maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kosmetiikkaostoksia Virosta

Matkailin viime viikonloppuna Virossa; Tallinnassa ja Saarenmaalla.

Virolaiset naiset rakastavat kaikkea kaunista, joten ehkä myös siksi Virossa on tarjolla runsaasti kosmetiikkaa. Yksi Viron matkojeni kohokohdista onkin aina meikkien shoppailu. Tällä kertaa matkaseurueeltani ei tosin oikein tahtonut löytyä ymmärrystä kosmetiikkaostoksilleni. Minulla on kuulemma kosmetiikkaa jo aivan liikaa. Mitä, what are you talking about, eihän tytöllä voi olla koskaan liikaa kosmetiikkaa. Eihän?

Eli tässä siis kosmetiikkaostoksiani Virosta:


Saarenmaan Kaubamaja

Saarenmaan kosmetiikkatarjonnasta on kirjoittanut enemmän ihana Mirssiina Pretty Sweet -blogissaan tässä.

Saarenmaalla myydään kosmetiikkaa mm. Kuressaaren keskustassa Kaubamajassa, jossa on oma Ilumaailm -kosmetiikkaosasto. Niin pieneksi paikaksi tarjonta on siellä huomattavan hyvä ja hintataso vähän edullisempi kuin Tallinnassa. Purkkia ja purnukkaa siis riittää.

Parfyymien, shamppoiden ja päivittäiskosmetiikkamerkkien kuten L’Orealin, Max Factorin ja Nivean lisäksi Saarenmaan Kaubamajassa on tarjolla värikosmetiikan merkeistä mm. Art Deco, Bourjois ja BYS, joita ei myydä ainakaan kovin laajasti Suomessa.

Lisäksi Saarenmaan Kaubamajassa on myynnissä runsaasti vartalonhoitotuotteita, ja muutamia luonnonkosmetiikan merkkejä, kuten virolainen kiinnostava Joik.






Koska aikani tutustua Saarenmaan Kaubamajan kosmetiikkatarjontaan oli matkaseurueeni lievästä hermostuneisuudesta johtuen hyvin rajoitettu, päätin hyödyntää nopeasti Pretty Sweetin Mirssiinan vinkkiä näistä BYSin poskipunista.







Australialaisella halpismerkki BYSillä oli poskipunia tarjolla neljässä eri sävyssä. Olin ensin ottamassa niistä vain yhden, kirkkaan pinkin Fierce Fuchsian, joka on tuossa kuvassa oikealla, kunnes swatchasin sen. Pigmentti oli todella hyvä, joten päätin kokeilla myös persikkaista Coralia (kuvassa vasemmalla). Molemmissa oli tosi kauniit ja voimakkaat sävyt, joten hintaan 2,85 euroa kappaleelta ostin molemmat.

Saarenmaan Kaubamajassa oli myynnissä myös jonkin verran kynsilakkoja. China Glaze on ilmeisesti poistumassa siellä valikoimista. Jäljellä olevilla oli hintaa noin 5 euroa, kun Tallinnan Kaubamajassa China Glazen kynsilakat maksavat 7 euroa. Tarjolla oli mm. China Glazen viime kevään 2011 Anchors Away ja kesän 2011 Island Escape -kokoelmaa.

Lisäksi tiedoksi Saarenmaalla lomaileville ja siellä kynsiään mahdollisesti lakkaileville, että Saarenmaan Kaubamajasta saa myös loistavaa kynsilakan pikakuivattajaa Seche Vitea hintaan 8 euroa. Suomessa hinta on 13 euroa.  








Tallinnan Kaubamaja

Tallinnan Kaubamajan laaja kosmetiikkaosasto on heaven on earth. Kosmetiikkaosasto täyttää koko Kaubamajan alimman kerroksen, ja myynnissä on monia kiinnostavia, Suomessa harvinaisempia merkkejä kuten MAC, Giorgio Armani, Too Faced, The Balm ja China Glaze.

Myös luonnonkosmetiikkaa on hyvin saatavilla. Esimerkiksi ihanalle värikosmetiikkamerkki Couleur Caramelille oli ilmestynyt Kaubamajaan kokonainen oma pieni osastonsa, kun Helsingin Stockalla on vain yksi testeristandi ja hyllynpätkä tuotteille.

