torstai 21. kesäkuuta 2012

Kosmetiikan kesäalet ovat alkaneet!

Hei hunajapupuset!

Kosmetiikan kesäalet ovat alkaneet tällä viikolla ainakin täällä Helsingissä.

Alkuviikosta alensa aloittivat Kicksit. Kicksin alessa ei tosin tällä kertaa näyttänyt olevan mitään itseäni kiinnostavaa. Kivoja kynsilakkoja oli kuitenkin ainakin täällä Helsingissä - 30 %:n alennuksessa China Glazelta, Snowcrystalilta ja Viva la Divalta.

Helsingin Sokoksella tuli joitakin selektiivisen kosmetiikan tuotteita mm. Lancomelta, YSL:ltä, Chanelilta, Diorilta, Sensailta, Guerlainilta ja Estee Lauderilta - 30 %:n alennukseen jo viime viikolla. Mm. Diorin Garden Party -kevätkokoelman tuoksuvia kynsilakkoja näkyi alennuksessa. Toivoa kuitenkin on, että Sokoksenkin ale laajenee ensi viikolla juhannuksen jälkeen kun alennusmyynnit oikein kunnolla käynnistyvät.

Stockmann aloittaa alensa perinteisesti vasta juhannuksen jälkeen.

The Body Shopin ale alkoi myös tällä viikolla ja jatkuu ilmeisesti vielä heinäkuunkin puolelle.






Body Shopin alessa ehdin jo shoppaillakin, sillä alennusmyyntivalikoimaan oli ilmestynyt pitkästä aikaa raikkaan kesäistä suosikkiani ihanaa vadelmavartalovoita.

Vadelmavartalovoi ei kuulu Body Shopin vakiovalikoimaan, vaan sitä on saatavilla vain alennusmyyntien aikaan. Eikä aina silloinkaan, mutta perinteisesti ainakin näin kesäalessa kerran vuodessa sitä on ollut. Vadelmavartalovoi sopiikin kevyemmän koostumuksensakin vuoksi hyvin kesään, sillä se on normaalille iholle tarkoitettu, toisin kuin toinen suosikkini kookosvartalovoi, joka sopii myös kuivalle iholle.

Alennuksessa olevat vartalovoit maksoivat 12 euroa kun oikea hinta on 18,50 euroa. Vadelman lisäksi tarjolla oli perinteisiä alesuosikkeja mm. mustikkaa, papaijaa, moringaa ja parapähkinää.






Lisäksi ostin tällaisen granaattiomena body sprayn, jollaisen Pieni Nutturapää -blogin suloinen Myykin oli hankkinut jo aiemmin. Granaattiomena body sprayta on saatavissa vain Body Shopin alessa, ja sen hinta on 5 euroa (100 ml). Granaattiomenan lisäksi tarjolla oli myös mansikka.

Pidän kovasti näistä body sprayista tuoteryhmänä. Yleensä olen kyllä ostanut niitä Yhdysvalloista Bath & Body Worksista, Suomesta niitä on vaikea löytää. Body sprayt ovat kevyempiä ja raikkaampia kuin parfyymi, ja niitä voi suihkutella koko vartalolle.

Opin käyttämään näitä body spray -vartalotuoksuja ollessani kesätöissä Yhdysvalloissa lifeguardina eli uimavalvojana (kyllä, think Pamela Anderson in Baywatch, samanlainen punainen uikkarikin oli). Kaikki lifeguard -tyttöset suihkuttelivat niitä ihan hulluina, sillä ne ovat raikastavia, kosteuttavia sekä hyväntuoksuisia.

Tässä granaattiomena vartalosuihkeessa pitäisi olla myös kosteuttava ominaisuus. Granaattiomena on lisäksi yksi lempituoksujani.

The Body Shopin valikoimaan on ilmestynyt myös samantyyppisiä uusia Body Misteja, joista ihanainen Zuzzurullona -blogi jo kirjoitti. Ne ovat kanta-asiakasalennuksessa 10,50 euroa, kun oikea hinta oli kai jopa 15 euroa.

Tuoksuina on ainakin vanilja, kookos, shea, mango, satsuma ja moringa.

Body Shopin kanta-asiakassysteemi oli myös muuttunut niin, että kanta-asiakkaaksi liittyminen on taas ilmaista. Tässä välissähän siinä oli joku maksujuttu, mutta tervehdin ilolla tätä uudistusta ja liityin heti taas kanta-asiakkaaksi.

Body Shopin kanta-asiakkaille on luvassa kivoja etuja. Kanta-asiakkaat saavat kuukausittain erikoistarjouksia Body Shopiin ja tiedon niistä sähköpostilla tai tekstiviestillä etukäteen. Lisäksi ostokset kerryttävät bonusta. Kanta-asiakkaaksi liittyessä saa myös seuraavan ostoskerran yhteydessä yllätyslahjan, joka on matkakokoinen tuote.

