maanantai 11. helmikuuta 2013

Dior kevät 2013 Cherie Bow -kokoelma

Räjäytän heti pankin, eli nyt tulee esittelyyn mielestäni kevään meikkikokoelmista ihanin: Diorin vaaleanpunainen Cherie Bow.  Cherie Bow -look on minusta ihan käsittämättömän hurmaava - aivan täydellinen. Nämä kuvatkin ovat aivan kuin taidetta, tutkielma erilaisista vaaleanpunaisista. Katsotaan ja nautitaan!

Meikki on ns. total look vaaleanpunaisella: vaaleanpunainen luomiväri, huulipuna ja kynsilakka.

Tällainen yhden sävyn meikkilook on helppo toteuttaa. Siitä huolimatta siis, että Dior tekee mm. fantastisia luomivärejä eri sävyissä, lookit eivät ole vaikeita.

Cherie Bow on varmasti jossakin määrin inspiroitunut baletista. Tässä kuvassa sitä ei näe, mutta alaosana kuvissa oli vaaleanpunainen tyllihame, balettitanssijoiden tutu.

Virallisesti Dior kertoo Cherie Bow -kokoelman inspiraationa olevan Christian Diorin rakkaus rusetteihin ja Ranskan Aurinkokuninkaan, Le Roi Soleil, Louis XIV:n rakastajattaren, Fontangesin herttuattaren hiuksissaan käyttämät silkkinauhat. Oh, so french!

Kokoelmassa näkyy runsaasti myös muita Diorilta tuttuja elementtejä: vaaleanpunainen väri, ruusut ja kukonaskelkuvio.

Samantyyppisiä silkkihuiveja kuin Cherie Bown mainoskuvassa, mutta ilman ruusua, nähtiin Diorin kevään 2013 -näytöksessä yhdistettynä mustiin smokkihousupukuihin. Silmämeikissä runwaylla oli kuitenkin kirkkaita värejä: turkoosia, vaaleansinistä, punaista ja vihreää kuorrutettuna Swarovskin timanteilla. Look oli meikkitaiteilija Pat McGrathin luoma.

Itseäni hieman häiritsee joskus se, että suurilla muotitaloilla on ihan eri meikkilook muotinäytöksissään kuin virallisessa meikkikokoelmassaan. Mutta harvapa meistä laittaisi töihin tai kouluun kirkasta turkoosia timanteilla, ja toisaalta nämä Cherie Bown hennot vaaleanpunaiset eivät varmaan näyttäisi catwalkilla miltään.


Cherie Bow -kokoelman ehdoton tähtituote on ruseteista inspiroitunut meikkipaletti Cherie Bow. 

Cherie Bow -palettien rasian on suunnitellut Diorin asustesuunnittelija Camille Misceli. Hänen innoittajanaan ovat nimenomaan olleet Fontangesin rusetit ja Versaillesin eleganssi.

Rasian kannessa kolme eri vaaleanpunaisen sävyä muodostavat ikään kuin rusetin. Rasia suljetaan päältä samaan tapaan kuin clutch-laukku. Samantyyppisiä iltalaukkua muistuttavia meikkipaletteja oli myös Diorin viime kevään 2012 Garden Party -kokoelmassa.

Cherie Bow -palettia on saatavissa kahdessa sävyssä. Powder Pink rakentuu puuterisen vaaleanpunaisen ympärille kontrastinaan harmaata. Kuvassa olevassa Pearl Pinkissa on taas kirkkaampaa pinkkiä yhdessä huurteisen valkoisen kanssa. Molempiin paletteihin kuuluu myös musta eyeliner-sävy ja vaaleanpunainen huulikiilto. Musta rajaus onkin tarpeen tällaisten eri vaaleanpunaisen sävyjen kanssa leikittäessä. Muuten vaikutelma voi olla vähän epätoivotun itkuinen.

Näiden Cherie Bow -palettien lisäksi kokoelmassa on myös perinteiset viisikot. 

Ballerina Pink on hennomman vaaleanpunainen jopa vähän persikkaisilla sävyillä. Siinä on myös kaunis harmaanruskea sävy eli taupe. Charming Pinkissa on kirkkaampaa pinkkiä ja kontrastina mustaa. 

