tiistai 16. heinäkuuta 2013

Nivea In-Shower Body Milk - suihkussa levitettävä vartalovoide

Nivealla joku oli fiksumpi kuin minä, ja oli keksinyt idean jakaa näytteitä Nivean kevään kuumasta uutuudesta, suihkussa levitettävästä In-Shower Body Milk -vartalovoiteesta viime viikolla Helsingin uimarannoilla ja uimastadionilla. 

Mikä loistava markkinointioivallus, sillä nimenomaan uimassa tämä uutuus on tosi kätevä!






Voiteen idea on, että se on vartalovoide, joka laitetaan iholle jo suihkussa käydessä. Peseytymisen jälkeen voide levitetään suihkussa hetkeksi iholle, odotetaan muutamia sekunteja ja huuhdellaan ylimääräinen pois. Ihon pitäisi jäädä pehmeäksi ja kosteutetuksi. 

Tämähän on siis mahtava nimenomaan uimisen, saunomisen ja suihkun jälkeen julkisella paikalla, jolloin usein haluaisi päästä jo nopeasti pois, eikä jäädä odottelemaan vartalovoiteen imeytymistä ennen vaatteiden pukemista.  






Kokeilin voidetta myös heti käytössä.

Se oli valkoista, olemukseltaan jotakin kosteusvoiteen ja suihkusaippuan välistä. Tuoksua ei juurikaan ole, eli voide sopii koko perheelle. 

Voide levittyi ihan kivasti, mutta toki sen laittaminen oli suihkussa ylimääräinen vaihe pesytymisen jälkeen. Voidetta myös kului jonkin verran ja suihkuhuoneen lattia jäi siitä vähän liukkaaksi. Siitä varoitettiin testipakkauksessakin, joten huomasin huuhdella lattian suihkun jälkeen tarkasti. 

Levitettyäni voiteen iholleni huuhtelin sen normaalisti pois iholta ja kuivasin itseni pyyhkeeseen. Yritin kuitenkin olla hinkkaamatta ylimääräisiä, jotta voide ei lähtisi liikaa pois. Pyyhe tuntui kuivauksenkin jälkeen ihan puhtaalta, joten ainakaan suuremmin voide ei tarttunut pyyhkeeseen.

Ihan mukavasti voide toimi iholla. Iho jäi heti suihkun jälkeen vähän liukkaaksi. Iho kuivuttua lopputulos oli kyllä kosteutumman oloinen kuin pelkällä suihkusaippualla pestäessä. Vastaava kosteutus ei kyllä ollut kuin erikseen vartalovoidetta käytettäessä, mutta parempi kuitenkin kuin ilman. Iho ei ollut kuivuttuaan millään tavalla nihkeä, eli vaatteet oli ihan miellyttävä laittaa heti päälle. 

Tutkin suurella mielenkiinnolla myös voiteen incin eli aineosalistan. Nivealla on In-Shower tuotteita kaksi: normaalin ihon In-Shower Body Lotion (valkoinen pullo) ja kuivan ihon In-Shower Body Milk (sininen pullo), joka minulla oli testissä.  

Kuivan ihon In-Shower Body Milkin incin 10 ensimmäistä aineosaa ovat: Aqua, Cera Microcristallina, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil.

Edullista mineraaliöljyä ja sen sellaista. Mainostettu manteliöljy on vasta parfumin eli tuoksun jälkeen kymmenentenä, eli sillä ei varmaan hirveästi merkitystä ole.  

Mielestäni tämä In-Shower -vartalovoide on kuitenkin hyvä tuote erityisesti kiireeseen ja niihin hetkiin kun vaatteet haluaa pukea päälleen heti suihkuttelun jälkeen. Parempi siis kuin ei vartalovoidetta ollenkaan, erityisesti näin kesällä. Voisin hyvin ostaa tätä itsekin lisää nimenomaan uimareissuja varten. 

Lähikaupassani voiteen hinta oli 4,95 euroa (250 ml). Uskon kyllä, että joku muukin merkki kuin Nivea tekee pian vastaavan kilpailevan tuotteen, itse pitäisi kovasti vähän ylellisemmästä ja tuoksuvasta versiosta!


Nivea In-Shower -vartalovoiteista ovat ennen minua kirjoittaneet mm. KissaämmäMiten niin liikaa? ja Meikin Loppu -blogit, vähän vaihtelevilla mielipiteillä. 

12 kommenttia:

  1. Mä sain kans testerin marketista ja vähän turhakkeena pidin tuota. Lisäksi niveamainen tuoksu ei oikein houkutellut. Oli kiva testata mutta en ostaisi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tavallaanhan se onkin aika turha, mutta sitten taas tiettyyn tarpeeseen aika täsmätuote. Eli niihin hetkiin, kun ei vain kerta kaikkiaan ehdi tai jaksa odotella vartalovoiteen imeytymistä. Itse en mielelläni ole kuivan ihoni kanssa kokonaan ilman vartalovoidetta, mutta en myöskään tykkää yhtään laittaa vaatteita liian nopeasti suihkun jälkeen nihkeän ihon päälle, ja juuri siihen rakoon tämä tuote iskee. :)

