keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Color Club kynsilakat Cesars Shopista

Cesars Shop on oikeastaan nettikauppa, joka myy kynsilakkoja ja kynsitarvikkeita, mutta meidän Helsingissä asuvien kynsilakkaharrastajien iloksi se pitää noin kerran kuukaudessa myös avoimien ovien päivän, jolloin kynsilakkoja ja muita tarvikkeita voi mennä ostamaan myös paikan päälle (Kaisaniemi, Vuorikatu 22 A).

Kirjoitin Cesars Shopin avointen ovien päivästä myös laajemman esittelyjutun keväällä, se löytyy täältä.


Avoimien ovien päivä oli myös eilen, 27.11.2012.

Seuraavan kerran Cesars Shopissa on avointen ovien päivä juuri ennen joulua keskiviikkona 19.12.2012. 

Nettikauppa toki palvelee jatkuvasti. Olen huomannut, että Cesarsin avoimien ovien päivässä kannattaa käydä säännöllisesti, sillä joka kerran tarjolla on vähän eri tarjouksia ja uusia kausikokoelmia.

Tällä kertaa ihastelin tätä alahyllyllä näkyvää Color Clubin Winter Affair -talvikokoelmaa. 

Upeita olivat erityisesti kokoelman nimilakka, syvänpunainen glitter Winter Affair ja läpinäkyvän glitterinen Snowflakes (9,58 euroa)

Ylähyllyllä näkyy muuten myös uutuuksia, auringonvalossa väriä vaihtavia Ruby Wing -kynsilakkoja (12,90 euroa). 


Tässä valtavassa alekorissa oli tarjolla Color Clubin kynsilakkoja 4 euroa kappale.

Löysin joukosta monia kiinnostavia ja haluttuja sävyjä kuten syksyn 2009 Wild at Heart -kokoelman hololakkoja (violetti Wild at Heart, vaaleanruskea Love'em, Leave'em, kuparinen Wild and Willing ja petroolinvihreä Rule Breaker), ja kevään 2009 Femme Fatale - ja Catwalk Queen -kokoelmaa. Kyllä, nämäkin kaikki 4 euroa.


Menin oikeastaan Cesarsiin ostamaan kesästä asti himoitsemaani Color Clubin kesän 2012 Take Wing -kokoelman oranssia glass fleck ihmettä Sparkle and Soar. Se ei kyllä ollut alennuksessa, mutta ajattelin, että jos kuitenkin taivun hankkimaan sen, parempi tehdä se nyt kun se on vielä saatavissa suhteellisen helposti. Hinta siis 9 euroa.

Sparkle and Soarin vieressä on taas 4 euron aleostos. 

Color Clubin Back to Boho -kokoelma ilmestyi syksyllä 2011. Siihen kuuluva Nouveau Vintage on kylmähkön ruskea kynsilakka voimakkaalla vihreällä shimmerillä. 

Nouveau Vintage näyttää aivan upealta kun valo osuu siihen! 


Tässä Sparkle and Soar vielä vertailukuvassa muiden oranssien kynsilakkojeni kanssa.

IsaDora Sultan Palace näyttää tässä aika punaiselta, ja se onkin huomattavasti tummempi ja punaisempi oranssi kuin Sparkle and Soar.

Zoya Tanzy on taas selvästi vaaleampi ja keltaisempi oranssi, vaikka aika paljon samaa näissä kahdessa kynsilakassa kyllä on.


Otin myös tällaisen vähän taiteellisemman kuvan, jotta näkisitte kuinka valo osuu näihin. 

Jonkun silmäänhän nämä saattavat kyllä näyttää aika samanlaisilta, mutta ei tällaisen oranssien kynsilakkojen rakastajan. Muistatte ehkä mikä oli kohdallani tilanne myös metallisten ruskeiden kynsilakkojen suhteen!

3 kommenttia:

 1. Oi, tuo Sparkle and Soar näyttää mahtavalta! Mä en yleensä edes tykkää oranssista, mutta oranssit kynsilakat on vaan ihania, etenkin kesällä. Ja tuo Zoyan Tanzy on yksi mun lemppareista.

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo color clubin oranssi lakka! Oranssi on kyllä vahvasti pysynyt nyt muutaman vuoden lempivärinäni, enkä pelkää käyttää sitä pukeutumisessakaan (kuten räikeän oranssi toppatakkini herättää välillä joillekin kummastusta, mutta ihmeen paljon myös kehuja saa siitä).

  VastaaPoista
 3. Sara: Sparkle and Soar on kyllä aika huikea, tosi kirkas oranssi! Ihan kuin pala aurinkoa kynsillä, joten ihana kesän lisäksi varmaan myös näin talvella. Laitan tänne sitten vaikka kuvia kun olen lakannut sillä ensimmäistä kertaa, niin näet sitten. :)

  Tanzy on kyllä kanssa ihana! Minulle tulee aina kesä ja lämpimät päivät mieleen kun lakkaan sillä. :)


  Inna: EIkös olekin, tosi pirteä ja iloinen tapaus. :) Olen kyllä iloinen että vihdoin ostin sen. :)

  Minäkin pidän nykyään hirveästi oranssista, se on niin energinen ja lämmin väri. Oranssi toppatakki kuulostaa myös superkivalta! Se ilahduttaa varmasti paitsi itseä myös muita täällä Pohjolan pimeydessä. Ihanaa että olet rohkea ja valinnut sellaisen värin!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)