lauantai 9. helmikuuta 2013

LivBox helmikuu ja konseptista yleinsäkin

No niin, eli minäkin nyt sitten sorruin ja tilasin LivBoxin, eli kuukausittain kotiin lähetettävän laatikon täynnä yllätyksellisiä ja ihania kosmetiikkatuotteita.

Tein oman tilaukseni jo joulukuun puolella, mutta ruuhkasta johtuen sain vasta helmikuun boxin.

Voitte uskoa että harmitti, kun tammikuun boxissa oli vaikka mitä minua kiinnostavia tuotteita: Rimmelin Kate Moss -huulipuna sekä näytteet Moroccanoil Treatment -hiusöljystä ja Dermalogican Daily Microfoliant -kuorinnasta. Tosin tammikuun boxi oli ensimmäinen, jossa oli vaihtoehtoisia tuotteita, joten olisin hyvin saattanut saada Dermalogican kuorinnan sijaan sen vaihtoehtona olleen seerumin. 


LivBox on osa Sanoma-konsernia ja toimii Helsingissä, Sanoma-talossa Mannerheimintiellä. Sanoma julkaisee Helsingin Sanomia ja Ilta-Sanomia, ja omistaa lisäksi mm. Nelonen ja Liv tv-kanavat. 

Viime syksynä Sanoma uutisoi, että naisille suunnattu tv-kanava Liv oli laajenemassa monialaiseksi lifestyle-brandiksi mm. Ilta-Sanomiin. Siihen liittyy siis varmaan osaltaan myös tämä minua aiemmin ihmetyttänyt uuden kosmetiikkaboksin nimi LivBox. 

Liv-kanavan Liv & Learn -ohjelmasta on tuttu myös meikkitaiteilija Mariela Sarkima, joka on mukana valitsemassa LivBoxin tuotteita. Ensimmäistä marraskuun boxia mainostettiin nimenomaan sillä, että se oli Mariela Sarkiman suunnittelema. Teemana oli Kimallusta juhliin ja boxi sisälsi Lumenen Time Freeze -kiinteyttävän pikakaunistajan, Gosh Smoky Eyes -luomiväripaletin, IsaDora Magnetic Nails -kynsilakan, Hugo Boss Nuit Pur Femme -vartalovoiteen ja Rimmel Scandal Eyes Kohl Liner -rajauskynän eli viisi täysikokoista tuotetta. 

Alkuun ymmärsin, että LivBoxin tuotteiden valitsijan olisi ollut tarkoitus vaihtua boxikohtaisesti, mutta nyt asiantuntijaksi onkin ilmeisesti vakiintunut Mariela Sarkima. Hän onkin minusta ihan hyvä valinta, sillä hän on kosmetiikan ammattilainen ja mielestäni aidosti kiinnostunut kaikista uusista tuotteista.

LivBox lanseerattiin marraskuussa, mutta marraskuun boxia ei voinut vielä tilata, vaan se lähetettiin vain näytteenä tietyille kutsutuille bloggaajille. Minusta oli oikein kiva, että joukossa oli myös kosmetiikkabloggaajia kuten Saara Sarvas ja Sensaisti

LivBox on alusta asti hyödyntänyt hyvin blogien kautta saatavaa julkisuutta ja markkinointia. Tammikuusta alkaen LivBox on valinnut myös kuukauden bloggaajan. Tammikuussa se oli Curiouser & Curiouser -blogin Noora ja tässä kuussa se onkin ilokseni nimenomaan kosmetiikkaan erikoistunut bloggaaja, eli Glitz & Glam -blogin ihana Minna.  

Kuukauden bloggaaja saa arpoa myös muutaman LivBoxin tilausjakson. Glitz & Glamin arvonta on voimassa sunnuntaihin 10.2.2013 klo 18 asti, joten vielä ehditte osallistua siihenkin!


