torstai 7. kesäkuuta 2012

L'Orealin kesäuutuudet

L'Orealin kesäuutuuksien esittelyilta bloggaajille pidettiin tiistaina 5.6.2012 tyylikkäässä A21 Cocktail Loungessa Helsingin Annankadulla. 

Illan teemana oli L'Oreal Parisiin sopien Pariisi, ja L'Orealilla oli panostettu taas ihanasti meidän hemmottelemiseemme.

 
Lounge oli koristeltu hempeän kauniilla ruusukimpuilla ja karkkivärisillä kynsilakoilla ja huulikiilloilla.

L'Orealin kesän kynsilakka- ja huulikiiltokokoelma onkin sopivasti nimeltään Miss Candy.

Illan tähtituote oli ehdottomasti L'Orealin uusi lanseeraus, Nude Magique BB Cream.

Luonnonkaunis mallimme L'Orealin henkilökunnasta oli rohkeasti lähtenyt illanviettoon ilman meikkiä demonstroidakseen meille BB-voiteen toimintaa käytännössä.

Mallin kasvojen vasemmalla puolella ei ole mitään meikkiä, ja oikealla puolella on Nude Magique BB -voide.

Mielestäni ero on siinä mielessä selvä, että kasvojen oikea puoli näyttää paljon virheettömämmältä ja valoa hohtavammalta. Toisaalta taas ero on pieni siinä mielessä, että kasvojen oikeakaan puoli ei näytä meikatulta. Eli jotakin tapahtuu, mutta ei liikaa.


Ensituntumalta L'Oreal Nude Magique BB Cream tuntui kevyemmältä kuin saman firman samassa hintaluokassa oleva vastaava Garnier BB Cream. L'Oreal BB Creamin tuntu oli myös vähän mattamaisempi kuin hyvin kostean Garnierin, joten se sopii todennäköisesti paremmin myös muille ihotyypeille kuin vain kuivalle iholle.  

Näiden kahden BB-voiteen idea on myös aivan erilainen. Garnier muistuttaa ulkonäöltään sävytettyä päivävoidetta tai meikkivoidetta, kun taas L'Oreal BB Cream on levitettäessä valkoisen harmahtavaa voidetta. Voiteessa on pieniä värihiukkasia, jotka ikään kuin rikkoutuvat tai sulavat iholle voidetta levitettäessä. Niiden ansiosta voiteen väri mukautuu ihonsävyyn.

L'Oreal Nude Magique BB Creameja on kahdessa sävyssä, light ja medium. L'Orealin edustajien mukaan L'Oreal Nude Magique BB Creamin light-sävy on ehkä vähän vaaleampi kuin Garnier BB Creamin light-sävy. Tietysti myös tuo L'Orealin ihonväriin mukautuvuus vaikuttaa asiaan.

L'Oreal BB Creamin hinta on noin 16 euroa.

Sellaisen vinkin saimme myös L'Oreal Paris meikkitaiteilijalta, ihastuttavalta Suvi Tiilikaiselta, että L'Oreal BB Creamia kannattaa työstää ihoon huolella, niin että pienet värihiukkaset varmasti hajoavat ja voide sulautuu ihoon.


Aivan aluksi saimme iloisia uutisia, että Suvi Tiilikainen jatkaa L'Oreal Parisin meikkitaitelijana myös tulevan kauden 2012-2013. Täytyy sanoa, että minusta tämä on erittäin hyvä ratkaisu. Seurasin Suvin työskentelyä hänen meikatessaan, ja minusta hän on oikein ammattitaitoinen ja edustava keulakuva L'Oreal Parisille.

Katsokaa tuota valoisaa hymyä. Kuinka kukaan voi olla näin kaunis myös keskellä työn touhua meikkaillessaan!

Suvin kirkas huulipuna oli muuten mielestäni L'Oreal Parisin kesäuutuuksista 370 Crazy Fuchsia, joka sopii minusta erityisesti tummahiuksisille kaunottarille erittäin hyvin.  


Tässä on Suvin käyttämä L'Orealin meikkipöytä, jonka sisältöä ihailimme pitkään ja hartaasti.

