lauantai 11. toukokuuta 2013

Essie kevät 2013 Madison Ave-hue -kokoelma

Essien kevään 2013 kynsilakkakokoelman nimi on Madison Ave-hue.

Essien kevätkokoelma tuli kauppoihin verraten myöhään, vasta vapun aikoihin, kun innokkaimmat merkit tuuppasivat kevään meikkikokoelmansa markkinoille jo tammikuussa. 

Madison Ave-hue kokoelman taustainspiraationa on ollut shoppailu. Kokoelman kynsilakat on nimettty maailman shoppailumetropolien mukaan: New York, Lontoo, Pariisi, Munchen, Tokio ja Rio de Janeiro. 






Huomiotani kiinnitti ensin runsas liila sävy kokoelmassa. Voi melkein sanoa, että liila dominoi kokoelmaa, sillä liilan sävyisiä kynsilakkoja on yhteensä jopa kolme. Mutta mikäs siinä, liila on tosi kaunis sävy kevääksi ja nyt niin muodikaskin. 

Essie kuvailee kokoelman kynsilakkoja seuraavasti: 

Avenue Maintain - ihastuttava pariisinsininen
Go Ginza  - kirsikankukan hento roosa
Hip-anema - kirkas unikonpunainen
Bond with Whomever - upea lontoonliila
Maximillian Strasse Her - tyylikäs harmaanvihreä
Madison Ave-hue - hienostunut Upper East Side -pinkki

Kokoelman nimilakka on pinkki Madison Ave-hue hopeisella shimmerillä. Hienoa, että nimenomaan Essien kotikaupungin New Yorkin mukaan nimetty kynsilakka on valittu kokoelman keulakuvaksi. Madison Avenue on kuuluisa ostoskatu New Yorkissa. Essien flagship-kynsisalonki ei kyllä sijaitse Madison Avenuella, mutta New Yorkissa kuitenkin. Madison Avenue on myös muodin huomion keskipisteenä juuri nyt, sillä sen mukaan on nimetty suosittu tv-sarja Mad Men. Mad Av on myös mainosmaailman keskus.  

Olen käynyt näistä shoppailukaupungeista New Yorkin lisäksi myös Pariisissa, Lontoossa ja Munchenissa.

Avenue Maintain on Essien mukaan pariisinsininen. Tämähän on siis vastakohta huomattavasti tunnetummalle pariisinpunaiselle. Todella kaunis sinisen sävy kyllä!

Lontoo on Essien mukaan liila Bond with Whomever. Se onkin minusta kokoelman kaunein lakka, ihana keväinen liila. Lontoosen en kyllä liilaa väriä liitä, vaan minusta Lontoo on jotakin rohkeampaa, sinistä tai vaikka sumuisen harmaata.

Harmaa väri on sen sijaan omistettu kokoelmassa Munchenille, Maximilian Strasse Her. Todella erikoinen väri, jonka jättäisin varmaan ainoana tästä kokoelmasta ostamatta.

Tokio on kirsikankukkien värinen Go Ginza ja Rio räväkkä, kirkas punainen Hip-anema. Nämä värit osuvat varmasti kaupunkien kanssa kohdalleen.

Kaikenkaikkiaan aivan ihana kevätkokoelma ja aihe Essielta! 

Olen käyttänyt L'Orealilta saamiani Essien viime vuoden 2012 Navigate Her  -kevätkokoelman kynsilakkoja tosi paljon. Essiet ovat niin laadukkaita ja kestäviä, että niistä on suorastaan ilo käyttää.

Tästä Madison Ave-hue -kokoelmasta haluaisin kaikki lakat lukuunottamatta vähän tylsää harmaata Maximilian Strasse Her:ia, joka sekin voi olla oikealla fräuleinilla todella tyylikäs! 

Hyvät swatchit kokoelman kynsilakoista löytyvät mm. Passion for Nails -blogista.  

12 kommenttia:

  1. Tämä Essien kevätkokoelma on aika tylsä verrattuna esim. Zoyan tai China Glazen vastaaviin ja jos tykkää vähän räväkämmistä. ;) Ainoa joka noista väreistä voisi kiinnostaa itseäni on tuo Avenue Maintain. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essiehan on vähän sellainen varma valinta, aina tyylikkäitä ja joka paikkaan sopivia sävyjä. :) Minusta myös Zoyan pastellinen Lovely ja China Glazen Avant Garden -kokoelma ovat aivan ihania. Saatavuus vain on Suomessa vähän heikompi, pitäisi tilata ulkomailta jostakin nettikaupasta, ja sieltä kannattaa ostaa aina niin monta lakkaa kerrallaan. Mutta voi olla kyllä että sorrun, sillä rakastan kukkia ja puutarhateemaa, ja China Glazen Mimosa's Before Mani's on vain niin ihana. :)

      Avenue Maintain on kyllä hieno taivaansininen sävy. Muistuttaa vähän Essien viime kesän 2012 Bikini So Teeny -kokoelman sinistä nimilakkaa, johon ihastuin aivan totaalisesti. Se oli kyllä vähän vaaleampi sininen. Jätin kuitenkin sen silloin ostamatta, sillä käytän sinistä kynsilakkaa valitettavan harvoin. Kesään se kuitenkin mielestäni sopisi! :)

