sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

L'Orealin kauneuslähettiläs Julianne Moore

Nykyisenä punapäänä (oma värini on kyllä pääosin purkista) minulle on tietysti mieluista esitellä muita upeita punaverikköjä.

Amerikkalainen näytteljätär Julianne Moore (s. 1960) on valittu kosmetiikkayhtiö L'Orealin uudeksi kauneuslähettilääksi.

En varsinaisesti muista Julianne Moorea hänen elokuvistaan (poikkeuksena ehkä vain Virginia Woolfin Mrs. Dalloway -kirjaan liittyvä The Hours, 2002), mutta L'Orealin uusissa mainoksissa hän näyttää luonnollisessa meikissään todella hyvältä. 

Julianne Moore on aito punapää, ja varmaan skottilaisten sukujuuriensa vuoksi hyvin tyypillisen englantilaisen näköinen. Valkoinen iho, pisamia ja kapeat, klassisen kauniit kasvot.

Hänestä on jotenkin helppo nähdä, mikä näyttää punaveriköillä hyvältä. Minusta hänelle sopisi ihanasti vaaleanpunainen ja nuden beige väri sekä kultaiset ja pronssiset korut.

Kuvan meikissä hienointa minusta ovat punertavat kulmakarvat. Meikin pääpaino on tummahkossa silmämeikissä, iho on tasaisen virheetön ja poskipuna ja huulipuna ovat lämpimän persikkaisen vaaleat.






Pidän myös siitä, että L'Orealin kauneuslähettiläinä on eri-ikäisiä ja -tyylisiä naisia. L'Orealin 35 kansainvälisen Beauty Ambassadorin joukkoon kuuluvat mm. huippumallit Claudia Schiffer ja Doutzen Kroes, laulajat Jennifer Lopez, Gwen Stefani ja Beyonce Knowles, näyttelijätär Eva Longoria sekä nyt uusimpana Julianne Moore. Upeita naisia kaikki esimerkiksi meille! 

53-vuotias Julianne Moore edustaa erityisesti L'Orealin Cellular Renaissance -tuotelinjaa. Hienoa, että anti-ageing tuotteille on valittu aivan oikeanikäinen edustaja, vaikka itse olisinkin arvioinut Julianne Mooren vasta n. 45-vuotiaaksi. Julianne Moorea vielä vanhempi L'Oreal Beauty Ambassador on ainakin 75-vuotias Jane Fonda.

Julianne Mooren ikäisekseen erinomaisen hyväkuntoisesta ihosta on spekuloitu, että se olisi osin sen ansiota, että hän on suojannut hyvin vaaleaa ihoaan koko elämänsä tarkasti aurinkosuojavoiteilla.

Elokuvauransa ohella Julianne Moore kirjoittaa myös lastenkirjoja. Hän on vastikään julkaissut kolmannen Freckleface Strawberry -kirjansa. Sarja kertoo pisamaisesta punatukkaisesta pikkutytöstä, jota muut lapset kiusaavat tämän ulkonäön vuoksi, mutta joka ei anna periksi kiusaajilleen!


Kuvasta kiitos L'Orealille!

13 kommenttia:

  1. Julianne Moore on kyllä upea. En meinannut uskoa, että hän on jo yli 50 vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän näyttää kyllä todella hyvältä myös L'Orealin uusissa mainoksissa jotka pyörivät nyt telkkarissa. Itsekin olisin veikannut hänen iäkseen n. 45-vuotta, ei kyllä päivääkään päälle. Mutta totuus on 53, hienoa! :)

      Poista
  2. Oho, onko hän yli 50v! Enpä olisi uskonut. Olen täysin samaa mieltä, punapäät ovat upeita ja juuri nuo punaiset kulmakarvat viimeistelevät lookin :) Punaisia kulmatuotteita vaan on aivan älyttömän vähän saatavilla! Itse olen löytänyt ainoastaan NYXiltä kunnolla punaisen kulmavärin, ja kulmakynissä niillä on myös hyviä punasävyjä. Tulipa taas hyvä muistutus aurinkosuojan tärkeydestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi minäkään ajatellut, että Julianne Moore on jo yli 50, mutta ehkä 50 on nyt uusi 40 tai jotakin. :) Pisteet kyllä L'Orealille, että on ottanut aivan oikeanikäisen naisen anti-ageing tuotteiden kamppanjaan, tosi hyvä juttu! :)

      Punainen tukka on jotenkin ihana, kuin asuste itsessään! Siksi en itsekään ole kovin pian vaihtamassa pois siitä, kun siihen pari kolme vuotta sitten päädyin.

      Punaisia kulmavärejä on tosiaan vaikea löytää, kun yleensä ainakin suomalaiset naiset välttelevät niitä kuin ruttoa ja haluavat harmaanruskeaa. Itse olen käyttänyt ihan punertavia luomivärejä eri merkeiltä ja lisäksi minulla on punertava vedenkestävä kulmaväri Make Up For Everilta. Kaiken huippu oli kyllä kun Estee Lauderin meikkaaja Blair Patterson teki minulle keväällä kulmat aurinkopuuterilla. :) Mutta kiitos vinkistä, täytyy testata NYXinkin värit jossakin vaiheessa. :)

      Minusta Julianne Mooren ihon kunto on kyllä riemuvoitto meille kaikille vaaleaihoisille, joiden on pakko käyttää sitä ainaista aurinkorasvaa. Vanhemmiten siitä voi näköjään olla jopa hyötyä! :)