Sanoisin, että Ballerina Pink on neutraali ja kevyt päiväpaletti, kun taas Charming Pinkilla voi tehdä iltameikinkin. Ballerina Pink on ehdottomasti helpompi, kun taas Charming Pinkin lähes fuksia pinkki on meikatessa aika vaativa.

Viisikoiden luomivärien pinta on koristeltu kukonaskelkuviolla eli houndstoothilla. Tällaiset kohokuviot tulivat Diorin kausikokoelmien viisikoihin ensimmäistä kertaa viime kevään 2012 Garden Party -kokoelmassa, jossa luomivärien pinnalla oli ruusukuviota. 

Perinteisten luomivärien lisäksi Cherie Bow -kokoelmaan kuuluu uutuutena Twin Set -luomivärikyniä. Kynän mallina on toiminut meikkitaiteilijoiden tapa laittaa puuterimaisen luomivärin alle voidemaista paremman kestävyyden aikaansaamiseksi. 

Kynä on aika jännittävä. Toisessa päässä on voidemaista luomiväriä, ja toisessa vaahtomuovipää, jossa on hohtavaa puuteria. Hohdepuuterilla voi häivyttää kynän voidemaista jälkeä tai lisätä sen päälle kimallusta. Tätä ihmettä pitää päästä ehdottomasti kokeilemaan!

Twin Set -kyniä on saatavissa neljässä sävyssä: harmaa Grey Sigh, musta Fishnet Black, vaaleanruskea Beige Ribbon ja vaaleanpunainen Ballerina Pink. 

Mielenkiintoisena yksityiskohtana on vielä mainittava, että Cherie Bow -lookissa iho meikataan Diorin uudella BB-lanseerauksella, Diorskin Nude BB Creamilla. Iho on siis luonnollinen, hohtava ja kuultava. 


Minua kiinnostaisi suuresti mitä meikkejä tuossa Cherie Bown -mainoskuvassa on käytetty. Erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä on kokoelmassa niin paljon, että on vaikea sanoa. 

Silmämeikissä epäilisin pohjustusta Ballerina Pink -kynällä. Kynän päällä saattaa olla vaaleanpunaista Pearl Pink tai Charming Pink -paletista. Veikkaanpa melkein Cherie Bow Pearl Pink -paletin pinkkiä.

Huulipunan epäilisin olevan kokoelman neljästä Dior Addictista joko tummempi pinkki 687 Mischievous tai vähän vaaleampi 467 Bow. Muut 437 Charming ja 457 Candid vaikuttavat liian persikkaisilta ja vaaleilta. 


Kynsilakka on kuitenkin selvä, se on varmasti kuvassa keskimmäinen 355 Rosy Bow. Rosy Bow on herkullinen täyteläinen vaaleanpunainen, joka sisältää Diorin mukaan myös aavistuksen korallia.

Kokoelman kaksi muuta kynsilakkaa ovat 155 Tutu ja 306 Gris Trianon.

Harmaa kynsilakkakin voi olla kevääksi hieno. Se on myös hyvin diormainen valinta tasapainottamaan kaikkea suloista vaaleanpunaisuutta.


Cherie Bow -kokoelma on aika laaja, ja siihen kuuluu vielä mm. kaksi tällaista Glow-erikoistuotetta.

Ihon omaan sävyyn mukautuva Glow-poskipuna Rosy Glow Healthy Glow Awakening Blush ilmestyi viime kevään Garden Party -kokoelmassa ja jäi vakiovalikoimaan. 

Tänä keväänä julkaistun Dior Addict Lip Glow -huulikiillon pitäisi korostaa huulien luonnollista sävyä ja lisätä kiiltoa. Sen on tarkoitus myös kosteuttaa huulia. 

Dior Nail Glow kynsilakan pitäisi tehdä sama kynsille. Sen pitäisi samaan aikaan korostaa kynsien vaaleanpunaisia osia ja kirkastaa valkoisia, ranskalaisen manikyyrin tapaan. Nail Glow lisää myös kiiltoa kynnelle.


Luulen, että minun on pakko saada jotakin tästä viehättävästä vaaleanpunaisesta kokoelmasta. Ehkä Twin Set -kynä, joku luomiväripaleteista tai Dior Addict -huulipuna sävyssä Bow tai Mischievous.

Ja hinnat? No, Dior maksaa mitä maksaa. Tässä tapauksessa en katsoisi ensisijaisesti hintaa!


