keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kaunis Gloria arvonnan voittaja ja selektiivisen kosmetiikan suosikit

Täällä Pumpulipupussa oli käynnissä miniarvonta Kaunis Gloria -lehdestä.

Tässä välissä sain lisätietoja lehdestä (kiitos Kissaämmä!), että se on ensimmäinen laatuaan ja Glorian lahja tilaajille, eli sitä ei ole siis saanut ostaa mistään taikka edes irtonumeron mukana. Lisäksi lehteä jaettiin kosmetiikkatuotteiden ostajille kaupan päälle Stockmannin Kauneuden juhlaa- tapahtumassa viime viikolla.

Juhlameikkivinkkeihin keskittyvä Kaunis Gloria on siis tavoiteltu uutuus. Toivoisinkin, että olisin voinut antaa lehden teille jokaiselle!


Arvonnan "onnettarena" toimi perinteisesti Herra Pumpulipupu, joka valitsi yhden numeron kommenttien joukosta. 

Voittaja oli kommentti numero seitsemän eli Nenna, onneksi olkoon!

Laitan sinulle s-postia, tai jos ehdit ensin voit laittaa minulle osoitetietosi lehden lähettämistä varten. Toivottavasti se piristäisi marraskuutasi!

Mutta sitten niihin selektiivisen kosmetiikan suosikkeihinne. Ehkä näistä tämän kyselyn tuloksista voi jotakin johtopäätöksiä tehdä, vaikka kyselyyn eivät tietenkään osallistuneet ainakaan viime viikolla Stockalta selektiivistä kosmetiikkaa ostaneet taikka Glorian tilaajat.


Suosikkinne selektiivisen kosmetiikan merkeistä oli ehdottomasti Dior. Se sai 13 ääntä kahdestakymmenestäneljästä, eli yli puolet. 

Pitkällisen pohdinnan jälkeen valitsin Diorin omaksikin suosikikseni. Valinta oli kyllä vaikea sen ja aina niin inspiroivan ja muodikkaan Chanelin välillä.

Erityisesti Diorin värikosmetiikka on niin laadukasta, että sen takia se varmaan voitti. 


Dior on ensimmäinen selektiivisen kosmetiikan merkki, josta itse todella kiinnostuin. Vuonna 2006 sain ensimmäisen Diorin luomiväriviisikkoni, ja siitä lähtien käytin muutaman vuoden vain pelkkää Dioria. Niiltä ajoilta on peräisin myös mahtava Dior-kokoelmani. 

Sittemmin löysin myös edullisemman kosmetiikan, ja innostuin etsimään sen joukosta niitä helmiä. Mutta rakkaus Dioriin on kyllä edelleen tallella.

Kyselyn jaetulla toisella tilalla olivat Lancome ja Sensai

Lancomelta kehuttiin erityisesti erinomaisia ripsivärejä, ja Sensailla taas ihonhoitoa. En voisi olla itsekään näistä enempää samaa mieltä!

Kyselyn yllättäjä oli ehkä Clarins, jonka ihonhoito ja meikit keräsivät myös kiitosta. Olen samaa mieltä, minulla ei ole yhtään Clarinsin tuotetta, johon olisin pettynyt. Sarjassa on tosi korkea ja tasainen laatu. 

Siitä olin yllättynyt, että kukaan ei maininnut Cliniqueta ja Biothermkin sai vain yhden maininnan, vaikka olen olettanut niiden olevan tosi suosittuja erityisesti ihonhoidon puolella. 

Myöskin rakastamani Chanel sai vain muutaman hassun maininnan, ja muutama osallistuja jopa korosti, että ei missään nimessä valitsisi Chanelia. 

Luulen, että tämä johtuu siitä, että ainakin Chanelin luomivärit ovat mielestäni aika heikkopigmenttisiä. Sen sijaan Chanelin kynsilakat ova tietysti aivan legendaarisia, ja viime aikoina mm. ihonhoitokin on saanut kiitosta.

Estee Lauder sai muutaman maininnan, mutta esimerkiksi Amerikan muut grande damet Elizabeth Arden ja Helena Rubinstein eivät ainuttakaan. Myöskään laadukkaat Yves Saint Laurent, Guerlain, Shiseido tai Giorgio Armani eivät olleet kenenkään suosikkimerkkejä. 

Kukaan ei myöskään tarjonnut selektiivisenä kosmetiikkana esimerkiksi MACia, Make Up For Everia tai Make Up Storea, jotka ovatkin ennemmin keskihintaisia, ammattilaistyyppisiä merkkejä. Selektiivisiä eivät ole myöskään ulkomailta saatavat Urban Decay, Too Faced tai Benefit, vaikka laadukkaita ja ihania ovatkin!

Lämmin kiitos kaikille osallistuneille, tämä oli todella mielenkiintoinen kysely! 

