sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Koruharakka ja Grimasin meikit

Voitin ihanan Glitz & Glam -blogin Chicks'n'Cars -kalenteriarvonnassa ennen joulua aivan superpalkinnon: 30 euron lahjakortin Koruharakka -nettikauppaan ja Grimasin vapaavalintaisen neljän luomivärin paletin ja huulipunan.

En ollut uskoa onneani, lämpimät kiitokset vielä Glitz & Glamin Minnalle, Koruharakalle ja Grimasille! 

Nyt pääsen esittelemään nämä ihanuudet teille:


Koruharakan lähetys tuli tässä söpössä karkkivärisessä hauskassa kuoressa. 

Tarjoamme asiakkaillemme näyttäviä ja omaperäisiä muotikoruja edulliseen hintaan. Sivuiltamme löydät yksilölliset kaulakorut, korvakorut, rannekorut, sormukset, hiuskorut sekä korusetit.

Koruharakassa postikulut menevät tuotteiden määrän mukaan. Alimmillaan ne ovat 1,50 euroa (1-2 korua) ja yli 20 euron tilauksen saa postikuluitta. 


Ihastuin heti Koruharakassa myytäviin lintuheijastimiin. Olen tosi huono heijastinten käyttäjä, sillä inhoan kun ne kolisevat joka paikkaan ja rikkoontuvat. Heijastimet eivät mielestäni useinkaan myöskään sovi siistimpien työvaatteiden kanssa. En haluaisi kuitenkaan olla turhamainen turvallisuuden kustannuksella, joten siksi olen jo pidempään etsinyt vähän tyylikkäämpiä heijastimia.

Nämä lintuheijastimet ovat pehmeitä ja kauniita, joten ne täyttävät kriteerini täydellisesti.

Tilasin kaksi magneettipääskystä (5,90 euroa) ja yhden punatulkun (3,90 euroa). 

Olen ihastunut pikkulintuihin, joten uskon että näitä tulee käytettyä!


Tilaamani koru oli pakattu tällaiseen hienoon punaiseen Koruharakan rasiaan.

Pidän siitä, että koruilla on joku säilytysrasia tai pussukka, niin niitä on helpompi säilyttää ja kuljetella.


En ehtinyt syksyllä saada H&M:n ja Voguen Anna Dello Russon yhteismallistosta Anna Dello Russon suunnittelemaa vihreää tekojalokivikorua.

Ilahduinkin hirveästi, kun huomasin vähän vastaavantyylisen korun Koruharakan valikoimassa.

Pidän kovasti tällaisista isoista statement-koruista. Käytän niitä töissä ihan vain valkoisen kauluspaidan ja mustan kynähameen kanssa, eli yhdistän ne mahdollisimman yksinkertaisiin vaatteisiin. Silmämeikin teen yleensä kuitenkin korun sävyissä, eli tämän kanssa tulee sitten smaragdinvihreä meikki! 


Glitz & Glamin Minna on Kouvolan tyttöjä, joten minusta oli erittäin sopivaa, että palkinnon toinen osa oli Grimasia, jota maahantuo kouvolalainen Markku Purho Ky.

Grimas on hollantilainen laadukas ammattilaismeikkimerkki, jota käytetään myös maskeerauksessa. Helsingissä sitä myydään mm. Karnevaalikauppa Aprillissa Kaisaniemen metroasemalla, josta olen Grimasin tuotteita itse ostanut. Muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.


Grimasin paketin mukana tuli henkilökohtainen viesti, mikä on minusta aina huomaavaista ja tekee speciaalin vaikutelman.


Glitz & Glamin Minna on ammatiltaan meikkaaja. Sain häneltä ilokseni apua minulle sopivien Grimas-sävyjen valinnassa. Se oli aivan erityisen kivaa siksi, että Minna tuntee makuni, olemme tavanneet myös henkilökohtaisesti ja hän on jopa meikannut minua, joten hän tietää mikä vihreisiin silmiini ja vaaleaan ihooni sopii. 

Halusin ehdottomasti valita mattasävyjä, joita Grimasilla on laaja valikoima. Mattaluomivärejä on kaupallisilla merkeillä vähemmän, sillä ne ovat kalliimpia valmistaa eivätkä ehkä houkuttele kuluttajia ulkonäöllään yhtä paljon kuin kimaltavat helmiäiset.