Kuvista kiitos Diorille!
Muita kevään meikkikokoelmien esittelyjä täällä Pumpulipupussa: 

12 kommenttia:

 1. Aww! Näistä iskee pakko-saada-hysteria :) Ehkä se kynä tai rusettipaletti tai huulikiilto... Päätös tulee olemaan vaikea! Varsinkin kun muillakin sarjoilla on ollut liikaa upeita kevätuutuuksia.

  Vaaleanpunainen luomiväri ei ole ihan ensisijainen valintani, mutta pelkästään kauniin rusettipaletin vuoksi olisi ihana saada kokoelmiinsa. Ja voihan se olla, että kevään korvilla väritkin taas tuntuvat piristäviltä!

  Kynsilakkakokoelma on kivan käyttökelpoisen näköinen. Vaaleanpunaisia tarvitsee aina. Tuo harmahtava taas on samalla klassinen ja muodikas.

  VastaaPoista
 2. Joo ei. Ei niin yhtään mun näköinen kokoelma. Mun näköisiä kokoelmia on yleensä aina syksy/talvi- kokoelmat. Koskaan ei ole tainnut mikään kevät/kesä-kokoelma sykähdyttää oikein kunnolla. Liian ällösöpöä ja liian tyttömäistä. Olen kranttu. :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos taas kattavasta esittelystä, näitä on aina ilo lukea! :)

  Yllätyksekseni tykästyin tähän kokoelmaan ja sen tuotteisiin todella paljon, varsinkin kun en yleensä seuraa selektiivisiä merkkejä saati osta Dioria :) Inspiroiduin tästä meikistä myös, täytyykin joku päivä se toteuttaa!

  VastaaPoista
 4. Ei yhtään minuakaan :D Mua jotenkin häiritsee tuo sormi silmän edessä ihan järjettömästi tuossa mainoskuvassa. Jotenkin ihan kuin vahingossa tullut siihen.

  VastaaPoista
 5. Kokoelman kynsilakat (varsinkin tummempi vaaleanpunainen ja harmaa) vaikuttavat tosi kivoilta. Muutoin olin luomivärien pigmenttien ja koostumuksien suhteen pettynyt kokoelmaan. Ehkäpä bongaan kokoelman kynsilakkoja taas alennusmyynnistä.

  Clarinsin kevätkokoelma on nätti ja ostinkin siitä kasvopaletin.

  Vielä testaamatta on Estee Lauderin versio pastelleista. Estee Lauderista silmämeikkipaletista olen jopa varovaisesti kiinnostunut, joka on pastellikammoni huomioiden jo poikkeuksellista :D.

  Ja ihan perussettinä vielä, Violet Undergroud paletti löytyi viimeksi alehyllystä -50 % lapulla kirjailtuna. Noh, ainakin kannustin Estee Lauderia jatkamaan innovatiivisia kokoelmiaan...

  VastaaPoista
 6. Eveliina: Ihana kun sinäkin tykkäät kokoelmasta! Minusta Cherie Bow on kyllä niin ihanan ranskalainen ja chic. Lisäksi rakastan vaaleanpunaisia luomivärejä. Ne tuovat yleensä tosi hyvin esiin vihreitä silmiäni. Mutta kyllä vaaleanpunainen sopii mielestäni hyvin myös sinisille ja ruskeille silmille. :)

  Rusettipaleteista tulee varmaan taas keräilyharvinaisuuksia. Tosin viime kevään Garden Partyn vastaavia Garden Clutcheja näkyi jälkeenpäin myös jonkin verran alessa, joten saattaa olla että näitäkin jää, sen verran kalliita ovat. Itse ottaisin ehdottomasti tuon tummempaa vaaleanpunaista ja valkoista sisältävän Pearl Pinkin, vaikka valkoisen luomivärin koostumus vaikuttikin vähän hileiseltä.

  Tuo Lip Glow -huulikiilto on varmaan monikäyttöinen, kun sopii tietysti kaikille, ja pitäisi lisäksi hoitaa huulia.

