torstai 28. kesäkuuta 2012

Osa 2: Kiehl'sin tuotteet

 
Tässä osassa 2 pääsemme tutustumaan Kiehl'sin tuotteisiin.
 


 
Kiehl'sin liikkeissä ovat erikseen esillä liikkeen suosituimmat ja myydyimmät tuotteet, "customer favorites". Ne ovat periaatteessa myymäläkohtaisia, mutta usein kuulemma samat tuotteet kuuluvat joka paikassa näihin myydyimpiin.

Tässä on Kiehl'sin uuden Ison Omenan liikkeen myydyimpiä tuotteita. Kiehl'sin toisessa Suomen liikkeessä Kämp Galleriassa myydyimpiä ovat varmaankin suurinpiirtein samat tuotteet.
 Sijalla 1 on itseoikeutetusti Kiehl'sin varmaan kuuluisin tuote, Midnight Recovery Concentrate -seerumi.

"Imeytyy välittömästi palauttaen ihon elinvoimaisuuden yön aikana. Iho näyttää aamulla levänneeltä ja nuorekkaammalta. "

30 ml tätä ihmeainetta maksaa 42 euroa.
 Sijalla 2 on Kiehl's Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate -seerumi.

"Kliinisesti todistettu pienentävän juonteita ja ryppyjä. Tuo kasvoille 10,5 % puhdasta C-vitamiinia." 

Kiehl'sin ideologiaan kuuluu, että jo tuotteen nimestä voi päätellä mitä se tekee. Tästä kuvasta näette myös, että tuotteiden pakkaukset saattavat Kiehl'sin apteekkiperinteen mukaisesti näyttää vähän lääkepakkauksilta. Some serious stuff tämä Powerful-Strenght Line-Reducing Concentrate siis!

Powerful-Strenght Line-Reducing Concentraten pitäisi sisältää 10,5 % puhdasta C-vitamiinia, joka on ymmärtääkseni suurin sallittu pitoisuus. Olen itse oppinut pitämään C-vitamiinia hyvin heleyttävänä ja kirkastavana ainesosana ihonhoidossa, joten tämä seerumi kuulostaa tosi kiinnostavalta!
 Kiehl'sin Ultra Facial -ihonhoitosarjan pitäisi sopia kaikille ihotyypeille.

Sijalla 3 Kiehl'sin myydyimmissä tuotteissa on Ultra Facial Cleanser -puhdistaja.

Hinta on 19,50 euroa, 150 ml.
 Saman sarjan Ultra Facial Cream -kasvovoide on sijalla 4.

"Ultra Facial -ihonhoitolinjan koostumukset tuovat äärimmäistä kosteutta, pehmeyttä ja hoitavat kaikkia ihotyyppejä."

Ultra Facial -hoitolinjan tärkein ainesosa on skvalaani, joka on Kiehl'sin mukaan pitkälle jalostettu kasvitieteellinen öljy, joka on johdettu oliivista. 

Never heard, mutta jos tämä toimii niin it's all good to me!  

Ultra Facial Creamin hinta on 28 euroa 50 ml:n purkilta. Isompi 125 ml:n purkki maksaa 48 euroa.
 Sijalla 5 myydyimmissä tuotteissa on sitten Clearly Corrective Dark Spot Solution -seerumi.

"Kliinisesti todistettu tasoittavan ihon sävyä ja vähentävän pigmenttimuutoksia. Tuo kasvoille C-vitamiinia ainutlaatuisessa läpinäkyvässä muodossa, joka tehoaa välittömästi."

Minun täytyy kyllä tunnustaa, että en ymmärrä mitään tuosta "C-vitamiinin ainutlaatuisesta läpinäkyvästä muodosta", mutta jälleen jo pelkkä sana C-vitamiini kuulostaa minusta hyvältä.

Itselläni on pisamia erityisesti keväisin ja kesäisin. Pidän niistä kovasti, enkä millään muotoa haluaisi niistä eroon. Muihin auringon aiheuttamiin pigmenttimuutoksiin tämä voisi olla tarpeenkin. Ja tasainen ihonsävy kuulostaa aina yhtä hyvältä!

Seerumin hinta on 45 euroa (30 ml).

Sijalla 6 meillä on kuuluisan Midnight Recovery Concentrate -yöseerumin parina saman sarjan silmänympärysvoide, Midnight Recovery Eye.

"Silmänympärysvoide auttaa vähentämään turvotusta sekä häivyttämään pieniä juonteita ja ryppyjä."

