torstai 23. toukokuuta 2013

Jo Malone Rose Water & Vanilla ja Honore des Pres Love Coco -parfyymit

Tässä kaksi harvinaisempaa, mutta kuitenkin aivan ihanaa parfyymimerkkiä. 

Jo Malone on englantilainen luksustuoksumerkki, joka tekee parfyymeja, vartalovoiteita ja tuoksukynttilöitä. Jo Malonen tuoksut ovat rakenteeltaan melko yksinkertaisia ja sisältävät yleensä vain muutamia korkealaatuisia raaka-aineita. 

Honoré des Prés on puolestaan pariisilainen, luonnonkosmetiikan eko-parfyymeja tekevä merkki.






Kaksi kaikkien aikojen suosikkituoksuani ovat vanilja ja kookos.

Löysin näiltä ihanilta, vähän harvinaisemmilta merkeiltä vanilja- ja kookosparfyymin.

Honoré des Présin Love Coco -parfyymi sisältää kookosvettä, korianteria ja aavistuksen vaniljaa. Se on Honoré des Présin mukaan epätavanomainen kookostuoksu, sillä se tuoksuu kookoksen lisäksi vihannesmehulle. Ennen kuin tiesin tätä, olinkin haistavani parfyymissa porkkanoiden tuoksun. 

Honoré des Présilla on myös erikseen varsinainen porkkanaparfyymi Love les Carrotes. Molemmat kuuluvat Honoré des Présin New York -sarjaan yhdessä merkin varmaan tunnetuimman tuoksun Vamp a NY:n kanssa. Honoré des Présin mukaan Love Coco on "the ideal potion to get married in Manhattan".

Honoré des Présin New York -sarjan parfyymit ovat kuuluisia myös siitä, että ne on pakattu take away -kahvin näköisiin pakkauksiin. 

Jo Malonen Rose Water & Vanilla Eau de Cologne Intensea kuvataan houkuttelevaksi ja addiktoivaksi tuoksuksi. Se sisältää nimensä mukaisesti ruusuvettä, vaniljaa sekä yllättäen Turkish Delight -makeista. 






En osannut päättää kumman näistä ihanista tuoksuista valitsisin, joten tilasin ne molemmat testiin amerikkalaisesta parfyyminettikaupasta Surrender to Chance.

Hienoa, että tällaisia paikkoja kuin Surrender to Chance löytyy. Parfyymeja pääsee kätevästi ja vähän edullisemmin testailemaan ennen täysikokoisen pullon ostamista. Joskus jotakin tuoksua voi riittää pelkkä tällainen näytekin.

Honoré des Présin Love Coco -parfyymia oli tarjolla 1/2-8 ml:n pulloissa. Tilasin 3 ml:a hintaan 17,95 dollaria.

Jo Malone Rose Water & Vanilla Eau de Colognea sai 1-15 ml:n koossa. Minä tilasin 5 ml. Hinta oli 17,28 dollaria.

Parfyyminäytteet ovat tuollaisissa pikkuisissa näytepulloissa, joissa on kuitenkin kätevä suihkutusmekanismi.

Postikuluja tuli 12,95 dollaria, joten yhteensä tilaukseni maksoi euroissa n. 38 euroa. Aika paljon enemmän kuin luulin pelkkien näytteiden maksavan, mutta toisaalta tuli tietysti edullisemmaksi kuin kahden suuremman parfyymipullon ostaminen.






Tuoksutin Jo Malonen hienostunutta Rose Water & Vanilla -parfyymia ensimmäistä kertaa viime syksynä Cannesissa.

Cannes on ihana paikka, ja muiden ihanuuksien lisäksi siellä oli myös tyylikkään valkoinen Jo Malonen liike. Suomesta Jo Malonea ei saa, ellei sitten aivan jostakin erikoiskaupasta.

Kuvassa on Cannesin rantakatu, La Croisette, ja joka kerta tuoksuttaessani Jo Malone Rose Water & Vanillaa se vie minut sinne, lämpimään aurinkoon luksushotelli Martinezin kuuluisalle Z Plage -yksityisrannalle. 