      Tuoksu oli minustakin tosi neutraali ja mitäänsanomaton. Rakastan hyväntuoksuisia vartalotuotteita, joten siksi toivoisinkin että joku merkki tekisi samalla idealla jonkun ihanantuoksuisen version. :)

      Tosi kiva, että näistä Niveoista on jaettu testereitä myös marketeissa, koska testaaminen on varmasti paras tapa tutustua tähän tuoteuutuuteen. :)

      Poista
  2. Kovasti tekis mieli kokeilla. Pitääkin olla haukkana, jos jossain täälläpäin jaettais testipusseja :) Eipä tuotteen ostaminenkaan paljon rahapussia köyhennä, mutta jos ei tulekaan käytettyä, niin en viitsisi kaappiin ostaa lojumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun pääsisit testaamaan tätä, koska sillä tavalla mielestäni parhaiten saa muodostettua käsityksen tästä poispestävästä vartalovoiteesta :)

      Kallishan tuote ei ole itsessäänkään, mutta itsekin tosi mielelläni testasin ensin että toimiiko tuote yhtään tai onko muuten mieleeni ennen kuin "satsaan" koko pulloon. Eli ymmärrän hyvin! Sitä paitsi kosmetiikkaharrastajana (tai ammattilaisena!) kaikkia uutuuksia on muutenkin kivaa ja mielenkiintoista testata! :)

      Poista
  3. Hmmm... Tää vois olla mun treenikassiin passeli. Jos jää "treenikaupunkiini" illanviettoon ystävien kanssa, niin tuota tarvitsee ehdottomasti. Pukkarissa suihkun jälkeen ei mieluusti vietä ylimääräistä aikaa vähissä vaatteissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit, tämä on nimenomaan erinomainen tuote treenikassiin! :)

      Itselläni Nivea lähtee jatkossa mukaan uimaan, sillä uimisen jälkeen minäkin haluan usein siirtyä vain äkkiä eteenpäin enkä jäädä pukuhuoneeseen rasvailemaan ihoa pitkään. Uima-altaassa ja saunoessa vain iho kuivuu tosi paljon, joten en haluaisi kuitenkaan aivan kokonaan ilman vartalovoidetta olla. Siihen tarpeeseen tämä suihkussa laitettava vartalovoide vastaa loistavasti. :)

      Poista
  4. Lushilta löytyy myös vastaava tuote :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, kiitos paljon vinkistä, en ollut tiennytkään! :)

      Googlailin Lushin sivuilla ja se taitaa olla nimeltään King of Skin, kiinteä kosteusvoide, eli sellainen pala jota voi hieroa suikussa peseytymisen jälkeen ihoon ja sitten huuhdella pois. Kuulostaa hyvältä, varsinkin kun se sisältää kaakao- ja sheavoita, avokadoa ja erilaisia öljyjä. Aika ihanaa, mutta tietysti hintakin on sitten vähän enemmän kuin Nivealla. Aion kuitenkin kokeilla, kiitos paljon neuvosta! :)

      Poista
  5. Lushilla on myös King of Skinin lisäksi toiminnaltaan ihan identtinenkin tuote, Ro's Argar Body Conditioner. Aivan I-H-A-N-A. Saa ihan järkevään hintaan kun tilaa briteistä, Suomen hinnoilla en pystyisi ylläpitämään addiktiotani tuohon tuotteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon neuvosta, kuulostaa tosi hyvältä! Tuota Ro's Argan Body Conditioneria on varmaan pakko kokeilla, sillä se kuulostaa vielä kosteuttavammalta kuivalle iholle kuin King of Skin arganöljyn vuoksi.

      Ro's Argan Body Conditioner ei ehkä kuulukaan Suomen Lushin valikoimaan, sillä en nähnyt sitä ainakaan nettikaupassa. Olen muutenkin tilaillut Lusheja aina isompia määriä brittien nettikaupasta, kun tulee niin paljon edullisemmaksi niin. Seuraavaan tilaukseen Body Conditioner lähtee mukaan, kuulostaa sen verran ihanalta. :)

      Poista
    2. Oho, on kyllä ihan järkyttävän isot hintaerot Suomen ja Brittien välillä. Tai siis olen sen ennenkin huomannut, mutta aina vaan jaksaa kummastuttaa. Varsinkin tuon Ro's Argan Body Conditionerin hintaero on tosi huomattava. Siis kyllä se löytyi Suomenkin nettisivuilta, kosteusvoiteet-kohdan eka tuote. :)
      Lisäksi tuo New Retro -osuus brittisivuilla on todella herkullinen... :)

      Poista
    3. Kiitos paljon Marisa, nyt minäkin löysin Ro's Argan Body Conditionerin Suomen Lushin nettikaupasta. Hinta on tosiaan melkein puolet halvempi Briteistä tilattaessa. Eivätkä postikulutkaan haittaa kun tilaa kerralla enemmän. Jos en malta odottaa, käyn ostamassa Ro's Argan Body Conditionerin Suomen Lushin liikkeestä, muuten odotan vähän isompaa tilausta ja tilaan Englannista. :)

      Olen huomannut saman, että Lushin kotimaassa Briteissä tuotevalikoimakin on isompi. Sieltä löytyy kaikkia hauskoja tuotteita joita ei Suomesta saa myös jouluisin. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)