perjantai 9. marraskuuta 2012

Estee Lauder syksy 2012 Violet Underground -kokoelma

Estee Lauderin tämän syksyn meikkikokoelman nimi on Violet Undergound.

Ihailen kovasti Estee Lauderin johtavaa meikkitaiteilijaa Tom Pecheuxta. Hän aloitti Estee Lauderilla syksyllä 2010 fantastisella sinisellä Blue Dahlia -kokoelmalla, jonka luomiväripaletti myytiin tietääkseni loppuun myös Helsingin Stockmannilta ja Sokokselta.

Siitä lähtien olen joka kausi seurannut jännityksellä, mitä Tom Pecheux seuraavaksi tekee Estee Lauderille.Kun näin tämän syksyn Violet Underground -kokoelman kampanjakuvat, olin kerrasta myyty.

Pinkkiä ja burgundinpunaista luomiväriä yhdistettynä tumman viininpunaiseen huulipunaan ja tummaan kynsilakkaan - aivan upeaa!

Olin todella yllättynyt kun luin, että mikä tämän lookin inspiraationa oli: glamrock. Itse olisin ajatellut inspiraatioksi japanilaisia kirsikkapuita tai muuta vastaavaa kaunista ja naisellista.

Tom Pecheux kertoo kokoelmasta:

We created a dramatic fashion look with  touch of fantasyInspired by glam rock, women can play dress up with colour and become a character that encompasses mystery, opulence, sex and confidence. It can transform her world. 

Tuosta fantasiapuolesta olen kyllä samaa mieltä, ainakin minun mielikuvitukseni tämä ihana look sai liikkeelle. Sen sijaan on aika rohkeaa ottaa teemaksi glamrock, sillä se ei varmaankaan ole Estee Lauderin keskivertoasiakkaan sydäntä kovinkaan lähellä, kuten ei minunkaan. Mutta eihän se mitään haittaa jos sitä ei tiedä, sillä itse kokoelma on upea! 

Kokoelman nimi Violet Underground viittaa varmaan 1960-luvun punkbändiin Velvet Undergroundiin, ja hienosti myös siihen, että Violet Underground -kokoelman väreissä violetti on koko ajan pohjasävynä.


Violet Underground -kokoelmaan kuuluu ensinnäkin säkenöivän värikäs luomiväripaletti, jossa on ruskeanpunainen, pinkki, persikkaisen beige, musta ja tummansininen luomivärisävy. Värit sopivat kaikki yhteen, tai sitten niitä voi käyttää esimerkiksi pareittain. Luomivärit sopivat käytettäväksi sekä kuivina että kosteina, jolloin niihin tulee metallisempi kiilto.

Nizzassa tämä luomiväripaletti oli nyt syksyllä loppuunmyyty kaikista Sephoroista, mutta Suomesta sitä on saanut vielä. 

Huulipunia kokoelmassa on kaksi: tumman viininpunainen Black Cassis ja aniliininpunainen Violet Crush. Niistä kerrostettuna melkein mustaa Black Cassista on käytetty tuossa kokoelman virallisessa lookkikuvassa.

Huulipunat ovat koostumukseltaan mattoja. Tämän syksyn matta-trendiin lähtivät mukaan myös Lancome ja IsaDora syyskokoelmissaan. Estee Lauderin mattahuulipuniin saa kuitenkin kiiltoa samansävyisillä Pure Color Gloss -huulikiilloilla Chaotic Currant ja Rebellious Violet. Kiiltoa on laitettu kampanjakuviinkin.

Kynsilakka on myös tumman viininpunaisen-violetti, ja nimeltään Black Iris. Tuossa yllä olevassa kuvassa vain taitaa olla kynsilakkana joku muu Estee Lauderin uusista Pure Color -kynsilakoista. Väri saattaa olla sininen Blue Blood.

Näiden tuotteiden lisäksi kokoelmaan kuuluu Pure Color Quick-Thick Eyeliner sävyssä Punker Black ja Sumptuos Extreme -ripsiväri sävyssä Extreme Black

Minusta tämä Estee Lauderin syyskokoelma Violet Underground on ehdottomasti syksyn kaunein ja inspiroivin.

Seuraavaksi seuraa sitten meikki Violet Undergroundilla, ihanaa!


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu Estee Lauderin luvalla. 

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo luomiväripaletti <3 <3 Melkein tekisi mieli juosta stokkalle katsomaan, löytyykö tuotä täältä :D.
  Ja tuo glamrock kyllä on enempi kuin hyvin minun mieleen :).