Dior muuten nimesi viime kesän 2012 meikkikokoelmansa Cannesin La Croisette -rantakadun mukaan. 






Olen muutenkin kaivannut Cannesiin, sillä se on nyt ollut paljon uutisissa jet setin kokoonnuttua kaupunkiin vuotuisille elokuvajuhlille.

Ostin jopa Helena Petäistön uuden matkaoppaan Nizza, Cannes, Biarritz haaveillakseni ensi syksynä taas suunnitelmissa olevasta Rivieran matkasta. 

Halvin tapa matkustaa Cannesiin minulle on kuitenkin tuoksuttaa Jo Malone Rose Water & Vanillaa. Suosittelenkin, että jos olette jossakin ihanassa paikassa, kannattaa ostaa parfyymi sieltä, jolloin aina sen haistaessaan pääsee mielikuvamatkalle samaan paikkaan. 

Minäkin aion ostaa Jo Malonen ihanan Rose Water & Vanillan syksyllä Cannesista!  

12 kommenttia:

  1. Love Coco on ihan mun suosikkituoksu ikinä kautta aikojen. Rakastan sitä! :)

    Jo Malonelta olen myös ihastunut Pear&Freesiaan (okei, nimi oli jotain sinne päin, mutta päärynää ja freesiaa siinä joka tapauksessa on!), ja tilailen siitä pieniä testeripulloja Ebaysta tasaiseen tahtiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän myös paljon Love Cocosta, koska vaikka se on ihana kookostuoksu, se ei ole kuitenkaan niin perinteinen ja itsestäänselvä. Voisikohan sanoa, että ranskalaisen hienostunut ja aikuinen versio kookoksesta. :)

      Minun pitäisi tuoksutella Jo Malonen tuoksuja laajemminkin, sillä toistaiseksi olen tutustunut niihin nopeasti vain Cannesissa ja Munchenin lentokentällä. Päärynä ja freesiakin kuulostaa aika kiinnostavalta. :)

      Ai, Ebaystakin löytyy Jo Malonea! Tosi harmi että sitä ei saa Suomesta. Jo Malonen oma nettikauppakaan ei ymmärtääkseni toimita muualle kuin Englantiin, ja Suomea kovin lähellä ei kai ole mitään liikettäkään. Minun täytyy siis ilmeisesti odottaa syksyä ja Cannesia saadakseni lisää Rose Water & Vanillaa. :)

      Poista
  2. Mikäli innostut Honoré des Présin tuoksuista enemmänkin, niin Suomesta niitä (ainakin osaa, myös näytteitä) voi tilata esim. ecobeauty -verkkokaupasta , jossa tuo kookoshujuhajunäyte on 2,20 e/ 1,5 ml +jonkinlaiset postikulut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tiedosta! :)

      Vaikuttaa vähän siltä, että olen valitettavasti maksanut parfyyminäytteistäni aivan liikaa tilatessani ne Surrender to Chancesta. En vain jaksanut kovin kauan selailla nettikauppoja, ja halusin tilata molemmat parfyymit helposti samasta paikasta.

      Ecobeautyn näytekokojen hinnat ovat kyllä todella edulliset, hieno vinkki! Toimituskulutkaan 5,50 euroa eivät näyttäisi olevan hirveän kalliit, jos tilaa vaikka useampia näytteitä kerrallaan. Aika paljon edullisempaa siis kuin minun tilaukseni Surrender to Chancesta!

