keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Make Up For Ever; huulimeikki ja siveltimet


Make Up For Ever; esittely
Make Up For Ever; meikkipohja

Make Up For Ever; silmämeikki


Make Up For Ever -sarjan neljännessä osassa perehdymme huulimeikkiin. Oppaanamme toimii edelleen Make Up For Everin meikkitaiteilija Julius Sepponen.


Kuten luomivärisävyjäkin, Make Up For Everilta löytyy tavallisissa Rouge Artist -huulipunissa sävyjä runsaasti. Huulipunia on itseasiassa yli 100 eri sävyssä. 

Edessä alarivissä näette mm. harvinaisia violetteja sävyjä, ja toisessa rivissä ylhäältä on viime kevään ihanan La Boheme -kokoelman huulipuna, joka on jäänyt myös vakiovalikoimaan.

Rouge Artist -huulipunat ovat pigmenttisiä ja pitkäkestoisia. 


Vielä pitkäkestoisempia huulipunia Make Up For Everilta löytyy tästä vedenkestävästä Aqua Rouge -sarjasta.

Siinäkin on tosi herkullisia, kirkkaita sävyjä. 

Aqua Rouge -nestemäisten huulipunien hinta on noin 36 euroa. 


Aqua Rouge -huulipunat on sävytetty sopiviksi näihin vedenkestäviin Aqua Lip -huultenrajauskyniin, jotka näkyvät tuossa alarivissä. Niiden numerot ovat samat kuin Aqua Rougeissa, joten oikeansävyisen rajauskynän löytäminen on helppoa. 

Myös meikkitaiteilija Julius Sepponen oli innoissaan vedenkestävistä Aqua Rouge -huulipunista, sillä ne mahdollistavat värikkäiden huulien tekemisen esimerkiksi häämeikkiin, jonka täytyy kestää hyvänä koko päivä. Aqua Rouget ovatkin kissproof!   


Minulla on ollut testissä Aqua Rouge -huulipuna ruskeanpunaisessa sävyssä 2.

Minun täytyy myöntää, että en ollut oikein tajunnut näiden vedenkestävien huulipunien syvintä ideaa ennen käyntiäni Make Up For Everilla. Meikkitaiteilija Julius Sepponen käytti Aqua Rougea huulimeikissäni, ja se kesti kauniisti paikoillaan koko loppupäivän.

Innostuin valtavasti näiden vedenkestävien huulipunien helppoudesta. Ne ovat paitsi morsianten parhaita ystäviä, myös kiireisten nykynaisten. Riittää, että huulimeikin tekee huolellisesti aamulla ja se pysyy koko pitkän päivän. Käytän Aqua Rougeani nykyään aina kun haluan näyttävät huulet, mutta tiedän että en ehdi kiinnittää huulipunan pysyvyyteen myöhemmin päivällä huomiota. Erinomainen pitkiin kokouspäiviin ja riehakkaisiin juhliin! Minun puolestani vaikka kaikki huulipunat voisivat olla vedenkestäviä. Ajatelkaa kuinka helppo maailma sellainen olisi!

Aqua Rouge -huulipuna ei ole kuitenkaan pysyvyydestään huolimatta kuivattava, sillä värin päälle voi lisätä kiiltoa tuosta tuubin toisesta päästä. Sillä saa halutessaan oikein mehukkaat ja kosteat lateksihuulet!

Tuossa oikealla kuvassa näkyy Make Up For Everin viime kevään La Boheme -meikkikokoelmaan kuulunut Rouge Artist -huulipuna sävyssä Folk. Näillä kausikokoelmien sävyillä on nimetkin, mikä on minusta kivaa. 

Korallinen Folk on huulipunistani pakkaukseltaan ehdottomasti kaunein. Se on sikäli hiukan yllättävää, että yleinsä ammattilaismerkkien kuten Make Up For Everkin pakkaukset ovat hyvin pelkistettyjä ja musta-valkoisia (vrt. MAC, Joe Blasco, Ben Nye...). Make Up For Everin kausikokoelmien pakkaukset ovat sen sijaan todella kauniita ja viimeisteltyjä. Rakastan noita Folkin kukkaköynnöksiä. Huulipunaa on pelkän ulkonäkönsäkin vuoksi todellinen ilo käyttää! 

Folk on pysyvyydeltään hyvä, mutta ei kuitenkaan kuivata. Siinä on nätti, helmiäismäinen kiilto. Se ei tuoksu tai maistu miltään, eli sopii myös herkille huulipunankäyttäjille. 


Vielä loppuun muutama sana Make Up For Everin meikkisiveltimistä.

Make Up For Everin valikoimaan kuuluu myös siveltimiä kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin. Ne ovat kuitenkin nyt uudistumassa, ja keväällä lanseerataan 75 uutta sivellintä. 

Uudet siveltimet ovat täyssynteettisiä, joka mahdollistaa tasaisen laadun. Kuitumateriaalit ovat kehittyneet nykyään niin, että myös keinokuidusta saadaan laadukkaita siveltimiä. Synteettiset siveltimet ovat tietysti myös eläinystävällisiä, eli ei oravankarvaa täällä!