      Poista
  3. Itse suojaan varsinkin kasvoni aurinkosuojalla päivittäin. Kymmenen vuotta nuoremmat työkaverini nauravat minulle, he eivät käytä kun haluavat ruskettua. Kukahan mahtaa saada parhaimmat naurut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, hyvä! Minäkin aina saarnaan ystävilleni ja tutuille aurinkorasvan käytöstä, sillä vaikka ruskettuisikin, niin aurinko kuitenkin vanhentaa. Onhan se rusketus ihana, mutta auringon vaarat ovat niin paljon suuremmat, että siksi sitä aurinkorasvaa pitäisi aina jaksaa käyttää, ja tietenkin suojautua muutenkin auringolta. Julianne Mooresta näemme että se kannattaa! :)

      Poista
  4. Olen aina ollut sitä mieltä, että Julianne Moore on vaan niin tyrmäävän upea. Aina. Niin jumalattoman kaunis. Ja uskoisin, tai ainakin toivoisin, että hänen kauneutensa on luonnollista. Itsekin vaaleana, hieman punapigmenttiä omaavana käytän kyllä tunnollisesti aurinkovoidetta ja välttelen aurinkoa.

    RefectoCilillä on kestoväreissään punaisen mahonkinen väri. En ole sitä kenellekään kokeillut, mutta se on siis punertava. Ainakin Even spa-puolen valikoimista löytyy. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on todella hyvin klassisen kaunis, ja samalla jotenkin eteerisen ja iättömän näköinen. Ja punaiset hiukset tuovat persoonallisuutta, ja kieltämättä myös sitä tyypillistä British-Irish-Scottish -vaikutelmaa. Erinomainen valinta kyllä L'Orealilta uudeksi Beauty Ambassadoriksi, ja kiva vielä kun hän on aikuinen tavallinen nainen, eli ei aina vain alle 20-vuotiaita ammattimalleja. :)

      Julianne Mooresta ei ole minusta ollut kyllä liikkeelläkään mitään huhuja kauneusleikkauksista tms., mutta ovathan ne ja photoshop tietysti aina mahdollisia. Itse uskon kuitenkin myös pitkälti aitouteen. Ja jos se on totta, niin aurinkosuojaaminen näyttäisi kauneuden säilyttämisen kannaltakin kannattavan, vaikka ei hän varmaan alunperin ole sitä sen vuoksi tehnyt! :)

      Hei, kiitos paljon neuvosta, en ole tiennytkään! RefectoCiliä käytän kulmieni värjäämiseen muutenkin, joten täytyypä tarkastaa valikoima. En ole punertavaa väriä aiemmin huomannut, mutta Evestä voisin siis ainakin kysyä. Kiitos paljon! :)

      Poista
    2. Kiitos kommentistasi, vastaat aina niin ihanan tunnollisesti! :) RefectoCilin sävy oli kastanja/chestnut,

      http://nelly.com/fi/kauneus-naiset/kauneus/meikit/refectocil-1038/eyelash-eyebrow-tint-200649-1752/

      Tuolla näyttäisi olevan myynnissä myös ihan punaista, mutta se voi olla jo vähän hurjaa! :)

      Poista
    3. No voi kiitos, nämä kommentithan ovat blogin pitämisen parhaita puolia, joten tosi mielelläni aina vastaan. :)

      Kiitos paljon vielä linkistä, en ole tuota väriä varmaan aiemmin nähnytkään kaupassa vaan aina ostanut sitä tummanruskeaa. Seuraavan kerran ostan kyllä tuon, sillä aion pysyä punapäänä jatkossakin. Vaikuttaa tosi hyvältä sävyltä punaveriköille, erinomainen bongaus, kiitos! :)

      Se punainen kulmavärikin voisi olla aika mielenkiintoinen, ehkä voisin joskus huvikseni koittaa. Estee Lauderin upea kansainvälinen meikkitaiteilija Blair Patterson teki nimittäin minua meikatessaan (elämäni hienoin meikki!) minulle aivan punaiset kulmat. :)

      Poista
  5. En muista, että onko siitä ollut jossain puhetta, että olet punaisella tukalla varustettu. No joka tapauksessa hiustenvärit ei jää mieleen mulle helpolla, eikä muutkaan pikku speksit, jollen ole livenä tavannut ihmistä. Mutta siitö huolimatta olen aina mieltänyt sinut punapääksi, en tiedä miksi :) . Olen nuorena ollut punapää itsekkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä olen hiusteni väristä aina joskus täällä blogissa ohimennen maininnut, mutta varsinaisia hiusjuttuja täällä on ollut aika harvoin. Muutama vuosi sitten kampaaja ehdotti minulle punaista tukkaa kun minulla oli siihen asti ollut pitkään vaalea tukka, ja sen jälkeen en ole vaihtanut pois. Tempperamenttisilla punapäillä on hauskaa! :)

      Oikeastikin minulla on hiuksissa jonkin verran omaakin punapigmenttiä, pisamat ja vaalea iho, joten moni varmaan ajattelee että hiusten värikin on omani. Tosi hauskaa kuulla jos se välittyy persoonassakin. :)

      Poista
    2. Voisin veikata myös, että osaltaa upeat, rohkeat värivalintasi on välittänyt minulle mielikuvaa vahvasta, uskaltavasta punapäästä :) . Punainen väri kuitenkin vaatii hiukan uskallusta. Mutta varmasti upea väri sinulla tuo punainen, kun punaista pigmenttiä on jo entuudestaan :) .

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)