keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Dior kesä 2013 Bird of Paradise -kokoelma

Minun piti aloittaa nämä kesän meikkikokoelmien esittelyt vasta kesäkuussa, mutta en nyt sitten malttanutkaan odottaa, kun nämä ovat niin upeita.

Ensimmäisenä esittelyyn tulee yksi ihanimmista ja inspiroivimmista, Diorin Bird of Paradise.

Bird of Paradise -kokoelmassa Diorin taiteellista johtajaa Tyenia inspiroi paratiisilintu, joka legendan mukaan lentää aina taivaalla laskeutumatta koskaan maan päälle.

Pidän jo kokoelman aiheesta paljon, sillä minusta todellisuuden paratiisilinnut eli riikinkukot ovat niin fantastisia olentoja!Dior on jakanut Bird of Paradisen meikkilookit kahteen: Wild Feather ja Glowy Exotic.

Värit ovat azurinsinisestä indigonsiniseen ja riikinkukonvihreään. Koko kokoelma rakentuu vihreän ja sinisen eri sävyille, ja lisäksi piristyksenä on kiinanruusun - hibiscuksen - pinkkiä ja korallia. Innoituksen lähteenä on tropiikki.

Wild Feather -meikki on tarkoitettu yölinnuille, "birds of the night" ja Glowy Exotic on pehmeämpi päivälook.

Arvelisin, että tässä mainoskuvassa ollaan lähempänä Wild Feather -lookia.

Wild Featheriin kuuluu ruskettuneet kasvot ja korostukset valolla. Silmämeikki on "summer smokey eye", joka kimaltaa eksoottista sinistä ja vihreää. Huulimeikki on nuden ruskea, ja poskilla on korallinen poskipuna. 

Kynnet ovat kuin riikinkukon sulat, mutta Wild Feather -lookissa niiden pitäisi olla sinisen eri sävyjä, kun taas tässä mainoskuvassa ne ovat kyllä enemmän vihreät. Glowy Exotic -lookissa kynnet ovat puolestaan petroolinsiniset ja pinkit.

Upeaa, upeaa!Bird of Paradise -kokoelmaan kuuluu kaksi viisikkoa: tämä sinivihreä 374 Blue Lagoon ja maanläheisempi kellertävänvihreä 434 Peacock.

Niistä minusta tämä Blue Lagoon on ehdottomasti hienompi ja erikoisempi. Voimakkaita, hehkeitä sinivihreitä, kuin riikinkukon sulkia!

Mainoskuvan meikissä on varmaan käytetty Blue Lagoonin sinivihreitä sävyjä ja kokoelman vedenvihreää rajauskynää. Todella hieno meikki!Aurinkopuuteri-poskipunayhdistelmiä Diorskin NudeTan Paradise Duo -paletteja on kokoelmassa kaksi: 001 Pink Glow ja 002 Coral Glow.

Nimet kertovatkin oikeastaan jo sävyt. Kuvassa on Pink Glow.

Lämpimiä paratiisivärejä!
Yksi kokoelman hienoimmista oivalluksista ovat mielestäni kynsilakat.

Niitä on kaksi duoa: tämä petroolinsininen-pinkki Bahia ja petroolinvihreä-vaaleanvihreä Samba.

Idea on minusta loistava, sillä toinen duon kynsilakoista on tarkoitettu käytettäväksi varpaankynsillä ja toinen sormissa. Värit voi kääntää kumminpäin vain maun mukaan, eli petroolinsinistä tai riikinkukon sinivihreää sormiin ja pinkkiä tai vaaleampaa vihreää varpaisiin tai toisinpäin.

Erityisen kiinnostava minusta on kynsilakkaduo Samba, jossa petroolinvihreä vaikuttaisi olevan koostumukseltaan metalli ja vaaleampi vihreä creme. Eli värien lisäksi myös koostumus vaihtuu, vaikka ne sointuvatkin hienosti toisiinsa. 