Sen verran voin myös vihjata, että uudistuksen vuoksi Make Up For Everin vanhoja siveltimiä saattaa olla nyt edullisesti tarjolla! 


Ostoslistalleni meni: Lisää vedenkestäviä Aqua Rouge -huulipunia eri sävyissä ja niihin sopivat Aqua Lip -huultenrajauskynät.

7 kommenttia:

 1. Voi että, seuraavalla kerralla kun käyn Helsingissä niin käyn kyllä ostamassa itselleni tuollaisen Aqua-punan! Ai että, huulipuna joka kestää koko päivän... MACin mattapunani pääsee kyllä lähelle, mutta sitäkin pitää päivän mittaan hieman korjailla.

  Muistatko, paljonko tuolla vedenkestävällä punalla oli hintaa?

  VastaaPoista
 2. Vedenkestävä huulipuna on nyt siis pakko saada! :) Minkä verran luulet muuten se kestävän hankausta? Käytän töissä suu-nenäsuojusta ja siitä maskistahan (+ parhaassa tapauksessa ympäri naamaa, etenkin jos kyseessä on oikein tahmainen huulikiilto..) ne huulipunat yleensä aina löytää, tässä voisi olla ratkaisu siihenkin ongelmaan :)

  VastaaPoista
 3. Elisa: Minäkin aion ostaa niitä muutaman sävyn lisää, niin erinomainen idea vedenkestävä huulipuna mielestäni on. Helpottaa kiireisen naisen elämää ihan hirveästi! :)

  Sorry, hinta jäi laittamatta postaukseen eli noin 36 euroa. Lisään sen vielä sinne.

  Kallistahan se tietenkin on, mutta uskon että nuo Aqua Rouget kestävät käytössä pitkään. MUFE:lla on myös usein hyviä alennuksia, niitä kannattaa seurailla facebookista tai liittymällä kanta-asiakkaaksi. Eli jos mahdollista kannattaa ajoittaa ostoksensa niihin niin selviää ehkä vähän halvemmalla. :)


  Juille: Kivaa kuulla, että sinäkin innostuit! :)

  Jonkun verran huulipuna varmasti kestää, mutta tuo maskihomma kuulostaa kyllä aika hurjalta. Uskoisin silti, että aika hyvin pysyisi ilman sitä päälle laitettavaa kiiltoa. MUFE:han testaa kaikki vedenkestävät Aqua-tuotteensa Cirque de Soleilin vesishowssa Las Vegasissa, joten aika kovaan menoon ovat varmasti tottuneet, mutta tietysti mekaaninen hankaus on eri juttu kuin vesi.

  Ehkä voisit käydä MUFE:lla testaamassa huulipunaa ennen ostopäätöstä kun se on kuitenkin sen verran kallis. Varmasti neuvoisivat mielellään! :)

  VastaaPoista
 4. Ihan uteliaisuuttaan, miten hyvin ja millaisella tökötillä tuollaisen vedenkestävän huulipunan saa pestyä pois?

  VastaaPoista
 5. RainDrop: En ole kyllä havainnut mitään hankaluuksia poistamisessa. Eli ei ainakaan mitään verrattuna vedenkestävään silmämeikkiin, jota saa toisinaan hinkkailla pois. :)

  Toisaalta käyttämäni Sensain kaksoispuhdistus on niin tehokas, että sen kanssa ei ole koskaan ongelmia. Eli olettaisin, että vedenkestävä huulipuna lähtee aika hyvin, koska en ole hassua kyllä kiinnittänyt asiaan mitään huomiota! :)

  VastaaPoista
 6. Olen etsinyt häämeikkiini huulituotetta joka olisi mahdollisimman kestävä, tahraamaton ja upean kirkkaan punainrn. Huulitussit olivat minulla floppi ja Max Facorin Lip Finity-tyyppiset huulimaalit murustuvat irti suun keskiosasta ja tuntuvat inhottavilta. Oiskohan tämä ratkaisuni! Täytyy käydä kokeilemassa.

  VastaaPoista
 7. RockQueen: Uskoisin, että tuollainen Aqua Rouge olisi tarpeisiisi juuri silloin sopiva! Mielestäni valikoimassa oli myös kirkkaan punainen sävy. Tuossa Aqua Rougen mainoskuvassakin näkyy sellainen. Värittämällä vielä huulipunan alle vedenkestävällä Aqua Lip -huultenrajauskynällä saa varmasti pysyvää jälkeä. MUFE:lla osaavat neuvoa varmasti vielä tarkemmin, joten hienoa jos pääset käymään siellä!

  Olen itse kokeillut tämän Make Up For Everin Aqua Rougen lisäksi vain Max Factorin huulitusseja. Tuotteet eivät mielestäni olleet edes kovin samantyyppisiä. MUFE:n Aqua Rouge on selvästi täyteläisempi ja huulipunamaisempi, mutta kuitenkin pysyy paremmin. Eli uskoisin että tykkäisit! :)

  Itsellänikin on lähipiirissä kaksi ensi kesän morsianta, joten pitää muistaa mainita heillekin tästä. Ihania hääjuttuja! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)