maanantai 8. heinäkuuta 2013

Chanel Fracas -kynsilakka

571 Fracas on kynsilakka Chanelin tämän kevään 2013 Printemps Precieux de Chanel -kokoelmasta. 

Fracas on väriltään pinkkikoralli ja limited edition.

Fracas tarkoittaa suomeksi jysähdystä, kolinaa, ryminää tai tömähdystä, ja se onkin hyvin iloisen ja kirkkaan värinen. 


Löysin Fracasin itse Stockmannin alennusmyynneistä - 40 %:n alennuksella. Muutenhan Chanelin kynsilakkojen hinta Suomessa on 29,50 euroa, mikä on minusta aivan liikaa.

Fracas on kiva, pirtsakka väri, mutta laatu ei ole mikään erinomainen. Se levittyy aika heikosti ja epätasaisesti, ja kestävyyskin on vain ihan normaaliluokkaa.


Fracas sopii minusta kauneimmin yhdistettynä pehmeisiin, vaaleisiin väreihin kuten tässä vaaleanpunaiseen ja luonnonvalkoiseen. Silloin sen nätti pinkki sävy pääsee parhaiten esille.

Itseasiassa niin Chanelin meikkipuolen taiteellinen johtaja Peter Philips on sen tarkoittanutkin. Printemps Precieux de Chanel -kokoelmassa yhdistetään elegantteja neutraaleja värejä sensuelleihin pinkkeihin. Huulet ja kynnet voivat olla pinkit, ja muu meikki pidetään nudena. Naisellista ja herkkää!  

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana sävy! Harmi, että Chanelin lakat ei pysy omissa kynsissä kuin päivän hyvänä. :( Niin en raaski ostaa niitä edes alalaareista, vaikka niissä on niin kauniita sävyjä! Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Chanel Fracas on kyllä tosi nätti, erikoinen sekoitus korallia ja pinkkiä. Ihanan raikas ja iloinen! :)

   Mistähän tuo ilmiö voisi johtua, että Chanelin lakat eivät pysy sinulla. Itsellänikään niiden pysyvyys ei ole mikään erityisen hyvä, mutta olen huomannut myös sävykohtaisia eroja. Esimerkiksi viime kesän kultainen metallilakka Delight pysyy tosi huonosti, kun taas klassikko Rouge Noir on ihan hyvä, jopa ehkä parempi kuin kynsilakat yleensä. Mutta kyllä tuohon 30 euron hintaan (ja myöskin aika kovaan alehintaan!) toivoisi jo ihan hyvää pysyvyyttä, eli ymmärrän hyvin että jätät Chanelit kauppaan. Turhauttavaa, jos joutuu päivän välein paikkailemaan tai vaihtamaan lakkausta, kyllä sen pitäisi vähän paremmin pysyä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minustakin Fracas on tosi nätti, mutta valitettavasti vain aika hankalasti levitettävä. Mutta kauniin sävyn vuoksi kestän sen kyllä. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)