Pääsen viikonloppuna tax freehen, joten saattaa olla että sorrun siellä Sambaan. Samanlaisia yhdistelmiähän voisi tietysti rakentaa jo olemassaolevista omista kynsilakoistaan, mutta ce n'est pas Dior!

Tämän Bird of Paradise -kokoelman helmiä ovat siis minusta luomiväripaletti Blue Lagoon, aurinkopuuteri-poskipunaduo Pink Glow ja kynsilakkaduo Samba.Kuvista kiitos Diorille!

10 kommenttia:

 1. Tämä kokoelma iski minuun tosi lujaa ja olenkin ammentanut sen ideaa jo monta viikkoa. Ihana yhdistelmä sinistä, vihreää ja korallia. Kuvittelin tykkääväni enemmän kesymmästä Peacock-paletista, mutta Blue Lagoon oli se jonka kanssa lähdin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli kyllä hieno, rohkea ja vähän erilainen kokoelma Diorilta. Sininen ja vihreä eivät ole luomiväreissä ja kynsilakoissa varmaan ne ihan myyvimmät sävyt, mutta siksipä ne ovat juuri niin kiinnostavat ja raikkaan erilaiset. Sopivat hyvin kesään ja ruskettuneeseen ihoon juuri sen korallin ja pinkin kanssa. :)

   Minä luulin itseasiassa nähdessäni mainoskuvat joskus aiemmin, että Blue Lagoon -paletti olisi nimenomaan nimeltään Peacock, niin riikinkukko se on. Jotenkin oikea Peacock näyttää siihen verrattuna vähän haalistuneelta. If you're gonna go there, go all the way, sanon minä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No niin on, voin oikein tuntea sen tropiikin lämmön ja värien hehkun. Ollaan kaikki riikinkukkoja by Dior tänä kesänä! :)

   Poista
 3. Saan tänään ton ihanan Blue Lagoonin, se on niiiiin mun värinen! Lisäksi mua on alkanut himottaan ihan hirmuisesti toi aurinkopuuteri/poskipuna sävyssä Pink Glow! Olen menossa kesäkuun alussa Tallinnassa käymään ja saattaapi olla, että jos vaan reissulla tulee toi vastaan niin tarttunee räpylään. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, oi, oi, miten ihanaa! Olen tosi iloinen sun puolesta, Blue Lagoon on niin upea! :)

   Minulla on aikalailla samanlaiset suunnitelmat, eli aion vielä harkita tuota Blue Lagoonia ja ainakin Samba-kynsilakkoja. Tarkistan tilanteen Tallinkin tax freessa löytyykö näitä sieltä ja mikä on Kaubamajan hintataso niin palataan asiaan. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se on, ja vielä aika harvinainen, sillä useinkaan ei näy tällaisia sinivihreitä luomiväripaletteja selektiivisillä merkeillä. Muistan kun odotin ja odotin Diorilta vihreää luomiväripalettia, ja vihdoin tuli Tropical Lights, mutta se on aika kiltti ja himmeä tähän kaunottareen verrattuna. Sinisistä minulla ei tule mieleen kuin Dior Electric Lights kesältä 2009, jolla saa kyllä taiottua hienon sinisen meikin. Ja nyt sitten koko kokoelma sinistä ja vihreää, hyvä Dior! :)

   Poista
 5. Mä nyt täällä pidättelen itseäni, ettei tulisi hankittua Blue Lagoonia. Yritän saada itseni uskomaan, etten tarvitse sitä. Mutta kun haluan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin hieno, eksoottinen ja kiehtova että ymmärrän hyvin. Mutta kuules, siniset ja vihreät eivät ole ihan niitä suosituimpia värejä, joten voisikohan se jäädä aleeseen.. Täällä toivotaan sitä! Mutta upeinhan se olisi tietysti nyt näillä trooppisilla kesähelteillä käytettynä. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)