LivBoxin voi tietenkin myös tilata itse. Tilaus tehdään 3 kuukaudeksi kerrallaan. Hinta on 41,70 euroa, eli 13,90 euroa boxi. Boxin sisältämien tuotteiden arvo on kuitenkin yleensä paljon suurempi.

Aiemmin piti tilata ensin sähköpostiin kutsu, jonka saatuaan pystyi vasta tekemään tilauksen. Kutsun tulo kesti itselleni ainakin yli viikon. Luulen, että se johtui siitä, että LivBoxilla yrittivät alussa ennakoida ja koordinoida tilaajien ja boxien määrää. Nyt tilaajien määrä on ilmeisesti vakiintunut eikä kutsua enää tarvita, vaan LivBoxin voi tilata suoraan nettisivuilta täältä

LivBox on osoittautunut ainakin näin alkuun suosituksi, mikä on tietysti myös meidän kaikkien boxia tilaavien etu. Näin mukaan saadaan varmasti vielä enemmän kiinnostavia kosmetiikkamerkkejä! 

Ne, jotka tilasivat heti joulukuun boxin, miettivät varmaan nyt tilauksensa jatkamista. Toisaalta ehkä vasta tammikuusta tilauksensa aloittaneita on enemmän, joten heidän kannaltaan ratkaiseva tilauksen jatkamisen kannalta on maaliskuun boxi.

Tiettyä tendenssiä boxien tuotteiden määrässä voi yrittää nähdä. Ensimmäisessä marraskuun boxissa oli 5 täysikokoista tuotetta. Joulukuussa oli kolme täysikokoista ja kaksi näytettä. Tammikuussa täysikokoisia tuotteita oli kaksi, mutta mukana oli myös kaksi erittäin kallista näytettä. Nyt helmikuussa täysikokoisia tuotteita on myös kaksi, ja näytteitä loput.

Tilatessaan LivBoxin näkee milloin ensimmäinen boxi toimitetaan. LivBoxin mukaan boxit lähetetään aina kuun vaihteessa, joten niiden pitäisi saapua tilaajille n. 5. päivä.

Koska en saanut vielä tammikuun boxia, odotin helmikuun boxiani kuin kuuta nousevaa.

Kosmetiikkabloggaajat ovat kovasti innostuneet näistä ihanista yllätysboxeista, joten jo torstaina 7.2.2013 alkoi blogeissa näkyä tietoa siitä että boxit olivat saapuneet. 

Itse asun Helsingissä, joten oletin saavani boxini ensimmäisten joukossa. Omani saapui kuitenkin vasta eilen perjantaina 8.2.2013. 

Edelliset boxit ovat olleet väreiltään limenvihreitä ja mustia. Nyt boxi oli kuitenkin ehkä lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi pinkki-musta. 

Yllätyin positiivisesti siitä, kuinka nätisti ja huolellisesti boxi oli pakattu. 


Boxi sisältää lupauksen mukaan 4-6 kauneustuotetta: trendejä, uutuuksia ja klassikoita.

Boxin mukana tulee lappu, jossa tuotteet esitellään. 
  

We Care Icon Love Story Body Butter -vartalovoi

Ystävänpäivä-teeman mukaisesti pinkissä boxissa oli vaaleanpunaisia tuotteita.

Tämän We Care Iconin Body Butterin eli vartalovoin nimi on Love Story. 

Se sopii erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. 

We Care Icon on Sokoksen oma, edullisempi merkki. Vartalovoin hinta on 6,90 euroa (200 ml). 

Tuotteen edullisuuden vuoksi olin erityisen utelias sen ainesosien suhteen. Mielestäni ainesosat vaikuttavat laadukkailta ja kosteuttavilta. LivBoxin mukaan ne ovat jopa 97 % luonnollisia, ja vartalovoi sisältääkin mm. karitevoita ja aloe veraa.

Tuoksu on etiketin mukaan lempeä kukkaistuoksu. Omaan nenääni se on ihan miellyttävä, puhdas ja raikas. Ei kuitenkaan ihan lempparini. 