  VastaaPoista
 2. Jees,komeaa värimaailmaa.
  Oikein mieluusti luokkaripaletin ottaisin luokseni asumaan.

  Erittäin mielenkiintoinen hra tämä Tom Pecheux,sieltä kun voi tulla ihan mitä vain.Ja kuitenkin se tulee tyylillä.

  VastaaPoista
 3. Jee, kohta toivottavasti kuullaan siitä sulle tehdystä meikistä tuolla paletilla :)

  Tiedätkö muuten, tai joku muu lukijoista, onko (Estee Lauderin) luomivärit yleensä edullisempia lentokentillä? Viimeksi ostin hajuvettä ja se oli käytännössä saman hintaista kuin tavallisessa kaupassa. Kuun lopulla saattaisi olla matkaa tiedossa niin ajattelin että pitäisikö kurkkia tätä tax freestä vai käydä saman tien kaupassa katsomassa :)

  VastaaPoista
 4. Voi Herra mun jee miten KAUNIIT sävyt tuossa luomiväripaletissa - sydän särkyy kun ei ole varaa hankkia sitä :(

  VastaaPoista
 5. Anzu-Anssu: Eikö olekin! Rakastuin siihen kerrasta. Sen punaiseen ja violettiin menevät sävyt sopivat erinomaisesti ainakin minun vihreille silmilleni. Se on aivan kuin joku kaunis karkki. Väriterapiaa marraskuuhun! :)

  Hyvä että edes tiedän mitä glamrock tarkoittaa, joten ei ole todellakaan minulle tuttua. Mutta jos siitä syntyy näin kauniita meikkikokoelmia, it can't be bad. :)


  TylyMuija: Eikö olekin aivan ihania värejä. Estee Lauderilla ei ole todellakaan taas arkailtu värien kanssa, ja silti ne ovat samalla myös tosi käyttökelpoiset ja sopivat kaikki yhteen.

  Täällä meillä tuo ihanuus jo asustelee, ja olen siihen kovin tyytyväinen myös käytössä. :)

  Niin kuule naulan kantaan taas! Minulle alkaa olla ihan sama mistä hän inspiroituu, olkoon vaikka pienistä kivistä, mutta jos tulos on tätä niin ei voi olla kuin tyytyväinen. :)


  RainDrop: Juttu on tulossa, varmaan tänään sunnuntaina ilmestyy. Meikkikuva on kyllä valitettavasti vähän sumea, mutta yritän sitten sanallisesti selittää meikkiä vähän paremmin. Kivaa kun kiinnostaa!

  Luulisin että myös Estee Lauderin kuten muutkin luomivärit olisivat edullisempia lentokentällä. Tätä Violet Underground -kokoelmaa ei kyllä Helsinki-Vantaalla valitettavasti ollut ainakaan lokakuussa kun viimeksi itse lensin. Estee Lauderilta ei yleensäkään ole mielestäni ollut kausikokoelmia Hesa-Vantaalla, mutta mm. Chanelilla ja Diorilla on kyllä. Ainakin ne ovat edullisempia kuin tavallisissa kaupoissa.

  Helsinki-Vantaa on ainakin Euroopan lentokentistä edullisemmasta päästä, joten tax free -kosmetiikat kannattaa yleensä ostaa jo mennessä jos vain jaksaa kantaa. Finnair Shopissa terminaali kakkosessa on parempi valikoima meikeissä kuin Duty Free Shopeissa, vaikka ne saattaavat olla joissakin tuotteissa muutaman euron edullisempia.

  Siitä en osaa valitettavasti sanoa miten matkakohteesi lentokentällä on meikkien kausikokoelmia tarjolla. Aina niitä ei ole tax free -kaupoissa, enemmänkin vain sitä perusvalikoimaa. Saksan, Brysselin ja Kööpenhaminan lentokentät ovat ainakin hyviä, joten niissä saattaa olla myös kausikokoelmia. Nizzassa ei valitettavasti ollut, eikä mm. Pariisin lentökenttäkään mielestäni kovin ihmeellinen ole. Itse haaveilen nyt Lontooseen pääsystä! :)

  Toivottavasti löytäisit etsimäsi! :)


  Eve: No eikös olekin, tämä on niin inspiroiva ja kaunis luomiväripaletti!

  Mutta kuules, ei aina tarvitse ostaa nimenomaan vaikka Estee Lauderia, vaan samoja sävyjä löytyy muilta meikeiltä varmasti myös edullisemmin. Eli inspiraatiota voi ottaa tästä, ja sitten vain yhdistelemään muualta, niin minäkin yleensä teen! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)