keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Rimmel Posh Trash -kynsilakka

Yksi bloggailun parhaimpia puolia teidän ihanien lukijoiden lisäksi on blogittarien välillä vallitseva Ystävyys-, yhteistyö- ja avunantosuhde.

Ihastelin valloittavassa Rakkaus kynsiin -blogissa Rimmelin Posh Trash -kynsilakkaa, jonka blogin pitäjä Vanquish oli koristellut hienosti mustilla leimauksilla ja vaaleanpunaisilla strasseilla.

Ihana Vanquish ottikin minuun sitten yhteyttä ja kysyi, että haluaisinko Rimmel Posh Trashin itselleni, koska hän ei niin paljon pitänyt siitä.

Oi kyllä! Rakastan tällaisia metallisia ruskeita kynsilakkoja. Toinen addiktioni ovat jäiset vaaleanpunaiset.

 
 
Rimmelin kynsilakoista minulla ei ole aiemmin kokemusta. 

Rakastuin Posh Trashiin jo kuitenkin pelkän nimen perusteella. Englantilaisen Rimmelin markkinointi on varsin onnistunutta, sillä en tiedä englantilaisempaa sanaa kuin "posh" (yläluokkainen, tyylikäs, upea). Yläluokkaista, upeaa roskaa siis. 

Muistan Rimmeliltä aiemmin erityisesti fantastisen Kate Moss Lipstick -huulipunakokoelman talvelta 2011, josta en kuitenkaan harmikseni ostanut yhtään huulipunaa. Minuun iskee säästäväisyys aina väärällä hetkellä!

Get the London look! 

Väriltään Posh Trash on ihana vaaleanruskea, hopeanhohtoinen metalli.

Posh Trash on Rimmelin uutta Lycra Pro Colour Memory -kynsilakkasarjaa. Sen pitäisi olla lycran ansiosta erityisen pitkäkestoinen väriltään ja kiilloltaan, jopa 10 päivää. 

Lycra Pro Colour Memory -kynsilakat ovat vähän kalliimpia kuin Rimmelin muut kynsilakkalaadut, 7,70 euroa.  


Metallikynsilakat ovat haasteellisia lopputuloksen osalta, sillä ne paljastavat armottomasti kaikki kynnen pikkuvirheet. Toisaalta ne myös kuivuvat yleensä nopeasti, peittävät hyvin ja ne on helppo poistaa.

Minulla on tässä alla Essien Ridge Fillerkin, jonka pitäisi tasoittaa kynnen pintaa. Silti kynnen uurteet näkyvät. 

Lisäksi laitoin Posh Trashin päälle Sally Hansenin Nail Shine Miraclea, jonka pitäisi osaltaan myös parantaa kynsilakan kestävyyttä, jopa 10 päivää. Se kuitenkin kupli jonkun verran, joka näkyy valitettavasti erityisesti etusormessa.

Sivellin Rimmelin Posh Trashissa on erinomainen. Se on niin paksu, että sillä saa levitettyä kynsilakan jopa yhdellä vedolla. Posh Trashia olisi myös riittänyt jopa yksi kerros, mutta tapojeni orjana laitoin kaksi.

Kesto Rimmelin Posh Trashissa ei ollut kaikista varotoimenpiteistä huolimatta mikään poikkeuksellisen hyvä. Se lohkeili neljäntenä päivänä niin, että poistin sen. 


Tässä ovat kaikki ruskeat metallilakkani. Do you think I have a problem?

Mutta kuten äiti lapsissaan, minä näen näissä kaikissa eroja ja rakastan jokaista tasapuolisesti.

Rimmel Posh Trash on näistä vaaleimmasta päästä. Se on melkein samanvärinen kuin sen vieressä oleva China Glaze Magical. Posh Trashissa on kuitenkin selvemmin hopeista hienoa shimmeriä, joka Magicalista taas puuttuu.

Muuten Posh Trash on kyllä melkein dupe Magicalille.

Magicalin vieressä China Glaze Robotika on punaruskeampi ja murretumpi kuin Posh Trash ja Magical. 

Äärimmäisenä oikealla China Glaze Delight on yksi kaikkien aikojen lempikynsilakkojani. Se on metallinen suklaanruskea, eli selvästi tummempi kuin nuo muut.

Alarivissä ei taas ole varsinaisesti metallikynsilakkoja, mutta samoja vaaleanruskeita sävyjä kuitenkin.

Color Clubin Love'em and Leave'em on tavallaan Rimmelin Posh Trashin glitterinen sisar. Siinä on hopeista hienoa glitteriä, ja se on kyllä oikeastaan holo, eli hopea loistelee sateenkaaren sävyissä.

Oikealla alarivissä on taas Max Factorin Elegant Mauve, joka on aikalailla samaa sävyä sen yläpuolella olevan China Glazen Robotikan kanssa, joka on kuitenkin Max Factorista poiketen metallilakka.

Kuten huomaatte, voisin eritellä näiden ruskeiden metallisten kynsilakkojen ominaisuuksia vaikka kuinka, vaikka jonkun amatöörin silmään ne saattaisivat näyttää aivan samanlaisilta. :)

Kiitokset vielä ihanalle Vanquishille Rimmel Posh Trashista!

