sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Make Up For Ever Black Tango - vihreä meikki

Make Up For Everin syyskokoelma on nimeltään Black Tango. Kirjoitin siitä aiemmin täällä.

Sain Black Tangosta testattavakseni voidemaisia Aqua Cream -luomivärejä sisältävän luomiväripaletin ja vihreä-mustan kynsilakan.


Heti tuotteet nähtyäni minulla syntyi visio tehdä voimakas, tummanvihreä silmämeikki ja yhdistää se vihreisiin kynsiin ja mustiin vaatteisiin.

Make Up For Everilla Helsinginkadulla Kalliossa on lauantaisin 31.12.2012 asti mahdollisuus saada oppilastyönä juhlameikki vain 20 eurolla (ajanvaraus esim. sähköpostilla mufe@makeupforever.fi). Olin sattumalta menossa eilen juuri Kallioon Soul Kitcheniin syömään, joten olisin ehdottomasti hyödyntänyt mahdollisuuden ja ottanut meikin, mutta pyhäpäivän vuoksi meikkauksia ei ollut. Eli oli siis tehtävä meikki itse. 

Black Tango -paletin luomivärit ovat voidemaisia. Ne levittyvät hyvin tuolla paletin mukana tulleella siveltimellä. Kannattaa kuitenkin työstää vielä kun ne ovat kosteita, sillä jos niitä kuivuttuaan menee siveltimellä vielä hinkkailemaan, ne tietenkin murustuvat. 


Käytin ainoastaan paletin tummanvihreää sävyä ja sisänurkassa vähän vaaleaa kermanväristä. 

Tummanvihreä oli hyvin tumma, jopa kamera luuli sitä mustaksi. Jotta olisin saanut edes vähän liukuvampaa väriä sisänurkkiin, laitoin vaalean ja tummanvihreän rajalle vähän Make Up Storen tummanvihreää, puuterimaista A Girls Best Friendia, joka oli sävyltään aika lähellä MUFEn tummanvihreää.

Ihan siisti meikki minusta tuli, vaikka minua etukäteen jännitti noiden voidemaisten tummien luomivärien käyttö tosi paljon. Tein varovasti, ja lisäsin vähitellen tummanvihreää, koska tummaa väriähän on helpompi lisätä kuin ottaa pois. 


Kynsiin laitoin Make Up For Everin tummanvihreä-mustan kynsilakan. Se levittyi hyvin. Ensimmäisellä kerroksella vihreää shimmeriä jäi vähän näkyviin, mutta toisella kerroksella se muuttui melkein mustaksi.

Pysyvyyskin oli mielestäni parempi kuin kynsilakoilla keskimäärin. Vasta neljäntenä päivänä alkoi olla vähän kärkikulumaa, ja lakka olisi mennyt kevyesti vielä muutaman päivän, vaikka yleensä joudun vaihtamaan tummat kynsilakat siinä neljän päivän kohdalla. 


Ja päivän asu, eli yhdistin tämän tummanvihreän kokonaisuuteni mustaan tyllihameeseen ja mustiin korokepohjasaappaisiin. 

Tänä viikonloppuna oli Halloween, joten mustanpuhuva kokonaisuuteni sopi hyvin myös siihen!

4 kommenttia:

 1. Oi nam mikä kynsilakka! Ja meikki! :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit kun sait hienon meikin aikaan tuolla paletilla! :) Mäkin itse asiassa sain tuon testiin, ja ekana tein tummansinisen smoky-kokeilun josta tuli itse asiassa ihan kiva. Tarviikin testailla vihreä väri myös.

  VastaaPoista
 3. Ihana meikki! :) Millaiset huulet yhdistit siihen?

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos teille tytöt kivasta palautteesta ja kauniista sanoistanne! Vähän jännitti, että minkäköhänlaista palautetta saan, kun en todellakaan ole mikään ammattimeikkaaja vaan ihan harrastelija, ja nuo tummat voidemaiset luomivärit ovat kuitenkin vähän vaativampia kuin tavalliset. Kiitos teille murut!


  Nina: Tuo Make Up For Everin tummanvihreä kynsilakka on aika jännittävä, sillä näyttää helposti aivan mustalta, mutta sitten aina välillä sieltä vilahtaa se vihreä shimmer. Aika hieno, ja keräsi kyllä kehuja! :)


  Elisa: Voi kiitos! Tosi kiva että myös sinulla on Black Tango -paletti. Sininen smoky kuulostaa upealta, innolla odotan blogijuttua siitä. Sain itseasiassa myös jälkeenpäin Black Tangon sini-mustan kynsilakan, joten se sopisi erinomaisesti yhteen sinisen silmämeikin kanssa. Täytyy ehdottomasti kokeilla!


  Myy: Kiitos, olet niin kiltti! Yhdistin itseasiassa lämpimänsävyisen huulimeikin, kun sain inspiraatiota Stockan Kauneuden juhlaa -mainoskuvasta, jossa neuvottiin yhdistämään meikissä kylmiä ja lämpimiä sävyjä. Eli laitoin persikkaista poskipunaa ja huulipunaa, jotka kivasti pehmensivät ja raikastivat vaikutelmaa. Niistä ei ole kuitenkaan valitettavasti kuvaa, sillä tuli vähän kiire Soul Kitcheniin. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)