keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kämp Spa ja Vaseline esittäytyvät

Olin pr-tilaisuudessa, jossa oli yhdistetty kaksi melko epätodennäköistä brandia: Kämp Spa ja Vaseline.

Voiko kuvitella ylellisempää asiaa kuin Kämp Spa? Voiko kuvitella arkisempaa asiaa kuin vaseliini? Mitä tapahtuu kun nämä kaksi yhdistetään?


Tilaisuudessa oli tarjolla Kämp Span ja Vaselinen yhteistyönä tehdyt Vaseline & salonkikelpoiset kädet -pikamanikyyri ja Vaseline & samettiset jalat -pikapedikyyri.

Kämp Spa oli pakannut manikyyri- ja pedikyyritarvikkeensa ja asettautunut vierailulle pr-toimiston tiloihin. Normaalistihan Kämp Spa toimii Helsingin parhaalla paikalla hotelli Kämpin ja hotelli GLO:n yhteydessä Pohjois-Esplanadilla. 


Tarkoituksena oli esitellä Kämp Spata ja näitä kahta Vaseline-merkin tuotetta eli Essential Moisture -vartalovoidetta ja Aloe Fresh -vartalogeeliä. 

Essential Moisture -vartalovoide sisältää kaurauutetta, ja sen mainostetaan olevan "clean feeling lotion". 

Inci- eli aineosalistassa kaurauute onkin jo neljäntenä veden, glyseriinin ja steariinihapon jälkeen, joten pelkkää mainosta tämä ei ole. 

Tuotteen luvataan imeytyvän nopeasti ilman rasvaisuuden tunnetta. 

Allekirjoitan tämän: puhtaan tuoksuinen, kevyt mutta kuitenkin kosteuttava voide. Kaura vaikuttaa kivalta ainesosalta vartalovoiteeseen, sillä sen pitäisi olla hellävarainen ja ihoa rauhoittava.

Essential Moisture -vartalovoide sisältää myös vaseliinia, Vaseline-brandin kuuluisinta tuotetta. 

Vaikka vaseliini voi kuulostaa oudolta ja epäluonnolliselta, pitäisi sen kuitenkin suojata ihoa, säilyttää ihon kosteus ja vähentää tulehduksia. Essential Moisture -voiteen pitäisi siis kaikkinensa olla aika hellävarainen. 

Oletteko koskaan miettineet, mitä vaseliini oikeastaan on? Sitä jalostetaan maaöljystä vahaa poistamalla. Vaseliini-huulirasvassa onkin ymmärtääkseni vain yksi aine: petrolatum eli vaseliini. Vaseliini ikään kuin sinetöi ihon: pitää epäpuhtaudet ulkona ja kosteuden sisällä. 

Ainoa miinus tulee Essential Moisture -voiteen vähän oudosta sivutuoksusta. En tiedä voisiko se olla peräisin jopa tuosta vaseliinista. Sellainen lääkemäinen, pistävä tuoksu, joka onneksi kuitenkin jonkin verran häviää sen jälkeen kun voide on levitetty iholle. 

Toinen Vaselinen uutuustuote, Aloe Fresh -vartalogeeli näyttää erittäin kivalta. Raikkaan vihreä pullo täynnä kuplivaa geeliä, yksi ehkä herkullisimman näköisistä vartalotuotteista joita olen koskaan nähnyt. 

Kuten arvata saattaa, Aloe Fresh -vartalogeeli on vielä kevyempää koostumukseltaan kuin Essential Moisture -vartalovoide. Sen luvataan tekevän ihosta "healthy, fresh and light".

Tämänkin tuotteen incissä aloe vera on ylhäällä, kolmantena, joten tuote todella sisältää mitä lupaa. Aloe virkistää ja kosteuttaa ihoa. 

Tästä tuotteesta en löydä vaseliinia, mutta saman vähän lääkemäisen, pistävän tuoksun häivähdyksen olen aistivinani.

Aloe Fresh sopii varmaan ihanasti kesäkauteen, sillä aloe rauhoittaa ärtynyttä ihoa, ja sitä käytetään usein after sun -voiteissa. Tuntuma geelissä on vähän viilentävä, joten sikälikin se sopii hyvin kesään.  
Kämp Span esimerkkihoidoissa Vaselinen Essential Moisture -vartalovoidetta ja Aloe Fresh -geeliä käytettiin luovasti.

Aloe Fresh oli käytössä jalkahoidossa ja Essential Moisture -voide käsihoidossa. 

