torstai 28. helmikuuta 2013

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma Sokoksella ja Estee Lauder Stockmannilla

Tällä viikolla Helsingissä tapahtuu kaikkea kivaa kosmetiikan osalta.

Stockmannilla on käynnissä Estee Lauder -kauneustapahtuma 28.2.-5.3.2013. Tapahtumassa tekee meikkejä suoraan Paris Fashion Weekilta saapunut Estee Lauderin Global Premier Makeup Artist Blair Patterson vielä lauantaihin asti (pe 1.3. klo 10-18 ja la 2.3. klo 10-16). Hänelle ei ole enää välttämättä meikkausaikoja jäljellä, mutta kannattaa seurata hänen työskentelyään Stockmannin hissiaulaan rakennetussa erityisessä Estee Lauder -studiossa jos satutte Stockmannille.

Olin itse Blair Pattersonin meikattavana tänään, ja olen vieläkin ihastuksesta aivan sanaton. Teen siis blogijutun siitä myöhemmin, todennäköisesti viikonloppuna. 


Sokoksella puolestaan on vietetty koko viikko ihanaa Kutsu Kauneuteen -tapahtumaa. Jäljellä on vielä Clinique-päivä huomenna perjantaina 1.3.2013 ja Lumenelle omistettu viikonloppu 2.-3.3.2013. Maanantaina oli perinteisesti Lancome-päivä, tiistaina Dior, keskiviikkona Biotherm ja tänään torstaina Sensai. 


Kutsu Kauneuteen -tapahtuman tarjouksista suurin osa on kuitenkin voimassa koko viikon. Esimerkiksi Lancomella on tarjouksessa Hypnose Doll Eyes -ripsivärien tuplapakkaus 50 euroa, ja Lumenella Kiinteyttävä Pikakaunistaja 24,90 euroa/2 kpl. 

Olin aiemmin sitä mieltä, että tuo Kiinteyttävä Pikakaunistaja ei tehnyt iholleni mitään, mutta nyt nukuttuani huonosti muutaman yön huomasin kyllä eron ihossani sitä käytettyäni. Kiinnostuin siitä siis uudelleen. Se onkin ymmärtääkseni lähes aina tarjouksessa Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa, ja yksi tapahtuman ostetuimpia tuotteita. 

Lumenella on myös päivän huippuetuna viikonloppuna Vitamin C+ Heleyttävä BB-voide 12,90 euroa (normaalisti 19,90 euroa). Sitä haluaisin kokeilla, jos se ei vain sävyltään ole liian tumma minulle. 

Lumenen Blueberry Crystal -hohdeluomiväreistä oli tullut myös uusia, hienoja keväisen kalpeita ja vedenvärisiä sävyjä (14,90 euroa). 


Helsingin Sokoksella on Kutsu Kauneuteen -tapahtuman aikana myös muuta hauskaa ohjelmaa. 

Maskeerauskoulu Maker Academyn oppilaat tekevät Sokoksella huulimeikkejä iltapäivisin. Huomenna perjantaina 1.3. huulimeikin voi vielä saada klo 15.30-18 välillä ja lauantaina 2.3. klo 14-17.

Yritän ehtiä huulimeikkiin huomenna. Minun oli tarkoitus mennä jo keskiviikkona, kun niitä oli tekemässä Ripsarit poskilla -blogia pitävä ja Makerissa opiskeleva ihanainen Satu, mutta valitettavasti ehdin paikalle vasta klo 18.30, kun huulistudio oli jo suljettu. Better luck tomorrow!

Uutuutena Kutsu Kauneuteen -tapahtumassa on myös tämän viikon ollut Express-hoitopiste. Siellä on voinut ottaa ilman ajanvarausta esimerkiksi kulmien muotoilun ja ehostuksen 15 eurolla taikka kulmien tai ripsien kestovärjäyksen 20 eurolla. Hoitopiste on auki vielä huomenna perjantaina 1.3.2013 klo 12-18.    

Mahtavaa saada tämä maailmalta tuttu kulmakarvojen ja ripsien pikameikkaus- ja värjäyspalvelu Suomeenkin ainakin näin Kutsu Kauneuteen -tapahtuman ajaksi!

Kynsistudio on ollut myös auki koko viikon, ja huomenna perjantaina 1.3. on vielä vuorossa OPI ja lauantaina 2.3. Kiss. Viimeksi en löytänyt tapahtumasta muuta kuin OPI:n normaalistikin Sokoksella olevan Nail Barin, mutta nyt aion etsiä tarkemmin. 


Kaiken muun ihanan lisäksi myös kevät saapuu virallisesti huomenna kaupunkiin kun maaliskuu alkaa, joten sitäkin on syytä juhlia!  

2 kommenttia:

 1. Toivottavasti huomenna sinulla on parempi onni ja ehdit huulimeikkiin! Laatu taattu, kun on meidän naisista kyse ;)

  Odotan innolla postausta Blairin tekemästä meikistä, sillä onhan hän hyvin kokenut ammattilainen ja samalla hyvä esikuva :) Varmasti käytti sinulle meikkejä Estee Lauderin uudesta kokoelmasta?

  VastaaPoista
 2. Satu: Ehdin onneksi perjantaina ihan hirveällä kiireellä käydä siellä. Hyvin oli kyllä ajateltu kun perjantain vuoksi huulimeikin tekijöitä oli kaksi, niin ei ollut yhtään jonoakaan.

  Sain oikein kivat pinkit huulet, joista tykkäsin kovasti. En ehtinyt samalla ostaa niitä We Care Icon -huulipunia, mutta täytyy ehkä käydä tänään hakemassa. Tosi hyvä hinta-laatusuhde oli kun oli noin edullinen hinta, vain 10 euroa 2 kpl. Tosi kiva juttu! :)

  Blair Pattersonin meikkijuttu on tulossa tänään. Meikki tehtiin tosiaan Pretty Naughty -kokoelman tuotteilla ja se oli aivan fantastinen. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)