6 kommenttia:

 1. Ihan kun mun päästä suoraan otetut ajatukset :D Dior on myös mun mielestä selektiivisistä merkeistä kiinnostavin. Diorin luomivärit ovat kauniita ja pigmenttisiä eikä Lancomen ripsivärejä voita mikään! Jos mulla ei odottaisi laatikossa monta avaamatonta ripsiväriä, käyttäisin pelkästään Lancomea. Chanelin kynsilakat ovat hyviä ja sävyt ovat kauniita, täytyy myöntää (omistain kuitenkin itse vain kaksi). Sensain puhdistustuotteet ovat odella thyviä ja sillä hinnalla kyllä onkin jo vähän pakko :D

  VastaaPoista
 2. Kappas vaan tämä kysely on mennyt minulta täysin ohi koko viikon kestäneiden työkiireiden vuoksi. Omat suosikkini vaihtelevat myös paljon mutta Diorin, Estee Lauderin ja Clarinsin luomivärit ovat omia suosikkeja ja näiden merkkien paleteilla pääsisin jo pitkälle.

  Ihonhoidossa minulle ei ole mitään yhtä selkeää suosikkia. Tykkään Sensain emulsioista, mutta pidän omalle iholle kaksoisvaiheen puhdistustuotteita liian pesevinä (olen tainnut kokeilla jokaista versiota). Kaksoispuhdistuksen idea on tosin jäänyt ihonhoitooni.

  Tällä hetkellä käytän ihon kosteutukseen Clarinsin Lotus öljyä ja peruskasvovettä emulsioksi sekoitettuna ja tykkään.

  Ripsareissa olen nyt pari kertaa testannut Lancomen Doll Eyes (waterproof) ja voin sanoa tykkääväni muutaman kokeilun jälkeen, mutta tässä vaiheessa on vaikeaa arvioida onko se paras mahdollinen.

  Monella selektiivisellä merkillä on ne tietyt tuotteet joita käytän. En esimerkiksi ole tutustunut Diorin ihonhoitoon vaikka luomiväreistä tiedän paljonkin.

  Outoja merkkejä ovat mm. Guerlain (tuotteiden hinnat ovat sellaisia, että joku roti on mullakin :D), Biotherm, Helena Rubinstein ja Shisheido. Myöskään Chanelia on ole kokenut omakseni vaikka muutaman tuotteen merkiltä olen omistanutkin.

  Urban Decaysta tykkään myös ja vannon UDPP:n nimiin. Uusina kokeiluina odotan paketteja sis. Too Facedin ja Benefitin tuotteita. Nars paketti tuli eilen.

  VastaaPoista
 3. Mielestäni Clarins on onnistunut häivyttämään mummoutuneen imagon ja muuttumaan selvästi trendikkäämmäksi :)

  VastaaPoista
 4. Itsekin olisin maininnut Diorin ensimmäisenä, mutta itsellä tulee tältä merkiltä ekana mieleen ne hajuvedet ja huulipunat. Oikeastaan en ole törmännyt kuin yhteen (tai ehkä kahteen) minua miellyttävään Diorin tuoksuun mutta huulipunia aina katselen laivareissuilla - ehkä olenkin enemmän punafriikki kuin luomivärien. :)

  Mulla ei tullut edes mieleen Biothermiä kyselyssä vaikka nyt himotankin merkin Océane tuotepakkausta, joka siis sisältää tuoksun, vartalogeelin ja suihkugeelin ja joka maksaa yhtä paljon kuin ostaisi pelkän EdT:n joka sisältyy tuohon pakkaukseen. Onneksi jouluna tulee aina näitä lahjapakkauksia joista voi itsekin hyötyä!
  Myös ihonhoito paketti kiinnostaisi merkiltä kovasti.

  VastaaPoista
 5. Kätsy Kissa: Kaikki olivat kyllä aika liikuttavan yksimielisiä näistä. Se kertoo mielestäni siitä, että jokaisella kosmetiikkamerkillä on omat vahvuutensa, jotka erottuvat kyllä ylitse muiden. Eli Lancomen ripsivärit nyt vain ovat poikkeuksellisen hyviä, samoin kuin Sensain ihonhoito. :)

  Diorin luomiväreissä en ole varma mikä sen poikkeuksellisen hyvyyden tekee. Ne eivät välttämättä ole sen pigmenttisempiä kuin muutkaan, mutta viisikoiden yhdistelmät on hyvin rakennettu ja luomivärien koostumus on silkkinen. Ne on helppo levittää ja häivyttää ja sopivat hyvin yhteen, ne kai ne menestystekijät ovat.