  Muillakin merkeillä on tietysti kivoja kevätkokoelmia, mutta itse rakastuin eniten tähän Dioriin. :)

  Kynsilakat olivat tässä Diorin Cherie Bowssa kyllä todella onnistuneet. Ei liian erikoisia sävyjä, vaan kauniita ja tyylikkäitä vaaleanpunaisia ja lisänä tuo mielenkiintoinen harmaa. Sen vuoksi pidänkin niin kovasti tästä kokoelmasta: ei liikaa yritystä, vaan yksinkertaista ja kaunista! :)


  Milla: Ollaan kyllä juuri kuin yö ja päivä, sillä minä rakastan aina ehdottomasti eniten kevätkokoelmia. Niiden heleät värit sopivat myös yleensä parhaiten omiin vaaleisiin väreihini. :)

  Tänä keväänä oli kyllä vähemmän perinteisiä ja pastellisia kevätkokoelmia mm. Guerlainilla, Clarinsilla ja Estee Lauderilla. Uskon, että mm. Guerlainin tummempi estetiikka voisi puhutella sua. Kannattaa katsastaa vaikka inspiraation vuoksi. Kokoelman kylmän violetti ja syksyisen vihreä luomiväripaletti ovat vähän erilaisia valintoja kevääseen. Samoin Clarinsin kevätpaletista löytyy yllättäen harmaata, mustaa ja violettia. :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on aivan erityinen suhde Dioriin, ja tämä ei muodosta poikkeusta; rakastan ihanan keväistä ja hempeää kevätlookia. Tein jo muutama viikko sitten lookista innostuneena oman helpon arkimeikkivariaation, paria hieman erilaista vaaleanpunaista Too Faced Naked Eye -paletista ja mustan vahvan rajauksen yläluomelle. Tää oli mulle uutta, koska olen aina vierastanut kaikkea punertavaa silmämeikissä 'silmätulehdusefektin' pelossa. Mutta se musta rajaus oli SE juttu, ei näyttänyt yhtään tulehtuneelta! ;)

  Yritän kuitenkin olla järkevä, ja jättää tällä kertaa tämän kokoelman uutuudet kauppaan. Mitään en lupaa, mutta yritän! :)

  VastaaPoista
 8. Elisa: Kiitos itsellesi, olet niin ihana kun aina viitsit kommentoida ja kehua! Tulee hyvä mieli joka kerta! :)

  Minustakin tämä oli tosi ihana look ja kokoelma Diorilta. Minulta jää aina se itsestäänselvyys sanomatta, että totta kai tämän saman lookin voi toteuttaa muillakin tuotteilla ja ottaa tästä vain inspiraatiota. Itsekin olen nyt tämän Diorin Cherie Bown ansiosta innostunut meikkailemaan mm. Guerlainin viime kevään Les Roses -paletilla, jossa on samanlaisia vaaleanpunaisia.

  Ihana jos toteutat tämän vaaleanpunaisen lookin joskus. Sopii varmasti sinulle tosi hyvin! :)


  Duvessa: Tämä on kyllä aika hempeä ja tyttömäinen look, joten ymmärrän hyvin. :)

  Mutta keväthän voi olla muutakin kuin suloisia pastelleja. Mm. Clarinsin tulkinta on tänä vuonna harmaata, mustaa ja violettia, tykkäisitköhän siitä. Tai sitten YSL:llä oli sellaisia aika hienoja jalokivivärejä, nekin voisivat olla aika kivoja kevääseen, jos hakee inspiraatiota muista kuin pastelleista. :)

  Minä taas ajattelin juuri päinvastoin, että minusta käden asento ja rusetti olivat tosi hienot lisät meikkikuvaan. Siinä kun on oltava kuitenkin aina lähikuva kasvoista, niin ei ole niin paljon vaihtoehtoja että miten sitä voi muunnella. Minusta tuo sormi oli upea tapa tuoda myös kynsilakka kuvaan vähän mielenkiintoisemmin kuin yleensä. :)


  Eiko: Cherie Bow -kokoelman kynsilakat ovat kyllä tosi käyttökelpoiset ja varmasti monet tykkäävät niistä. Itsestäni ihanin on tuo täyteläisen vaaleanpunainen Rosy Bow. Harmaa ei sovi minulle, mutta tuo oikealla naisella varmasti hienoa kontrastia vaaleanpunaisille. :)

  Yleensä pidän kovasti Clarinsin meikeistä ja kausikokoelmista, mutta jostakin syystä tämän kevään Rouge Eclat -kokoelma ei innostanut minua niin paljon. Ehkä koska se ei ollut pastellinen ja vaaleanpunainen. :) Kasvopaletti on silti varmasti hyvä ja laadukas, kuten Clarinsin tuotteet aina!