Olettehan huomanneet, että Body Shop on avannut myös nettikaupan Suomeen täällä. Myös siellä on ale!



Lisäys 21.6.2012: Sokoksen virallinen ale alkoikin näköjään tänään torstaina 21.6.2012 ja jatkuu heinäkuun loppuun asti.

Alennuksessa ovat mm. Lumene Natural Coden kivat Smile Booster -huulikiillot 5 euroa (normaalisti 6,90 euroa). 

Myös puolalaiselta Ziajalta, joka ei yleensä kuulu Sokoksen valikoimaan, tarjouksessa on vartalovoi (200 ml) ja suihkusaippua (500 ml) -setti yhteishintaan 8,90 euroa. Tuoksuina herkulliset kaakao tai appelsiini. Suosittelen lämpimästi!

Sensain luomiväripaletit uudistuvat, ja siksi vanhanmalliset neljä luomiväripalettia ovat alennuksessa 29,90 euroa (normaalihinta 44 euroa). Ostin itse lämpimän kulta-ruskean ES 02 Kaede Momijin



Lisäys 24.6.2012: Lisään nyt vain tähän alle tiedon enkä tee omaa erillistä postausta tästäkään, että Stockmannin ale alkoi tänään sunnuntaina 24.6.2012 suoraan - 40 %:n alennuksilla.

Alessa oli hyvä valikoima mm. Lancomen, Chanelin, Clarinsin ja Diorin meikkejä. Diorilta oli alennettuna mm. viisikoista keväältä 2010 Extase Pinks ja Mystic Smokys sekä ihana vaaleanvihreä-ruskea paletti Tropical Light. 

IsaDoralta oli myös alennuksessa luomivärejä ja kynsilakkoja, myös kevään Graffiti Nails -glitterlakkoja. Melkein ostin kultaisen.  


Go, go, go!  

8 kommenttia:

  1. Olen viime aikoina ostellut aika paljon meikkituotteita joten näissä alennusmyynneissä pitää valita vähän tiukemmalla seulalla kuin "ihan kiva" mentaliteetilla.

    Oma vinkkini on tsekata Clarinsin yksittäiset luomivärinapit, niiden voisi olettaa olevan alennusmyynnissä meikkituotteiden uudistuksen vuoksi.

    VastaaPoista
  2. Hihi, juuri kävin tänään Body Shopissa tsekkaamassa alet ja mietin sinua huomattuani nuo Body Sprayt! :)

    VastaaPoista
  3. Granaattiomena<3
    Ostin Doven granaattiomena-deodorantin ja oli niin ihana, että ostin toisenkin.
    Tämän postauksen yllyttämänä täytynee käydä Bodyshopissa:)

    VastaaPoista
  4. Eiko: Minulla on täsmälleen sama tilanne! En todellakaan voi ostella mitään ihan kiva -tuotteita, vaan nyt jos jotakin alesta ostan sen on oltava todella erikoista! :)

    YSL:n isoja luomiväripaletteja ja kynsilakkoja ajattelin katsella alesta sillä silmällä, sillä olen pitänyt viime aikojen kokoelmista todella paljon. :)

    Lisäksi ostan alesta aina perinteisesti Chanelin kynsilakkoja jos niitä siellä näkyy. :)

    Tuota Sensain Kigiku -luomiväripalettia en kyllä silti kovin kauan edes miettinyt, sillä olen halunnut sitä jo pidemmän aikaa. Sensailta tulee uusina paletteina kuulemma harmaa, kylmä ruskea, sininen ja violetti jos oikein muistan, eli ei enää Kigikun kaltaista lämmintä ruskeaa. :)

    Nuo Clarinsin solo-luomivärit ovat kyllä todella hyvä vinkki! Itse pidän Clarinsin luomiväreistä kovasti. Minulla on noita sinkkuja ennestään kaksi ja kumpikin ovat ihan loistavia. :)

    Clarinsin single-luomiväreistä oli Kicksin alessa muutamia sävyjä, mutta niistä oli vasta - 30 %:n alennus, joka on mielestäni vielä liian vähän vaikka ne hyviä ovatkin. Ellei sitten olisi joku ihan mahtava sävy. :) Jos ne laskevat - 50 %:iin niin sitten isken varmasti. :)

    Clarinsin neljän luomivärin paletithan uudistuivat jo aikaisemmin. Sain niistä kaikki neljä haluamaani ostettua viime kesänä alesta, ja vieläkin niitä näkyi ainakin Kicksin alessa.

    Toivottavasti nuo Clarinsin sinkku-luomivärit tulisivat aleseen myös Stockalle ja Sokokselle!