Midnight Recovery Eye -silmänympärysvoiteen hinta on 28 euroa.
 Ja sijalla 7 sitten Kiehl'sin legendaarinen Creme de Corps -vartalovoide.

Creme de Corps on kehitetty jo 1970-luvulla, ja kuuluisan kullankeltaisen värinsä se saa betakaroteenista.

Hinta on 29,50 euroa 250 ml:n pullosta. Ei kovin halpaa vartalovoiteeksi, joten tämän olisi kyllä syytä olla sitten extra-hyvää.

 


Kiehl's tekee myös matkakokoja suosituimmista tuotteistaan.

Matkakokojen hinnat ovat 10-12 euroa. 

Kiehl'silla on laaja valikoima miesten tuotteita.

Kuten joku ehkä edellisestä Kiehl'sin historiaa käsitelleestä osasta muistaa, yksi Kiehl'sin entisistä omistajista Aaron Morse oli hyvin isänmaallinen ja hänen lempivärinsä olivat Yhdysvaltojen lipun värit sininen, punainen ja valkoinen. Tämä näkyy edelleen erityisesti Kiehl'sin miesten tuotteiden pakkauksissa.

Kuvassa näkyvä sini-punainen sarja on nimeltään Cross-Terrain ja siinä lukee hauskasti "Adventure Tested". Mikä pitää ihan paikkaansa, sillä Kiehl's on sponsorina monissa extreme-seikkailutapahtumissa kuten vuorikiipeilyssä ja maratooneilla. 

Noissa ylemmän hyllyn sinisissä Facial Fuel -tuotteissa on puolestaan kuvituksena taitolentokone, joka oli myös yksi Aaron Morsen harrastus ja intohimon kohde moottoripyörien lisäksi. Moottoripyöriä on myös esillä Kiehl'sin liikkeissä.

Luulen, että ehkä kaikista maailman kosmetiikkakaupoista mies olisi helpointa saada mukaan apteekkimaiselle Kiehl'sille. Kuulemma yrityksen asiakaskuntaan kuuluukin paljon miehiä.
 Minäkin sain Kiehl'siltä tutustumiskäynnilläni mukaani tällaisen hienon Kiehl's paperikassin täynnä Kiehl'sin kiinnostavimpia tuotteita.
 Sain myös itse toivoa, mitä tuotteita haluaisin testattavakseni.

Ykkösenä minulla oli ehdottomasti tämä Midnight Recovery Concentrate -seerumi, josta olen kuullut paljon hyvää.

Midnight Recovery Concentratea voi saamieni ohjeiden mukaan käyttää myös yksinään, eli se ei vaadi päälleen lisäksi erillistä kasvovoidetta. Ja nimensä mukaisesti sitä käytetään siis öisin, jonka aikana sen pitäisi palauttaa ihon elinvoimaisuus.

Sain tähän mukaan lisäksi kokeiltavaksi tuon saman sarjan Midnight Recovery Eye -silmänympärysvoiteen.

Tätä kaksikkoa testaan kyllä suurella mielenkiinnolla!

 


Muuten minulle oli valittu testattavaksi tätä Kiehl'sin kuuluisaa Ultra Facial -sarjaa Cleanser -ihonpuhdistaja, Toner -kasvovesi ja Cream -kasvovoide.

Ultra Facial sopii kaikille ihotyypeille, mutta koska tuotteiden luvataan olevan tehokkaasti kosteuttavia, luulen että tämä on omiaan varsinkin minun kuivahkolle iholleni.

Minulle tehtiin Kiehl'sillä patch-ihotesti, joka voidaan tehdä Kiehl'sin kaikille asiakkaille, ja siinä ihoni todettiin olevan melko kuiva. Oli helpottavaa kuulla se myös ammattilaiselta, etten ole vain kuvitellut sitä!
 Lisäksi sain testattavakseni näytteen tästä Clearly Corrective Dark Spot Solution -seerumista.

Tässä on C-vitamiinia, jonka tehoon olen oppinut luottamaan ihonhoitotuotteena. Tämä on myös Kiehls'in myydyimpien tuotteiden sijalla 5, joten varmaankin hyvää ainetta.

Näitä tuotteita toivoin myös testiin, sillä nämä ovat kaikki Kiehl'sin kuuluisimpien tuotteiden joukossa.

