lauantai 2. kesäkuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste; viikko 26, inspiraationa kuvio

Viimeisiä viedään tässä 31 viikon kynsilakkahaasteessa. Vuorossa viikko 26 ja inspiraationa kuvio, pattern.

Heinäkuussa tämä koko haaste on jo ohi. Voi voi, mutta onhan tätä hauskuutta jo tässä kestänytkin, yli puoli vuotta. 

Olen oppinut tämän haasteen aikana monia uusia kynsienkoristelutyylejä, joita en olisi varmaankaan ilman tätä haastetta edes kokeillut.

Yksi suosikkini niistä on ollut liukuvärjäys, ja toinen tämä polka dots. Niinpä päätin tehdä tähän haasteen kuvio-osuuteen uudelleen polka dotseja, niin söpöjä ne minusta olivat. Haasteessa tulee kyllä viimeisellä viikolla mahdollisuus myös toistaa suosikkihaastekohtansa, ehkä teen silloin sitten sen liukuvärjäyksen uudestaan.Polka dotsien alle valitsin kesäisen suloisen vaaleanpunaisen, Viva la Divan mansikkajäätelön värisen kynsilakan. Kaikkiaan minusta polka dotsit ja pastellinväriset cremet sopivat parhaiten yhteen.

Näin tämän vaaleanpunaisen suloisuuden ensin ystävälläni, joka oli ostanut sen Tukholmasta. Kun pääsin itse Tukholmaan kesällä, minun oli pakko ostaa tämä jätskikynsilakka itsellenikin. Ja näin nätit näistä sitten taas tuli.

Pilkkulakkana käytössä Wild and Crazy Montana, joka on peittävä creme, ja erinomainen tähän käyttöön.

En omista dotting toolia, joten pilkut tein taas virkkuukoukulla. No trouble there. 


Tämä on kyllä niin helppo ja suloinen koristelukuvio.

If I can do it, you can too!


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

6 kommenttia:

 1. Hei, kyselin aiemmassa postauksessa Isadoran Jelly kiss shine huulipunista että saako niitä Suomesta ja tarkoitin näitä huulipunia http://www.isadora.com/sv/news/jelly-kiss-shine/. Tiedän kyllä ne normi jelly kiss punat mutta mietin että saako tällaisia Suomesta mutta ilmeisesti et sinäkään osaa kysymykseeni vastata?! :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Kiitos selvennyksestä, eli kyseessä ovat selvästikin eri huulipunat kuin perinteiset Jelly Kissit. Kuulostavat kyllä hyvältä! :)

  En ole nähnyt noita mustia Jelly Kiss Shineja missään ainakaan Helsingissä. Kaikki Ruotsissa myytävät IsaDoran tuotteet eivät valitettavasti tule Suomeen, joskus saattaa jäädä jopa joku kausikokoelmakin välistä.

  IsaDoraa maahantuo Suomessa Berner Oy, sieltä voisi asiaa varmaan kysyä. Kysyn itsekin, jos satun näkemään jossakin Bernerin edustajia.

  Luulen myös, että Kicks maahantuo IsaDoraa omiin myymälöihinsä suoraan ohi Bernerin, joten siellä voi joskus olla jotain sellaisia tuotteita mitä muualla ei ole. Noita Jelly Kiss Shineja en kyllä nähnyt Kicksissäkään kun viimeksi muutama viikko sitten kävin.

  Sen sijaan yllätyin iloisesti kun huomasin viime viikolla, että perinteisistä Jelly Kisseistä oli tullut uusia ihania sävyjä. Yritin vain kovasti hillitä itseäni enkä ainakaan vielä ostanut, vaikka Jelly Kissit ovatkin nykyään suosikkieni joukossa huulipunista. Kosteuttava, kevyt koostumus, kivat värit ja aivan ihana vaniljan tuoksu! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Heippa vielä! Laitoin Jelly Kiss Shineista kysymyksen IsaDoran maahantuojalle Bernerille. Katsotaan mitä vastaavat, kommentoin sulle vaikka sitten tähän postaukseen. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Tässä vastaus Berneriltä:

  "Jelly Kiss Shine on Suomessa myynnissä hyvin rajoitetusti, nimittäin vain Anttiloista ja vain nyt keväällä / alkukesästä.
  Uskoisimme, että niitä löytyy vielä Anttiloista aika hyvin.

  Jelly Kiss Shine ei niinkään ole huulipuna, vaan enemmänkin geelimäinen huulikiiltopuikko. Se on Jelly Kissiä kevyempi - väriä tulee vain aavistus ja se on hyvin läpikuultava. Tässäkin tuotteessa on mukana hoitavia aineosia ja se on todella miellyttävän tuntuinen huulilla."

  Teen Jelly Kiss Shineista varmaan vielä lähiaikoina oman postauksen, niin näet nämä tiedot sitten sieltäkin siltä varalta että et enää lue näitä kommentteja. :)

  Itse kävin kyllä Helsingin Tunnelin Anttilassa viime viikolla, mutta en ainakaan huomannut Jelly Kiss Shineja. En tietenkään mitenkään erityisesti etsinytkään, joten täytyy varmaan käydä uudelleen kurkkamassa onko niitä siellä. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Joudun vielä korjaamaan sen verran, että kävin Tunnelin Anttilassa uudelleen, ja ne sävyt joiden luulin olevan uusia Jelly Kisseja olivatkin juuri niitä Jelly Kiss Shineja. Eli ainakin Helsingin Tunnelin Anttilasta niitä löytyy! :)

  En vain tajunnut sitä aikaisemmin, sillä Jelly Kiss Shinejen testerit olivat aivan samannäköisiä kuin tavallisetkin Jelly Kissit. Sen sijaan Shinejen myyntipakkaus on musta.

  Koostumus on sen sijaan aivan erilainen. Jelly Kiss Shinet ovat huulivoidemaisia, kevyitä ja kosteuttavia.

  Toivottavasti löytäisit etsimäsi!


  Piia: Oi, kiitos kovasti! Itselläsikin on aina niin ihania pastellisia koristeluita, näistä tulikin kovasti sinä mieleen. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)