keskiviikko 23. tammikuuta 2013

China Glaze Prize Winning Mare -kynsilakka

Yksi amerikkalaisen China Glazen hienoimmista kokoelmista on minusta Rodeo Diva syksyltä 2008. Sen perään ilmestyi syksyllä 2009 vielä Retro Diva -kokoelma.

Minulla on Rodeo Divasta kaksi kynsilakkaa: purppuranvärinen upea Cowgirl Up ja ruskea Prize Winning Mare.  





Prize Winning Mare on erikoinen, pronssinruskea kynsilakka, jossa on vähän kultaista ja aavistus jopa vihreää shimmeriä.

Valitettavasti Prize Winning Maren laatua ei voi hirveästi kehua. Se on vähän vetinen, ja vaativa saada levitettyä siististi.






Värin pitäisi kyllä nimensä mukaisesti muistuttaa ruskeaa tammahevosta. 

Ihailen aina kaikkia kynsibloggaajia, jotka lakkaavat kyntensä tapahtumiin ja juhlapäiviin sopivasti. Halusin olla kerrankin kuin he, ja laitoin Prize Winning Marea kynsilleni käydessäni pitkästä aikaa raveissa.






Ennen ravien alkua minulla oli mahdollisuus vierailla tallialueella, ja löysinkin sieltä tämän kuvankauniin tamman.

Ravihevoset ovat kuitenkin aitoja urheilijoita, joten en sentään häirinnyt tamman keskittymistä juoksuunsa menemällä kuvaamaan kynsilakkaani sen kylkeä vasten, vaikka mieleni kyllä teki. 

Prize Winning Mare oli kyllä lähes samanvärinen kuin tämän tamman silkinpehmeä nenä (oikeasti tiedän kyllä että se on turpa). 






Tamma osoittautuikin sitten olevan Prize Winning Mare, sillä se tuli toiseksi ja tienasi minulle vedonlyöntirahani kolminkertaisena takaisin.

Ihan huippuhauskaa oli muuten olla raveissa pitkästä aikaa, suosittelen lämpimästi!

6 kommenttia:

  1. Täällä vanha heppatyttö on ihan innoissaan tän lakan nimestä :) Raveissa on kyllä hauskaa käydä, vaikka itse olen enemmän ratsuihmisiä. Tosin sukurasitteena (isoisä, äiti ja tädit) tulee valtava tietomäärä Suomen huippuravureista ja treenimetodeista, joten ravurit olen kokenut myös läheisiksi elämäni aikana. Ja voi että, kun hevosella on mukava ajaa! :)

    Jos ravit viihteenä pelottavat, niin kannattaa käydä raveissa joissa on myös ponilähtöjä: onko mitään söpömpää kuin pikkuiset shetlanninponit ravivermeineen kiertämässä rataa? <3

    VastaaPoista
  2. Oon ihan samaa mieltä China Glazen kokoelmista, Rodeo Diva ja Retro Diva ovat munkin suosikkeja! Juuri viime viikolla ihastelin taas näiden kokoelmien lakkoja, kun ne vaan ovat niin hienoja. Mä en ole käynyt raveissa ikuisuuksiin, se voisi kyllä olla hauska kokemus taas pitkästä aikaa. :-)

    VastaaPoista
  3. Todella kauniin värinen lakka!

    Whii, onnittelut vedonlyöntivoitosta! :)

    VastaaPoista
  4. Hevoset on pelottavia.
    Mun teinimussukkani innostui (tyttömäiseen tyyliin) hevosista silloin 10 vuotta sitten.No kyllähän mamma sitten kustansi hetken aikaa harrastusta että pääsi kokeilemaan.Seisoin niin kaukana kun kehtasin niistä pelottavista eläimistä ja olin sydän syrjällään ettei ne monsterit heitä tyttöä selästään.
    Onneksi yhden vuoden hevostelu riitti...oli sen verran rasittava harraste,ainakin mammalle.