Kiehl's Lip Balm -huulirasva on tunnettu tehokkuudestaan. Huulirasvaa on saatavana tämän tavallisen lisäksi myös aurinkosuojakertoimella ja mangon tuoksuisena.

Kiehl'sin Ultimate Strenght Hand Salve -käsivoiteesta kuulin Kiehl'sin liikkeessä vieraillessani hauskan tarinan. Erään naisasiakkaan mies oli tunnistanut Ultimate Strenght Hand Salve -käsivoiteen hänen yöpöydällään, koska miehen amerikkalaiset bossit ostavat sitä aina lentokentiltä. Sen jälkeen asiakas oli tullut ostamaan Kiehl'siltä miehelleen oman tuubin käsivoidetta.

Kiehl'sillä on myyntipisteitä monilla lentokentillä. Itse näin Kiehl'sin viimeksi Munchenin lentokentällä, ja kuulin että Kööpenhaminan lentokentälläkin olisi myynnissä Kiehl'siä.

Pakkauksesta päätellen Ultimate Strenght Hand Salve on suunnattu ensisijaisesti miehille. Voin kyllä jakaa tämän mieheni herra Pupun kanssa, mutta haluan itsekin testata tätä. Testaan mielelläni käsivoiteita eri merkeiltä ja teen sitten vertailua niiden välillä. Käsivoidehan on hyvä vertailutuote, kun sitä tarvitsee aina! 

Lisäksi sain vielä matkakoon (vai onkohan tuo testikoko, en ole varma) Kiehl'sin kuuluisaa Creme de Corps -vartalovoidetta. Tämän testaamista odotan oikein erityisellä mielenkiinnolla!

Kiehl'silla muistettiin vielä oikein erikseen herra Pumpulipupua.

Mieheni sai näytteet näistä Cross-Terrain suihkugeelistä sekä Facial Fuel geelimäisestä kasvonpuhdistajasta ja kasvovoiteesta. 

Cross-Terrain suihkugeelin pakkauksessa lukee "energizing shower cleanser for hair & body". Tämä tulee varmasti ilahduttamaan miestäni, sillä hän haluaa jostakin kumman syystä pestä myös hiuksensa suihkugeelillä. Olen kyllä kuullut että muutkin miehet harrastavat samaa, ja ilmeisesti Kiehl's ymmärtää heitä, koska on kehittänyt oikein tuotteen tätä varten. Yksi tuote sopii kaikkeen käyttöön, siitä miehet varmasti pitävät!

Yleensä mieheni ei ole yhtään kiinnostunut kosmetiikasta, mutta näitä Kiehl'sin tuotteita hän on nyt kysynyt minulta jo muutamaan kertaan, joten nyt voin vihdoin antaa ne hänelle testiin tämän jutun kirjoitettuani.
Näiden kaikkien mahtavan kiinnostavien tuotteiden lisäksi sain vielä tällaisen Kiehl's Lip Gloss Berry -huulikiillon "kaupan päälle". 

Näitä jaettiin Kiehl'sin uuden Iso Omenan liikkeen avajaisten kunniaksi vielä ainakin viime viikolla kaupan päälle ostoksista. 

Näitä huulikiiltoja oli myös vaaleanpunaisempi sävy nimeltään Pink Rider. 

Kiehl'sin huulikiiltojen hinta on noin 10 euroa.

Paljon muuta värikosmetiikkaa Kiehl'silla ei olekaan huulikiiltojen lisäksi, enemmän vain noita ihonhoitotuotteita.

Tuotepussistani löytyi myös tällainen käsinkirjoitettu lappu haastattelemaltani Kiehl's Store Managerilta. En tiedä annetaanko sellainen kaikille Kiehl'sin asiakkaille (toivottavasti!), mutta se tuntui hyvin henkilökohtaiselta ja kivalta.

Tuo KCR tuossa lopussa tarkoittaa muuten ymmärtääkseni Kiehl's Customer Representativea eli Kiehl'sin myyjää, joka on jo ihan käsite maailmalla. "Oli ilo palvella" voisi olla Kiehl'sin tunnuslause, ellei jo ole! 


Kolmas osa tähän Kiehl's trilogiaan tulee sitten kun olen ehtinyt kunnolla kokeilla näitä tuotteita, eli todennäköisesti vasta syksyllä.

Jos haluatte ennen sitä itse tutustua Kiehl'sin tuotteisiin, suosittelen tietysti jompaakumpaa Kiehl'sin Suomen liikkeistä, Kämp Galleriaa tai Iso Omenaa.