Korjaus 31.7.2012:

Ihanan lukijani TQ:n tarkkaavaisuuden ansiosta huomasin, että olenkin sotkenut tässä vahingossa kaksi vähän samantyyppistä ranskalaista luonnonkosmetiikan merkkiä. Eli Tallinnassa myydään Couleur Caramelia, ja Stockmannilla myynnissä oleva merkki on Terre d'Oc. Couleur Caramelia ei siis ole Stockalla - valitettavasti!

Pidän kovasti virolaisesta luonnonkosmetiikkamerkistä Joikista. Joik käyttää luonnollisia, puhtaita raaka-aineita ja tuotteet ovat melko edullisia. Joikin design on selkeää musta-valkoista, ja tuotteissa on tekstit viron lisäksi myös englanniksi.

Tällä kerralla ostin Kaubamajasta Joikin kuorintanaamion käsille ja jaloille. Se sisältää merisuolaa ja ravitsevia öljyjä. Hinta oli 5,70 euroa.

Olen kaivannut erityisesti jaloille omaa karkeampaa kuorinta-ainetta kuin koko vartalolle tarkoitetut. Niitä ei ole kuitenkaan moneltakaan merkiltä saatavilla, joten olin iloinen löytäessäni tämän kuorinnan Joikilta. 







Tallinnan Kaubamajassa oli vielä kesäale käynnissä.

En ehtinyt hirveästi katsastaa tarjouksia, mutta sen huomasin, että Kaubamajan valikoimiin oli ilmestynyt myös puolalainen kosmetiikkamerkki MIYO, jota Suomessa myydään Seppälässä.

MIYOn luomivärit ja huulikiillot olivat Kaubamajassa alessa 2 euroa kappale.

Olen pitänyt MIYOn Candy Gloss -huulikiilloista kovasti, joten nappasin mukaani tämän persikkaisen Happy-sävyn tuohon houkuttelevaan 2 euron hintaan.

Happy ei tuo huulille hirveästi väriä, vaan on ennemminkin sellainen vesimäinen. Tuoksu on kuitenkin kuten muissakin MIYOn huulikiilloissa herkullinen, karkkimaisen hedelmäinen.








Minulla on ennestään Candy Gloss -huulikiilloista MIYOlta testiin saamani huurteisen vaaleanpunainen Fairy ja kirkkaanpunainen Big Apple. Suosikkini niistä on ylitse muiden Fairy, upean pigmenttinen ja kimaltava vaalea sävy!

MIYO Candy Gloss -huulikiiltojen hinta on Suomessa 3,95 euroa.


Tallink

Sitten siirrymme Tallinnan laivalle ja ostoksiini Tallinkilta.







Amerikkalaista arvostettua meikkisarja Smashboxia sai ennen Finnairin lentokoneista ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Nyt se on valitettavasti ilmeisesti poistunut sieltä, mutta onneksi sitä saa vielä laivojen tax freesta. Tai ainakin Tallink Superstarilla oli Smashboxia.

Olen käyttänyt jo vuosia Smashboxin loistavaa, award-winning meikinpohjustajaa Photo Finish Foundation Primeria. 

Edellisen Photo Finish Primerini ostin Tukholman Arlandan lentokentältä viime vuonna, ja nyt kun se loppui, olin aivan pulassa. Smashbox Photo Finish Primeria vastaa tosin vähän Make Up For Everin HD Primer, jota onneksi saa Suomesta. Olin ajatellut turvautua seuraavaksi siihen, jos Smashboxin ja minun tieni eivät lähiaikoina olisi kohdanneet.

Onneksi kuitenkin tosiaan Tallink pelasti, ja sain 30 ml lisää Photo Finish Primeria hintaan 25,50 euroa.  






Smashbox Photo Finish Primer on ihan järkyttävää läpinäkyvää silikonimössöä, mutta se toimii. Se tekee ihon pinnasta liukkaan, niin että meikki on helppo levittää. Lisäksi se peittää ihohuokosia ja pitää meikin paikoillaan tiukasti koko päivän.

Tässä välissä olen yrittänyt käyttää pois vanhaa Estee Lauder Face Primer Plus Smoothing Matte Base -meikinpohjustajaa. Se tekee varmaan jotakin, mutta ei pärjää mitenkään Smashboxille. Lisäksi olen huomannut, että en kaipaa varsinaisesti mattapohjaa, vaan enemmänkin liukuvaa pintaa ja ihohuokosten peittämistä, jossa kummassakaan Estee Lauder has got nothing on Smashbox. Olen siis tyytyväinen, että voin taas palata Smashboxiin! 







Viimeisenä sitten tämä ihanuus ja löytö.

Näin DKNY:n suloisen kesätuoksukokoelman Sweet Delicious keväällä Brysselin lentokentällä.