  Chanelin kynsilakoissa rakastan sitä tyyliä, jolla uutuudet aina lanseerataan. Chanelin uudet kynsilakkasävyt luovat aina muotia, eivät seuraa sitä. Laatu vaihtelee jonkun verran, mutta tyylillisesti Chanelin kynsilakat ovat mielestäni aina kärjessä. :)


  Eiko: Koitin ajatella juuri teitä kiireisiä naisia, kun laitoin arvontaan vastausajaksi kaksi vuorokautta. :) Aluksi ajattelin pitää pika-arvonnan kun palkinto oli mielestäni kuitenkin aika vaatimaton, mutta ajattelin että se olisi epäreilua niille, jotka olisivat ehkä halunneet Kaunis Gloria -lehden, mutta eivät ehdi lukea blogeja joka päivä. Harmi, että arvonta meni nyt sinulta ohi, sillä uskon että olisit varmasti ollut kiinnostunut tuosta lehdestä jos sinulla ei sitä vielä ole. Kiitos kuitenkin kun vastasit siitä huolimatta kyselyyni! :)

  Luomiväreissä meillä on ihan samat suosikit. Minäkin pidän eniten Dioreista, Clarinseista ja Estee Laudereista. Toki myös keväällä ostamani Guerlainin vaaleanpunainen Les Roses -paletti on aivan ihana, samoin kuin Sensain vanhat paletit. Eli hyviä luomivärejä löytyy muiltakin merkeiltä. Myös jotkut vanhat Lancomeni ovat minusta ihan kivoja. :)

  Ihonhoidossa Sensain kaksoispuhdistus sopii minulle loistavasti. Clarinsilta minulla on vähemmän ihonhoitotuotteita. Silmänympärysvoiteita olen käyttänyt, ja pitänyt niistäkin. Testausta odottamassa minulla ovat Clarinsin legendaarinen pikakaunistaja Beauty Flash Balm ja kehuttu Hydra Quench Mask -naamio. Lisäksi haluaisin kokeilla jotakin Clarinsin öljyistä kosteutukseen. Tuo sinun yhdistelmäsi kuulostaa ihanalta!

  Lancome Doll Eyesia en ole vielä kokeillutkaan, mutta tarkoitus olisi. Oma ikuinen suosikkini on näyttävää jälkeä tekevä Hypnose.

  Guerlain kiehtoo minua pitkän historiansa vuoksi. Shiseidossa taas kiinnostaa paljon kehuttu ihonhoito, mutta en vain oikein tiedä mistä aloittaa testaamista. Helena Rubinsteinilla on taas ollut muutama ihana kausikokoelma. Tarkoituksenani on esitellä niitä vanhempia joskus täällä blogissakin.

  Urban Decay on kyllä hieno, erityisesti luomivärit! Ihanaa kuulla, että sinulle on tulossa Too Facedia ja Benefitia, mielenkiinnolla odotan mielipiteitäsi! Ja Narsin unohdin tuosta omasta ei-selektiivisten mutta laadukkaiden listastani. Olisin varmaan luokitellut sen yhteen MACin, Make Up For Everin ja Make Up Storen kanssa. Samoja ammattilaistyyppisiä ja eleettömiä, mutta huippulaatuisia meikkejä! :)

  VastaaPoista
 6. Myy: Selvästikin, minusta myös tämän kyselyn tulokset viittaavat siihen suuntaan. :)

  Ennen kukaan ei varmaan harkinnutkaan Clarinsia, mutta nyt ilmeisesti myös nuoremmatkin ovat löytäneet sen ja hyvä niin. Laatu ei ikinä petä! :)


  Inna: Kiitos kun kerrotte näitä suosikkimerkkejänne ja -tuotteitanne myös näin jälkikäteen!

  Kiva kuulla, että Dior on mielestäsi onnistunut myös huulipunissa. Itselleni ne eivät olekaan niin tuttuja, vaan olen ennemminkin keräillyt vain noita luomivärejä. Kaksi Diorin huulikiiltoa minulla kyllä on, ja nekin ovat kyllä ihan poikkeuksellisen hyviä.

  On myös tosi hyvä että Dioria saa tax freesta. En varmaan ikinä pystyisi maksamaan noita Suomen normaalihintoja, aivan järkyttäviä!

  Minä ihmettelen kovasti, ettei juuri kukaan maininnut tässä kyselyssäni suosikkimerkkinään Biothermia, vaikka joskus muistan lukeneeni että se olisi Suomessa parhaiten myyvä selektiivisen kosmetiikan ihonhoitomerkki. Clinique on kyllä varmaan silti sille kova kilpailija, niillä on mielestäni aika samantyyppinen imago.

  Ihanaa kun nyt näin ennen joulua on niin paljon niitä lahjapakkauksia saatavilla. Niissä on kyllä välillä tosi hyviä dealeja. Juuri tänään ihailin erilaisia kosmetiikan lahjapakkauksia Stockmannilla ja meinasin ostaakin - lahjaksi itselleni. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)