Itse valitsin käsihoidon, jossa kauraa sisältävää Essential Moisturea käytettiin ensin kuorinnassa. Kosmetologi valmisti Essential Moisturesta ja sokerista käsikuorinnan. Erinomainen vinkki, sillä käsille tarkoitettuja kuorintatuotteita ei kovinkaan monella merkillä ole myynnissä. 

Käsikuorintaan sopii kuulemma paremmin sokeri kuin suola. Suola on karkeampaa, joten merisuolaa voi käyttää vartalovoiteeseen tai öljyyn sekoitettuna esim. jalkakuorintaan.

Itseasiassa Kämp Spassakin vartalonkuorinnat sekoitetaan kuulemma itse Lumenen Kämp Spata vartavasten tekemästä lakansiemenöljystä ja suolasta. 

Eli vaikka ette olisi menossa Kämp Spahan, voitte myös itse tehdä kotona sopivan kuorinnan samalla reseptillä Kämp Spa style! 

Kämp Spassa ovat muutenkin käytössä Lumenen pohjoisia kasveja ja marjoja hyödyntävät hoidot, jotka on kehitetty yhteistyössä Lumenen kanssa. Minusta tämä on aivan mahtavaa, sillä asiakkaina on paljon ulkomaalaisia hotelliasiakkaita. Uskon, että he osaavat arvostaa sitä, että tarjolla on jotakin todella suomalaista ja ainutlaatuista.

Hienoimpien Kämp Spa Signature -hoitojen nimetkin viittaavat pohjoiseen luontoon: Escape to the Secrets of Arctic Berries, Relax All Your Senses in the Northern Wilderness ja Energize Your Body with Arctic Crystals (198-268 euroa, 110-160 min).   

Kämp Spa tarjoaa palvelujaan myös muille kuin hotelliasiakkaille. Samassa yhteydessä on kuntosali, saunaosasto ja ravintolat, joten kaikki nämäkin voi yhdistää todelliseen hemmottelupäivään.

Itse haaveilen kuntosalista, kauneushoidosta ja Kämpin brunssista jonakin päivänä kun kaipaan todellista luksusta ja hemmottelua arkeeni. 

Hinnat Kämpissä ovat korkeammat kuin muualla, arvatenkin mm. ylellisestä ympäristöstä johtuen. Kirkastava Lakka -kasvohoito maksaa esim. 110 euroa (50 min), vartalohoito 120 euroa (50 min) sekä käsihoito 139 euroa (80 min). Lakka-hunajahoito jaloille maksaa 89 euroa (50 min).  


Pr-tilaisuudessa minulle tehtiin Kämp Span toimesta 30 minuutin Vaseline-pikamanikyyri kuorinnalla, kosteuttavalla käsihieronnalla, kynsihuollolla ja kynsien lakkauksella. 

Tässä kuvassa eivät kyllä ole minun käteni, vaan Me Naiset -lehden kauneustoimittajan. 

Käytössä olivat Max Factorin kynsilakat, vaikka Kämp Spassa käytetään normaalisti Orlya ja jonkin verran Lumenea. Kämp Span jalkahoidoissa käytetyn kynsilakan saa muuten mukaansa, mikä on minusta tosi kiva juttu!

Kynteni lakattiin ensin tuolla kuvassa ihan keskellä näkyvällä Max Factor Max Effect Mini Nail Polish -kynsilakan pastellisen persikkaisella, söpöllä Pretty in Pink -sävyllä. Se kuitenkin raidottui pahasti, ehkä pastellilakan koostumuksesta, ehkä pienestä siveltimestä johtuen. 

Harmi, koska väri oli kuitenkin niin ihanan keväinen ja suloinen. Nimestään huolimatta Pretty In Pink ei kyllä ollut yhtään vaaleanpunainen, vaan selkeästi oranssinen persikka.


Niinpä Kämp Span laatutason mukaisesti manikyristi puhdisti lakkauksen ja aloitti uudestaan toisella sävyllä. 

Valitsin uuteen yritykseen isomman Max Factor Glossfinity -kynsilakan suklaanruskeassa Hot Coco -sävyssä. Se käyttäytyikin moiteettomasti ja lakkauksesta tuli siisti. 

Hot Coco muistuttaa väriltään Chanelin kuuluisaa Particulière -mutalakkaa ja on myös lähes dupe eli kaksoiskappale OPI:n kulttisävylle You don't know Jacques

Hot Coco on vähän kuin budjettiversio niille n. 10 euron hinnallaan. Chanel maksaa n. 28 euroa ja OPI n. 18 euroa, mutta lakat ovat kyllä todella samanväriset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)