Etualalla ovat Miss Candy -kesäkokoelman ihanan värikkäät kynsilakat. Muitakin kiinnostavia L'Oreal uutuuksia löytyi pöydän kätköistä vaikka kuinka paljon.


Muuttolintuja syksyllä -blogin Joanna oli onnekas arvonnan voittaja ja pääsi Suvin meikkiin.

Joannan meikkipohjassa on käytetty L'Oreal Lumi Magique Pure Light Primer -meikinpohjustajaa ja Lumi Magique -meikkivoidetta sekoituksena. Primerin ja meikkivoiteen sekoitus tekee meikkivoiteesta aavistuksen kevyempää ja helpommin levittyvää. Aion myös itse kokeilla tätä vinkkiä.

Primeria on lisätty myös korostustuotteena meikkivoiteen päälle. Minulle tämäkin primerin käyttötapa oli uusi, ja aion kokeilla sitä itsekin.

Minulla on ennestään L'Orealilta testiin saamani Lumi Magique -meikkivoide. Nyt aion ostaa lisäksi tuon primerin, ja kokeilla näitä uusia käyttötapoja niillä. Primerin hinta kaupoissa on 16,50 euroa.

Joannan silmämeikki on tehty L'Orealin hiekanruskealla kimaltavalla luomivärillä. Varjostukset Suvi Tiilikainen teki samalla mustalla rajauskynällä kuin rajauksetkin, levittäen sitten hiekanruskeaa luomiväriä mustan varjostuksen päälle. Itselleni myös tämä tekniikka oli uusi. En voinut kuin vain ihailla taidokasta meikkiä.

Huulipuna on L'Orealin uusista kesäsävyistä aivan ihanan raikas 371 Pink Passion.   

Ihastuin Pink Passion -huulipunaan niin paljon, että vaadin myös Pretty Sweet -blogin suloista Mirssiinaa kokeilemaan huulipunaa.

Se sopikin täydellisesti hänen pinkki-persikkaiseen silmämeikkiinsä ja toppiinsa. Pink Passion on ehdoton hankinta kesäksi!


Crazy Fuchsia ja Pink Passion kuuluvat näihin L'Oreal Color Riche -huulipuniin.

Itse omistan Color Riche -huulipunia jo ennestään kolme: kirkkaanpunaisen 377 Perfect Redin, joka näkyykin kuvassa vasemmassa ylälaidassa, monikäyttöisen nuden 254 Kiss & Blush ja kirkkaanpinkin 285 Pink Feverin.

Olen tykännyt Color Riche -huulipunista todella paljon. Laatu on mielestäni erittäin hyvä: kosteuttava mutta pysyvä. Aluksi vierastin Color Riche -huulipunien melko parfymoitua tuoksua, mutta nyt olen tottunut siihenkin.

Uusia Color Riche -kesäsävyjä on ilmestynyt nyt neljä: 378  Velvet Rose, 371 Pink Passion, 370 Crazy Fuchsia ja 375 Deep Rasberry. Ne näkyvät kaikki kuvan oikeassa reunassa.

Petroolinvärinen kynsilakka ja Crazy Fuchsiaa osoittava sormi kuuluvat superkivalle Pieni nutturapää -blogin Myylle, joka näyttää tässä mikä hänen suosikkinsa on kesän huulipunista.

Minä aion ehdottomasti hankkia tuon aavistuksen malvaan taittavan nuden 378 Velvet Rosen ja iloisen kirkkaan 371 Pink Passionin. 375 Deep Raspberry sopisi erinomaisesti taas tummahiuksiselle parhaalle ystävälleni, joka rakastaa vadelmanpunaista väriä. 370 Crazy Fuchsian saimme myös kotiin kokeiltavaksi goodie bageissamme.

Vasemmalla muuten 373 Magnetic Coral on kuulemma viime kesän myydyin huulipunasävy. En ihmettele yhtään, oranssihan on nyt ollut niin muotia.

L'Oreal Color Riche -huulipunien hinta on noin 12 euroa. 


