lauantai 6. heinäkuuta 2013

Muotiperjantai; Festaripukeutuminen a la Kate Moss

Olen suuntaamassa lievän 15 vuoden tauon jälkeen rockfestareille (Pori Jazzia ja Flowta ei vaan lasketa) Ruisrockiin. Erykah Badun ja The Soundsin vetovoima on niin suuri, että aion uskaltautua paikalle. Joku on tosin suunnitellut viisaasti, ja sijoittanut nämä kolmekymppisen suosikit oletettavasti rauhallisemmalle sunnuntai-päivälle.

Onneksi festareiden tyylikuningatar, supermalli Kate Moss (synt. 1974) on näyttänyt mallia festaripukeutumisesta kaikki nämä vuodet.


Mrs Mossin tyypillinen asu festareille ovat Hunterin kumisaappaat ja minifarkkushortsit. Kätevää: kumisaappaat suojaavat Glastonburyn mudalta, ja farkkushortsit ovat tarpeeksi vilpoisat kuumana päivänä. Puhumattakaan siitä että look on very hot and sexy Kate Mossin päällä. Mutta niinhän melkein kaikki on!

Katen tyyliin kumisaappaisiin voi yhdistää myös skinny jeansit, parka-takin, intiaani-tyylisiä asusteita tai valkoisen Peasant-tyyppisen lyhyen mekon ja nahkavyön. 

Olennaista on myös kerrospukeutumisen mahdollisuus, koska säästä ei ikinä tiedä Englannissakaan, jossa voi aina sataa.

Meikki Katella on festareilla luonnollinen: hän on kertonut käyttävänsä lähinnä itseruskettavaa ja suolasuihketta hiuksille. 

En ole tosin varma onko Ruissalossa mutaa samoissa määrin kuin Glastossa, joten kumisaappaat voivat olla vähän liioittelua, erityisesti kun on luvattu aurinkoa ja lämmintä. Ne näyttäisivät silti kivalta vaikka kukkamekonkin kanssa.

Monikäyttöinen asu festareille voisi olla myös maksimekko, mutta niitä 168 senttinen Mrs Moss ei harrasta. Itse taidan kuitenkin päätyä siihen.

Katen festivaaliasusteisiin ovat vuosien varrella kuuluneet eri rockareiden ohella myös Johnny Depp, Sienna Miller ja tänä vuonna Stella McCartney, joten siihen en ainakaan pysty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)