tiistai 19. kesäkuuta 2012

L'Oreal ostoksia ja Color Riche -huulipunat

L'Orealin järjestämässä ihanassa kesätuotteiden esittelytilaisuudessa innostuin muutamista uusista L'Orealin tuotteista niin paljon, että halusin hankkia ne jälkeenpäin itselleni. 


Ja tässä ne sitten ovat eli Lumi Magique Pure Light Primer -pohjustusvoide sekä kaksi L'Oreal Color Riche -huulipunaa tämän kesän 2012 Matte Mania -huulipunakokoelmasta.


L'Oreal Parisin meikkitaiteilija Suvi Tiilikainen esitteli meille näitä L'Orealin uusia valoa heijastavia tuotteita samalla kun hän meikkasi.

L'Oreal Youth Code Luminizer -seerumin saimme goodie bagissa mukaamme tilaisuudesta.

Seerumi kuulostaa minusta vähän samantapaiselta tuotteelta, kuin L'Oreal Parisin hienomman selektiivisen isosiskosarjan Lancomen valikoimassa oleva Visionnaire -seerumi.

Ihanan Karkkipäivän vertailun mukaanhan Lancomen suosittu Genifique-seerumi ja tavallinen L'Oreal Youth Code -seerumi vaikuttaisivat olevan käytännössä melkein sama tuote. 

L'Oreal Youth Code Luminizer -seerumin luvataan tasoittavan ihon sävyä ja lisäävän heleyttä. Lancome Visionnaire on puolestaan Lancomen mukaan ihoa korjaava seerumi, joka silottaa näkyvästi ryppyjä, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihon sävyä.

Yhteistä seerumeille on siis ainakin tuo ihon sävyn tasoittaminen. Molemmat on myös suunnattu 25-vuodesta ylöspäin. Lancome Visionnairen ikäsuositus ulottuu kuitenkin varmaan tuon ryppyjä siloittavan ominaisuuden vuoksi aina 50 vuoteen asti kun taas Youth Code Luminizerin suositus loppuu 40 vuoteen.

Eroa on myös hinnassa: L'Oreal Youth Code Luminizer (30 ml) maksaa 19,90 euroa ja Lancome Visionnaire (50 ml) 109 euroa.

Varsinaiseen valoa heijastavaan L'Oreal Lumi Magique -meikkivoidesarjaan kuuluu sitten tuo Lumi Magique Primer, Lumi Magique -meikkivoide ja Touch of Light -valokynä. 

Lumi Magique -meikkivoiteen sain testattavakseni L'Orealilta jo aiemmin. Siinä on ihana valoa heijastava ja ihon kuulautta lisäävä koostumus. Se on kuitenkin melko hyväkuntoiselle iholleni aika paksua, joten sain meikkitaiteilija Suvi Tiilikaiselta vinkin sekoittaa sitä tuohon primeriin sen ohentamiseksi.

Lumi Magique -meikkivoiteen suositushinta on 16,90 euroa.

Lumi Magique Primeria voi käyttää tavallisen meikin pohjustamisen lisäksi myös esim. huulimeikin pohjustamiseen. Valoa heijastavaa Primeria voi käyttää myös meikkivoiteen päällä korostustuotteena, jos ei esim. halua käyttää erikseen tuota valokynää.

Primerin ja valokynän hinta on 15,90 euroa.

Sokoksella näyttivät muuten olevan juuri nyt tarjouksessa Lumi Magique -meikkivoide 15,90 euroa ja primer ja valokynä 14,50 euroa. Tietenkin minä ostin oman primerini Stockalta hetkeä ennen kuin huomasin tämän tarjouksen normaalihintaan 15,90 euroa. 

Testaan tämän koko valoa heijastavan setin läpi ja kerron sitten käyttökokemuksiani. Minusta voi tulla kyllä melkoinen valoa hohtava diskopallo, jos vedän kaikki nämä neljä valoa heijastavaa tuotetta päällekkäin, mutta se nähdään sitten!


L'Orealilta on ilmestynyt kesäksi myös neljän Color Riche -huulipunan Matte Mania -kokoelma.