Tässä on myös kesän Miss Candy -kynsilakkakokoelma.

Siihen kuuluu 10 suloista pastellista väriä. Nämä Color Riche Le Vernis -kynsilakat ovat aivan kuin karkkeja. 

Miss Candy -kokoelman kynsilakkojen suositushinta on 5,50 euroa, ja ne tulevat olemaan saatavilla kaupoissa heinäkuusta rajoitetun ajan eteenpäin.


Myös Miss Candyn aivan ihanissa mainoskuvissa on karkkikulhoja täynnä värikkäitä meikkejä. Nam!Pariisin katutaiteilijoiden tunnelmaa tilaisuuteen loi siluettitaiteilija Sirkka Lekman, joka on kesäisin leikannut siluetteja myös Linnanmäellä. Hän jatkaa pitkää perinnettä, sillä jo hänen isänsä on leikannut siluettini Linnanmäellä lapsena.

Kuvassa ovat Sirkka Lekman ja Pretty Sweet -blogin Mirssiina aivan pariisilaistunnelmissa.Sirkka Lekman leikkasi meidän kaikkien siluetit.

Tässä on Mirssiinan kaunis siluetti. Minun siluetistani tuli hauskasti aivan pikkutytön näköinen, varmaan siksi että taiteilija näki minussa sen saman pikkutytön kuin hänen isänsä Linnanmäellä aikoinaan.

Siluetti ei olekaan pelkkä mekaaninen valokuva, vaan aina taiteilijan näkemys kohteesta.


Ja oi, tässä sitten L'Orealin ihania kesäuutuuksia goodie bagista.


L'Orealilla varustettiin meidät turvallisesti kesään, toisaalta aurinkosuojavoiteella ja toisaalta itseruskettajalla.

Solar Expertise Gold Protection -aurinkovoiteessa on riittävän korkea suojakerroin SPF 30 ja kevyesti ihoa päivettävä sävy. Se on tarkoitettu vaalealle iholle, joten värin pitäisi olla kevyt kullanhohtoinen, ei liian tumma.

L'Oreal Solar Expertise -aurinkosuojaemulsioiden hinta on noin 15 euroa.

L'Oreal Sublime Bronze -itseruskettaja lupaa kultaista hehkua nopeasti. Tuotteessa on minulle uusi koostumus, vaahto. Hauskaa nähdä miten tämä toimii ja levittyy!

Sublime Bronze vaahtomainen itseruskettaja maksaa kaupoissa 16,50 euroa.


Lisäksi saimme kokeiluun kiinnostavan uutuuden L'Orealin Youth Code -sarjasta. 

Youth Code Luminizer -seerumin pitäisi välittömästi kosteuttaa ihoa ja tehdä siitä säteilevämpi. Viikon käytön jälkeen ihon pitäisi tuntua tasaisemmalta ja pienten värivirheiden häivyttyä. Kuukauden jälkeen ihon sävyn pitäisi olla selvästi tasaisempi ja heleämpi.

Olen käyttänyt nyt koemielessä Lancomen Genifique -seerumia muutaman kuukauden, mutta en ole huomannut mitään muita muutoksia kuin ehkä ihon kuivumisen, ja sehän ei ole edes niin kovin toivottavaa. Mielenkiinnolla siis testaan tämän Youth Code Luminizerin. Odotan ainakin sitä valon hehkua!

Youth Code Luminizer -seerumin hinta on kaupoissa 19,90 euroa.

Toinen saamamme valoa heijastava tuote oli Lumi Magique Touch of Light -valokynä. Olen pitänyt paljon Lumi Magique -meikkivoiteesta ja aion ostaa myös Lumi Magique Pure Light Primerin, joten tämä valokynä sopii niiden seuraan erinomaisesti. 

L'Oreal Lumi Magique Touch of Light -valokynän hinta on 16,50 euroa.


