maanantai 22. heinäkuuta 2013

Estee Lauder kesä 2013 Bronze Goddess -kokoelma

Amerikkalainen Estee Lauder on noussut viime aikoina yhdeksi lempimerkikseni korkean, tasaisen laatunsa vuoksi.

Yleensä Estee Lauderin kesäkokoelmat eivät tule Suomessa myyntiin, mutta tänä vuonna maahantuoja oli poikkeuksellisesti ottanut Estee Lauderin Bronze Goddess 2013 -kesäkokoelman joihinkin pääkaupunkiseudun tavarataloihin. Itse näin kokoelman ainakin Helsingin Stockmannilla ja Sokoksella.    


Estee Lauderin aurinkotuotelinja on nimeltään ihanasti Bronze Goddess, ja samanniminen on kesäkokoelmakin. 

Bronze Goddess -aurinkotuotelinjaan kuuluu aurinkosuojavoiteita ja itseruskettajia, joilla voi turvallisesti hankkia sen rusketuksen, jonka kanssa Bronze Goddess -meikit näyttävät parhailta. 

Bronze Goddess -kesäkokoelma ottaa inspiraationsa Karibian kultaisista hiekoista ja kukoistavista palmuista, kimaltavista vesistä ja trooppisesta ilmasta.

Silmämeikissä on shimmerisiä vedenvärejä ja kultaa ja huulilla taas kirkasta korallia tai pinkkiä. Iho pronssisella jumalattarella on tietysti kauniin ruskea. 

Upean hot beach-look!  


Bronze Goddess -kokoelmassa kiinnitin ensimmäisenä huomiota näihin kirkkaanvärisiin, lähes räikeisiin huulipuniin, jotka ovat so on trend nyt. 

Oranssikoralli huulipuna on nimeltään Solar Crush ja fuksia Fuchsia Fever. Todella kirkkaat, kermaisen pigmenttiset värit.

Myös kokoelman luomiväripaletti Batik Sun on hyvin nätti. Siinä on hillittyjä maanläheisiä kultaisia ja ruskeita sävyjä, sekä kaksi upeaa kirkasta huomioväriä: oranssi ja vihreänturkoosi.  

Suomen kesä on valitettavasti niin lyhyt, että näin tätä Batik Sun -luomiväripalettia siirrettynä jo melkein suoraan kesäaleisiin.

Sieltä sen on hankkinut itselleen mm. My Little Book of Beauty -blogin omistajatar Sara. Minä passasin, sillä vaalea ihoni ei juurikaan rusketu, ja parhaalta nämä kirkkaat värit näyttävät mielestäni sen pronssisen rusketuksen kanssa. Nyt kuitenkin jo ehkä vähän kaduttaa! 


6 kommenttia:

 1. Voi vitsit. Tämä taikinanaama olisi kyllä tarrannut heti kiinni jos olisin luomiväripaletin alesta löytänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt minuakin harmittaa, vaikka silloin kun näin luomiväripaletin alessa ensimmäinen ajatukseni oli, että tosi kauniit sävyt, mutta eivät valitettavasti sovi minulle.

   Olen kuitenkin nykyään niin suuri Estee Lauder ja Tom Pecheux -fani, että olisi pitänyt vain investoida. Eiköhän me oltaisi saatu tämä ihanuus vaaleallakin iholla toimimaan. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samaa ajattelin kokoelmakuvan nähdessäni: poikkeuksellisen hienot värit!

   Estee Lauderin taiteellisella johtajalla Tom Pecheuxlla on niin hyvä värisilmä, että tämänkin meikkikokoelman värit toimivat tosi upeasti yhteen. :)

   Poista
 3. No enpä minäkään mikään varsinainen pronssijumalatar ole, mutta en vaan voinut vastustaa, kun tämän alessa näin. :-) Ja olen kyllä tykännyt, yllättävän hyvin tämä minusta toimii vaaleammallakin iholla. Edelleenkin kyllä ihmettelen, miten lyhyt tämän myyntiaika meillä oli, ei tämä kovin montaa viikkoa ehtinyt olla myynnissä ennen kuin siirtyi sinne alepöytään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä meistä pohjoismaalaisista naisista taida niin kovin moni mikään syvän ruskettunut olla, mutta minäkin tulin ajatelleeksi vasta jälkeenpäin, että Estee Lauderin kokoelmien värit saattavat usein näyttää vaikeammilta pakkauksissaan, ja toimivat sitten käytössä tosi hyvin. Tämä Batik Sun -paletti on varmaan samanlainen. Hyvä kun tartuit tilaisuuteen, uskon että tulet olemaan tyytyväinen pitkään luomiväripalettiin. :)

   Bronze Goddess -kokoelma ei kyllä kovin kauan ehtinyt Suomessa myynnissä olla. Ehkä tämä oli maahantuojalta joku kokeilu, sillä yleensä kesäkokoelmat menevät vasta joulualeisiin, tosi harvoin niitä näkee saman kesän alessa. Hyvä kun ostit paletin etkä jäänyt miettimään ja katumaan kuten minä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)