Olen pitänyt L'Orealin Color Riche -huulipunista kovasti, vaikka niiden vanhanaikainen parfymoitu tuoksu aluksi häiritsikin minua.

Matte Mania -kokoelman huulipunat ovat nimensä mukaisesti mattaisia. Minusta tällaisiin kirkkaisiin väreihin sopii mattakoostumus hyvin, ja lisäähän se yleensä myös huulipunan kestävyyttäkin.

Mattaisuudestaan huolimatta Matte Mania -huulipunat eivät tunnu huulilla kuivattavilta ja levittyvät hyvin.


Minulla on nyt näistä kesän Matte Mania -huulipunista kolme:

378 Velvet Rose
371 Pink Passion
370 Crazy Fuchsia

Näiden lisäksi kokoelmaan kuuluu myös neljäs väri, vadelmanpunainen 375 Deep Raspberry.


Tuon alimpana kuvassa olevan Crazy Fuchsian saimme L'Orealin tilaisuudesta goodie bagissa, ylemmät kaksi Velvet Rosen ja Pink Passionin ostin itse jälkeenpäin ihastuttuani niihin.

L'Oreal Color Riche -huulipunien hinta on noin 12 euroa (Sokoksella 12,20 euroa ja Stockalla 12,50 euroa).

Velvet Rose on näistä Matte Mania -kokoelman huulipunista neutraalein ja nudein. Se kuuluukin Color Richen Natural-linjaan.

Velvet Rose muistutti meistä Pretty Sweet -blogin Mirssiinan kanssa vähän MACin Syrup -huulipunaa, joka on yhteinen suosikkimme.

Tällaisia luonnollisia, kaiken kanssa sopivia sävyjä tarvitsee aina!


Pink Passion nousi suureksi rakkaudekseni heti kun näin sen.

Ihana, iloisen korallinen sävy. Tämä kirkastaa kasvot välittömästi. Täydellinen kesähuulipuna.

Ilmeisesti muutkin ovat olleet samaa mieltä, sillä Pink Passion oli ainakin Helsingin Stockalta loppuunmyyty kun etsin sitä. Sokoksella niitä oli kyllä vielä.


Crazy Fuchsia tulee varmasti olemaan myös suosittu kesäsävy.

Se on kirkas aniliininpunainen, joka sopii mielestäni parhaiten käytettäväksi yksinään kuten tuo Pink Passionkin, vaikka pelkän ripsivärin ja rusketuksen kanssa.

Itse vierastan vähän näitä kirkkaita fuksioita, sillä ne ovat minulle helposti liian kylmiä ja jyrkkiä eivätkä välttämättä sovi vaaleaan ihooni. Luulenkin, että tämä räväkkä sävy kävisi paremmin tummatukkaiselle naiselle.


L'Oreal on koittanut jaotella Color Riche -huulipunien sävyjä valinnan helpottamiseksi.

Huulipunat on ensinnäkin jaettu noihin Intense ja Natural -kategorioihin.

Toinen jako tehdään hiusten värin mukaan.

Color Richeja on olemassa ainakin blondeille (Blondes), vaaleille bruneteille (Light brunettes), bruneteille (Brunettes) ja mielestäni vielä tummillekin bruneteille (Dark brunettes). Meille punahiuksisille ei ole valitettavasti omaa kategoriaa.

Itse omistan näitä Color Riche -huulipunia vähän joka kategoriasta. 

Bruneteille on tarkoitettu 378 Velvet Rose ja 371 Pink Passion.

Vaaleille bruneteille on 370 Crazy Fuchsia ja 377 Perfect Red. 

Blondien huulipuna on 285 Pink Fever, samoin kuin 254 Kiss & Blush.


Oma luonnollinen hiustenvärini on ehkä lähimpänä vaaleaa brunettia. Silti koen, että nuo vaaleiden brunettien sävyt sopivat minulle huonoiten.

Kuitenkin tämä värikategorisointi minusta auttaa, sillä olen onnistunut jättämään ainakin ne tummien brunettien kaikkein voimakkaimmat sävyt hyllyyn. Lisäksi vaaleatukkaisena ostamani 254 Kiss & Blush on paras nudepunani, sopii todella hyvin ihoni sävyyn.

