lauantai 18. toukokuuta 2013

Kevätmeikkiviikko; vihreää ja Muotiperjantai; Muotinäytös Espan puistossa

Kevätmeikkiviikko lähestyy loppuaan, osin omaksikin helpotuksekseni, sillä en nykyään mitenkään nauti näiden omien meikkikuvieni julkaisusta täällä. Ne eivät ole mitään ammattilaistasoa, vaan kiireisen uranaisen aamulla kylppärissä kevätinnostuksessa tekemiä nopeita päivämeikkejä. No, ehkä kestämme niitä vielä yhden, kauniin vihreän. 






Taas käytin IsaDoraa, ja vielä samasta kevään 2011 Fanciful-kokoelmasta mistä kaksi kertaa aiemminkin. Nämä Fancifulin single-luomivärit ovat vain niin hyviä, ehdottomia lemppareitani keväisin ja kesäisin.

Fancifulissa ilmestyi 3 sinkku-luomiväriä, tämä on vaaleanvihreä Bon Bon Mint. Muut kaksi olivat vaaleansininen Blue Sky ja liila Lilac Daydream.

Lisää väriä meikkiin toi vihreä alarajaus IsaDoran Twist-Up Metallic Eye Penilla Paradise Green IsaDoran kesän 2012 Papagayo-kokoelmasta. Sama ihana kynä on muuten nyt julkaistu uudelleen tämän kesän 2013 Poolside-kokoelmassa.

Huulimeikissä oli Max Factorin Colour Elixir -huulipunakynä Subtle Coral (blogitestissä) 





Silmämeikki: 

Ja tältä se sitten näyttää. 

IsaDoran vaaleanvihreä Bon Bon Mint on luottosävyjäni luomiväreissä, aina yhtä hieno.

Samoin Twist-Up Metallic Eye Pen Paradise Green on aivan upea, metallisena hohteleva heleä ja kirkas vihreä. 




Huulimeikki:

Max Factor Colour Elixir Subtle Coral -huulipunakynässä on nätti persikkainen sävy. Aika nude kyllä, eli lähellä omien huulteni sävyä. Hienosti se kuitenkin sopi punaiseen tukkaani.







Sanoisin, että näissä Max Factorin Colour Elixereissa kuitenkin käytännöllisimpiä ovat kirkkaammat sävyt: Vibrant Pink, Designer Blossom, Passionate Red ja Foxy Amber. Niissä on todella hyötyä siitä, että sama tuote sisältää sekä rajauskynän että huulipunan. 

Vaikka Colour Elixirit eivät olleetkaan niin kuivattavia kuin pelkäisin, vaaleampien sävyjen Couture Blush ja Subtle Coral sijaan tulee ehkä helpommin valittua tavallinen, vielä kosteuttavampi huulipuna. Sekä Couture Blushin että Subtle Coralin sävyt ovat kuitenkin kauniit, ja ehkä pysyvyyskin vähän parempi kuin tavallisella huulipunalla.

Max Factorin Colour Elixir -huulipunakynien suositushinta on 12,90 euroa.





Tuoksu: 

Jotenkin tuntuu, että tällä viikolla testailemani Acorellen luonnonkosmetiikan tuoksut veivätkin pääosan näiltä kevätmeikeiltä. Sen verran innostavia ja ihania tuoksuja näytepakkauksestani löytyi. 

Eilen jo harkitsin kokeilevani tasapainottavaa Absolu Tiaréa, ja tänään sitten valitsinkin sen päivän tuoksuksi. 






Minulla on Absolu Tiarésta myös tämä kevyempi Eau Fraiche -versio, jonka sain Acorellelta testiin. Eau Fraichet sisältävät 3-4 % tuoksuainetta, kun parfyymeissa on 8-15 % ja Eau de Toiletteissa 4-8 %. 

Tähän Absolu Tiaréen minusta kevyempi koostumus sopii, sillä tuoksu on muutenkin aika voimakas. 