L'Orealin uudet Magique-tuotteet jakautuvat kolmeen eri ryhmään:
 • Nude on tarkoitettu luomaan kaunis nudeiho. Tähän linjaan kuuluu mm. Nude Magique BB Cream. 
 • Lumi tekee täydellisesti valoa heijastavan ihon. Tähän linjaan kuuluvat mm. Lumi Magique meikkivoide, primer ja valokynä.
 • Mat puolestaan tekee heleää, mattapintaista ihoa. Siihen kuuluu mm. Mat' Magique -meikkivoide (uudistunut Mat' Morphose). 


Kesäistä auringon hehkua iholle tuo L'Oreal Glam Bronze La Terra -aurinkopuuteri.

Aurinkopuuteri on kooltaan tosi iso. Olen aina halunnut kokeilla tällaisia valtavia aurinkopuutereita, ja nyt pääsen. Tästä on helppo ottaa hehkua myös vartalon iholle.

La Terra -aurinkopuuterin hinta on 17-18 euroa.
Ja sitten näitä Miss Candy -kokoelman herkullisia karkkivärejä kesäksi.

Vasemmalla suosikkini Tahiti Watermelon, sitten Monaco Roses, Sky Fits Heaven ja Santorini Lagoon.

Aivan ihanat nimet ja ihania värejä!


Tässä Color Riche -huulipuna 370 Crazy Fuchsia ja toinen Miss Candy -sarjan uutuus Glam Shine -huulikiilto 702 Candy Pink.

Uudet Glam Shine -huulikiillot ovat tosi hauskan näköisiä, sillä niissä on sekoitettuna kahta eri sävyä, jotka muodostavat tuollaisia spiraaleja tai pyörteitä putkilon sisään. Kivaa, ja ihan kuin karkkia!

Miss Candy -kokoelman Glam Shine -huulikiillot tulevat myyntiin heinäkuussa 2012 ja niiden suositushinta on 9,90 euroa.


Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä sitten L'Orealin ripsiväriuutuus Telescopic False Lash -mascara. 

Kyseessä on pidentävä ripsiväri, kuten tästä hienosta pakkauksestakin voi nähdä. Ripsiväri sisältää mikrokuituja, ja sen luvataan antavan sitä kovin haluttua irtoripsivaikutelmaa. Hauskaa päästä kokeilemaan tätäkin!

Telescopic False Lashin suositushinta on 17,50 euroa.


Lämpimät kiitokset taas L'Orealille aivan ihanasta tapahtumasta ja kaikille blogittarille erittäin kivasta seurasta! 

14 kommenttia:

 1. Helpotuksen huokaus, olen edustava! :D ♥

  VastaaPoista
 2. Voi että, kuulostaapas ihanalta illalta! KAteeksi käy ;D

  Nyt täytyykin kyttäillä tuota Pink Passionia - Color Riche huulipunat on kyllä intensiivisiä punia ja pysyvät aika hyvin huulilla, eivät katoa kokonaan pois vaikka tietenkin syödessä ja juodessa sitä aina kuluu. Mutta silti, olen itse ollut aika tyytyväinen Color Riche puniin ja niiden ulkonäkökin on ns. vähän kalliimpi eikä niin halpa. ;)

  VastaaPoista
 3. Voisitko laittaa tuotteiden hintoja?

  VastaaPoista
 4. Joanna: No tietenkin olet, eihän susta varmaan huonoja kuvia saakaan. :) Helppo oli valita hyvä kuva, kun kaikki oli tosi kivoja. Ja sun meikki oli upea! :)


  Inna: Oli kyllä taas tosi kivaa! L'Orealilla oli panostettu tilaisuuteen valtavasti ja oli ihana tunnelma. Voi kun olisit voinut olla mukana! :)

  Valitettavasti en huomannut kysyä, että ovatko uudet Color Riche -huulipunien kesäsävyt jo kaupoissa. Noista Miss Candy -kokoelman hullikiilloista ja kynsilakoista ymmärsin niin, että ne olisivat tulossa kauppoihin heinäkussa. Ajattelin mennä heti tänään innoissani kaupungille tutkimaan, ovatko nuo Color Richet jo saatavilla. :)

  Pink Passion on ehdottomasti hankintalistalla täälläkin. Aion myös ostaa tuon Velvet Rosen, vaikutti tosi sopivalta sävyltä minulle. :)

  Alkuun vierastin Color Riche -huulipunia niiden voimakkaan parfymoidun hajun vuoksi, mutta käytössä totesinkin ne oikein mainioiksi. Erinomaisia perushuulipunia, jotka käyvät joka paikkaan. Eivätkä onneksi edes hirveän kalliitakaan, ja varmasti tulee käytettyä loppuun. Suosittelen! :)


  Anonyymi: Totta kai, anteeksi että en heti huomannut!

