lauantai 16. huhtikuuta 2011

Max Factor Silk Gloss ja Rimmel Vinyl Gloss -huulikiillot

Tässäpä nyt kaksi erinomaista huulikiiltoa, jotka valitettavasti vain haisevat vähän pahalle. Ja sehän on huulikiillolle vähän ikävä juttu.

Elikkäs ihanan persikkainen Max Factor Silk Gloss 345 Peach Glow ja hehkuvan korallinen Rimmel Vinyl Gloss 270 Fashion Icon.





Max Factor Silk Gloss Peach Glow on ehdoton lempparini lämpimän sävyisiin meikkeihin. Siinä on niin kaunis, pehmeä sävy. 

Tässä Peach Glow huulilla:






Peach Glow on todella luotettava kaveri, aina kaunis.

Ostin Peach Glown kesällä 2010 nyt jo lopettaneesta Kampin Emotionista. Max Factor Silk Glossit olivat silloin kaikki hurjassa alennuksessa ja maksoivat vain muutaman euron kappaleelta, joten luulin, että ne poistuvat valikoimasta kokonaan. Ainakin Max Factorin nettisivuilla niitä kyllä vielä mainostetaan. Jos siis haluatte ihanan persikanvärisen shimmerisen huulikiillon, get it while you can. Huipputuote!

Tähän väliin muuten sellainen asia, joka minua on ihmetyttänyt: kun Kampistakin tuo S-ryhmään kuuluva Emotion joutui lopettamaan, niin miten ihmeessä ne Kampin ja Forumin Stockmann Beautyt voivat kannattaa? Siis ymmärrän, että Emotionit ja Stockmann Beautyt ovat erittäin tarpeellisia siellä, mistä ei ole kävelymatka Sokokselle tai Stockkalle, mutta Kampista ja Forumista on. Aina kun käyn noissa liikkeissä, siellä on hiljaista kuin hupatossutehtaassa. Ja valikoimakin on paljon huonompi kuin emotavarataloissa. En ymmärrä. Elämän suuria mysteerejä tämä, koska ei kai Stockkakaan niitä pelkästä hyväntekeväisyydestä ylläpidä.

Nyt takaisin kuitenkin Max Factor Silk Glossiin. Downside tässä muuten ihanassa tuotteessa on sen haju. Huulikiilto haisee koipalloille tai hiusvahalle tai jollekin vastaavalle. Lovely. Minulla tulee hajusta mieleen isoäitini turkki, jota säilytettiin vaatehuoneessa koipalloissa tai se Elnettin legendaarinen hiuslakka. Vanhat tädit siis.

Eikä siis puhettakaan mistään Lumenen Natural Code -huulikiiltojen ihanan marjaisista tuoksuista! Se on kai sitten tämän halpishomman ainoa huono puoli.

Jotakin tömäkkää tavaraa Max Factor Silk Glosseissa joka tapauksessa on, sillä pakkauksessa luvataan niiden säilyvän 36 kk eli 3 vuotta avaamisesta. En ole huulituotteissa ennen vastaavaa nähnyt.


Rimmel Vinyl Gloss Fashion Iconin näin alunperin Pretty Sweet -blogissa. Se on väriltään kaunis, raikas koralli. Ja taivaan lähettämä vastaus viikonlopun meikkiongelmiini.

Viikonloppuisin sellaisina päivinä kun minulla ei ole mitään muuta menoa kuin pakolliset juoksulenkki, jooga tai kuntosali sekä kaupassa käynti, en viitsisi tehdä työlästä ja aikaa vievää silmämeikkiä. Minua ei vain huvita mennä myöskään esim. lähikauppaan palloilemaan aivan ilman meikkiä, sillä se on sellainen central, että törmään siellä usein esim. työn kautta tuttuihin joskus arvovaltaisiinkin henkilöihin. 

Lisäksi olen kyllä tässä asiassa Svenska Hollywoodfruarin suosikkini Maria Montazamin kanssa aika samoilla linjoilla: "Jag klär upp mig till allt: till gymmet, till affären, för andra folk tittar ju. Dom vill inte se någon ful människa som går omkring.".   

Jotain freesausta siis kaipaan, ja nykyään se on meikkipohja, poskipuna ja Rimmelin Fashion Icon.

