maanantai 28. tammikuuta 2013

Essie Leading Lady -kynsilakkakokoelma

Nyt vähän eye candya tytöt tammikuuhun! En aio kyllä esitellä teille komeita miehiä, mutta katsellaan kynsilakkoja. Nearly as good. 

Amerikkalaiselta kynsilakkamerkki Essieltä on ilmestynyt kauppoihin Leading Lady -niminen kynsilakkakokoelma.

Kokoelma on nimetty talvikokoelmaksi 2012-2013. Ilmeisesti se ei siis ole varsinainen joulu- tai juhlakauden kokoelma. Värisävyjensäkin puolesta se sopii hyvin tähän keskitalveen, ennen kuin ihanat kevätsävyt rynnistävät kauppoihin.

Essien kevätkokoelma 2012 Navigate Her ja syyskokoelma 2012 Stylenomics saivat inspiraationsa talouselämästä. Nyt ollaan taas glamourin keskellä, sillä Leading Lady hakee inspiraationsa Hollywoodista, supertähdistä ja kuninkaallisista. 

Leading Lady -kokoelmaan kuuluu 6 kynsilakkaa, joista 3 ovat punaisia, yksi platinainen hopea-kulta, yksi vihreä turkoosiminttu ja yksi sininen.
Leading Lady -
kimalteleva karmiininpunainen
Snap Happy - 
hehkuva kirkkaanpunainen
She’s Pampered -

ylellisen tulipunainen
Beyond Cozy -
säkenöivä kulta
Where’s My Chauffeur? -
loistava turkoosi
Butler Please -

siniverinen kobolttiKokoelman päätähti on minusta punainen glitterlakka ja kokoelman nimisävy Leading Lady.

Luulen kyllä, että ollakseen parhaimmillaan se vaatisi ehkä alleen vielä toisen crememäisen punaisen. Siihen voisi sopia Leading Lady -kokoelman tulipunainen She's Pampered.   

Essie suosittelee Leading Ladya myös kynsien päihin toisten, neutraalimpien kynsilakkojen kuten beigen Sand Tropezin tai taupen Master Planin kanssa. Kuulostaa erikoiselta, mutta voi tietysti toimiakin!Essien mukaan Leading Lady -kokoelman kynsilakkoja voi myös kerrostaa ja käyttää toistensa päällä.

Essie neuvoo käyttämään mm. tätä kylmää kultaa tai platinaa Beyond Cozy esimerkiksi turkoosin Where's My Chauffeurin päällä.

Itse kyllä laittaisin tätä Beyond Cozya ehkä mieluiten valkoisen kynsilakan päälle, jossa se saisi loistaa omassa sävyssään.


Kylmän turkoosi Where's My Chauffeur muistuttaa minusta aika paljon Essien hittilakkaa Mint Candy Applea joulukokoelmasta 2009.

Where's My Chauffeur ei ole kyllä yhtään minun värini, mutta oikealla naisella varmasti mieleenpainuva.

Jäätyneen pastellinen Where's My Chauffeur sopii hyvin talveen, vaikka minttu ja turkoosi usein liitetäänkin kevääseen tai kesään.  

  
Upea on minusta myös kokoelman kirkkaansininen kynsilakka Butler Please. Sen väri on kuin kissankelloilta tai lemmikeiltä lainattu. Todella eloisa ja persoonallinen sävy.


Essien kynsilakkojen suositushinta on 13,90 euroa, ja niitä saa mm. Stockmannilta, Sokokselta ja Anttiloista.


Valokuvien lainasta kiitos Essieta maahantuovalle L'Orealille!

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta. Mietinkin juuri mitä kivaa Essie tarjoaa keväälle. Turkoosi näyttää yllättävän hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Siis mähän inhoan sinistä väriä... Ja silti tuo Butler Please näyttää mun silmään ihan älyttömän kivalta! Mikä mua vaivaa?

  VastaaPoista
 3. Multa löytyy Leading lady, ja se on aivan upea! Etukäteen ajattelin että saattaa kaivata alleen toisen lakan, mutta se on kahdella kerroksella täysin peittävä ja syvänpunainen :)

  VastaaPoista
 4. Ninni: Kiitos itsellesi kivasta kommentista! :)

  Luulen että Essielle tulee vielä erikseen kevätkokoelma tämän talvikokoelman jälkeen. Essien kokoelmat tulevat vain Suomessa mielestäni myyntiin vähän myöhemmin kuin muualla. Tai sitten se vain tuntuu siltä, kun muiden merkkien kevätkokoelmat tulevat kauppoihin jo nyt tammikuussa. Mutta ihannuksia ovat varmaan sieltäkin odotettavissa! :)

  Vertasin kaupassa vielä tuota turkoosia Where's My Chauffeur Essien kuuluisaan Mint Candy Appleen. Se oli selvästi sinisempi, kun Mint Candy Apple on vihreämpi. Kivoja kuitenkin molemmat! :)


  Elisa: Butler Please oli minustakin tosi mahtava, vaikka en myöskään pidä niin paljon yleensä sinisestä. Se on tosi jännä väri, en ole ennen nähnyt vastaavaa. Ja ilmeisesti se on myös ollut suosittu, sillä Helsingin Sokokselta se oli jo lopussa. :)

  Eli sua ei vaivaa mikään, sävy vain on yllättävän, yllättävän kiva! :)


  Juille: Niinhän olikin, se taisi kuulua sun tammikuun ostoksiin. :)

  Tosi kivaa kulla käyttökokemuksia siitä. Hienoa että se riittää myös yksinään, eli välttämättä ei tarvitse toista lakkaa alle laittaa.

  Varmasti Leading Lady on aika hieno! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)