Sweet Delicious -kokoelman inspiraationa ovat olleet kermaisten cupcake-leivosten reseptit. Kokoelmaan kuuluu kolme tuoksua: vaaleanpunainen Pink Macaron, vaaleanvihreä Tart Key Lime ja vaaleankeltainen Creamy Meringue.

Nuuskin Sweet Delicious -tuoksut Brysselissä läpi, ja pidin eniten vaaleankeltaisesta Creamy Meringuesta. En kuitenkaan ostanut sitä silloin, vaan ajattelin että harkitsen vähän ja ostan sitten myöhemmin.

Suomessa ei kuitenkaan näitä DKNY:n kesätuoksuja myytykään, joten olin jo aivan epätoivoinen ihanan Creamy Meringuen suhteen.

Myöskään Viroon mentäessä Tallink Superstarilla en Creamy Meringueta nähnyt. Voi toki olla, että sitä oli siellä, sillä etsin koko kesätuoksujen kokoelmaa, eli kaikkea kolmea tuoksua yhdessä jotenkin erikseen esille laitettuna kuten Brysselin lentokentälläkin oli.

Paluumatkalla Tallink Starilla huomasinkin, että Creamy Meringue oli muiden DKNY:n Be Delicious -tuoksujen joukossa hyllyssä. Sen sijaan vaaleanpunaista Pink Macaronia tai vaaleanvihreää Tart Key Limea ei näkynyt. Olin etsinyt vain koko kokoelmaa, enkä ollut ajatellutkaan että Creamy Meringue voisi olla yksin myynnissä.

Creamy Meringueta oli jäljellä enää vain muutama pullo ja testerikin oli loppu. Tallinkin myyjä kertoikin kysyessäni, että kyseessä on vain kesätuote, eikä testereitä tai tuoksuja ole tulossa enää lisää.







Olin siis niin onnellinen, että löysin ihanan Creamy Meringueni!

Creamy Meringuen alkutuoksu on pirteän sitruunainen ja jopa vähän saippuamainen. Sen jälkeen tulee makea kermaleivoksen tuoksu, joka jatkuu jonkin aikaa. DKNY:n mukaan Creamy Meringuen tuoksu on Crepe Suzette, eli ranskalainen jälkiruokalettu, joka sisältää karamellisoitua sokeria, voita, appelsiinia ja Grand Marnier -likööriä.

En pidä muuten ollenkaan DKNY:n muista Be Delicious -tuoksuista, joita on varmaan kymmeniä eri variaatiota. Myös omenaa jäljittelevä muovinen pullo on mielestäni aika hassu ja valitettavasti epäkäytännöllinen. Pientä upotettua korkkia on vaikea saada painetuksi alas pitkillä kynsillä ja tuoksua suihkuaa helposti sinne tänne. Mutta aivan sama, Creamy Meringuen tuoksu on vain niin ihana!

Creamy Meringue ei ole tuoksultaan kovin voimakas tai pitkäikäinen, eli se sopii mielestäni parhaiten kevyeksi päivätuoksuksi. Onko kuitenkaan ihanampaa kuin tuoksua kermaleivoksilta, kysyn vain?

DKNY Creamy Meringue -parfyymin hinta oli 41,90 euroa.


Lisäsin nyt blogijuttujen tunnisteisiin sanan matkat lisäksi maat, niin että tietyn maan kosmetiikkatarjontaa koskevat postaukset olisi helpompi löytää täältä blogista. Tämänkin postauksen tunnisteiksi tulevat siis sanat "matkat" ja "matkat; Viro". Jälkimmäisen tunnisteen alta löytyvät jatkossa myös muut Viron kosmetiikkatarjontaa koskevat postaukseni.
     

torstai 26. heinäkuuta 2012

Dior kesä 2012 Croisette-kokoelma

Sokerina pohjalla tutustumme kesän 2012 meikkikokoelmista vielä Diorin ihanaan Croisette-kokoelmaan ennen siirtymistä jo pian ilmestyviin syyskokoelmiin. 






Diorin Croisette-look on vaaleanpunainen luomiväri voimakkailla turkooseilla rajauksilla, vaaleanpunaiset nudet huulet ja rajauksiin sointuva turkoosi kynsilakka. 

Kaunista, kaunista!

Kokoelman inspiraationa on ollut Ranskan Riviera: Saint Tropezin glamour, juhlat ja luonto.  