Kiehl's on myös mukana hyvän asian puolesta seksuaalivähemmistöjen oikeuksia puolustavassa Helsinki Pride 2012 -tapahtumassa nyt lauantaina 30.6.2012 klo 14 alkaen Hakasalmen puistossa. Myös siellä pääsee tutustumaan Kiehl'sin tuotteisiin. Vaikea kuvitellakaan newyorkilaiselle Kiehl'sille paremmin sopivaa tapahtumaa!

10 kommenttia:

 1. Odotan innolla kokemuksia tuosta Midnight Recover Concentrate -seerumista sekä huulirasva- ja vartalovoideklassikoista. En ole vielä Kiehl'sillä käynyt, mutta ne todennäköisesti tarttuisi mukaan. :)

  VastaaPoista
 2. Vaikuttavat kyllä mielenkiintoisilta tuotteilta!
  Täytyy toivoa, että joskus pääsen kokeilemaan nuita :). Pitää varmaan alkaa suunnittelemaan reissua Helsinkiin :D.
  Ja tosiaan Kööpenhaminan kentällä oli myös tämä liike! Harmi vain, ettei ollut aikaa käydä liikkeitä siellä kiertelemässä, kun oli niin pikainen työmatka silloin kun kävin...

  VastaaPoista
 3. Googletin uteliaana ainesosat ja kuulostavat aika ärsyttäviltä, mutta minulla onkin herkänlainen iho. Tehokkaimmassa askorbiinihappo-muodossa C-vitamiinikin saa ihoni pukkaamaan finnejä. :(

  Mutta toivottavasti itse tykkäät!

  VastaaPoista
 4. Myy: Minuakin kiinnostaa näistä ehdottomasti eniten tuo Midnight Recovery Concentrate! Olen kuullut siitä niin paljon hyvää, että haluan ehdottomasti nähdä miten se toimii omalla ihollani. Olen oppinut vuosien varrella, että usein suositut tuotteet ovat suosittuja for a reason: ne ovat yleensä myös poikkeuksellisen hyviä! :)

  Myös Creme de Corps -vartalovoide ja Kiehl'sin huulirasva ovat kuuluisia tuotteita, joten olen iloinen saadessani mahdollisuuden päästä kokeilemaan myös niitä. Todella mielenkiintoista!

  Tarkka raportti tulee sitten kun olen ehtinyt kunnolla testailemaan! :)


  Anzu-Anssu: Minustakin on tosi hauskaa kokeilla aina uusia tuotteita! Näiden testaamista odotan oikein erityisellä mielenkiinnolla, sillä ne ovat ainakin maailmalla niin tunnettuja ja suosittuja klassikoita. Tosi kivaa, että niitä saa nyt myös Suomesta. Tervetuloa siis vain tänne Helsinkiin kesällä, täällä on muutakin kivaa. :)

  Kiitos myös kun vahvistit sen, että Kiehl's on myös Kööpenhaminan lentokentällä. Se onkin varmaan lähin lentokenttä josta sitä saa, sillä Tukholman Arlandassa Kiehl'siä ei mielestäni ole, eikä ainakaan omaa myyntipistettä.

  Olin itse Kööpenhaminassa viimeksi viime syksynä, mutta siltä matkalta Kiehl's ei jäänyt mitenkään erityisesti mieleeni. Menin varmaan sekaisin MACin pisteestä, joka Köpiksen lentokentällä myös on. :)


  Anonyymi: Voi kun kurjaa kuulla! Itse en ole vielä perehtynyt tuotteiden ainesosiin, mutta odotan sitäkin mielenkiinnolla.

  Oma ihoni ei ole mitenkään poikkeuksellisen herkkä, mutta täytyy katsoa miten käy. Liian voimakkaat ja hoitavat tuotteet voivat olla iholle huonoksikin. Oma ihoni saattaa reagoida esim. liian voimakkaisiin seerumeihin näppylöillä ym. muulla ikävällä, joten saa nähdä mitä se tykkää näistä Kiehl'sin tuotteista.

