tiistai 30. heinäkuuta 2013

Body Shopissa taas vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa!

Riemuissani ajattelin kertoa teille, että The Body Shopiin on pitkästä aikaa tullut alennusmyyntisuosikkiani vadelmavartalovoita!

Ihanan makean ja raikkaan tuoksuinen Raspberry Body Butter on kanta-asiakastarjouksessa 13,50 euroa (normaalisti 18,90 euroa, 200 ml) 1.9.2013 asti. 

Body Shopin kanta-asiakkaaksi voi nykyään liittyä ilmaiseksi joko verkkokaupassa tai Body Shop -liikkeessä.


Myös vadelman suloisia marjasiskoksia mansikkaa ja mustikkaa saa nyt Body Shopista.

Kaikista tuoksuista ovat alennuksessa myös suihkugeelit hintaan 6 euroa (normaalisti 8,50 euroa, 250 ml). 

Kuulin myös Body Shopista huhua, että tähän asti vaikeasti saatavissa oleva vadelma olisi jäämässä vakiovalikoimaan, mutta mitään varmaa ei kuitenkaan uskallettu vielä luvata.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan Body Shopin verkkokaupasta huomasin vielä, että ihanasta vadelmasta olisi olemassa uutuutena myös Eau de Toilette -tuoksu, sekin kanta-asiakastarjouksessa 1.9.2013 asti. Normaalihinta on 19,50 euroa ja kanta-asiakastarjous jotakin vähemmän siitä, en kuitenkaan nettikaupasta ymmärtänyt kuinka paljon. Mutta täytyy mennä Body Shopin liikkeeseen tuoksuttamaan EdT-uutuus ja kysymään hinta!

8 kommenttia:

 1. Ei mul muuta, ku että Body Shopissa vierailu saa mut aina hirveen hyvälle tuulelle :). Rakastan sitä kauppaa! Ah...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä! Siellä käymisestä tulee aina hyvä mieli: kivat tuotteet ja hyvä palvelu. Hyvä Body Shop! :)

   Kivaa myös että kanta-asiakkuus on nykyään maksuton ja kanta-asiakastarjouksia tulee säännöllisesti. Näin Body Shopissa tulee käytyä vielä useammin kuin ennen! :)

   Poista
 2. Kuullostaa varsin herkulliselta! ;p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vadelma on kyllä ehdoton suosikkini Body Shopin marjatuoksuista. Tosi aito, hyvä vadelma. Tähän asti se on tosin ollut saatavissa vain alennusmyyntien aikaan eikä silloinkaan aina. Olen säännöstellyt tiukasti viimeistä vadelmavartalovoipurkkiani, kunnes nyt sain uuden. Ihanaa! :)

   Poista
 3. Myydäänkö suomessa vielä tuota diorin skinflash primeria? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti en kyllä yhtään tiedä. :)

   Poista
 4. Iiih! Mun Mustikka sai tänään uuden Vadelma-siskon!! Tuo vadelma vartalovoi on kyllä niin ihanan tuoksuinen <3 Hihiii~ On toi mustikkakin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivaa! :)

   Vadelma on minun suosikkini Body Sopin vartalovoista, mutta kieltämättä se mustikkakin on aika hyvä. Ihanaa kun nyt on oikein marjasesonki, kivaa! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)