maanantai 25. helmikuuta 2013

Angry Birds by Lumene Natural Code -meikit

Varoitus: söpöyden yliannostus!


Huhut pitivät siis paikkansa tytöt, ja Lumene jatkoi Angry Birds -yhteistyötään ihonhoitotuotteiden jälkeen nyt meikeillä.

Viime vuoden lokakuussa 2012 Lumene julkisti neljän ihonhoitotuotteen hauskan Angry Birds -sarjan. Siihen kuului suihkugeeli, shampoo, vartalovoide ja käsivoide. Tuotteiden raaka-aineena käytettiin pohjoisia marjoja: lakkaa, vadelmaa, karpaloa ja mustikkaa. Kirjoitin niistä aiemmin täällä, jolloin tapasin myös oikeat Angry Birdsit Stockmannilla ja ostin Angry Birds -käsivoiteen.

Ja nyt siis vuorossa on meikkejä!


Angry Birds -meikkisarja on toteutettu Lumenen edullisemman pikkusiskon Natural Coden tuotteilla.

Angry Birds -meikkeihin kuuluu viisi erilaista vaaleanpunaista kynsilakkaa, viisi herkullisen sävyistä huulikiiltoa ja ripsiväri. 

Meikkien keulakuvana on söpö pinkki Stella-lintu, kun taas Angry Birds -ihonhoitotuotteilla oli mainoskasvoina kolmella eri tuotteella oma lintunsa ja yhdellä possu. 

Angry Birds -kynsilakoilla ja huulikiilloilla on suloisen hattaraisia nimiä kuten Nude Charm, Powder Clouds, Cotton Candy ja Bubble Fun

Angry Birds -kynsilakkojen hinta on 4,90 euroa ja huulikiiltojen 7,90 euroa. 

Ripsiväri on nimeltään Volumen Maksivoiva Mascara. Sen hinta on 11,20 euroa.

Kaikiin tuotteisiin on lennähtänyt vaaleanpunaisen Stella-linnun kuva. 

Kynsilakkojen ja huulikiiltojen sävyt eivät ole mielestäni täsmälleen samoja kuin Natural Coden normaalivalikoimassa. Molemmat tuotteet ovat kuitenkin vakiosävyissäkin oikein kivoja. Sen sijaan Natural Coden vakiovalikoimaan kuuluu mielestäni sama Volumen Maksivoiva Mascara vain erilaisessa pakkauksessa. Vaikuttaakin siltä, että Lumene Natural Coden normaaliin ripsiväriin on tehty hieno musta Angry Birds -keräilypakkaus ja lisätty hintaa n. 2 euroa. Kynsilakoista ja huulikiilloista on tehty omat erikoissävynsä ja lisätty normaalihintaan 50 senttiä ja 1 euro. 

Lumenen Natural Code on selvästi suunnattu nuoremmille käyttäjille, joten se on minusta kaivannutkin jotakin tällaista lisästailausta tuotteisiinsa. Ihme ettei sitä ole tehty jo aiemmin, sillä en tiedä kuinka paljon luonnollisempi nimi ja pakkausten musta-vihreä värimaailma vetoaa lopulta nuorempiin kuluttajiin. Sen lisäksi, että tuotteet ovat laadukkaita ja hyviä, ne voisivat nimittäin olla houkuttelevan ja kivan näköisiäkin!

Angry Birds -tuotteet on myös hyvin valittu Natural Coden tuotevalikoimasta. Kynsilakkoja, huulikiiltoja ja ripsiväriä voivat hyvin käyttää vähän nuoremmatkin tytsyt. 

Nämä suloisuudethan olisi siis ehdottomasti pitänyt saada kauppoihin ystävänpäiväksi, olisivat myyneet kuin häkä. Mutta kyllä näistä söpöistä meikeistä nytkin tulee varmasti pikkutyttöjen suosikkeja - ja meidän vähän isompienkin naisten!

