maanantai 26. marraskuuta 2012

IsaDora Beetle Green -kynsilakka

Rakkaat ystävät,

esittelin eilen IsaDoran tämän syksyn Trend Nails -kokoelmaa Jewels of the Orient.


Ostin tästä hienosta 12 kynsilakan kokoelmasta kolme kynsilakkaa: oranssin Sultan Palacen, vihreän Beetle Greenin ja violetin Persian Princessin.

Oranssinkimaltavan Sultan Palacen näitte kynsilläni jo kokoelman esittelyjutussa.


Tänään on sitten smaragdinvihreän Beetle Greenin vuoro.

Se heijastaa upeasti vihreää valoa ja näyttää aivan kuin jalokiviltä kynsillä.


Usein tällaiset tummanvihreät kynsilakat saattavat olla käytännössä melkein mustia, mutta ei Beetle Green. Se loistaa selvästi vihreää väriä.

Beetle Greenin nimessä beetle tarkoittaa kovakuoriaista. Beetle Greenin vihreä onkin samaa sävyä kuin kovakuoriaisen kuoren. Muinaisessa Egyptissä scarabee eli pillerinpyörittäjä-kuoriainen oli pyhä olento. 

Minulle tulee näistä Jewels of the Orient -kokoelman kynsilakoista mieleen Tuhannen ja yhden yön tarinat, joka on arabialainen satukokoelma. Legendan mukaan kuninkaalle naitettu visiirin tytär kertoi tarinoita kuninkaalle henkensä edestä. Hän lopetti aamulla ja jatkoi taas seuraavana iltana, eikä kuningas tappanut häntä aamulla kuten aiempia vaimojansa, koska halusi kuulla miten tarina päättyi. Siinä kului tuhat ja yksi yötä.
Kiehtoviin Tuhannen ja yhden yön tarinoihin kuuluu kuuluisia kertomuksia mm. Sinbadin retkistä, Aladdinista ja taikalampusta sekä Ali Babasta ja 40 rosvosta.
Samaan eksoottiseen satumaailmaan sopivat nämä IsaDoran syyskokoelman kynsilakkojen loistavat, itämaisen runsaat ja jalokivimäiset värit.

Tuosta Beetle Greenin vihreästä väristä minulle tulee kyllä mieleen vielä modernimpikin esimerkki. Japanin Voguen editor-at-large ja italialainen fashionista Anna Dello Russo teki hiljattain yhteistyössä H&M:n kanssa asustemalliston, jossa oli paljon tätä samaa vihreää ja kultaa sekä lisäksi myös siniturkoosia väriä.  

Minulta meni valitettavasti koko mallisto vähän ohi, ja havahduin siihen vasta kun se oli käytännössä jo loppuunmyyty. Muuten olisin varmaan ostanut mallistosta jotakin vihreää

No mutta, samaa vihreää vaikutelmaa voi saada onneksi aikaiseksi myös käyttämällä IsaDoran Beetle Green kynsilakkaa asusteena!

2 kommenttia:

 1. Ompas Beetle Green nätti kynsillä :) Katselin noita eilen Sokoksella, mutta eivät pulloissa näyttäneet niin houkuttelevilta.

  VastaaPoista
 2. Kätsy Kissa: Minustakin se on tosi hieno!

  Vähän samanvärinen Make Up For Everin vihreä kynsilakka on mm. kynsillä paljon mustempi, mutta Beetle Green on selvästi vihreä.

  Nämä IsaDoran Jewels of the Orientit pitää nähdä valoa vasten, niin näkee niiden kimalluksen. Ihan kaikki niistä eivät kyllä mielestäni olleet aivan näin upeita, valitsin totta kai omasta mielestäni parhaimmat. :)

  Näiden Sultan Palacen, Persian Princessin ja Beetle Greenin lisäksi hienoimpia olivat mielestäni tummansininen Night Flight, punainen Orient Express ja kirkkaansininen Peacock. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)