tiistai 7. toukokuuta 2013

Alennuskoodi Hyvinvoinnin tavarataloon

Luonnonkosmetiikan messujen jälkimainingeissa saatte vielä - 10 %:n alennuskoodin Hyvinvoinnin tavaratalo -nettikauppaan. 

Koko Hyvinvoinnin tavaratalon valikoimasta saa - 10 %:n alennuksen kampanjakoodilla PUMPULIPUPU. Koodi on voimassa toukokuun loppuun.

Toimituskulut Hyvinvoinnin tavaratalossa ovat 2,95 euroa kirje, 4,95 euroa postipaketti ja 9,95 euroa kotiinkuljetus. Toimitus on ilmainen yli 89 euron tilauksiin. 

Koska kyseessä on suomalainen nettikauppa, maksaa voi korttimaksun lisäksi verkkopankkitunnuksilla, mikä on omasta mielestäni aina mukavaa koska se on niin turvallista.  

Tämä ei ole mikään mainoslinkki, eli en itse hyödy tilauksistanne mitään. Huoletta voitte siis klikkailla menemään. Hyvinvoinnin tavaratalo vain ehdotti yhteistyötä, joten pyysin teille alennuskoodin. Laitoin tähän kuitenkin joitakin linkkejä, jotta pääsisitte hyppelemään suoraan kiinnostaviin tuotteisiin.
Itse pidän Hyvinvoinnin tavaratalosta kovasti. Siellä on hyvä valikoima luonnonkosmetiikkaa, ja usein edullisimmat hinnat. Linkitän sinne siis usein luonnonkosmetiikasta kertovissa blogijutuissani. 

Hyvinvoinnin tavaratalo on perustettu vuonna 2004 ja se on Suomen suurin hyvän olon verkkokauppa.

Luonnonkosmetiikassa merkkeihin kuuluvat mm. AcorelleBenecos, Born to BioDr. Hauschka, FLOW kosmetiikkaFrantsila, Lavera, Logona, Madara, Marilou BioMelvita, Sante, Urtekram ja Weleda.

Acorellelta voin suositella heidän luonnollisia tuoksujaan, joilla pitäisi olla myös erilaisia vaikutuksia kuten tasapainottava tai energisoiva. Oma suosikkini on Acorellen Vanilja (34,95 euroa, 50 ml). 

Benecosin meikit ovat edullisia, mutta kuitenkin minusta laadukkaita. Suosittuja tuotteita ovat olleet mm. puuterit ja huulipunat. Myös Marilou Bio on edullisempi luonnonkosmetiikan merkki. 

Born to Biolla on ihanan luonnollisen tuoksuisia luonnonkosmetiikan suihkugeelejä (8,95 euroa, 300 ml) ja mm. puhdasta arganöljyä (17,95 euroa, 50 ml), joka kosteuttaa kuivaa ihoa. 

FLOW kosmetiikka kiinnostaa minua, koska se on suomalaista luonnonkosmetiikkaa samoin kuin Frantsila. 

Laveralla on monia hyviä perustuotteita, omiin suosikkeihini kuuluvat mm. edullinen Basis Sensitiv -käsivoide (5,50 euroa, 75 ml) ja myös allergisille sopiva, vähän kalliimpi Neutral-sarja.

Madaran ihonhoitotuotteet ovat minusta hyviä. Itse olen käyttänyt mm. kuiville kasvoilleni Madaran syväkosteuttavaa voidetta Deep Moisture Cream (25,50 euroa, 50 ml). Se onnistui pitämään ihoni hyvin kosteutettuna koko talven. 

Urtekramin vartalovoidetta (9,90 euroa, 250 ml) minulle on kehunut useampi. 

Klassikkojen Melvitan ja Weledan tuotteet minulla on vielä testaamatta, mutta ne kiinnostavat kyllä.

Hyvinvoinnin tavaratalon Tarjoukset-otsikon alta löytyvät erikseen myös luonnonkosmetiikan alennustuotteet. Siellä on alennuksessa mm. Laveran itseruskettaja, jossa parasta ennen päiväys on umpeutumassa syksyllä hintaan 9,95 euroa (normaalisti 18,95 euroa). Minua Laveran itseruskettaja kiinnostaa kovasti, ja sain sen juuri suoraan Laveralta testiin.

Luonnonkosmetiikan lisäksi Hyvinvoinnin tavaratalossa myydään mm. luomutuotteita. Minua kiinnostavat niistä erityisesti erilaiset välipalapatukat, superfoodit ja Pukka-teet (4,99 euroa, 20 pussia), joita ostan yleensä Ruohonjuuresta. 

Siitä ei ollut Hyvinvoinnin tavaratalon kanssa mitään puhetta, että saanko itse käyttää alennuskoodiani. Saatan siis hyvin itsekin tilata jotakin!

2 kommenttia:

 1. Nettiostamiseen liittyy kysymykseni. Tilasin Beauty Baysta, ilmoituksen mukaan paketti lähti 19.4. Vielä ei ole lähetystä saapunut eivätkä vastaa kyselyihini. Mitä minä nyt teen? Tämä oli eka tilaukseni ulkomailta ja taitaa olla viimeinen. Taisin menettää rahani.

  VastaaPoista
 2. Voi ei, kuulostaapa ikävältä. Sinuna en kuitenkaan vielä luopuisi toivosta, vaikka Beauty Bay kyllä sijaitsee Euroopassa Englannissa, josta paketin pitäisi jo tuossa ajassa tulla. Oman kokemukseni perusteella Beauty Bay on luotettava nettikauppa, joten uskon kyllä että jollakin keinolla saat pakettisi.

  Itse kävisin ainakin postissa kysymässä vielä pakettia, sillä on mahdollista että et ole vain jostakin syystä saanut postilappua.

  Katselin Beauty Bayn nettisivuja, ja sieltä löytyi ohjeita mitä tehdä jos pakettia ei ala kuulua. Siellä neuvotaan mm. katsomaan ohjeet saamastasi Dispatch-sähköpostista. Lisäksi todetaan, että pakettia ei voida pitää kadonneena ennen kuin 20 työpäivää on kulunut paketin lähettämisestä. Se aikahan ei ole vielä mennyt, eli se sinun pitää ilmeisesti ainakin odottaa ennen kuin voit saada uuden tilauksen, korvausta tms.

  Uskoisin että asia selviää, sillä Beauty Bay on tietääkseni ihan laadukas nettikauppa. Suomalaisista nettikaupoista tilattaessa on tietysti hyvä että tällaiset tapaukset on helpompi hoitaa. Ulkomaisissa nettikaupoissa on vain usein parempi valikoima ja edullisemmat hinnat.

  Toivon että asia järjestyy ja saat pakettisi! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)