Vartalovoiteissa minulle on kosteuttavuuden lisäksi tärkeintä herkullinen tuoksu. Luulenkin, että tulen käyttämään tätä vartalovoita erityisesti talvella kuivuvien säärteni kosteuttamiseen. 


Essie-kynsilakka

LivBoxissa oli nyt helmikuussa ensimmäistä kertaa mukana ihania ja laadukkaita Essien kynsilakkoja.

Nekin oli valittu ystävänpäivä-teemaan sopien. Vaihtoehtoja oli kaksi: flamingon pinkki Lovie Dovie tai kermaisen vaaleanpunainen Muchi, Muchi. 

Toivoin niin kovasti, että olisin saanut täyteläisen pinkin Lovie Dovien. Suunnittelin jo, kuinka laittaisin sitä ystävänpäivänä kynsilleni piristämään helmikuuta.

Boxissani oli kuitenkin hennompi vaaleanpunainen Muchi, Muchi. Se on varmaan ihan hyvä ranskislakka, mutta ei inspiroi minua tällä hetkellä sen enempään. Käyttökelpoinen kuitenkin varmasti jatkossa. Mutta ei hätää, omista Essie-kokoelmistani löytyi kuitenkin myös kirkkaan aniliininpinkki Tour de Finance -kynsilakka, jolla lakkasin heti kynteni lohdutukseksi. 

Tour de Finance on Essien viime kevään 2012 Navigate Her -kokoelmasta. Se on tosi kaunis aniliininpunainen kynsilakka sinisellä flashilla.   

Ajattelin LivBoxin tilatessani, että 13,90 euron hintaan riittää, että olen tyytyväinen edes yhteen boxin sisältämään täysikokoiseen tuotteeseen.

Essien kynsilakkojen hinta on juuri täsmälleen sama 13,90 euroa, joten pelkkä Essien kynsilakka on saman arvoinen kuin koko boxi. 

Vaikka saamani Muchi, Muchi -kynsilakka ei ollutkaan sen värinen kuin juuri nyt toivoin, on minusta silti periaatteessa kiva, että LivBoxissa on vähän eri tuotteita. Niin jännitys säilyy loppuun asti, sillä itse ainakin myönnän innolla kurkkivani netistä heti boxin ilmestyttyä, että mitä muut ovat saaneet. 


Chloé Love, Chloé eau Florale

Ja hempeällä teemalla jatketaan edelleen.

Helmikuun LivBoxissa oli vaihtoehtoina myös joko 10 ml:n John Galliano Parlez-Moi d'Amour -tuoksu tai kolme pienempää tuoksunäytettä. Tiedän, että monet toivoivat saavansa arvokkaamman isomman tuoksun, mutta minä olin tyytyväinen nimenomaan kolmeen tuoksunäytteeseen.

Isompi tuoksu on mielestäni siitä riskialtis, että jos tuoksusta ei pidäkään. Mielummin kokeilen useampaa pienempää. Ymmärrän kuitenkin hyvin kritiikin siitä, että näin boxit eivät ole aivan samanarvoiset. 

Kiinnostavin saamistani tuoksunäytteistä oli mielestäni tämä Love, Chloé eau Florale

Pidän kovasti Chloésta merkkinä. Chloén vaatteet ovat minusta usein kauniin selkeälinjaisia ja naisellisia.

Chloén Love, Chloé eau Florale -tuoksu heijastelee tätä linjaa. Sitä kuvaillaan raikkaaksi, puuterimaiseksi kukkaistuoksuksi. Love, Chloé eau Florale sisältää hajuhernettä, vihreää teetä ja puuteria. Se on viime kesän 2012 uutuus, ja oikeastaan keveämpi ja kukkaisempi versio alkuperäisestä vuonna 2010 julkaistusta Love, Chloé -tuoksusta. Love, Chloé -parfyymista on olemassa myös vuonna 2011 ilmestynyt voimakkaampi ja itämaisempi Love, Chloé eau Intense -versio.