Tässä Fashion Icon huulilla:





Fashion Icon tuo juuri sopivasti lämpöä ja väriä iholleni. Silti se on kevyempi kuin huulipuna, joka voi helposti olla ilman silmämeikkiä too much. Ja joku värittömämpi huulikiilto olisi taas liian valju.

Tämä daysaver on Seppälästä hintaan 6,95 euroa. Halpismerkkien prinsessaa (jos Wet n Wild on se kuningatar) Rimmeliä myyvät myös Stockka, Sokokset ja Anttilat.   

Sitten ne huonot uutiset, eli avatessani Rimmel Fashion Iconin ensimmäistä kertaa nokkaani tulvahti se sama "tuoksu" kuin Max Factor Peach Glowssa. Siis ei voi olla totta! Ilmeisesti nämä kaksi halpismerkkiä käyttävät jotain samaa pohja-ainetta (vahaa tms.) nyt näissä huulikiilloissaan. Eli edelleen kärsimys kauneuden eteen jatkuu ja vahan hajua on nuuskittava, yäk!

6 kommenttia:

  1. Tuo joidenkin halppispunien haju on tosiaan ikävä yllätys. Itselläni oli joskus kaksi Rimmelin huulipunaa, jotka olivat aivan ihanan sävyisiä; kepeitä ja kuultavia, jotka sävyttivät vain hieman. Mutta avatessa se haju oli tyrmäävä. Kun testereissä en ollut havainnut hajua, pidinkin jopa avonaisina huulipunia pari päivää josko se lemu hälvenisi, mutta ei.:D Lopulta heitin ne käyttämättöminä roskiin, kun sitä tuoksua ei vain voinut mitenkään sietää. Vaikka itse pakolla kärsvistelisikin siinä tuoksussa, niin ei halua kyllä karkoittaa miehiä tuoksumalla huulista vastenmieliseltä.;)

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköinen tuo Rimmelin kiilto, ikävää vain ettei haju ole kovinkaan miellyttävä. Itse en onneksi vielä ole törmännyt pahan hajuisiin huulikiiltoihin, mutta yksi kasvonaamio on kyllä suosiolla jäänyt käyttämättä sen öklön hajun vuoksi. :D

    VastaaPoista
  3. Inhan hajuinen huulikiilto tai huulipuna on ikävä! :( Vaikka koostumus ja väri olisikin ihanat, niin minulla jää käyttämättä pahanhajuinen huulituote. Nyt en muista omia pahanhajuisia huulimeikkejäni, mut on niitä ollu.

    Itse olen kanssa niitä, jotka eivät halua liikkua ihmisten ilmoilla, jos ei ole edes "freesannu" itseään. Oletko huomannu sellaista, että jos liikkuu hyvät hiukset päivänä kauniissa meikeissä ja muodikkaissa vaatteissa ihmisten ilmoilla, niin ketään tuttua ei tule vastaan... mutta auta armias jos päätät käydä nopeasti hakemassa maitoa lähikaupasta verkkareissa, tukka likasena ja naama kiiltävänä, niin eikö JUURI silloin tule kaikki ne ihmiset vastaan ja juttelee joille et haluaisi näyttäytyä niin epämielyttävän näköisenä (omasta mielestä)!!! Se on se herra Murphyn laki! ;D

    VastaaPoista
  4. Netta: Oikein hyvä tietää, että myös Rimmelin huulipunat voivat siis ilmeisesti haista tältä!

    Olisi kyllä todella tärkeää, että huulituotteiden tuoksu olisi miellyttävä, kun ne ovat niin lähellä omaa nenua. Puhumattakaan sitten toisten :) Mun mies ei kyllä halua pusia mua muutenkaan jos mulla on huulikiiltoa tai huulipunaa, joten sikäli ei haittaa :)

    MACn huulipunat tuoksuvat minusta ihanalle hennolle vaniljalle. Myös IsaDoran Jelly Kiss -huulipunien tuoksu on sama kevyt vanilja. Ja Lumene Natural Code huulikiillothan tuoksuvat oikein hyvälle ja raikkaalle, samoin kuin monet kalliimpien merkkien huulituotteet. Eli kyllä näitä löytyy, nuo Max Factorin ja Rimmelin huulikiiltojen hajut ovat vain ikävä poikkeus. Yleensä halpismerkkienkin huulituotteissa on minusta edes neutraali tuoksu (esim. Maybelline Water Shine -huulikiillot eivät tuoksu juuri miltään).