    VastaaPoista
  5. Elisa: Minustakin Prize Winning Mare on tosi kiva nimi ja samoin kokoelman nimi Rodeo Diva on ihana. :)

    Itse rakastan erikoisia kynsilakan nimiä, ja saatan joskus ostaa kynsilakan vain nimen perusteella. Juuri nyt minulle on postissa tulossa A-Englandin kynsilakka, jonka nimi on She Walks In Beauty Lord Byronin runon mukaan. Se on kyllä kaunis lakkakin. :)

    Olen samoin entinen heppatyttö, ja joka kerta kun tapaan hevosia mietin, että pitäisikö ryhtyä uudelleen heppanaiseksi. :)

    En ole koskaan ajanut hevosella vaan ratsastellut minäkin enimmäkseen. Näin nyt ensimmäistä kertaa noita ravureita läheltä, ja olin aivan hämmästynyt kuinka siroja ja lihaksikkaita ne olivat. Todellisia urheiluhevosia!

    Oi, poniravit olisivat varmaan tosi suloiset. Vermossa olisi ollut seuraavana lauantaina My Little Pony -näyttely lapsille, mikä olisi varmasti ollut kivaa katseltavaa, mutta valitettavasti en itse päässyt sinne. Täytyy mennä kyllä pian taas uudestaan raveihin, sen verran hauskaa oli. :)


    Sara: Oi, oletkin ehkä jo palannut Nizzasta? Minun piti toivottaa sinulle blogissasi hauskaa matkaa, sillä olen itse taas unelmoinut Nizzasta melkein päivittäin. Olimme siellä lokakuussa, ja ensi syksynä olisi taas tarkoitus mennä uudelleen. Toivottavasti sulta tulisi vielä matkajuttu blogiin. :)

    Mutta asiaan. Rodeo Diva ja Retro Diva ovat minustakin China Glazen parhaita kokoelmia. Viime vuosina en ole niitä kyllä niin tarkkaan seurannut, vaikka Cirque du Soleilista pidin kovasti. :)

    Minulla on myös Retro Diva kokoelmasta violetti Let's Groove, punainen Thunderbird ja viininpunainen Short & Sassy. Kaikki ovat kyllä tosi kivoja! :)

    Ehdottomasti kannattaa mennä raveihin taas. Se on suurta viihdettä. Olimme Vermossa pääosin sisällä kun oli niin kylmä. Siellä saattoi ravintolakatsomossa syödä illallista ja siemailla punaviiniä samalla kun seurasi hienoja hevosia. Tosi mukavaa! :)


    Nonnu: Kiitos! Prize Winning Mare on vähän erilainen kuin muut ruskeani. Jotenkin vähän antiikkinen ruskea, samaan aikaan kylmä ja lämmin. Erikoinen! :)

    Kiitos, kiitos. Paljon en kyllä vetoa lyönyt, muutaman euron. Mutta siitä olin iloinen, että nimenomaan tuo ihana tamma tienasi minulle rahat. Ihastuin siihen niin paljon, että harkitsin että voisinko ryhtyä hevosenomistajaksi. :)

    VastaaPoista
  6. TylyMuija: Nuo ravihevoset tosiaan vähän olivatkin! Ne kävivät sen verran kuumina ennen ja jälkeen juoksun, että niitä sai vähän varoa.

    Sen sijaan tuo kuvassa oleva tamma oli hyvin lempeä ja suloinen. Mutta ymmärrän kyllä että hevosia voi pelätä, sen verran suuria ne ovat. Ja tietysti eläimet voivat aina olla vähän arvaamattomia, joten sen puolesta kannattaakin olla varovainen. :)

    Varmaan kaikille pikkutytöille tulee se ratsastusvaihe, minullakin oli aikoinaan. Hevosista tykkään kyllä vieläkin, minusta ne ovat niin kauniita ja jaloja eläimiä. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)