Love, Chloé eau Florale -tuoksu on mielestäni ihan ok. Hyvin kukkaisena se on naisellinen ja elegantti. Puuterisuus tuo siihen kuitenkin kivaa tasapainoa. Lopputuoksu on kuitenkin todella saippuamainen, joka ei ole niin mieleeni.


Calvin Klein Encounter ja Lady Gaga Fame

Muut saamani kaksi näytettä olivat Calvin Kleinin miestentuoksu Encounter ja Lady Gagan Fame

Famesta olen kirjoittanut jo aiemmin täällä, eikä se ole oma suosikkini. Tuoksunäyte on kuitenkin mielestäni tosi hieno ja erittäin sopiva valinta uutuuksia sisältävään LivBoxiin. Aionkin lahjoittaa näytteen jollekin, joka tykkää tuoksusta enemmän kun minä. 

Olin tosi iloinen, että sain näytteen myös miestentuoksusta.

Saan nykyään aika paljon kosmetiikkapaketteja postissa, eikä herra Pumpulipupu ole kovin mielissään meille kertyvän kosmetiikan määrästä. Hänet on paljon helpompi pitää tyytyväisenä jos hän saa paketeista silloin tällöin jotakin itselleenkin. 

Yleensä hän ei ole tietenkään kovin kiinnostunut pakettien sisällöstä, mutta niistä ajoittain löytyvät miestentuotteet ilahduttavat häntä kyllä. Tämä näyte meneekin siis tavallaan tämän kosmetiikkablogin tulevaisuuden hyväksi hänelle.   

Calvin Klein Encounter on metsäinen tuoksu, joka sisältää jasmiinia ja patsulia.

Olay Regenerist

Viimeisenä LivBoxista löytyi kolme Olayn näytekokoista tuotetta.

Olay on myös edullisempi, lähinnä marketeissa myytävä päivittäiskosmetiikan sarja.

Näiden tuotteiden kohdalla ymmärrän hyvin, että moni oli näihin pettynyt. LivBoxin tilaaajat ovat enimmäkseen varmaan nuorempia, ja Olayn Regenerist on anti-aging -sarja. 

LivBoxin mukana tuli kolme näytettä: 3 Point Super Serum -seerumi, 3 Point Treatment Cream -hoitovoide ihon ongelmakohdille sekä Night Renewal Elixir -yövoide.

Olen itse ikäni puolesta sillä rajalla, voinko käyttää näitä tuotteita. En kuitenkaan halua käyttää liian tehokkaita ja mahdollisesti ihoa jopa venyttäviä ja turvottavia tuotteita liian aikaisin, joten luulen että tulen lahjoittamaan nämä äidilleni. Hän kyllä yleensä ilahtuu kaikista ryppyvoiteista!


Eli siis, helmikuun LivBoxin yhteenveto: 2 täysikokoista, hyödyllistä tuotetta ja 6 näytettä, jotka lahjoitan pois. Käyttökelpoista tavaraa siis minulle n. 21 euron arvosta n. 14 eurolla. 

Olen ihan tyytyväinen, mutta uskon että LivBox pystyy maaliskuussa vielä parempaan!

11 kommenttia:

 1. Tilasin myös LivBoxin silkasta mielenkiinnosta ja ensimmäisen laatikon pitäisi saapua maaliskuussa.
  Mielenkiinnolla odotan, mitä laatikosta paljastuu. Olin toivonut saavani Essien kynsilakan, mutta sellaista ei taida ihan heti tulla, joten Mufea olisi kiva kokeilla. Toki ottaisin mielelläni myös jonkin IsaDoran kevätkokoelman tuotteen;).