10 kommenttia:

 1. Miks kaikki kivat kokoelmat lanseerataan aina keväällä kun rahatilanne on kosmetiikan osalta täysin nolla. Nyt himoitsen Isadoran Kevätkokoelmaa, MUS'n Coctail-kokoelmaa ja nyt vielä tätä!!!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania ja supersöpöjä Angry Birds-meikit. Täytyy käydä ostamassa ja testata :)

  VastaaPoista
 4. Minua myös hämmästyttää natural coden tylsähkö ulkoasu. En ole edes kauaa tiennyt sen olevan suunnattu nimen omaan nuorille. Olisikohan sen tarkoitus houkutella vanhempia, jotka ostavat teini-ikäisille lapsilleen ekat meikit :)

  Angry Birds kyllä raikastaa sarjaa!

  VastaaPoista
 5. Vaikken itse mikään Angry Birds-fani ole, niin olihan noiden ulkoasu aika söpö ja itsekin silmäilin vähän noita meikkejä. Ekan kerran huomasin ne Sokoksen kuvastossa ja pikkaisen petyin kun kaupassa ne eivät olleetkaan sävyiltään ihan sellaisia mitä kuvien perusteella odotin, mutta hauskan näköistä silti. :) ainakin tietää mistä saa vaaleanpunaista ja vähän nudea edullisesti, jos tulee tarvis!

  VastaaPoista
 6. On pitänyt se tuhat kertaa sanoa jotain sinun postauksiin, mutta aina unohtuu, kun heti postauksen luettua ei heti pääse kirjoittamaan. Minä siis lueskelen blogeja samalla, kun syötän jäbäämme, mutta en tietenkään pysty kirjoittamaan samaan aikaan. ;D

  Näin näitä ihania Angry Birds -tuotteita. Yritin mahdollisimman hyvin estää Millaa näkemästä niitä ja syykin on varmasti selvä. :D Voi, kun neiti on vasta 4-vuotias, niin ei viitsi vielä ostaa. Milla kyllä tulee kinuamaan niitä ja luulen, että varmasti hellyn niitä ostamaan hänelle silloin tällöin prinsessa leikkejä varten. :) Milla on jo vuoden verran kinunnu ripsiväriä, kun mokoma väittää, että hänellä on pienet ripset! Justiinsa! :D Ei ole neiti ihan taakilla siitä, että minkälaiset on pienet ripset ja minkälaiset on pitkät ja tuuheat ripset. Huulikiiltoa on saanut joskus juhlissa käyttää ja sitten Millalla on ne omat kimalteiset ja aavistuksen sävyttävät Disney prinsessa huulivoiteet.

  Huulikiillon voin ostaa tai sitten neiti saa itse ostaa omilla rahoillaan, mutta maskaraa ei vielä saa! Kynsilakan saa ostaa, jos tahtoo, mutta se pysyy minun laatikossa. Millahan lakkaili salaa minun kynsilakalla omia varpaankynsiään jo 2-vuotiaana. :D

  On se vaan meillä tytöillä verissä tuo kosmetiikkahulluus. :D

  VastaaPoista
 7. Helmi: Kyllä syksylläkin lanseerataan meikkikokoelmia, mutta kevätkokoelmat on vain kivempia. :)

  Heti kun kevätaurinko alkaa paistella, minunkin alkaa tehdä mieli pastelleja ja jäätelövärejä: vaaleanpunaista, minttua, liilaa, vaaleanvihreää ja kaikkea ihanaa ankean talven jälkeen. Ja kosmetiikkafirmat tietävät sen. :)


  Harmaafuksia: Minustakin ne ovat tosi söpöjä! Koko rahalla vain karkkista ja vaaleanpunaista, toimii hyvin! :)


  Eveliina: Minunkin piti vielä oikein varmistaa, että onko Natural Code todella suunnattu nuorille. Onhan se. Ehkä sanan Natural on nimessä tarkoitus viitata siihen, että tuotteilla saa aikaan luonnollisen meikin, eikä niinkään tuotteiden luonnollisiin raaka-aineisiin, niin kuin itse joskus aiemmin luulin. Miellyttää varmasti ainakin tosiaan nuorten vanhempia. Mutta muuten ajattelisi, että jos halutaan vedota nuoriin tytsyihin, kannattaisi käyttää vaaleanpunaista tai pinkkiä ja vaikka jotakin kimaltavaa pakkauksissa. Sitä ideaa on nyt sitten osin toteutettu näissä Angry Birds -meikeissä. :)