    Ilolla muuten huomasin, että sinun blogissasi on nyt käynnissä Clarins-viiko. Niin kivaa! :)


    Myy: Voi että sua, olet niin ihana! :)

    Kiitos paljon hyvästä vinkistä, en nimittäin ajatellutkaan että Body Shop myisi body sprayita. Ne uudet body mistit huomasin kyllä jo aiemmin, mutta ne eivät minusta ole aivan perinteisiä body sprayita, vaan lähempänä jo hajuvettä. Body sprayihin kuuluu mielestäni se, että ne ovat kevyitä, raikkaita ja kosteuttavia, ja niitä voi suihkutella koko vartalolle reilusti. Noita uusia body misteja pitää varmaan käytellä vähän varovaisemmin, sillä niissä on mielestäni vähän intensiivisempi ja voimakkaampi tuoksu.

    Hyvä body sprayita on kyllä todella vaikea löytää Suomesta. H & M:stä olen muutamia ostanut, mutta ne eivät ole mielestäni olleet kovin hyviä. Vähän liian äklömakeita tuoksuja. :)


    Sissi: Granaattiomena on kyllä ihana tuoksu!

    Yllättävän vähän sitä käytetään kuitenkin kosmetiikkatuotteissa. Nykyään on ehkä näkynyt vähän enemmän. :)

    En ole itse kokeillut Doven granaattiomena-deodoranttia. Pitää ehdottomasti testata, kuulostaa tosi hyvältä. Kiitos paljon vinkistä! :)

    Itselläni on käytössä apteekissa myytävän Natuvive-sarjan granaattiomena-deodorantti ja vartalovoide. Natuvivekin ikävä kyllä lakkautti granaattiomenasarjansa hiljattain. Deodorantti on ihanan tuoksuinen, mutta valitettavasti luonnollisempana kosmetiikkatuotteena ei pidä hikeä esim. urheillessa kovin hyvin. Siksi tuo Dove voisi kuulostaa luotettavammalta vaihtoehdolta! :)

    VastaaPoista
  5. meiän citymarketissa oli noita natural coden smile boostereita kolmella eurolla :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Voi että miten edullista, kiitos vinkistä! Minun kannattaisi varmaan myös ratsata lähin Citymarket, jos täälläkin olisi niitä myynnissä tuohon hintaan! :)

    Viidellä eurolla voisin ostaa jonkun minulta puuttuvan sävyn, mutta kolmella eurolla noita kannattaisi hamstrata jo varastoon, sen verran kivoja huulikiiltoja ovat. :)

    Natural Coden -huulikiillot ovat uudistuneet, joten sen vuoksi varmaan myyvät noita vanhoja nyt edullisesti. Mutta eivät ne vanhatkaan huonoja olleet, päinvastoin, joten sikäli niitä kannattaisi nyt ostella. Kyllä alennusmyynnit ovat kivoja! :)

    VastaaPoista
  7. Sensain Kigiku ES01 on viileän ruskea paletti. Kerraan lämpimän paletin nimi on Kaede Momiji ES02.

    Ainakin Sokoksella paletit olivat puoleen hintaan joten jos niitä vielä löytyy suosittelen katsastamaan myös nron ES04 joka on violetti-kanerva paletti. Aivan upea vihreäsilmäiselle.

    VastaaPoista
  8. Eiko: Kiitos paljon korjauksesta, niinhän se tietenkin on. Tuo Kigiku-sana jäi varmaan mieleeni kaupasta kun vertailin noita luomiväripaltteja, mutta ostin siis sen lämpimän ruskean ES 02 Kaede Momiji -paletin, jonka kaltaista Sensain uudistuneeseen valikoimaan ei siis ole ilmeisesti enää tulossa.

    Korjasin sen oikean nimen tuonne postaukseenkin, kiitos! Tämän siitä saa, kun nuo Sensain nimet eivät sano minulle yhtään mitään, ja ovat päinvastoin minusta tosi vaikeita muistaa! :)

    Voi että jos siellä paletit olivat Sokoksella jo puoleen hintaan! Täällä Helsingin keskustan Sokoksella alennus oli tuo noin kolmannes, eli 44 eurosta hinta oli laskettu 30 euroon. Suhteellisen edullista silti noin hyvälaatuisista luomiväripaleteista, joten ostokseni ei kaduta! :)

    Kiitos vinkistä, minulla on jo se violetti ES 04 Murasaki No Nihohi (toivottavasti nyt meni oikein), ja se on kyllä ehdottomasti parhaiden luomiväripalettieni top 2:ssa. Toinen yhtä hyvä on Diorin Stylish Move, eli se on samassa kärkikaksikossa. Kumpi on parempi, en ole vielä päättänyt. :) Mutta Sensai ES 04 Murasaki No Nihohi on kyllä siis ehdoton vinkki vihreäsilmäisille, ihan mieletön! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)