  Tämä on sitä jännitystä, jota saa tilaamalla tuollaisen yllätyslaatikon. :)

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan perusteellinen kirjoitus :)

  Olen saanut nyt kaksi LivBoxia. Parasta niissä on ollut lähetyksen tuoma jännitys ja mahdollisuus kokeilla uusia tuotteita, joita en itse tulisi ostaneeksi. En tiedä uusinko maaliskuun jälkeen tilaukseni. Toivon tietysti laadukkaita ja mahdollisimman moneen makuun olevia lähetyksiä. Muuten idea kuolee varmasti hyvin nopeasti. On ollut ilo saada tämä konsepti Suomeen :)

  VastaaPoista
 3. "Tämä näyte meneekin siis tavallaan tämän kosmetiikkablogin tulevaisuuden hyväksi hänelle."
  Repesin täysin. :D Lisää vaan, kohta meillä on Pumpulipupussakin kattava mies testaa -osio! :)

  Mä odottelen vielä sitä miestä. Ens kuun boksiin. Mutta jos en ole tyytyväinen, annan sen äidille.

  VastaaPoista
 4. Mulle ensimmäinen oli tammikuun boxi. Siihen olin tosi tyytyväinen, kahden täysikokoisen tuotteen lisäksi loput olivat melko isoja ns. matkakokoja ja mulla ainakin riittää vielä pitkäksi aikaa. Moroccanoiliakin on vielä ihan vähän jäljellä. :) Siihen nähden nämä helmikuun näytteet oli paljon pienempiä, ilmaisnäytteitä johon petyin vähän... Essien lakkaan ja vartalovoihin olin tyytyväinen :)

  VastaaPoista
 5. Vaikka konsepti ja sisältö on omasta boksista tuttu, onnistuit kirjoittamaan jutun niin kivasti, että oli pakko hartaudella lukea :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos taas kivoista kommenteistanne tyttöset! :)


  TQ: Ihanaa, että sinullekin on nyt tulossa LivBox. Uskon kyllä, että maaliskuun laatikko on vielä parempi kuin tämä helmikuu, sen verran paljon palautetta on LivBoxille varmaan erityisesti noista kolmesta edullisemmasta tuoksunäytteestä ja Olay Regenerist-sarjasta mennyt. :)

  Essien kynsilakkaa ei kyllä valitettavasti varmaan ihan heti tule uudelleen kun nyt helmikuussa oli. Mutta toisaalta sellainen voi taas mahtua hyvin nyt alkavan 3 kk:n tilausjaksosi sisään, sillä IsaDoran kynsilakkakin oli ensin marraskuun boxissa ja sitten tammikuun. :)

  Minäkin toivoisin boxiin vihdoi MUFE:a. Olen yrittänyt miettiä mikä tuote MUFE:lta voisi sopia boxiin, sillä esim. luomivärit ja huulipunat ovat tosi kalliita. Mutta pelkät näytteetkin ovat kivoja, tai sitten vaikka joku vähän edullisempi luomiväri tai rajauskynä. Toivotaan parasta! :)

  Se olisikin erinomaista markkinointia IsaDoralle, jos laittaisivat nyt kynsilakkojen jälkeen maaliskuun tai huhtikuun boxiin jonkun oikein ihanan, heleän keväisen tuotteen kuten vaikka huulikiillon tai Jelly Kiss -huulipunan. Olisi superkivaa! :)

  LivBoxia on kyllä todella kivaa odottaa, jännittää mitä siellä on ja yllättyä sitten iloisesti. 14 euroa on loppujen lopuksi aika pieni raha kaikesta siitä hauskuudesta! :)


  Ninni: Voi kiitos, kehusi lämmittivät mieltäni kovasti, erityisesti kun nyt kirjoittaessa tuntui välillä etten oikein selvästi osannut selittää mitä tarkoitin. Olet ihana! :)

  Minustakin on todella, todella kivaa, että LivBoxin kaltainen konsepti on nyt vihdoin Suomessa! Super! :)

