perjantai 17. toukokuuta 2013

Kevätmeikkiviikko; liilaa

Yksi ehdoton väri kevätmeikissä on ihana vaalea liila.

Se on taas tänä keväänä muodikaskin, sillä vaatekaupoissa ja esim. Essien kevään Madison Ave-hue -kynsilakkakokoelmassa näkyy paljon liilaa. 

Omille vihreille silmilleni liila ja violetti ovat ehdottomasti imartelevia värejä, jotka tuovat silmien vihreyden kunnolla esiin. 





Meikkiin käytin IsaDoran kevään 2011 Fanciful-kokoelmasta liilaa single-luomiväriä Lilac Daydream. 

Alarajaukset tein Goshin violetilla Purple Stain -rajauskynällä. Niiden päälle tuputtelin Make Up Storen tämän kevään Cocktail-kokoelmasta violettia Parfait Amour luomiväriä (saatu testattavaksi blogia varten).

Huulimeikissä käytin Max Factorin vaaleanpunaista Couture Blush -huulipunakynää (sekin on saatu blogitestiin).





Silmämeikki: 

Tällainen meikistä tuli.

Aika kaunis mielestäni, liila on vain niin ihana kevätväri.

IsaDoran Lilac Daydreamissa on todella kaunis hempeä ja heleä liila sävy ja hyvä helmiäismäinen koostumus. Alarajauksessa MUS:n Parfait Amour on taas sinivioletti, ja vähän läpikuultava.

Tiedättehän, että kynällä tehtyjen rajauksien päälle kannattaa laittaa aina luomiväriä, jotta ne pysyvät paremmin.   






Huulimeikki:

Huulimeikissä Max Factor Couture Blush -huulipunakynässä oli viehättävä vanhan roosan vähän jäinen sävy. Se on jopa aika nude, joten sitä saa laittaa reilusti.

Muutoin Max Factorin Colour Elixir -jumbokynissä on enemmän värikkäitä ja kirkkaita sävyjä, mutta näköjään nämä vaaleammatkin ovat ihan hyviä. Molemmat sopivat hyvin yhteen pastellisten silmämeikkien kanssa.






Tuoksu: 

Acorellen testiin lähettämistä luonnonkosmetiikan tuoksuista ei oikein löydy tuoksua kuplivaan iloon. Sellainen olo minulla kuitenkin oli aamulla, koska illalla oli tiedossa niin kivaa ohjelmaa: muotinäytös ja The Great Gatsby -elokuvan kutsuvierasensi-ilta. 

Acorellen tuoksujen ryhmät ovat dynaaminen, tasapainoinen ja rauhoittava. 

Valitsin näistä tasapainottavien ryhmästä harmonisoivan R de Rosen eli ruusuntuoksun. Olen nyt muutenkin ihastunut ruusuntuoksuun ostettuani Body Shopista ruusuntuoksuisen Atlas Mountain Rose Fragrance Mist -vartalotuoksun. 

Sitten aloin kuitenkin katua kun ajattelin, että tasapainottava Absolu Tiaré olisikin ollut parempi. En kyllä oikein keksinyt, että mitä eroa tasapainottavalla ja harmonisoivalla vaikutuksella olisi, molemmat kuulostavat minusta aika samalta asialta. 

Joogaopettajani sanoo, että naisilla on oikeus muuttaa mieltänsä vaikka kuinka usein, se kuuluu naiseuteen ja on naisten etuoikeus. Ehkä siis otan Absolu Tiarén kokeiluun seuraavaksi!

Ihanaksi kuitenkin osoittautui Acorellen R de Rosekin. Se vei minut mielikuvamatkalle kesään ja juhannusruusuihin. Body Shopin ruusuntuoksu on saippuamaisempi ja puhtaampi, kun taas Acorellen tuoksu on hyvin perinteinen ruusu. 

Acorellen tuoksut eivät ole puhtaita raaka-ainetuoksuja, vaan sekoituksia.