Mutta kuinka ihana se onkaan, trooppinen ja makea! Alkutuoksu on appelsiinia, bergamottia ja anista. Sydäntuoksussa on frangipani (taas en tiedä mikä se on), kookos, ylang-kukka ja aprikoosi. Pohjatuoksu on seetriä, vaniljaa ja neilikkaa. 

Hauska sattuma oli, että Helsingissä on ollut tänään todella lämmin, lähes trooppinen päivä. Absolu Tiaréni sopi siihen erinomaisesti, vieden ajatukseni lämpimille aurinkorannoille. 

Ihana, ihana, ihana tuoksu! Mutta en suosittele kuin makeiden ja trooppisten tuoksujen ystävälle, eli mikään neutraali ja asiallinen vesituoksu tai klassinen kukkaistuoksu tämä ei ole. Sen sijaan Absolu Tiaré tuoksuu kuumalta kesältä ja Cannesin aurinkorannalta!

Acorellen Eau Fraichejen hinta on n. 20 euroa (30 ml). Acorellen parfyymit maksavat n. 35 euroa (50 ml). Absolu Tiaréa saa molempina. 

Acorellen tuoksuja saa ainakin Ruohonjuuresta. Netistä voi tilata esim. Hyvinvoinnin tavaratalosta, josta toistan kuin papukaija, että saatte sinne toukokuun loppuun - 10 % alennusta koodilla PUMPULIPUPU.

Lisäys 18.5.2013: Juuri huomasin, että Acorellen tuoksut olivat esittelyssä uutuutena ainakin Helsingin Sokoksella. Hinnat olivat 38,50 euroa Eau de Parfum ja 22,90 euroa Eau Fraiche, eli vähän kalliimpaa kuin esim. Hyvinvoinnin tavaratalossa, josta toki tulee päälle postikulut 5 euroa. 


Muotiperjantai





Jokaperjantainen muotiannos tulee tässä samassa yhteydessä Esplanadin puistossa pidetyn muotinäytöksen muodossa.

Muotinäytöksen nimi oli ymmärtääkseni Puuma Stage. Aluksi luulin, että kyse olisi urheiluvaatteista. Sitten minulle tuli mieleen, että voisikohan se tarkoittaa, you know: puumanaisia. 

Syy miksi aloin näin ajatella oli se, että muotinäytöksen järjesti Birgitta Öunap, joka on malli jo aika monen vuoden takaa.

Muotinäytöksessä nähtiin myös upea Leena Sarvi, kuvassa Andiatan kauniisti liehuvassa beigessä hameessa. 





Marimekko pitää yleensä kevään näytöksensä Espan puistossa. Oli kivaa nähdä kuitenkin myös muiden merkkien hyödyntävän ideaa muotinäytöksestä puistossa näin kauniilla, aurinkoisella ilmalla.






Tässä flirttailee Helena Lindgren Laura Ashleyn kukallisessa hameessa. 






Laura Ashley esitteli muutenkin nättejä, englantilaisia kukkakuoseja kevääksi. 






Hehkeä Leena Sarvi hienossa vihreässä silkkipaidassa Feminett Boutiquen osuudessa. 

Asun clue oli värikäs kaulakoru yhdistettynä vihreään paitaan. Asu sopisi varmaan ihanasti minunkin punaiseen tukkaani. 




Näytöksessä oli myös oikeita ratsastusvaatteita, joka oli minusta tosi virkistävä poikkeus.

Kävin helatorstain aikaan katsomassa sekä kouluratsastus- että esteratsastuskilpailuja, ja innostuin taas hevosista ja ratsastajien tyylistä kovasti. 

Tästä voi ottaa mallia arkipukeutumiseenkin, punainen jakku näyttää tiukkojen mustien housujen, valkoisen kauluspaidan ja saappaiden kanssa hyvältä. Kokonaisuuteen on vielä yhdistetty klassinen ponihäntä. 

Ensi perjantaina 25.5.2013 ovatkin sitten Marimekon näytökset Esplanadin puistossa. Varma kevään merkki minulle ja muille helsinkiläisnaisille. Muotiperjantai raportoi taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)