  On mielestäni tosi paljon kiinni nyt paketin kokoajien ammattitaidosta, miten saavat säilytettyä asiakkaat, sillä aika suuren innostuksen tämä on saanut aikaan ainakin näin alkuun. Taso pitäisi yrittää säilyttää, sillä ihmiset kyllästyvät nopeasti, jos alkaa tulla vain samantyyppisiä tuotteita tai liikaa vain edullisia, marketeissa helposti saatavilla olevia merkkejä. Osa ideaa on mielestäni juuri se, että boxin mukana tulee sellaisia laatulöytöjä, joita ei ehkä muuten huomaisi hankkia taikka joita ei tulisi ostettua vain kokeiluun. Tässä suhteessa loistavia olivat mielestäni mm. edellisen boxin Dermalogican kuorinta tai seerumi ja Moroccanoilin hiusöljy. Ei tarvitse välttämättä olla kalliita, täysikokoisia tuotteita, jos ne ovat muulla tavalla hyviä ja kiinnostavia. :)

  Aika monella on varmaan sama tilanne kuin sinulla tai minulla, eli ovat katsoneet ensin, että mitä on joulukuun boxissa ja tilanneet sitten tammikuulta tai helmikuulta. Meidän kannaltamme ratkaisevia ovat siis maalikuun ja huhtikuun boxit. Jos taso laskee, eikä ihania yllätyksiä enää tule, niin aika moni varmaan lopettaa tilauksensa ainakin hetkeksi.

  Mutta itse uskon että näin ei tule käymään. Luotto on kova, että maaliskuun boxi on taas fabulous, jos tämä helmikuu oli hetkeksi monen mielestä vähän heikompi. Toisaalta ne jotka saivat We Care Iconin vartalovoin, pinkimmän Essien kynsilakan ja Gallianon tuoksun tässä kuussa, olivat varmaan aika tyytyväisiä nytkin. :)

  Ihanaa pakettia on joka tapauksessa aina odottaa, oli oikein viikon kohokohta kun se tuli. Mahtava idea tämä! :)

  VastaaPoista
 7. Sonia: :) Sitä päivää saadaan varmaan kyllä odottaa. :)

  Joudun varmaan jossakin vaiheessa alkaa lähetellä miestentuotteita itselleni, jotta hra Pumpulipupu olisi tyytyväinen. Kummasti häntä aina rauhoittaa kun saa jotakin itselleenkin. Miehet! :)

  Joo, se olisikin hyvä jos voisi samaan tyyliin kuin LivBoxit tilailla miesnäytteitä kotiin. Jos ei tykkää tuoksusta niin kaverille ja vanhemmat äidille. :)


  MARIE: Tammikuun LivBox oli kyllä todella hyvä, olisin niin toivonut että olisin ehtinyt saamaan jo sen. IsaDoran Jewels of the Orient -kynsilakkakokoelma oli tosi hieno, ja fanitan myös Rimmelin Kate Moss -huulipunia kovasti. :) Lisänä vielä Moroccanoilin ja Dermalogican näytteet, niin ollaan kyllä jo aika lähellä täydellistä. :)

  Tässä helmikuun LivBoxissa oli kyllä tosi kivaa Essien kynsilakka. Eikä vartalovoikaan huono ollut, sillekin on käyttöä varmasti melkein kaikilla.

  Jännityksellä odotan, että mitähän maaliskuu sitten tuo tullessaan! :)


  Eveliina: Voi kiitos muru, niin kivasti sanottu! Piristit päivääni, halaus! :)

  VastaaPoista
 8. Plääh, mulle ei ole tullut boksia vieläkään :( Tein kyllä osoitteenmuutoksen hyvissä ajoin, kun tänne Hesaan muutin, mutta epäilen, että on mennyt vanhaan osoitteeseen. Ketuttaa, koska jos näin on, saan boksini vasta viikkojen päästä! Täytyy nyt ottaa selvää, koska olisihan se ollut kiva saada, kun siitä maksoinkin. Spoilaantuminen boksin sisällöstä ei sikäli harmita, koska en niinkään tilaa sitä en vuoksi, että yllättyisin sen avatessani, vaan olen ihan yhtä onnellinen sen sisällöstä, tiesin sen ennemmin tai myöhemmin. Eiväthän ne tuotteet siitä muutu. Mutta pääsisi jo käsiksi boksiin! Onhan se mulle vielä yllätys, kumman kynsilakkasävyn saan tai hajuveden/hajuvedet :)