  Se Estee Lauderin kevätpaletti ei ole mielestäni kuitenkaan niin perinteisen pastellinen. Vähän murrettuja ja jopa kylmiä sävyjä, jotka sopivat varmasti viileäsävyiselle naiselle. Tosi erilainen kyllä, ja siksi niin hieno! :)

  Itse tykästyin Estee Lauderin Pretty Naughty -kokoelmassa puolestaan huulipuniin, ne olivat minusta ihanan herkullisen värisiä. Teen varmasti vielä esittelyjutun Estee Lauderin kokoelmastakin. :)

  Kuule, jos yhtään lohduttaa, niin minulle kävi vähän samalla tavalla Violet Underground -paletin kanssa. Se oli täällä Helsingissä Stockmannilla nyt joulun alejen jälkeen - 25 %:n alennuksessa. Sikäli ei kuitenkaan harmita, että tiesin että haluan jonkun Tom Pecheuxn suunnitteleman luomiväripaletin, ja tämä vain osui heti suoraan sydämeeni. Sen sijaan olen piinannut itseäni pohtimalla että pitäisikö ostaa Stockan - 25 %:n alennuksesta saman kokoelman Rebellious Violet -huulikiilto. Vielä en ole sortunut. :)

  VastaaPoista
 9. Juille: Dior on kyllä selektiivisten merkkien kuningas. Joka kausi innostun samoin uudelleen ja uudelleen heidän näkemyksestään. :)

  Tämä Cherie Bow oli kyllä mielestäni vielä poikkeuksellisen onnistunut kevätkokoelmaksi. Tosin viime kevään Garden Partykin oli tosi hyvä. Diorin parhaat kokoelmat muistaa usein pitkän aikaa vielä jälkeenpäinkin, niin hienoja ne ovat! :)

  Cherie Bow -look on kyllä tosi helppo toteuttaa myös muilla tuotteilla. Vaatii vain oikeansävyisen vaaleanpunaisen luomivärin ja aavistuksen malvaan menevän huulipunan. Olen samoin itse innostunut meikkailemaan samaan tyyliin. Niin ihanaa saada tällaista inspiraatiota! :)

  Musta rajaus on tosiaan punasävyisen silmämeikin kanssa aivan ehdoton. Muu toimii ehkä catwalkilla, mutta ei arkielämässä. :)

  Varsinkin Diorin luomiväripaletit alkavat kyllä olla Suomessa olla niin huikeissa hinnoissa, että aika tarkkaan joutuu kyllä harkitsemaan jos jotakin aikoo hankkia. Jotenkin noissa luomiväripalettien yhdistelmissä mikään ei ole minusta aivan täydellinen tai ylitse muiden. Aion varmaan testata Twin Set -kynää ja huulipunia, ja jos rakastun, niin aion törsätä. Itsekuria sinulle! :)

  VastaaPoista
 10. Innostun aina näistä uusista lookeista (useimmiten keväisin) ja pakko koittaa toteuttaa tuo meikki :) Olisi ihana hankkia jompikumpi glow tuote tästä kokoelmasta, mutta saapi nähdä..

  VastaaPoista
 11. Satu: Kevät on kyllä niin ihanaa meikki-inspiraation aikaa! Olen nyt varmaan kaksi viikkoa putkeen meikannut vaaleanpunaisilla tässä Dior-hurmoksessa. Nyt olen valmis siirtymään vaaleaan liilaan ja vihreään, sillä nekin näyttävät taas raikkailta ja ihanilta yhdessä. :)

  Minua kiinnostaisi se aiemmin ilmestynyt Diorin Rosy Glow -poskipuna. Yleensä sen kaltaiset kylmät ja heleät vaaleanpunaiset sopivat vaaleaan ihooni hyvin, mutta nyt alkoi mietityttää, että mukautuuko se liikaa ihonsävyyni. Noita Glow-tuotteita pitäisi varmaan kokeilla ihan käytössä iholle ennen ostopäätöksen tekemistä, eli pelkkä normaali swatchailu ei varmaan niissä riitä. :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos Pupu vinkeistä, pitää katsastaa mainitsemasi kokoelmat! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)