sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Yves Saint Laurent kesälook 2012 meikki

Ladies,

jatketaan YSL:n tämän kesän 2012 meikkikokoelman teemalla vielä Beige Leger -kynsilakan jälkeenkin sen verran, että esittelen teille ensimmäisen kesäkokoelman tuotteilla tehdyn meikkini.

YSL:n kesäkokoelman mainoskuvan meikki on hyvin voimakas: kuparia, sinistä ja punaista.

En koe tätä lookia aivan omakseni, joten lähdin aivan toiseen suuntaan.

Tässä Yves Saint Laurentilta kokeiluuni saamani kesäkokoelman tuotteet:

- aurinkopuuteri Terre Saharienne Collector 2 Sunkissed
- kynsilakka La Laque Couture 22 Beige Leger 
- sininen rajauskynä Dessin Du Regard Waterproof 9 Azure Blue 

Ihanan pehmeitä ja hempeitä sävyjä, joita tuo kirkkaansininen rajauskynä sopivasti tehostaa!

Otin näistä inspiraation meikilleni.
Halusin myös silmämeikkiin sinisen rajauksen pariksi vaaleanpunaista kevyttä ja kuulasta sävyä.

Valitsin nämä Face Helsingiltä saamani kuvassa vasemmalla olevat puolalaiset Pierre Rene -luomivärit. Vaaleanpunaisen numero on 142 ja hiekanharmaan 104.

Luomivärien koostumus on metallic, eli hyvin hohtava. Olen pitänyt näiden laadusta kovasti, ne ovat ihanan pehmeitä ja pigmenttisiä.IMG_7555m1
Minulla oli torstaina töissä kokouspäivä, joten oli tavoiteltava hillittyä lookia.

Pierre Renen vaaleanpunainen metalliluomiväri on tässä koko luomella, ja hiekanharmaa vähän kehystää sitä ulkonurkassa ja luomivaossa.

Tykkään käyttää noita kahta Pierre Rene -luomiväriä yhdessä, mutta joka kerta mietin, että kumpi niistä on lopulta tummempi ja tulee ulkonurkkaan.

Alaluomella sitten rajaus YSL:n sinisellä Azure Blue -rajauskynällä.

Azure Blue oli hyvin voimakas ja pigmenttinen. Jouduin laittamaan sitä hyvin varovasti, jotta vaikutelma olisi samalla tavalla hienovarainen, kuin tässä kuvassa jossa katson alaspäin on. Eli sinisen on tarkoitus vain aavistuksen verran vilahtaa sieltä.

The Hills -sarjan ihanalla tähdellä Lauren Conradilla nähtiin myös yhdessä vaiheessa usein musta ylärajaus ja sininen alarajaus silmissään. Laurenhan ei paljon luomivärejä yleensä käytä, eli hänelle riittävät pelkät rajaukset. Minusta sininen alarajaus on kiva ja tyylikäs tapa tuoda meikkiin vähän väriä ja kiinnostavuutta olematta kuitenkaan over the top.

Toinen vaihtoehtohan on sitten go all out ja rajata koko silmät voimakkaalla sinisellä kissarajauksella niin kuin Anne Valerie Hashin kevät/kesä 2012 Tangerine Blue -näytöksessä oli tehty. Siinäkin muuten kirkas sininen silmämeikki oli yhdistetty sinisen lisäksi nuden ja persikan sävyihin. Tällaiseen käyttöön tuo YSL:n Azure Blue -rajauskynä sopisi myös hyvin. Ainahan ei ole helppoa löytää tarpeeksi voimakaspigmenttistä kynää tuollaiseen rajaukseen.

Rajauskynä kannattaa aina kiinnittää puuterimaisella luomivärillä ettei se lähde päivän aikana liikenteeseen. Minä käytän mustan rajauksen päälle aina Make Up Storen mustaa mattaista luomiväriä. YSL:n sinisen rajauksen päälle laitoin sinistä L'Oreal 182 Blue Jean -luomiväriä L'Orealin Chrome Intensity -kokoelmasta keväältä 2010.    

Pehmeä ja kevyt meikkini sopi nätisti yhteen valkoisten vaatteideni ja YSL Beige Leger -kynsilakan kanssa.

Hienostunut ja tyylikäs vaikutelma, olematta kuitenkaan tylsä tuon sinisen rajauksen ansiosta!

3 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta tuo meikki, mutta silmät avoinna -kuvaa olisin kaivannut vielä lisäksi selkeyttämään.

  VastaaPoista
 2. tuon kysilakan sävyä kuvaa kammottava sana lihaisa jotenkin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Olen kanssasi aivan samaa mieltä, että tällaisesta meikistä olisi pitänyt ehdottomasti laittaa myös silmät avoinna -kuva, jotta alarajaus, joka tässä oli meikin pointti, olisi näkynyt kunnolla. :)

  Valitettavasti en vain halua laittaa tänne internetiin kaikkien nähtäville kuvia, joissa silmän värikalvo näkyy. Se on jokaisella yksilöllinen, eli vähän kuin sormenjälki, ja sitä voidaan tulevaisuudessa käyttää ihmisten identifioimiseen...

  Olen tosi pahoillani, aina mietin itsekin että kannattaako pitää ollenkaan tällaista blogia jos ei aio laittaa koko kasvojen tai silmien kuvia, mutta ainakin toistaiseksi olen nämä rajoitukset pitänyt, vaikka ne harmittavat itseänikin. Ehkä sitten jos tämä blogi joskus muuttuisi esim. vain rajoitetun lukijajoukon luettavaksi. :)

  Yritän kuitenkin aina selittää meikkiä sanallisesti niin, että siitä saisi kuitenkin ideoita tai saman voisi halutessaan toteuttaa itsekin. Toivon, että tämä riittäisi. :)


  Anonyymi: Kieltämättä tuo Beige Leger kuvassa näyttää vähän siltä. :)

  Luonnossa se on minusta kyllä vielä paljon nätimpi, eli roosampi, tummempi ja jopa aavistuksen liilampi. Eli omalle ihonsävylleni tässä on nyt sellainen ihonvärinen kynsilakka, joka ei näytä lihalta. :)

  Sellainen oikein kunnon lihaisa kynsilakkakin minulta löytyy, eli OPI Rose Petals. Se on aika järkyttävä, roosa flesh sävy. Tuo ihanuus vilahtaa ainakin tässä postauksessa:

  http://pumpulipupu.blogspot.fi/2011/04/meikkituliaisia-tukholmasta.html

  Yäk!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)