keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kevätmeikkiviikko; vaaleansinistä ja pinkkiä

Kevätmeikkiviikko jatkuu! Tänään olikin varmasti yksi kevään kauneimmista päivistä täällä Helsingissä, lämmin ja aurinkoinen. 


Valitsin meikkiin IsaDoran kevään 2011 Fanciful-kokoelmasta vaaleansinisen single-luomivärin Blue Sky. 

Fanciful-kokoelmaan ei kuulunut luomiväripaletteja, vaan kolme sinkkuluomiväriä. Tämän vaaleansinisen lisäksi kokoelmassa oli vaaleanvihreä Bon Bon Mint ja vaaleanliila Lilac Daydream -luomiväri

Fancifulin luomiväreissä on kaunis, helmiäismäisen hohtava koostumus ja ne ovat suosikkejani. 

Rajauksiin käytin Yves Saint Laurentin sinistä Azure Blue -silmänrajauskynää kesän 2012 -kokoelmasta. Olen saanut sen testattavaksi blogia varten.

Huulimeikissä oli Max Factor Colour Elixir -huulipunakynä sävyssä Vibrant Pink.


Silmämeikki:

Teen IsaDoran Blue Skylla yleensä aina nopean ja käyttökelpoisen yhden luomivärin meikin.

Blue Sky on vähän harmaa ja läpikuultava. Niinpä lisään sen seuraksi mielelläni myös muuta väriä. 

Tässä tein rajaukset YSL:n Azure Bluella. Sininen olisi ollut ehkä parempi pelkissä alarajauksissa, mutta tässä se humpsahti myös yläluomelle. Ei se onneksi pahalta näytä niinkään. 

Azure Blue on aika pehmeä kynä, joten parhaimmillaan se olisi vähän häivytettynä tai smudgattuna. Varovasti käyttämällä sillä saa kuitenkin myös tarkemmat rajaukset. 


Huulimeikki:

Vaaleansininen ja vaaleanpunainen sopivat minusta ihanasti yhteen. 

Vielä paremmin melkein vaaleansinisen kanssa sopii kirkas pinkki tai fuksia. Vaikutelma on tosi moderni.

Valitsin huulimeikkiin Max Factorin Vibrant Pinkin. Se on hyvin voimakas, vähän sinertävä pinkki, joka on jo aika lähellä fuksiaa.

Hyvin taas irtosi huulipunakynästä väriä, jouduin jopa vähän pehmentämään ja keventämään väriä päiväkäyttöön. Ihana hot pink!

Huomasin muuten illalla, että jääkiekkopeliä kommentoinut Juhani "Tami, Aurinkokuningas" Tamminen oli kanssani samoilla linjoilla, sillä hänkin oli yhdistänyt illan asussaan vaaleansinistä ja fuksiaa.

Tuoksu:

Nukuin huonosti jo toisen yön peräkkäin, ja stressaava työpäivä oli edessä. Acorellen testerituoksupakkauksessa on tuoksuja erilaisia tilanteita varten, mutta minulta loppuvat jo alkuviikosta kaikki stressiä lievittävät ja rentouttavat tuoksut, jos tämä meno jatkuu.

Eilen käytin ihastuttavaa, stressiä lievittävää trooppista Orchidée Blanchea. Tänään valitsin energisoivan Jardin des Thésin.

Jardin des Thés on pirtsakan sitruunainen ja vesimäinen tuoksu. Kyllähän se piristää, sitrukset piristävät aina!

Jardin des Théssa eli teepuutarhassa on 1 % minttua, joka on energiaa antava ja keskushermostoa aktivoiva. Energisoivaa sitruunaa on jopa 8 %. Alkutuoksussa on lisäksi laventelia ja bergamottia.

Sydäntuoksussa pitäisi tuoksua iiris, orvokki ja kumina. Minusta se on jollakin tavalla ruohomainen, eli tuo sikälikin mieleen puutarhan. Ehkä se on se orvokki ja kumina.

Pohjatuoksun pitäisi olla patsulia ja minulle tuntematonta Gaiac-puuta. Minun nenääni pohjatuoksu on hurmaavan sokerinen ja vaniljainen. 

Silti raikas Jardin des Thés ei kohoa aivan omaksi suosikikseni, sillä pidän naisellisemmista ja romanttisemmista kukkaistuoksuista ja herkullisista gourmandeista.

Kuvassa on lempparipaikassani Helsingissä, Talvipuutarhassa parhaillaan kukkivia sinisiä helmililjoja. 

2 kommenttia:

 1. Nama Acorelle-testit on tosi mielenkiintoisia, mulla on toi sama samplesetti enka oikeen ole ehtinyt sita viela kunnolla tuoksutella,ja etsia lempparia. Nyt voisikin ottaa sen tarkempaan testiin ja haistella noita tuoksuja naitten sun kuvausten kanssa :)

  Ja kevatmeikit on kylla kanssa kivoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kiva kuulla, kun itsekin olen nyt tosi innostunut näistä Acorellen tuoksuista!

   Minullakin oli tuo näytesetti jo pitkään, mutta en vain tullut kokeilleeksi sitä. Nyt olen ihan hämmennyksissäni, että minulla on ollut tällainen ihanuus jo monta kuukautta, enkä ole vain testannut.

   Olen ajatellut ostaa täysikokoisena parfyyminä ainakin ihanan Orchidée Blanchen. Lisäksi sain Acorellelta vaniljaparfyymin ja Absolu Tiare vartalotuoksun testattavaksi.

   Näytepakkaus on minusta kyllä aivan loistava keksintö, kun siitä pääsee tuoksuttelemaan näitä ihanuuksia yksi kerrallaan ja tunnetilojen mukaan. Voisin hyvin ostaa toisenkin pakkauksen tämän loputtua, niin paljon pidän tästä ideasta valita jokaiseen päivään sopiva parfyymi. Tosi kivaa jos sinäkin innostuit nyt siitä! :)

   Ja kiitos, niitä tulee nyt tämän viikon. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)