  Lisäsinkin niitä hintoja jo tuonne postaukseen siltä osin kuin ne tiesin. Varmistan vielä loput ja lisään nekin sitten vielä myöhemmin. :)

  VastaaPoista
 5. Heheh, ehdinpäs hankkia itselleni muutaman L'Oréalin uutuuspunan, sen 371 Pink Passionin ja yllättäen 373 Magnetic Coralin! Ihastuin nimittäin tuohon saamaamme punaan, joten oli "pakko" ostaa sen seuraksi muutama lisää :P

  373 eli Magnetic Coral tuntui toiselta ihanalta kesäpunalta, sillä tuollaista oranssinkorallia sävyä mulla ei ennestään ollutkaan. 371 Pink Passion oli jo aika itsestäänselvyys kun rakastuin siihen blogi-illassa :)

  Noita uutuuspunia on kyllä tullut pikkuhiljaa kauppoihin, mutta tänään Helsingin keskustassa käydessäni löysin muutaman kappaleen Pink Passionia ainoastaan City Centerin Anttilasta, kannattaa siis käydä nopeasti hakemassa omansa! Trust me, nimittäin ramppasin ympäri keskustaa Kickseissä, Stockmannissa ja Kampin Anttilassa, eikä sitä löytynyt mistäkään muualta. Toisaalta en ehtinyt käydä Sokoksella, sieltä saattaa löytääkin tuota Pink Passionia.

  Oli hauska taas nähdä, sun kanssa on aina niin mukava jutella kosmetiikkahömpästä!

  VastaaPoista
 6. Nyt iski mainoskuva johonkin mielihyväkomponenttiin kierossa mielessäni ja suorastaan kuolaan näppäimistölle...
  Miss Candy...on kertakaikkisen ..voisiko sanoa herkullisen näköinen foto,imelänähkyhän tässä iskee kun aikansa tuijottelee.

  Ehkä kohderyhmänä hieman minua nuorempi daamiväki,mutta ikuinen lapsenmieli minussa innostui namuista kovin.

  VastaaPoista
 7. Oi, olipa teillä taas kivaa! Harmi etten tällä kertaa päässyt mukaan, en ollut Helsingissä tapahtuman aikaan. Toivottavasti ensi kerralla taas nähdään!

  VastaaPoista
 8. Mirssiina: Oi, sinäkin ehdit käydä jo ostoksilla! Samoin kävin perjantaina hankkimassa sen MACin ihanaa Syrupia muistuttavan Velvet Rosen Stockalta ja Lumi Magique Primerin. Pink Passion oli tosiaan Stockalta loppu, slut, mutta Sokoksella niitä oli vielä muutama jäljellä. Ja Sokoksella oli myös ainakin Lumi Magique Primer alennuksessa 14,50 euroa, kun Stockalla se maksoi 16,50. Samoin mielestäni Lumi Magique -valokynä oli samanlaisessa alennuksessa. Eli vinkkinä vain kaikille, jota L'Oreal-ostoksille suuntaavat. Ja erillinen postauskin on näistä tulossa tänne Pumpulipupuun heti kun ehdin. :)

  Magnetic Coral oli tosiaan kanssa hieno, mutta itse ajattelen passaavani sen. Olen käytössä huomannut, että lämpimän oranssit sävyt eivät sovi itselleni niin hyvin kuin kuulaammat pinkit, joten muutama minulla oleva oranssi huulipuna saa nyt riittää. :)

