sunnuntai 25. marraskuuta 2012

IsaDora Jewels of the Orient -kynsilakat

IsaDoran syksyn uutuuksien esittelysarjani jatkuu Jewels of the Orient -kynsilakkakokoelmalla. 

Edellisissä osissa tutustuimme jo IsaDoran voidemaisiin Cream Mousse Eye Shadow -luomiväreihin ja IsaDoran BB Cream -voiteeseen.

Tämän Jewels of the Orientin jälkeen täällä Pumpulipupussa on vielä sokerina pohjalla tulossa esittelyyn IsaDoran joulukokoelma Northern Lights


IsaDoralta tulee joka syksy ja kevät uusi Trend Nails -kynsilakkakokoelma. 

Yleensä siinä on sekä kokonaan uusia sävyjä, että joskus myös kierrätettyjä, teemaan sopivia sävyjä aiemmista kokoelmista.

Tämän syksyn Trend Nails -kokoelman nimi on Jewels of the Orient. Ihastuin sen kynsilakkoihin heti: syvän jalokiven värisiä, valossa säkenöiviä kynsilakkoja. 

Jewels of the Orient -kokoelmassa on 12 sävyä. Tunnistin sieltä joukosta aiemmin ilmestyneinä mm. turkoosinvihreän Paradise Greenin, joka on IsaDoran viime kesän Papagayo-kokoelmasta. Tummansininen Night Flight ilmestyi IsaDoran syksyn Paradox-kokoelmassa.    

Saattaa olla, että aiemmin ilmestyneitä sävyjä on muitakin, mutta nämä ainakin huomasin jalokivenvihreän Beetle Greenin lisäksi, jonka ostin itsellenkin. Se on ilmestynyt aiemmin ainakin IsaDoran syksyn 2011 Trend Nails -kokoelmassa, jossa oli vaahterateemaa. 

Tuossa mainoskuvassa näkyy syvänpunainen, upea Orient Express, oliivinvihreä Oasis ja oranssi Sultan Palace. Sultan Palacen ostin itsellenikin. 


Hillitsin itseäni ja ostin tästä upeasta Jewels of the Orient -kokoelmasta vain kolme kynsilakkaa, vaikka olisin voinut kyllä ottaa vaikka ne kaikki!

Tässä ovat siis vasemmalta alkaen Sultan Palace, Beetle Green ja violetti Persian Princess. 


Katsokaa miten valo heijastuu niistä, aivan upeaa!

IsaDora suosittelee käyttämään näitä värikkäitä, kirkkaita sävyjä erityisesti mustien vaatteiden kanssa. Väriloistoa marraskuuhun!


Sultan Palace on kiinnostava, voimakas kimaltava oranssi, joka on saanut innoituksensa eksoottisista itämaiden palatseista.

Minulle tulee väristä mieleen myös itämaiset mausteet: paprika ja curry.

OPI:llahan oli muutama vuosi sitten myös Intia-teemainen kokoelma, jossa oli vähän samoja kynsilakkasävyjä. IsaDoran Jewels of the Orient menee kyllä vielä selvemmin lähi-itään, sinne tuhannen ja yhden yön satuihin. 


Tässä Sultan Palace vielä lähikuvassa. Se suorastaan loistaa valoa.

Levittyvyys ei ollut aivan priimaa, vähän vetistä ja valuvaa. Kestävyys kuitenkin taas ihan ok, niin kuin IsaDoran kynsilakoilla yleensäkin.

IsaDoran kynsilakkojen hinta on 8 euroa. Nyt ne ovat Kickseissä Club-tarjouksessa jouluun asti 6 euroa, joten jos mahdollista sieltä kannattaa hakea omansa. 

Suloisen Katjamarian blogissa on myös esittelyssä tämä Jewels of the Orient -kynsilakkakokoelma.

IsaDora Beetle Green kynsilakan tarkempi esittely löytyy Pumpulipupusta täältä

4 kommenttia:

 1. Olin ihan siinä uskossa että joulukokoelma ei ilmesty lainkaan Suomessa. Kiva jos se tulee tännekin sillä Lynx-paletti vaikutti oikein kivalta kuvissa katsottuna.

  VastaaPoista
 2. Eiko: Kyllä se tuli iloksemme tänne Suomeenkin myyntiin ja on jo ainakin täällä Helsingissä kaupoissa. :)

  Sain IsaDoralta testiin nimenomaan tuon Lynx-paletin, josta olin tosi iloinen. :) Yritän ottaa sillä meikkikuvat kokoelman esittelypostaukseen niin näet sitten. Ajattelin ehkä julkaista esittelyn 1. joulukuuta, sen kunniaksi että selvittiin tästä marraskuusta taas hengissä. :)

  VastaaPoista
 3. Näkyy olevan samantyyliset sävyt kuin Mavalan syksyn kokoelmassa. Ja olikohan Essielläkin samantyylisiä.

  Ostin Mavalalta tuon samantyylisen murretun oranssin, se on kyllä tosi kaunis sävy :)

  VastaaPoista
 4. Asetonihuuruja: Kieltämättä aika samoja sävyjä on kuin Mavalan Paradoxe -syyskokoelmassa. Muutakin yhteistä Mavalalla on IsaDoran kanssa, nimittäin IsaDorankin syyskokoelman nimi oli Paradox. :)

  Ehkä Essien Stylenomicsissa oli myös jotakin samaa, ainakin syviä punaisen sävyjä. :)

  Se Mavalan oranssi on varmasti myös nätti, taisi olla nimeltään Orange Amazon. Se viininpunainen Mavala Vertigo Red näytti myös todella upealta. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)