R de Rosessa on 0,03 % ruusua, joka on hyvinvoinnin tunnetta lisäävä. Geraniumia on 0,5 %, ja se on harmonisoiva ja tasapainottava. Alkutuoksu on ruusunnuppu ja geranium, sydäntuoksu ruusu ja freesia ja pohjatuoksu vadelma. 

Ihana, oikein perinteinen, naisellinen ja romanttinen ruusuparfyymi!

Kuvassa eivät valitettavasti ole lempikevätkukkani liilat syreenit, koska ne eivät vielä Helsingissä kuki. Sen sijaan kuvassa on yksi kevään ensimmäisistä varmoista merkeistä: pikkuinen violetti krookus.

10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jonna! Liila on niin ihana kevätsävy, että näyttää aina hyvältä! :)

      Poista
  2. Ihana, ollaan samiksia! Mulla on myös ollut lilahtava laventeliputki päällä meikeissä, siitä on tulossa myöhemmin postaustakin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liila on kyllä ihana näin keväisin! Minulla tulee siitä aina mieleen kevään lempikukkani syreenit, voiko kauniimpaa edes olla. Liila on myös hillitty ja tyylikäs, sopii moneen paikkaan. Ja erityisen ihanasti yhteen vaaleanpunaisten kanssa.

      Miten kivaa jos sinultakin on tulossa liiloja meikkejä. Innolla odotan ja tulen sitten heti kurkkimaan! :)

      Poista
  3. Onpa ihanan raikas meikki! Pitäisi itsekin uskaltautua kokeilemaan enemmän lilan sävyjä meikissä,kun turvaudun yleensä aina tummiin ruskeisiin ja harmaisiin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kokonaan tuon IsaDoran ihanan Lilac Daydreamin ansiota! Siinä on niin kaunis sävy ja hyvä koostumus. Harmi ettei sitä tietenkään saa enää, kun se on kevään 2011 -kokoelmasta. Siinä oli 3 single-luomiväriä, vihreä ja vaaleansininen lisäksi. Aikoinaan niitä myytiin pitkään kokoelman ilmestymisen jälkeenkin alennuksella, eli halvalla olisi kyllä saanut hyviä luomivärejä. Mutta enää tuskin valitettavasti löytyy.

      Liilasta on kyllä hyvä pastellimeikit aloittaa, kun se on kuitenkin aika hillitty ja klassinen sävy. Keväällä näyttää ihanan raikkaalta muutkin pastellit harmaiden ja ruskeiden jälkeen. Eli rohkeasti vain kokeilemaan, varmasti tulee kaunista! :)

      Poista
    2. Yritän viikonloppuna kaivella kätköjä jos joku edes hiukan lilahtava löytyisi ja kokeilen! :D

      Poista
    3. Onnea matkaan, varmasti onnistuu! Ja jos pelkkä pastelli tuntuu liian kevyeltä tai heleältä, kannattaa varjostaa tai rajata ruskealla, harmaalla tai mustalla, niin heti meikki rauhoittuu ja syvenee. Silmällä kestää toki hetki tottua uuteen lookiin, joten pastellit voi jättää vain sellaiseksi väripilkahdukseksi sisänurkkaan tai liikkuvalle luomelle. Itse kyllä tykkään pastelleista nimenomaan tälläisissa yhden sävyn meikeissä. Kivaa että kokeilet! :)

      Poista
  4. Olen aina vähän vierastanut laventelia, mutta Pretty Naughtyn myötä tykästyin siihen. Mulla laventeli tarvii kuitenkin ehdottomasti jonkun toisen sävyn kyytipojaksi. Te onnekkaat, jotka voitte käyttää sitä yksistäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laventelinsävyt ovat kyllä niin ihania, raikkaita ja heleitä. Ja ne on kyllä helppo yhdistää vaikka tummempaan violettiin, harmaaseen tai mustaan. Niin minäkin talvella yleensä teen. Mutta keväisin tykkään käyttää niitä ihan pelkästään, nopeaa ja helppoa niin. Violetit ja liilat ovat kyllä niin hyviä vihreille silmilleni, että varmaan aina pitäisi meikata vain niillä. Mutta kun rakastan vaihtelua, liilat ovat enemmän kevätmeikeissä ja violetit syksyisin. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)