keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kynsilakkastudio laiturilla

Huomasin eilen vasta käytännössä, että laituri on näin kesällä aika kätevä paikka pitää kynsilakkastudiota. 


Tuuli puhaltaa kynsilakanpoistoaineen hajun tehokkaasti pois, vesi on lähellä ja kynsilakka myös kuivuu pienessä tuulessa todella nopeasti. 

Kynsilakan kuivumista odotellessa voi nauttia auringosta, kahvista ja Elle-lehdestä.  


Pidin kynsilakkastudiota myös äidilleni, samoin kuin viime kesänä, jonka saldo on nähtävissä tässä Kesäisiä kynsilakkakuvia -jutussa.

Tässä on meillä valinnanvarana olleet kynsilakat.

Kolme ensimmäistä olen tuonut äidilleni muutama vuosi sitten Vilnasta ja ne ovat tavallisia halpislakkoja, Maybellineja ja muita.

Keskellä ovat korallinpunaiset IsaDora 193 Pure Coral ja Butter London Macbeth. 

Niiden vieressä ovat vähän erikoisemmat sävyt, eli viime kesänä käytössä ollut Gina Tricotin 67 Luxurious, L'Orealin sininen 611 Sky Fits Heaven (saatu L'Orealilta testiin blogia varten) ja L'Orealin vihreät 807 Majestic Green (olen ostanut Nizzasta) ja 612 Green Couture.


Päällyslakoissa käytössä olivat luottotuotteet: kynsilakkaa suojaava geelimäinen Sally Hansen NailShine Miracle ja nopea, tolueeniton pikakuivattaja Sally Hansen Diamond Flash. 

Aluslakkana China Glaze Calcium Gel Fortifier. 


Äitini valitsi tällä kertaa varpaankynsiinsä ennakkoluulottomasti vihreää, ja voi kuinka kivalta se näyttikään!

En ole itse vielä kokeillut tuota L'Orealin Green Couturea, vaikka ihastuin sen mehevän vihreään väriin heti kun näin sen yli vuosi sitten L'Orealin uusien Color Riche -kynsilakkojen mainoksessa.

Levittyvyys oli vähän hankala paksuhkon koostumuksen vuoksi, eli ei toiminut ainakaan varpaankynsissä yhtä hyvin kuin olisin creme-lakalta odottanut.

Lopputulos oli kuitenkin aika herkullinen ja trendikäs!  


En piinaa teitä kuvilla omista varpaankynsistäni sillä äidilläni on paljon kauniimmat jalat kuin minulla.

Sen sijaan esittelen koko kesän kynsilläni olleen Butter Londonin Macbethin, joka on melkolailla täydellinen punakoralli kesäsävy. 

Joka kerta mietin että lakkaisin kynteni jollakin muulla kynsilakalla, ja joka kerta valitsen kuitenkin lopulta Macbethin, sillä mikään muu väri ei vain näytä yhtä kivalta kuin se. 


Loppuun vielä parempi kuva kotistudiosta Macbethista, edelliset olivat courtesy of iPhone. 

Upean Macbeth-kynsilakan vuoksi melkein menin Savonlinnan ooopperajuhlillakin katsomaan Macbeth-oopperan, sillä haluaisin tietää tarkalleen mikä tämän kynsilakan esikuva on.

Butter Londonin kynsilakkoja myi ja maahantoi ennen kosmetiikan verkkokauppa Candy Shop. Hinta oli 17 euroa. Itse ostin Macbethin loppuunmyyntialennuksella 8,50 eurolla. Loppuvarasto Butter Londoneita on Candy Shopissa alennuksessa parhaillaankin hintaan 10,20 euroa. Macbethia siellä ei kyllä valitettavasti enää näyttäisi olevan, mutta muita kiinnostavia sävyjä kyllä.     

7 kommenttia:

 1. Lakkaan kynteni sään salliessa aina pihalla kun olen vanhempien luona kylässä eli heidän kotipihallaan. Haju haihtuu nopeasti ja siinä on jotenkin ihan erilainen tuntuma kuin lakkaisi vaan sisällä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin yritän aina kotonakin lakata vähintään parvekkeella jos vain mahdollista, sillä olen sitä mieltä ettei se kynsilakanpoistoaineen ja kynsilakan haju hyvää tee. Tämä laituri osoittautui kyllä vielä mainiommaksi, sillä meren rannalla siihen osuu aina kuitenkin jonkinlainen tuuli, joka vie ikävät hajut heti pois. :)

   Muutenkin on kivaa samalla olla ulkona ja nauttia auringossa, kynsilakkaus menee ihan siinä sivussa. :)

   Poista
 2. Tuo Sally Hansenin pikakuivattaja on kyllä hyvä! :) Ja noi Butter Londonen lakat kyllä himotuttais, kun omistan yhden ja sen olen saanut jossakin arvonnassa palkinnoksi. Tahtoisin ostaa sille edes yhden kaverin, kun en tykkää omistaa vain yhtä lakkaa yhdeltä merkiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin itsekin tosi positiivisesti yllättynyt Sally Hansenin Diamond Flashista, sillä ajattelin että kun siinä ei ole tolueenia kuten Seche Vitessa, siitä ei ole mihinkään. Mutta yllättävän nopea ja tehokas se on, lupausten mukaisesti alle minuutissa kynsilakka on jo kosketuskuiva. :)

   Olen itsekin aivan ihastunut Butter Londoneihin, harmillisesti kyllä juuri nyt kun maahantuonti on jo lopetettu. Toisaalta nythän niitä saisi edullisesti jos vain osaisi päättää sävyt. Samaan aikaan Macbethin kanssa ostin vaaleanpunaisen glitterin Rosie Leen ja myöhemmin vielä kuparisentummanruskean Snogin, ja nyt haluaisin niitä vielä lisää. Ihania! :)

   Poista
  2. Sorry, siis se kuparisenruskea on Shag ei Snog. Näillä on vielä niin hauskat nimetkin! :)

   Poista
 3. Ihania lakkoja! Mä voin muuten paljastaa oma salaisuuden minimaaliseen hajuun :) . Levittelen lakat usein liesituulettimen alle. Liesituuletin loiventaa vähän lakan hajua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli varasto, jonka otin mukaan kesähuvilalle. Yritin valikoida mahdollisimman erilaisia kynsilakkoja, sillä valitse värin aina sen päivän tunteen mukaan, joten on kiva jos on vaihtoehtoja. :)

   Kiitos liesituuletinvinkistä, onpas erinomainen neuvo! Itse lakkaan kaupungissa niin pitkään kuin tarkenen parvekkeella, mutta talvipakkasilla täytyy ottaa tuo käyttöön, sillä inhoan nykyään kynsilakkanpoistoaineen ja kynsilakan hajua. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)