  Ihania sävyjä oli kyllä näissä L'Orealin uutuuksissa! Kesällä ei muuta tarvitsekaan kuin tuon BB voiteen, ehkä ripsarin ja kirkkaan värikkään huulipunan. Kokeilin muuten jo tuota L'Orealin BB:tä, ja minusta se oli aivan mahtava. Postaus on siitäkin tulossa! :)

  Oli tosiaan ihan superkivaa taas nähdä! Ihanaa oli tutkia noita L'Orealin uutuuksia yhdessä, niin kivaa! :)


  TylyMuija: Okei, nyt siis löytyi sinuakin innostava mainoskuva. :) Tuo karkkikuva oli vielä hienompi luonnossa. Paksua, kiiltävää paperia, jolla kuva näytti suorastaan herkullista. Ikävä kyllä didn't photograph so well... :)

  Ja kuules, Miss Candy -kokoelman meikkikuvakin on upea! Voisin postata senkin tänne analysoitavaksi samaan tapaan kuin Stockkan kosmetiikkatapahtumien esitteetkin, itse ainakin inspiroiduin siitä kovasti! :)

  Kohderyhmillä ei ole kyllä mitään väliä, itsekin innostun aina kaikesta värikkäästä ja karkkisesta, vaikka kaikki ikärajat varmaan paukkuvat. :)


  Nina: Oli tosiaan harmi että et päässyt mukaan, olisi ollut niin kiva tavata taas! :)

  L'Orealilta kyllä ehkä vähän ymmärtääkseni vihjattiin, että syksyllä näkisimme taas. Oi miten ihanaa, syksyksikin on luvassa varmaan vaikka mitä upeita meikkiuutuuksia, mutta tosi kivoja olivat nämä kesätuotteetkin! :)

  VastaaPoista
 9. Hah =)
  Ei vaan tuo Stockmannin kuva oikein iskenyt.
  Mietiskelin tovin et mikä ihme siinä mättää niin kovasti.Yksi syy on haaleus.Nyt aika paljon muoti- ja mainoskuvissa tuntuu olevan hittinä joko hailakat värit tai "tärähtäneet" kuvat..Joka on ihan pöhköä kun kamerat ja kuvankäsittelyohjelmat huippuluokkaa niin halutaan sumuisen-utuisen-heilahtaneita kuvia..

  Mutta onneksi maailma on niin täynnä kuvia ja mainoksia että jostain aina mieluisaa jokaiselle löytyy =)

  VastaaPoista
 10. TylyMuija: Tuo Stockan esitteen kuva on tosiaan aika hailakanpuoleinen, johtuu varmaan nyt niin kuumasta pastellitrendistä. Toinen trendihän nyt ovat sitten kirkkaat, trooppiset jalokivisävyt joita nähdään mm. IsaDoran Papagayo-kesäkokoelman mainoskuvissa ja ne ah niin ihanat 1980-luvun neonit, joita varmaan kukaan merkki ei ole vielä uskaltanut lähteä meikkikokoelmiinsa ottamaan. Mutta pastellit ja karkkivärit olivat varmasti ne kevään kokoelmien suosituimmat, ja ainakin L'Oreal jatkaa niillä vielä kesänkin. :)

  Teen ehdottomasti jutun tuosta L'Orealin Miss Candy -kokoelman lookkikuvasta, niin pääset sitten katsomaan mitä tykkäät. :)

  Kaikillahan on vähän eri maku, itse olen heikkona kaikkeen tyttömäiseen, romanttiseen ja söpöön, joten tämä pastelli/karkkikausi on ollut mulle varsin hyvä. :)

  Tämän jälkeen tuntuvat kyllä sitten virkistäviltä varmaan taas ne syksyn voimakkaat ja tummemmatkin sävyt. Oikein jännittää, että mitähän syksyn kokoelmissa on tulossa. :)

  VastaaPoista
 11. Olenko ainoa, joka ei todellakaan syty tuolle Lorkun "bb-voiteelle" lainkaan? Revlonilla oli männävuosina meikkivoide, jossa oli samanlainen mekanismi. Sävyvalikoima oli vaan parempi. Itselläni on tuo Lorkun "bb-voide", vaalean ihon sävyisenä ja on auttamattomasti liian tumma. Lisäksi se saa ihoni jotenkin harmahtavaksi vaikka kuinka työstän sitä ihooni sormin tai siveltimen avulla. Ei kosteuta, ei pidä kiiltoa ja pakkautuu huokosiin vaikka olisi primeri alla. En tykkää.