Siksi toivon että L'Oreal ei luopuisi tästä luokittelustaan, vaikka se on kritiikkiäkin saanut. Se on kuitenkin joku lähtökohta, josta valintaa itselleen oikeasta huulipunasävystä voi lähteä tekemään kymmenien ja taas kymmenien sävyjen joukosta.

Tässä näette vielä kaikki Color Riche -huulipunani yhteiskuvassa.

Minusta nämä ovat erinomaisia, tasalaatuisia ja luotettavia perushuulipunia, joissa on hyvä hinta-laatusuhde ja kivoja värejä. 

Pumpulipupu suosittelee! 

9 kommenttia:

 1. Arvaapa vain, saitko herätettyä hankintahimon tuohon Pink Passioniin ja Crazy Fuchsiaan... :)

  VastaaPoista
 2. Pink Passion on selvästi tosi suosittu nyt tällä hetkellä, sillä kun se ilmestyi kauppoihin niin se on lähes aina ollut loppu - vain kerran niitä oli pari jäljellä mutta valitettavasti en silloin voinut ostaa sitä! Sävy on kyllä tosi nätti ja aion varmasti hankkia sen itselleni.
  Crazy Fuchsia on myös oikein kaunis, mutta Pink Passion tuntuu sopivan itselleni paremmin kun sormenpäihin ja kämmenelle testailin.

  VastaaPoista
 3. Mua kiehtovat nuo Lumi Magique primer ja valokynä, kuullostavat oikein lupaavilta! :)

  VastaaPoista
 4. Kävin tänään Cittarissa hipeltämässä näitä, siellä oli aika hyviä tarjouksia useista näistä mainituista :). En ottanut tarkkoja hintoja ylös, mutta olisikohan esim. tuo primer lähtenyt kympin pintaan?

  Valitettavasti noita uutuushuulipunia ei marketeissa vielä näkynyt. Tuo matta-koostumus näytti tosi nätiltä huulilla (mitä esim. siellä tapahtumassa näin)!

  VastaaPoista
 5. Primeri maksoi Anttilassa vain 12,90, kun kävin sen viime viikolla ostamassa! :) Oli varmaan joku tarjous.

  Pink Passion on kyllä pakko hankkia ennen kuin se loppuu kokonaan.

  VastaaPoista
 6. Heipsan, Kun viimeksi reissasit ja sanoit, että lentokentän tax-freesta oli Estee Lauderin bb- voiteet loppu, osasiko henkilökunta sanoa, milloin saavat uuden kuorman...? Oon lähdössä heinäkuun eka päivä reissuun ja kovasti haluaisin voiteen messiin, mietin vaan, pitääköhän metsästää sitten jo täältä kaupungilta vähän kalliimmalla...

  -Yade

  VastaaPoista
 7. Elisa: Sulle sopii kyllä niin hyvin se vahva punainen huulipunalook, että en yhtään ihmettele. :)

  Nuo molemmat ihanat sävyt sopisivat varmaan kyllä hyvin sulle, and girl: you can probably pull off even that Crazy Fuchsia! :)


  Inna: Tosi mielenkiintoista kuulla, että Pink Passion on ollut loppuunmyyty sielläkin! :)

  En olisi itse varmaan edes huomannut näiden uusien huulipunasävyjen ilmestymistä L'Orealin valikoimaan ilman tuota esittelytilaisuutta, sillä en yleensä seuraa L'Orealin tuotevalikoiman uutuuksia säännöllisesti. En jotenkin ollut edes ajatellut, että myös L'Oreal tekee kausikokoelmia. Nyt tiedän, että kesäkokoelmia kannattaa odottaa ensikin vuonna jos ne ovat näin hyviä. :)

  Minusta Pink Passionin ja Crazy Fuchsian välillä on selvä jako, eli Pink Passion on lämpimämpi sävy ja Crazy Fuchsia taas kylmempi. Itselleni käy kanssa paremmin se lämpimämpi eli Pink Passion. Se on kyllä aivan ihana, joten suosittelen! :)


  Jonna: Kiva! Testailen, ja kerron sitten palautetta. :)