  En valitettavasti huomannut kysyä, että onko Kiehl'sillä erikseen tuotteita herkälle iholle, mutta olettaisin että on, kun sen verran kattava on heidän valikoimansa. Ehkä niistä löytyisi sulle sopivia! :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä Kiehl'siltä löytyy herkän ihon tuotteet! Ja hajusteettomina ja väriaineettomina myös Ultra facial- sarja:)Ja postimyyntiä ollaan kuulemma kaavailemassa, että Suomen Kiehlsiltä voisi tilata tänne pääkaupunkiseutua kauemmaksi, kannattaa kysellä vaikka sähköpostilla että miten sen asian laita on nyt!! T. Kiehl's fani

  VastaaPoista
 6. Anonyymi/Kiehl's fani: Kiitos paljon tiedosta! Arvelinkin, että kyllä Kiehl'sillä täytyy olla myös herkän ihon tuotteita, kun kaikille muillekin ihotyypeille on omansa. Tosi hyviä vinkkejä, kiitos! :)

  Hienoa kuulla myös, että Kiehl's harkitsee postimyyntiä Suomessa. Se olisikin tosi hyvä juttu, kun nyt nuo ainoat liikkeet ovat täällä pääkaupunkiseudulla, ja tänne on kyllä tosi pitkä matka esim. Pohjois-Suomesta. Vieraillessani Kiehl'sillä tästä asiasta ei ollut valitettavasti mitään puhetta, mutta kysäisen itsekin asiaa seuraavan kerran kiehl'siläisiä tavatessani. :)

  VastaaPoista
 7. Hei:),

  Onko siitä postimyynti asiasta tullut vastausta, että saisko Kiehlsin tuotteita tilattua muuallekkin Suomeen:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   valitettavasti minulla ei ole postimyynnistä tietoa, mutta sitä voi kysellä varmaan vaikka sähköpostilla Helsingin Kiehl'silta (kiehls.helsinki(at)gmail.com) tai Suomen Kiehl'sin Facebook-sivujen kautta.

   Nythän Kiehl's on tulossa myös toukokuussa Tampereelle, jos se olisi lähempänä sinua. Toivottavasti asia järjestyisi ja saisit haluamasi Kiehl's -tuotteet! :)

   Poista
 8. Nyt on kyllä pakko kommentoida pariinkin kohtaan kun osuivat niin räikeästi silmään, eli ensinnäkin; c-vitamiini on erittäin herkkä valolle, ja tästä syystä sitä sisältävät tuotteet pitäisi aina pakata valoa läpäisemättömiin puteleihin. C-vitamiini alkaa hapettumaan välittömästi jouduttuaan kosketuksiin valon kanssa, ja parin viikon kuluttua sitä ei siis ole tuotteessa enää juuri lainkaan jäljellä. Lisäksi, jotta c-vitamiinista olisi kosmeettisesti mitään hyötyä, on sitä oltava tuotteessa vähintään 5-10 %. Rohkenen epäillä tätä Kiehl'sin seerumin kohdalla. Vaikkakaan sillä ole muutenkaan mitään merkitystä, koska tuotteen c-vitamiinipitoisuus on läpinäkyvässä pullossa jo myymälään tullessaan lähes nolla. Että näin sitä taas hölmöjä huijataan...... Toiseksi; askorbiinihappo on c-vitamiinin kemiallinen nimi, eli kaikki c-vitamiini on askorbiinihappoa. En siis ihan ymmärtänyt, mitä tämä kommentoija tarkoitti viitatessaan c-vitamiiniin "sen tehokkaimmassa askorbiinihappomuodossa". Kas kun c-vitamiinia ei ole olemassa missään muussa muodossa, c-vitamiini kun = askorbiinihappo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon asiantuntevasta kommentistasi! Todella mielenkiintoista tietoa!

   Itse olen tutustunut C-vitamiinin tehoon ihonhoidossa Babor-kauneushoitolassa Tallinnassa, jonka C-vitamiinihoito on kauneushoitoloiden kasvohoidoista ainoa, joka oikeasti on tehnyt jotain näkyvää muutosta ihossani. Minkään muun hoidon jälkeen iho ei ole koskaan näyttänyt yhtä hehekältä ja kirkkaalta kuin Baborin C-vitamiinihoidon.

   En usko että näillä kotihoitotuotteilla päästään lähellekään samoja vaikutuksia, varmaan juuri mainitsemistasi syistä. Eikä se olisi varmaan turvallistakaan käyttää kotona itse yhtä tehokkaita aineita kuin ammattilaiset käyttävät kauneushoitolassa. Mutta tuon Baborin hoidon takia minulle on jäänyt tosi positiivinen kuva C-vitamiinin tehosta ihonhoidossa, ja aina jos sellainen hoito on kauneushoitolan valikoimassa tulen valitsemaan sen. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)