tiistai 5. helmikuuta 2013

Hyvä olo -teemaviikot ja YSL -tapahtuma Sokoksella

Kerrankin mainonta osui oikeaan kohteeseen! 

Olen ollut niin väsynyt nyt tammi-helmikuussa, että ihastuin heti Sokoksen Hyvä olo -tapahtumaan. Loistava idea näin keskellä tylsintä talvea! 

Törmäsin tapahtumaan jo viime viikolla, kun Helsingin Sokoksella oli houkuttelevasti esillä Mia Jokinivan uusi kirja Hengähdyshetkiä, Opas stressittömään elämään (29,90 euroa). Tunsin kuuluvani kohderyhmään.


Sokoksella vietetään Hyvä olo -viikkoja 28.1.-17.2.2013.

Viime viikolla 5 oli Terveys ja hyvinvointi -teema, tällä viikolla 6 on Hiustenhoito ja ensi viikolla 7 Ihonhoito. 

Mukana ovat Helsingin ja Hakaniemen Sokokset, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Mikkeli, Pori, Porvoo, Raisio, Tampere ja Turku.

Tavarataloissa on viikkojen aikana erilaisia tarjouksia ja tapahtumia.

Helsingin ja Hakaniemen Sokoksilla, jotka ovat itseäni lähimpänä, on kivoin ohjelma mielestäni ensi viikolla eli ihonhoidon viikolla 11.-17.2.2013. Silloin on esillä paljon luonnonkosmetiikkaa.

Ihonhoidon viikolla Helsingin Sokoksella on mm. meikkauksia Dr. Hauschka -sarjalla, käsihoitoja Weleda-sarjalla ja Madaran ihoanalyyseja. Hakaniemen Sokoksella on maanantaina 11.2.2013 Laveran esittely.

Muissakin tavarataloissa tapahtuu kaikkea kivaa. Tarkemmat tiedot Sokoksen nettisivuilta täältä


Hyvä olo -tapahtuman raikas ja keväinen värimaailma vetosi itseeni kovasti. 

Tapahtumaan sai myös alennussetelit, 10 euroa pois yli 50 euron ostoksista. 

Tällä viikolla eli Hiustenhoidon viikolla 4.-10.2.2013 Hyvä olo -tapahtumassa on tarjouksessa mm. Bonacuren Moisture Kick -kosteuttava hoitosuihke, josta olen kuullut pelkästään hyvää. Hinta on 10,90 euroa kun se normaalisti maksaa 14,90 euroa. Ostaessaan Bonacure-tuotteen saa vielä kaupan päälle matkakokoisen (30 ml) Oil Miracle -shampoon.

Myös KC Professionalin Color Mask -tehohoidot ovat tarjouksessa tällä viikolla 11,90 euroa (normaalisti 15,90 euroa). 

Ensi viikolla eli Ihonhoidon viikolla 11.-17.2.2013 Nivean loistava Pure & Natural kuivan ja erittäin kuivan ihon vartaloemulsio on huipputarjouksena hintaan 5,20 euroa. En silti oikein ymmärrä tarjousta, sillä mielestäni tuo 5,20 euroa on tuotteen normaalihintakin. Joka tapauksessa kun ostaa Nivea Pure & Natural päivävoiteen tai vartaloemulsion saa lisäksi kaupan päälle toalettilaukun.


Tällä viikolla 4.-9.2.2013 Helsingin Sokoksella on myös Yves Saint Laurentin uuden Manifesto-tuoksun lanseeraustapahtuma. Hakaniemen Sokokselle se saapuu 15.-16.2.2013 ja vähän vaihdellen muillekin Sokoksille. Tarkemmat tiedot Sokoksen nettisivuilta täältä.

Esittelyssä on myös muita YSL:n talven uutuustuotteita. Helsingin Sokoksella on lisäksi paikalla meikkitaiteilija Janita Salmensuo keskiviikosta lauantaihin. Meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen on samaan aikaan Tampereen Sokoksella.  

Ainakin Helsingin Sokoksen aulan YSL:n Manifeston violetti tunnusväri oli vallannut kokonaan. Tämä kukkaiseksi ja metsäiseksi esittäytyvä tuoksu-uutuus minulla on vielä testaamatta, mutta aion kyllä käydä nuuskuttelemassa joku päivä. 


Lisäys 6.2.2013: Kävin tuoksuttelemassa YSL Manifestoa tänään. Se ei ollut yhtään niin tätimäinen kuin luulin. Lämmin, makea ja ylellinen kukkaistuoksu. Haistoin siinä vaniljaa ja jasmiinia, lisäksi siinä on kuulemma vielä mm. mustaherukkaa, bergamottia, tonkapapua ja santelipuuta. 


Sokoksen kanta-asiakkaana minua mietityttää enää se, että pidetäänhän kevään lempparitapahtumani Kutsu Kauneuteen -viikko kuitenkin perinteiseen tapaan maaliskuussa näistä muista tapahtumista huolimatta? 

En tiedä pohtiiko kukaan muu Sokoksen ja Stockmannin kauneustapahtumia ja niiden ajankohtia näin paljon, mutta itse odotan niitä aina yhtä paljon kuin jotkut ystäväni vaikka Stockmannin Hulluja Päiviä! 

2 kommenttia:

 1. Mä kävin edellispäivänä myös tuoksuttelemassa Manifeston ja tykkäsin tosi paljon! Pullokin miellyttää silmää :)

  Ja kyllä Kutsu kauneuteen pidetään perinteiseen tapaan maaliskuussa (mä olen siellä tekemässä huulimeikkejä silloin keskiviikkona, joten tervetuloa ;))

  VastaaPoista
 2. Satu: Minäkin tykkäsin YSL Manifestosta yllättävän paljon. Odotin jotakin aika raskasta ja itämaista, mutta Manifesto olikin aika kepeä ja iloinen. :)

  Pullo oli minustakin suorastaan upea! :)

  Kiitos paljon tiedosta, voi miten kiva kuulla! Siis sekä että tapahtuma järjestetään ja sinä olet siellä töissä. Poikkean ehdottomasti huulimeikkiin ja katsastamaan kevään uudet sävyt jos vain suinkin ehdin! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)