      Poista
  2. Musta taas tammoset pastellit on jotenkin niin kevaisia, mina tykkaan naista. Tana kevaana on iskenyt joku ihme pastellilakkavillitys :)

    En ollut aiemmin muualta lukenut noita kokoelman nimia, niin huvikseni arvailin ennen postauksen lukemista, mika vari olisi mikakin kaupunki. Kolme meni oikein :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin rakastan pastelleja aina keväisin, sekä silmämeikissä että kynsilakoissa. Tässä Essien kokoelmassa ovat aivan ihanat nuo vaaleat liilat, en äkkiseltään muista kynsilakkakokoelmaa jossa olisi painotettu näin voimakkaasti liilaa väriä. Onneksi minulla on Essielta myös viime kevään 2012 Navigate Her -kokoelmasta tosi kaunis liila To Buy Or Not To Buy, joten ehkä pärjään nyt toistaiseksi sillä. Myös pariisinsininen ja kirkas koralli Hip-Anema ovat minusta tosi hienoja. Ja aika ihana on myös vaaleanpunainen Madison Ave-hue. :)

      Tosi hyvin arvattu! Minä en olisi ehkä arvannut noista kuin Munchenin, kun Saksaan aina liitetään asiallinen harmaa. Sinisen olisin arvannut ehdottomasti kuvaavan Lontoota. Rio olisi ehkä myös mennyt oikein. :)

      Poista
    2. No aika yllattaen juuri nuo Munchen ja Rio meni mullakin oikein, Tokio sitten vahan "vahingossa" :) Mina yhdistin tuon sinisen jostain syysta New Yorkiin :)

      Poista
    3. Munchen ja Rio olivat ehkä helpoimmat. Tavallaan ehkä vähän tylsää, että Saksa on ennalta-arvattava harmaa ja Rio kirkas oranssinpunainen, mutta muuten sävyvalinnat olivat Tokiota lukuunottamatta vähän mielikuvituksellisempia.

      Sininen olisi kyllä sopinut Lontoon lisäksi todella hyvin New Yorkiin. Molemmat ovat energisiä, moderneja ja luovia metropoleja. :)

      Poista
  3. Minuun iski näistä vain tuo harmaa Maximillian,ja sen sitten kotiutinkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että Maximilian Strasse Her on myös löytänyt ihailijan! Se on kieltämättä kyllä tosi erikoinen väri, ihan heti ei tule mieleen vastaavaa sävyä. Ja varmasti tyylikäs oikein yhdistettynä! Onhan kevät myös välillä harmaa! :)

      Poista
  4. Citymarketeissa on tällä hetkellä Essiet tarjouksessa 10,90 €, vaikka myös uusi kokoelma oli myynnissä ostin vain yhden ns. normaalista valikoimasta Beach Bum Blum oli mun väri tällä kertaa. Eli jatkan edelleen hyvin pastellinegatiivisella linjalla. Nättejähän uuden kokoelman lakat on, mutta mulle ne ei vain iske. Oikeastaan ainoa potentiaalinen on Hip-Anema, mut päätin ettei sittenkään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos paljon vinkistä että se tarjous on vielä siellä! Pitää varmaan tehdä retki Citymarketiin, sillä minua kyllä kiinnostavat nämä tämän kokoelman kynsilakat kovasti. Pidin niin paljon Essien edellisestä kevätkokoelmasta, että luulisin että näillekin tulisi paljon käyttöä.

      Essiessa minua miellyttää myös hyvä pysyvyys, on helpottavaa kun kynsilakkoja ei tarvitse vaihtaa muutaman päivän välein. Siinä sen laadun vain huomaa, ei auta mikään. :)

      Beach Bum Blue ei olekaan itselleni aiemmin tuttu, taitaa olla vähän vanhempi Essien sävy. Mutta vaikuttaa kyllä Googlen perusteella aika upealta, ihana kesälakka! :)

      Poista
  5. Jos et ole vielä käynyt Essie-ostoksilla Citymarketissa, niin ainakin Helsingin Sokoksella on tällä viikolla kaikkien merkkien (normaalihintaiset) kynsilakat Ota 3 - Maksa 2! :) Itse kotiutin tänään kolme Essien kynsilakkaa, joista yksi tuli käytännössä ilmaiseksi ;) Ihan jees! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos tosi paljon tiedosta! Tosi kiva että kerroit! :)

      Onpas kiva tarjous ja tämän kevätkokoelman kanssa vielä todella käyttökelpoinen. Sillähän saisin kaikki lempparisävyni. Ja jos haluaisi oikein sijoittaa, voisi ostaa koko 6 kynsilakan kokoelmankin. Hinnaksi jäisi noin 10,30 euroa kappaleelta, joka on kyllä jo aika hyvä hinta Essieista. Onpas mukavaa, hyvä Sokos! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)