    Serrated B: Rimmelin Fashion Icon on vähän epämiellyttävää hajua lukuun ottamatta oikein kaunis ja ihana, joten suosittelen sitä kyllä, samoin kuin Pretty Sweet -blogin Mirssiinakin :) Haju oli vain ikävä yllätys, kun se on muuten kaikin puolin täydellinen. Onneksi haju on kyllä edes vähän lievempi kuin tuossa Max Factorissa, siinä se on jo lähes häiritsevän voimakas.

    Mutta pahanhajuinen kasvonaamio, yäk. Pitäisi olla joku laki, että kaikkien kasvoille tulevien tuotteiden pitäisi olla hyväntuoksuisia tai vähintään neutraaleja :)


    Minna: Hajusta huolimatta eivät nuo kyllä onneksi minulla jää käyttämättä, kun ne ovat muuten niin erinomaiset. Mutta ärsyttävä huono puoli se kyllä on, kun muuten olisivat aivan täydelliset.

    Olen kyllä valitettavasti havainnut saman Murphyn lain :) Juuri siksi haluaisin kovasti olla sellainen ihminen, joka panostaa AINA, mutta kun aina ei vain jaksa. Ja just silloinhan ne kaikki tutut tulevat vastaan :) Se ärsyttää itseä siksi, kun tietää, että olisi voinut olla pienellä panostuksella vähän paremmankin näköinen. Ja samalla todennäköisyydellä ne tutut on aivan tip top, just kampaajalta tulleita ym. Siinä sitten tuntee itsensä vähän tyhmäksi. Vaikka eivät toiset kyllä välttämättä edes huomaa tai ajattele niin, se on lähinnä se oma tunne.

    Kerran piileskelin kaupassa meikittömänä ja juoksutrikoissa hyllyjen välissä kun yritin vältellä yhtä töistä tuttua. Sen jälkeen päätin, että ei herran jestas, eihän se nyt voi näinkään mennä :)

    Mun joogaohjaajalla onkin kaunis periaate, että jokaisen päivän pitäisi olla yhtä tärkeä ja laittautumisen arvoinen. Eli joka päivä on juhlapäivä, kun se on sun elämäsi tärkein päivä, kun mitään varmuutta ei ole siitä, että huominen tulee. Eli sellaista hetkessä elämistä yrittävät opettaa. Niinpä joogaohjaajalla onkin aina meikit ja muu ulkonäkö viimeisen päälle, ja se on kieltämättä ihanaa nähdä. Itse ei aina vain jaksa ja ehdi :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä on, hyvä on!!! Minäkin tunnustan!!!!! :D Olen piileskellyt tai tehnyt jotain vastaavaa, kun en ole halunnut renttusen näköisenä näyttäytyä jollekin vanhalle koulukaverille tmv. kaupassa. *punastelee omaa hölmöyttään* :D Ja juuri kun en ole laittautunu, niin mä törmään niihin sellaisiin tuttuihin joita tervehditään teennäisen iloisena ja väitetään, että on ihana nähdä ja joskus pitäisi käydä kahvilla, vaikka kumpikaan osapuoli ei haluaisi hukata aikaansa toisilleen... :D ME NAISET! Olemme joskus kummallisia. :D Sitten me vielä ihmettelemme sitä miksi miehet eivät ymmärrä meitä? Hah, miksiköhän? xD

    Okei, okei... mä karrikoin, mutta en paljoa. :D

    VastaaPoista
  6. Minna: Ne entiset koulukaverit ym. on minusta pahimpia, kun näet ehkä kerran 10 vuodessa, ja tiedät, että ne kertoo tapaamisesta kaikille muillekin tutuille. Eli kuinka sillä oli verkkarit eikä sekään ole päässyt elämässään mihinkään eteenpäin... :) Tällaisia kauhukuvia mä mielessäni maalaan ja siksi piilottelen siellä hyllyjen välissä :) Mikä on siis niin hölmöä! Voi meitä naisia todellakin!

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)