  Natural Coden tuotteet ovat mielestäni tosiaan yleensä oikein hyviä, mutta vähän tylsä ulkonäkö ihmetyttää. Kun sarjasta saisi vaikka mitä, sen verran kivoja mm. sen huulikiillot ja huulipunat ovat! :)

  VastaaPoista
 8. Inna: En itsekään ole todellakaan mikään Angry Birds -fani, hyvä että tiedän edes että se on tietokonepeli. Mutta se on suomalainen keksintö, ja siksi olen iloinen sen ja Lumenen yhteistyöstä. :)

  Mielestäni näiden Angry Birds -tuotteiden toteutus on myös tosi hyvä. Ihonhoitotuotteissa maltettiin pitää tarpeeksi selkeä ja yksinkertainen linja, ja nyt nämä Angry Birds -meikit ovat tosi söpöjä. Tavallaan kiva, että ne ovat kaikki nätin vaaleanpunaisia, vaikka odotin kyllä räiskyvämpiä värejä. Sopivat varsinkin pikkutytöille tosi hyvin kun ovat vähän luonnollisempia. Tyylikäs toteutus! :)

  Ostin jo itse sellaisen Angry Birds -käsivoiteen, ja varmaan sorrun jossakin vaiheessa myös suloiseen vaaleanpunaiseen Angry Birds -kynsilakkaan tai huulikiiltoon. Ne sopisivat loistavasti myös lahjaksi jollekin pikkutytölle. :)


  Minna: Kuule, ei haittaa mitään, tiedän että olet aina hengessä mukana. Sulla on vähän tärkeämpääkin tekemistä nykyään. :)

  Nämä Angry Birds -meikit olisivat kyllä tosi kivoja Millalle. Voin oikein kuvitella sut suojelemassa näitä Millalta. Varmaan monessa kaupassa nähdään nyt sama homma, sillä nämä vetoavat takuuvarmasti kaikkiin pikkuneiteihin. :)

  Sikäli olen kyllä iloinenkin, että väreiksi on valittu nimenomaan hillittyjä ja söpöjä vaaleanpunaisia. Kun pikkutytöt haluavat näitä kuitenkin, niin sopivat myös hyvin heille. Samoin tuotteet on valittu hyvin, koska kynsilakkaa nyt voivat ainakin käyttää mielestäni nuoremmatkin, ja samoin huulikiilto ja ripsari ovat vähän kevyempiä tuotteita kuin mitä esim. luomivärit olisivat. Vastuullista toimintaa Lumenelta! :)

  Voi niitä Millan ihania räpsyripsiä, ne eivät kyllä ripsiväriä kaipaa. Toivottavasti säilyisivät sellaisina aikuiseksikin, olisivat aivan hurmaavat! :)

  VastaaPoista
 9. Nämä osuivat perjantaina silmääni Stockalla käydessäni ja suu ihan loksahti auki :D Ihana idea ja somistaa kauniisti Natural Code -sarjaa. Olisin ostanut ripsivärin itselleni, mutta loppujen lopuksi ei huvita maksaa enempää logosta. Ihailen Angry Birds tuotteita jatkossakin pelkästään kauppojen hyllyillä :)

  VastaaPoista
 10. Satu: Minäkin olin vähän hämmästynyt kun törmäsin näihin Angry Birds -meikkeihin ensimmäistä kertaa Sokoksella. Muistin kyllä Lumenen ilmoittaneen, että Angry Birds -yhteistyö jatkuu, mutta silti en osannut ihan odottaa tällaista vaaleanpunaista ylisöpöä meikkikokoelmaa. :)

  Minustakin tämä pinkki Angry Birds -teema sopi erinomaisesti Natural Codelle. Paljon nuorekkaampi ja kivempi näin, kuin jos olisi toteutettu emomerkki Lumenen tuotteilla. :)

  Jos vain pystyy olemaan aikuinen, niin kannattaa toki ostaa tuo Volumen Maksivoiva Mascara mielummin Natural Coden normaalipakkauksella, tulee tietenkin edullisemmaksi niin. Mutta minun on pakko myöntää, että minua kiehtovat myös nämä Angry Birdsien suloiset erikoispakkaukset. Mutta enemmän kyllä kynsilakat ja huulikiillot, ei niinkään tuo ripsari. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)