  VastaaPoista
 9. Satu: No voi ei, toivotaan että sun boxi odottelee vanhassa osoitteessasi. Vähän ihmeellistä kyllä, että osoitteenmuutos ei ole mennyt perille, mutta luottamukseni Suomen postiin on kyllä luja: se ei hukkaa paketteja. :)

  Ymmärrän kyllä sua hyvin, että sua ei haittaa vaikka tiedätkin jo etukäteen sisällön. Itsekin kurkin sen heti netistä kun näin että boxit olivat ilmestyneet. Samat kivat tuotteethan ne ovat joka tapauksessa, tiesi ne etukäteen tai ei. :)

  Mutta toisaalta juuri tämän takia pidän siitä, että boxissa on vähän vaihtoehtoisia tuotteita. Silloin pysyy kuitenkin aina yllätyksenä, että mitä tarkalleen sieltä omasta boxista löytyy. :)

  Minullahan kävi puoliksi hyvä tuuri ja puoliksi huono: sain ne hajuvesinäytteet mitkä halusinkin, mutta Essien kynsilakassa olisin kyllä toivonut sitä tummempaa vaaleanpunaista Lovie Doviea. :)

  VastaaPoista
 10. Mä kans toivoin, että olisin saanut sen Lovie Dovien mutta sain Muchi, Muchin joka on mun mielestä ihan liian vaalea. Se on kuitenkin ihan kivan näköinen esimerkiksi koristuksien kanssa.

  Mä kävin viime viikolla laivalla ja ostelin Essien lakkoja, kun siellä oli osta 4 maksa 3 tarjous. Ostin sitten sieltä sen Lovie Dovien ja se on musta tosi ihanan värinen. Ensin meinasin ostaa vaan yksistään Mint Candy Applen, mutta päätinkin käyttää ton tarjouksen :).

  Mulla ei oo aikaisemmin ollut Essien lakkoja, toi Muchi Muchi on mun eka ja oon kokenut että ne pysyy tosi hyvin kynsissä.

  VastaaPoista
 11. imlacking: Olisi kyllä tosi kiva, jos LivBoxin sisältöön voisi edes vähän vaikuttaa värien osalta. Itse pidän esimerkiksi kirkkaista ja lämpimistä väreistä, ja olisin tosi pettynyt jos saisin jotakin synkkää ja tummaa meikeissä. Jollakin voi olla ihan toisinpäin, eli inhoaa esim. vaaleanpunaista. Helmikuun boxin Kate Moss -huulipunatkin jakoivat tosi paljon mielipiteitä, osa olisi halunnut voimakkaan ja kirkkaan värin ja osa nuden. Näissä Essieissa molemmat vaihtoehdot olivat nyt sentään vaaleanpunaisia. :)

  Lakkasin tänään ensimmäistä kertaa tuolla Muchi, Muchilla, kun sain inspiraation yhdistää sen kultaiseen glitterlakkaan. Laitan sitten kuvat tänne blogiin kynsistä myöhemmin. Se on kyllä todella hailakka ja vaalea väri, mutta oikein yhdisteltynä tai koristeltuna voi olla ihan kivakin. :)

  Ihanaa että sait kuitenkin tuon Lovie Dovienkin. En edes tiennyt että Essieta myydään myös laivalla, tosi kiva juttu! Pidän Essien lakoista kovasti, niissä on myös minun mielestäni hyvä kestävyys ja mukavia, käyttökelpoisia värejä. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)