6 kommenttia:

 1. Onpa monta samantyyppistä! Itse en muistaakseni omista tuon sävyisiä ollenkaan :D Oon mäkin kynsibloggaaja :D
  Kauniitahan nuo on mutta jotenkin en näe niitä itsellä :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on tuo Robotika ja sit Color Club, josta pidän oikein kovasti. Ihana lakka töissäkin pidettäväksi.Ei ole päivä pilalla,jos lakka lohkeaa kesken työpäivän. Olen nimittäin osan päivää myös asiakkaiden kanssa tekemisissä ja kädet ovat jatkuvasti silloin framilla. Robotika oli mun ensimmäisen lakkatilauksen joukossa ja käytin silloin sitä paljon.

  Mun mielestä neljän päivän kesto on jo melko hyvä,mutta kädet ovat kieltämättä välillä koetuksella töissäkin ja se näkyy lakan kestossa.

  VastaaPoista
 3. Sulla on lievä addiktio tuon värisiin lakkoihin :D Mulla ei taida olla yhtään tuon tyyppistä lakkaa, mutta saisi kyllä sellanen ilmestyä edullsesti eteen..

  VastaaPoista
 4. Lunalii: Kieltämättä niitä on aika monta! En ollut kyllä koskaan ennen tätä ajatellut asiaa, sillä pidän jokaisesta ja minusta ne ovat kaikki erilaisia. :)

  Ruskea kynsilakka on mielestäni melkein kaunein metallisena tai glitterisenä.

  Ruskeiden kynsilakkojen villityshän lähti varmaan todenteolla muutama vuosi sitten keväällä 2010 Chanelin Particulierista. Sitä ennenkin oli tosin jo OPIn You Don't Know Jacques syksyllä 2008. Näistä minun lakoistani suurin osa on China Glazen kevään 2009 Romantique Collectionista. Robotika on Khrome Collectionista syksyltä 2009 ja Color Clubin Love em Leave em myös syksyltä 2009 Wild at Heart holo-kokoelmasta.

  Sulle voin kertoa myös nämä kokoelmat, koska kynsibloggarina sua ehkä jopa kiinnostaa. :) Itse miellän nämä hienoimmat sävyt aina osana jotakin kokoelmaa ja suuremman kokonaisuuden edustajina. :)


  Nina: Color Clubin Love em, Leave em on kyllä hieno. Se on jotenkin muka vaatimaton ja huomaamaton vaalea hiekanruskea, mutta sitten sieltä vilahtaa se upea satenkaariglitter-holo. :)

  Robotikasta en itse niin paljon pidä, se on ehkä vähiten suosikkini näistä. Joku sen sävyssä vähän tökkii, mutainen ja murrettu, vähän himmeä punaruskea. Pidän esim. China Glazen ruskeasta Delightista paljon enemmän. Se on jotenkin puhtaampi ruskea. Ihana kun sinuakin kiinnostaa nämä sävyt ja nyanssit, kun omistat sekä Robotikan että Love'em Leave'emin (senkin nimi on muuten aivan loistava oivallus!).

  Neljä päivää on minulla aika normaali kynsilakan kesto, harvoin ainakaan tumma kynsilakka kestää siistinä pidempään. Eli siihen nähden ihan ok tuon Posh Trashin kesto, mutta ottaen huomioon sekä sen että Sally Hansenin Nail Shine Miraclen lupaukset jopa 10 päivän kestosta, olin vähän pettynyt. Noin vaaleassa kynsilakassa ei tosin näy niin selvästi se lohkeilu, mutta silti olisin ehkä toivonut vähän pidempää kestoa. :)


  Kätsy Kissa: Kyllä, huomasin sen itsekin kun esittelin nämä teille. :) Seuraavaksi voisin lyödä tiskiin mun jäisen vaaleanpunaiset kynsilakat, niitäkin on "muutama". Yksi ryhmä on vielä violetti-purppuat kynsilakat, niitä on varmaan kolmanneksi eniten. Ostan niitä aina vain lisää, vaikka omistan ennestäänkin aika monta. :) Tällä hetkellä minulla on villitys smaragdinvihreään, siitä tulee ehkä seuraava keräilykohde. :)

  Ruskea metallikynsilakka on mielestäni samaan aikaan tyylikäs ja mielenkiintoinen, joten suosittelen kyllä. Brown is the new black! :)

  VastaaPoista
 5. Mä olen pitkällisten pohdintojen jälkeen tullut siihen tulokseen, että juurikin tämä Rimmelin lakkasarja on mun suosikkini kaikista. Harmittaa aina älyttömästi ostaa joku sikahintainen Chanel tai Dior, ja todeta lakan olevan kuraa, lohkeilevan jo lakkauspäivänä, peittävän onnettomasti tai kuivuvan ikuisuuksia pikakuivattajankin kanssa. Nämä Rimmelit ovat mieletöntä laatua 7 eurolla. Ei minulla ole mitään pahaa sanaa siveltimestäkään. Ainut kritiikki näille suppeasta sävyvalikoimasta.

  VastaaPoista
 6. Bubbs: Kiva että sinäkin olet löytänyt nämä Rimmelin Lycra Pro Colour Memory -kynsilakat. :)

  Laatu oli kyllä hyvä, ja varsinkin leveästä siveltimestä pidin kovasti. Sillä pystyi lakkaamaan yhdellä vedolla koko kynnen. Myös vain yksi kerros lakkaa olisi riittänyt, ja sekin kuivui nopeasti, joten todella helppo kynsilakka käyttää.

  Toiveikkaana katsoin, että mitähän muita oivaltavia nimiä näillä Rimmelin kynsilakoilla on Posh Trashin lisäksi. Ihan niin hyviä ei kyllä ollut kuin Posh Trash. Sävyjä taisi olla 9, ja niissä plussaa ainakin siitä, että joukossa oli myös harvinaisempia värejä kuten violetti ja minttu. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)