      Poista
  3. Jo Malonet on ihania, mutta itselläni aika lyhytkestoisia. Vaikka ainahan tuoksua voi tarvittaessa lisätä! ;-) Honoré des Présin tuoksuista minulla on samplet olleet jo jonkin aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi niitä kunnolla käydä lävitse.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Rose Water & Vanillakin on Eau de Cologne Intense, eli niin paljon laimeampi kuin esim. Eau de Parfum, että siksikään ei kestä varmaan niin kauan. Alkuun tuoksu on kyllä voimakas, mutta minäkin olen joutunut lisäilemään sitä päivän mittaan. En ole kyllä ihan varma johtuuko se siitä, että tuoksu on niin paljon haihtunut, vai siitä, että se tuoksuu niin ihanalle, että haluan koko ajan suihkutella sitä lisää. :)

      Honoré des Présin muut tuoksut kuin Love Coco ovat toistaiseksi olleet omaan nenuuni jotenkin liian erikoisia ja voimakkaita. Mutta varmasti sieltä voisi löytyä myös muita kivoja, jos niitä oikein ajatuksella tuoksuttelsii läpi. Toivottavasti sinulta tulee blogijuttu niistä sampleista jossakin vaiheessa, mielenkiinnolla odotan! :)

      Poista
  4. Mäkin rakastan kookosta! :) Olen kokeillut HdP:ltä juurikin kookoksen ja porkkanan tuoksut ja tällä hetkellä mulla on iso pullo ihanaa karvasmantelin tuoksuista Sexy Angeliqueta. Loves them!

    Arvaat varmaan mistä olen nämä hankkinut, no Cindyltä tietysti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookoksen tuoksu on kyllä ihana! Minä etsin varmaan ikuisesti sitä täydellistä kookoksentuoksuista aurinkorasvaa. Vielä ei ole löytynyt, Hawaiian Tropic on toistaiseksi päässyt lähimmäksi. :)

      Body Shopin kookosvartalovoi on myös aika ihana, herkullinen kookoksentuoksu. Mutta parfyymeista on vaikea löytää hyvää, siksi tuo Honoré des Présin Love Coco on niin erinomainen löytö! :)

      Minunkin täytyy vielä tuoksuttaa se porkkana uudelleen ja myös tuo Sexy Angelique, se onkin minulle aivan uusi tuttavuus. Ihanaa saada hyviä suosituksia, kitos! :)

      Ai niin Cindy Rierallakin myydään Honoré des Présia, en muistanut ollenkaan. Ajattelin vain Uudenmaankadun Jolieta, jossa on mielestäni Honoré des Présin parfyymeja. Sellossa on myös kauneustavaratalo Evessä. :)

      Poista
  5. Hei! Jo Malonen tuoksuja voi tilata John Lewis:n nettikaupasta Suomeen, jos oikein tavailin :) Huonetuoksu on vain hieman tyyris...joten vähän aikaa ehkä mietin sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiitos paljon vinkistä! Saatankin tilata Rose Water & Vanillani sieltä, jos tuo 5 ml:n näytekokoni loppuu paljonkin ennen Cannesin matkaa. Olen nimittäin nyt niin ihastunut siihen, että haluaisin käyttää sitä vain koko ajan. Eivät nuo jo Malonen Colognetkaan kyllä valitettavasti mitään edullisia ole, huh huh.

      Tiedäthän että hollantilainen Rituals tekee myös huonetuoksuja? Tykkäsin tosi paljon heidän Under a Fif Tree tuoksustaan kun olimme Hollannissa keväällä. Rituals on myös edullisempi kuin Jo Malone, mutta kuitenkin aika kiva ja tyylikäs.

      Ritualsin nettikauppa toimittaa Suomeen, ja hurjimmat huhut kertovat että liike olisi avautumassa jossakin vaiheessa Helsinkiinkin. Myös mm. Tukholmasta saa. :)

      Poista
    2. Kiitos vinkistä!! onko kokemusta kuinka kauan Ritualsin huonetuoksu kestää?

      Poista
    3. En ole itse kokeillut Ritualseja kotona, mutta hotellissamme Amsterdamissa oli Ritualsin Under a Fig Tree -tuoksutikut. Niistä sanotaan Ritualsin nettisivuilla, että ne kestäisivät n. 3 kk. Home perfumeista ym. minulla ei valitettavasti ole tietoa.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)