  Mutta toi Lumi- sarjan valokynä kyllä kiinnostais kovasti... :)

  VastaaPoista
 12. Milla: Minä tykkäsin tuosta L'Orealin BB-voiteesta taas heti kerrasta. On ainakin omalle kuivahkolle, ihan hyväkuntoiselle iholleni paras kaikista markkinoilla olevista. Estee Lauder on minun iholleni liian matta, valoton ja peittävä. Siinä on kuitenkin hyvää korkea suojakerroin 35, jonka vuoksi sitkeästi aion käyttää sitä kesällä. Garnier on muuten tosi hyvä, mutta ehkä aavistuksen liian rasvainen ja paksu, kun tämä L'Oreal vaikutti taas aivan täydelliseltä. Iho suorastaan hehkui valoa sen kanssa. Jatkan kuitenkin vielä testailuita, ja teen sitten vaikka vertailujutun noista kaikista kolmesta BB-voiteesta joita olen nyt tähän mennessä kokeillut tänne. Dioria en aio edes testata, sillä sen sävy on aivan liian tumma minulle. :)

  Erikoista, että tuo L'Orealin vaaleinkin sävy oli sinulle liian tumma. Itsekin olen tosi vaaleaihoinen, mutta näin kesällä menee tuo Garnierkin, vaikka se on ehkä aavistuksen vielä ruskeampi kuin L'Oreal.

  Ostin myös sen Lumi Primerin, joten nyt minulla on koko setti: Luminizer-seerumi, Lumi Primer, valokynä ja meikkivoide. Juttua on siis niistäkin on tulossa tänne piakkoin. :)

  VastaaPoista
 13. Kuulostipa kivalta tilausuudelta taas! Minua tuo BB-voide alkoi kiinnostamaan, vaikuttaa jotenkin paljon miellyttävämmältä kuin se Garnierin versio. L'Oréalin huulimeikeistä olen myös aina pitänyt, kesäksi näyttää tulleen vaikka mitä herkkuja sävyjä!

  VastaaPoista
 14. Nekku: Minusta on tosi kivaa, että L'Oreal järjestää näitä tilaisuuksia meille kosmetiikkabloggaajille. Niin hauskaa saada viimeisintä tietoa ja päästä tutkimaan kaikkia uutuustuotteita. :)

  L'Orealin BB-voide nousi kyllä heti suosikikseni noiden kaikkien Suomessa myytävien BB-voiteiden joukosta. Mikään kovin peittävä se ei ole, joten hirveän ongelmalliselle iholle ei varmaan sovi, mutta eihän sulla sellaista olekaan. :) Omille kasvoilleni se toi tosi upeasti valoa ja hehkeyttä, rakastuin kerrasta.

  Myös Garnierista pidän kyllä, siinä on samaa valon hehkua, mutta se on rasvaisempaa ja paksumpaa. Minunkin kuivalla ihollani se tuntuu vaativan irtopuuterin päällensä, jolloin osa valoisuudesta väkisinkin häviää. L'Orealia voin itse käyttää ilman puuteriakin.

  Jos aivan täydellistä tuotetta hakisi, niin toivoisin L'Orealiin vielä korkeampaa suojakerrointa. Kun voidetta käyttää yksinään, kesällä korkeampi kuin SPF 12 olisi ainakin minun vaalealle iholleni hyvä. :)

  Olin tosi iloinen, että tuolla tilaisuudessa esiteltiin myös L'Orealin huulipunien uusia sävyjä, muuten olisivat ehkä voineet mennä minulta ohi. Tosi ihania, pirteitä sävyjä täksi kesäksi! Miss Candy -kokoelman huulikiiltoja odotan myös kesäksi, sen verran kivoilta ne vaikuttivat. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)