näissä merkeissä se on todella kohdallaan. Luonnonkosmetiikasta usein ajatellaan, että se on jotenkin ulkonäöltään tylsää ja luonnonläheisen ekohenkistä, mutta nykyään on myös tosi suloisia ja viehättäviä tuotteita. :)

   Ehdottomasti kannattaa, tosi kivoja luonnollisia tuoksuja. Toivottavasti löydät Ranskasta hyvin luonnonkosmetiikkaa. Itselläni oli Nizzassa viime syksynä suuria vaikeuksia kun yritin etsiä Couleur Caramelin meikkejä. En varmaan vain sattunut oikeaan kauppaan. :(

   Luen sitten blogistasi toivottavasti kokemuksia miten Ranskan matka meni ja mitä löytyi. Matkaraporttia siis odotellaan! :)

   No niin oli, aurinkoa, joogaa ja kosmetiikkaa, mikä voisi olla parempaa! :) Ihan mahtavaa että alettiin vain jutella, oli tosi kiva tutustua sinuun. Meillä synkkasi aivan heti! :)

   Poista
  2. Mä yritän tehdä vähän taustatyötä etukäteen, eli selvitän mistä saa mitäkin ja kirjoitan kaupat ja osoitteet ylös. Tämä taktiikka on osoittautunut aiemmilla reissuilla tosi hyväksi :)

   Ilman muuta tulee oikein kunnon matkaraportti :)

   Niinpä, mäkin hymyilin koko loppuillan, kun oli niin kiva fiilis. Ihanaa jutella ihmisen kanssa, joka on niin samalla aaltopituudella! =)

   Poista
  3. Kannattaa kyllä, kun kohteessa ei ole sitten enää välttämättä aikaa, ja siellä on yleensä muutakin kiinnostavampaa tekemistä. Teen itsekin yleensä samoin, mutta Nizzan osalta en ollut huomannut selvittää etukäteen luonnonkosmetiikan tarjontaa, ja niinpä en sitä sieltä löytänyt ollenkaan. Olemme kuitenkin syksyllä menossa taas Nizzaan, joten silloin täytyy tehdä taustatyöt paremmin. Ranskassa on niin ihania luonnonkosmetiikan merkkejä, puhumattakaan.. no Chanelista ja Diorista! :)

   Tosi ihanaa, niin pääsen sitten kanssasi nojatuolimatkalle Ranskaan. Niin virkistävää ja kivaa! :)

   Mä tykästyin heti kanssa suhun, meillä oli heti yhteys ja puhuttiin ihan samoista asioista. Superkivaa, että tällaista voi tapahtua! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)