  Minulla on ollut kauhea kynnys noihin markettimeikkivoiteisiin ym. tuotteisiin, joten sikälikin tämä on tosi mielenkiintoista! :)

  Sain myös Make Up For Everilta kokeiluun sun suosikin Face & Body -meikkivoiteen, ja olen pitänyt siitä kovasti. Uskomattoman kevys lopputulos, kuin ei olisi meikkivoidetta ollenkaan. Siitäkin on postausta tulossa lähiaikoina! :)


  Hellin: Tosi hyvä vinkki, kiitos! Käyn itse nykyään tosi harvoin Citymarketissa, joten en olisi sinne varmaan itse sattunutkaan. Sen sijaan Anttila on myös Helsingin keskustassa, ja siellä on usein tosi hyviä meikkitarjouksia. Nyt en vain ehtinyt sinnekään, kun kävin nopsasti Stockalta ja Sokokselta ostamassa nuo.

  Pitäisi aina kyllä malttaa vertailla hintoja! Minua lohduttaa aina se muutaman euronkin säästö, kun ostan niin paljon meikkejä. Jos jokaisessa tuotteessa onnistuu säästämään sen muutaman euron, niin sillähän saa jo vaikka mitä kivaa lisää - eli niitä meikkejä, esim. kynsilakan! :)

  Lentokentälläkään ei ollut tuota Matte Mania -kokoelmaa, vaikka siellä L'Orealia myydäänkin. Ehkä ne ovat kuitenkin marketteihin vielä tulossa, ja varmaan Anttilaan ainakin tavaratalojen lisäksi.

  Minusta koostumus näissä Matte Mania -huulipunissa on erinomainen ollakseen tosiaan matta. Eivät edes näytä samalla tavalla kuivan mattaisilta huulilla kuin esim. jotkut MACin mattahuulipunat, vaan sillä tavalla sopivasti ei-helmiäisiltä. :)


  Myy: No just joo, eli se oli Anttilassa vieläkin halvempi. Tosi hyvä vinkki kyllä jos joku haluaa sen käydä ostamassa. Ja tosi hienoa että sait sen niin edullisesti, kun minä hölmönä maksoin täyden hinnan. Aina pitäisi malttaa vertailla hintoja, siitä tulee niin hyvä mieli vaikka säästäisi vain muutaman euronkin. :)

  Mielenkiinnolla odotan sitten kokemuksiasi, että mitä tykkäät primerista. Itsekään en ole vielä ehtinyt testailemaan, mutta huomenna ajattelin juhannuksen kunniaksi. :)

  Pink Passion on näköjään kuumaa kamaa kun se on jo niin monesta paikasta loppu. En silti ihmettele yhtään, aika täydellinen mattakoralli kesäksi. Olen tykännyt hirveästi, joten suosittelen. Sulle silti sopii varmaan tosi hyvin myös se Crazy Fuchsia! :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi/Yade: Valitettavasti eivät. :( Oikein nimenomaan sitä kysyin, mutta silloin toissa viikolla arvelivat vain ettei hirveän kauan enää menisi.

  Ehkä voisit soittaa sinne etukäteen ja kysyä, jos haluat ottaa oikein varman päälle. Itseäni ainakin aina harmittaa ostaa selektiivistä kosmetiikkaa Suomen hinnoilla jos lentokentältä saisi edullisemmin. :)

  Myyjä muisteli että Estee Lauder BB:n hinta olisi lentokentällä Finnair Shopissa noin 32 euroa. Voi se olla vielä vähän edullisempikin, sillä Suomen normaalihinta on 43 euroa. Itse ostin oman Estee Lauder BB:ni Stockalta nyt - 20 %:n alennuksella, joten se tuli aika lähelle lentokenttähintaa, ja kaupan päälle sai Stockalta vielä Suloinen Suvi -kauneustapahtuman aikana toisen tuotteen eli peitevoide-ripsari combon. Eli jos joudut ostamaan Suomesta normaalimaahinnoilla, kannattaa yrittää ehdottomasti hyödyntää joku alennus, tuossa hinnassa se alkaa jo tuntuakin! :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos paljon vastauksestasi! :)

  -Yade

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)