Grimasilla voi koostaa itse 4, 6, 12 tai 24 sävyn luomiväripaletteja. Hinnat ovat 25,85-95 euroa. Yksittäin ostettuna mattaluomivärit maksavat 7,75 euroa ja helmiäiset 8,25 euroa.


Ihanan Minnan avustuksella valitsin palettiini violetinruskean 575, ruskeanroosan 895, persikkaisenpinkin 532 ja tummanruskean 565 mattaluomivärin.

Minnalla on näitä samoja värejä, joten etsin hänen blogistaan inspiraatioksi meikkikuvia niillä. Tässä meikissä Minna on käyttänyt ruskeansävyisiä 575 ja 565 luomivärejä. 

Halusin lisäksi jotakin vaaleanpunaista. Minna suositteli minulle 532:sta, joka on lämmin pinkki. Minna ehdotti minulle lisäksi ruskeanroosaa 895:sta, jonka myös otin. Minnan mukaan molemmat niistä soveltuvat myös poskipuniksi. 895 käy minun kaltaiselleni vaaleaihoiselle, ja 532:ta taas Minna neuvoi käyttämään kevyesti, jottei punaa tule liikaa.

Sain mielestäni koostettua todella käyttökelpoisen ja pitkäikäisen luomiväripaletin.

Kaikkia luomivärejä voi käyttää joko yhdessä tai yksittäin. Tummaa ruskeaa voi käyttää lisäksi varjostuksiin ja rajauksiin, ja punaiset käyvät myös poskipuniksi.

Näiden luomivärien lisäksi minulla on Grimasilta lempeän vaalea 580 häivytyssävynä. Se on lempparini, jota käytän lähes päivittäin ja aion ostaa myös uuden kun se joskus loppuu. Matkakäyttöön riittääkin, että nappaan mukaani tämän neljän sävyn palettini ja vaalean 580:n. 


Mielestäni luomivärit pystyy myös irroittamaan tarvittaessa tästä Grimasin paletista. En halunnut häivytyssävyäni 580 tähän mukaan, koska se kuluu paljon nopeammin kuin muut. Mutta tarvittaessa jos haluaa tiivistää, sen voi vaihtaa esim. matkalle jonkun muun sävyn tilalle.

Minusta on myös erittäin näppärää, että luomivärien sävynumerot näkee pohjasta. Esimerkiksi Inglotin paleteissa näin ei ole, ja on tosi hankalaa saada luomiväri irti paletista jos haluaa vaikka tarkistaa sävyn.

Grimasin luomivärit on tarkoitettu ensisijaisesti ammattilaiskäyttöön, joten ne eivät pakkauksissaan paljon ulkonäöllä koreile. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä luomiväreissä on hyvä pigmentti ja niitä on helppo työstää sekä häivyttää. No muss, no fuss. Se on sentään paljon tärkeämpää se!


Näiden ihanien luomivärien lisäksi sain myös Grimasin huulipunan.

Valitsin Minnan avustuksella sävyn numero 5-13, joka on iloinen, raikas ja kirkas koralli.  

Tässä Minnan meikissä on käytetty Grimasin huulipunaa 5-13. Sitä käytettin myös vuoden 2012 Chicks'n'Cars kalenterissa Annalla tässä

Suloisen pehmeä, keväinen sävy!

Grimasin huulipunat maksavat 7,75 euroa. Niitä saa myös vastaavissa napeissa ja paleteissa (4-24) kuin luomivärejäkin, jolloin hinnat ovat 6,20 euroa yksittäin ja 23,75-78,55 euroa paletissa.


Meikkien mukana sain myös Grimasin esitteen, joka sisältää Grimasin koko meikkivalikoiman.

Mukana on harrastelijan kannalta aika mielenkiintoisia tuotteita kuten tekoveri ja partaliima.

Tämä kannen kuva toi mieleeni vähän valitsemani sävyt. Siitä voi ottaa mallia ainakin pehmeän pehmeään häivytykseen.

Odotan innolla, että pääsen leikkimään meikkitaiteilijaa näillä upeilla uusilla meikeilläni!

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea. Olet voittanut aivan ihanan palkinnon. Tämä postaus oli ilo lukea. Täytyy myöntää, että Grimas alkoi kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 2. Moikka, osaatko sanoa milloin Isadoran kevät meikit saapuvat Suomessa kauppohin? :)

  VastaaPoista
 3. Ninni: Kiitos paljon! :)

  Olin tosi iloinen palkinnosta, niin mahtava! Se merkitsi minulle vielä erityisen paljon, sillä olen seurannut Glitz & Glamia aivan alusta asti, ja Minnan blogi on lähes tarkalleen samanikäinen kuin tämä oma Pumpulipupuni, joten ne ovat aina olleet vähän kuin siskokset. :)

  Olin jo muutenkin harkinnut lintuheijastimien tilaamista Koruharakasta, kun ne olivat minusta niin söpöjä. Nyt olen käyttänyt niitä muutaman päivän ja olen entistä ihastuneempi niihin. Aivan kuin pikkulinnut olisivat hetkeksi lennähtäneet luokseni. :)

  Myös Grimasin luomiväripaletin ostoa olin harkinnut jo ennen tätä. Ostin ensin häivytyssävyni 580, joka on aavistuksen vaaleanpunaiseen menevä kermanvaalea. Se on aivan loistava! Nyt sain sitten lisää näitä erinomaisia mattavärejä. Tämä ei myöskään varmaan jää tähän, sillä nyt minua houkuttelevat Grimasin violetit. :)


  Anonyymi: Varmaan aivan pian pitäisi tulla, mutta tarkkaa päivää en valitettavasti tiedä. En ehtinyt tänään käydä täällä Helsingissä Stockalla tai Sokoksellakaan, mutta huomenna voisin käydä kurkkaamassa joko ovat tulleet. :)

  Sain IsaDoralta ihanat pastellisen kevätkokoelman kuvat käyttööni ja ne olivat julkaisuvapaat viime viikosta lähtien. Teen siis jutunkin tänne Pumpulipupuun taas kevätkokoelmasta perinteiseen tapaan, kun olen ensin päässyt kauppaan swatchailemaan, jotta voin kertoa tarkempiakin kokemuksia. :)

  VastaaPoista
 4. Oijoi, mun on pakko käydä Koruharakan sivuilla tsekkaamassa noita heijastimia, aivan ihania ovat! =)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihania heijastimia! Vähän kuin ne Paola Suhosen suunnittelemat Dear-heijastimet, mutta huomattavasti halvempia :)

  Mulla on myös tuo tummanruskea 585 ja se on kyllä hyvä väri. Yksinään mulle ehkä liian punertava, mutta osana muuta meikkiä todella kiva.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Täydentävänä tietona vielä sinulle, että ainakin Helsingin keskustan Sokokselle IsaDoran kevätkokoelma oli nyt tullut. Ihanaa! Sen sijaan Stockmannilla ei vielä näkynyt. :)


  Nova: Lintuheijastimet ovat kyllä todella ihanat. Koruharakassa oli lisäksi tarjolla sellainen hassu pöllö, mutta itse olen pitänyt eniten noista pääskysistä, jotenkin tosi kauniit ja herkät. :)


  Elisa: Kiva kuulla että sinäkin tykkäät lintuheijastimista! :)

  Sain idean tällaisista hienommista heijastimista oikeastaan kun näin eräällä naisella laukussa sulkaheijastimen. Sittemmin selvisi, että ne ovat suomalaista designia, ja niitä saa ainakin Design Forumista Helsingistä. Hinta tosin oli n. 10 euroa. Samassa paikassa myytiin myös Paola Suohosen Deareja, mutta mielestäni sulat ja nämä linnut ovat vielä tyylikkäämpiä. :)

  Hyvä tietää, että sinäkin olet tykännyt Grimasin 565:stä. Minua ei se punertavuus haittaa, sillä usein sellaiset sävyt sopivat hyvin vihreisiin silmiini. Olenkin itseasiassa etsinyt hyvää punertavaa ruskeaa, joten ehkä se olisi sitten tässä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihana koru ja grimasin meikit,wau!:)Voisitko tehdä meikkipostauksen näillä voittamillasi sävyillä?Kiinnostaisi kovasti näin vihreäsilmäisenä myöskin;)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi: Kiitos, kiitos, sanon itsekin vau. :)

  Totta kai teen! En kyllä ole mikään mestarimeikkailija, esim. Glitz & Glamin Minna on ammattilaisena tietysti paljon parempi, mutta kiva jos minunkin tekemäni meikit kiinnostaa. :)

  Yritinkin valita punasävyisiä värejä, jotka toisivat sitä silmien vihreyttä esiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)