Christian Diorin mukaan lomalla voi pukeutua värikkäästi ja rennosti, mutta eleganssi pitää aina säilyttää. 

Croisette Collection onkin saanut innoituksensa Diorin ensimmäisestä cruise-collectionista vuonna 1948. Siihen kuului uimapukuja, lierihattuja ja hellemekkoja. Fun in the sun!

Croisette-kokoelman värimaailman inspiraationlähteenä on ollut kirkas auringonpaiste ja turkoosin ja sinisen eri sävyt, ranskalainen chic ja glamour.

Itse nimi Croisette tulee varmaan alunperin Cannesista, jonka pääkatu Promenade de la Croisette eli La Croisette on. 

Olen itse menossa Ranskan Rivieralle Nizzaan lokakuussa, joten minä puolestaan inspiroiduin kovasti tästä Diorin kokoelmasta. Oi ihana Riviera!






Croisette-kokoelman tähtituotteiksi Dior on nostanut Diorskin Nude Tan -aurinkopuuterin ja korostustuotteen.


Nude Glow Sun Powder -aurinkopuuteri on tarkoitettu käytettäväksi vuoden ympäri. Sen on tarkoitus tehdä ihosta "raikkaasti päivettynyt". Millä tarkoitetaan varmaan sitä, että aurinkopuuteri on tarpeeksi vaalea eikä tee ihosta tunkkaisen tai likaisen näköistä.


Nude Glow Sun Powdereita on saatavissa kahdessa sävyssä: 002 Amber ja 003 Cinnamon. Hinta on 52 euroa.


Nude Glow Sun Powder -aurinkopuuterit jäävät Diorin valikoimaan myös kesän jälkeen ja korvaavat vanhat Dior Bronze -aurinkopuuterit. Kesälookin värien lisäksi niitä on saatavissa myös neljässä muussa sävyssä.


Healthy Glow Enhancing Powder on puolestaan korostustuote, joka sisältää valoa heijastavia pigmenttejä. Hehkupuuterin luvataan tekevän ihosta raikkaan ja levänneen näköisen. Väsymyksen merkit poistuvat ja iho on talvellakin terveen päivettyneen näköinen.


Huomaako joku muukin tässä mainonnassa meille kiireisille nykynaisille suunnatun viestin? Mainoslauseena on nimenomaan väsymyksen merkkien häivyttäminen!


Healthy Glow Enhancing Powdereita on neljässä sävyssä: 001 Aurora002 Sunlight, 003 Zenith ja 004 Sunset. Hinta on 62,80 euroa. 


Diorin uudet Diorskin Nude Tan -puuterit sisältävät Diorin mukaan aktiivista mineraalivettä, jonka on tarkoitus energisoida ja virkistää ihoa. Tämä on Diorin uuden filosofian mukaista, jossa meikkipohjatuotteita on vähitellen uudistettu hoitavampaan suuntaan.


Nude Tan -puuterit ovat hienoissa hopeisissa rasioissa, joiden kannet on koristeltu Diorin kuuluisalla, laukuista tutulla cannage-kuviolla. Puutereissa on myös kohokuviona cannage-kirjaimilla sana nude.


Näitä kuvioituja puuterimaisia tuotteita nähtiin mielestäni ensimmäistä kertaa Diorilla tämän kevään Garden Party -kokoelmassa. Nyt niitä on siis lisää tässä kesäkokoelmassa. Nämä kauniit ja viimeistellyt kuvioinnit sopivatkin mielestäni oikein hyvin Diorin kaltaisiin luksustuotteisiin.







Lisää kauniita kohokuviointeja nähdään Croisette-kokoelman luomiväripaleteissa. Kuviot muistuttavat auringonsäteitä, joista koko kokoelmakin on saanut inspiraationsa.


Kuvassa ovat turkoosit 224 Swimming Pool -paletit, jolla tuo Croisette-kokoelman lookkikuvan meikkikin on varmasti tehty. 


Toinen kokoelman luomiväripaleteista on kultaisen-ruskea 664 Aurora.


Swimming Pool -paletti on kylmä ja Aurora lämmin, joten kunnon professionalina Diorilla on taas kokoelmassaan jokaiselle naiselle sopivat vaihtoehdot.


Paletit ovat valitettavasti one shotteja, joten ne poistuvat valikoimasta kesän jälkeen. 


Kumpikin näyttävät minusta aivan ihanilta, joten molempia voisin harkita. Ehkä kallistuisin silti kuitenkin lämpimän oranssisen Auroran puoleen, sillä siinä pigmenttikin vaikutti paremmalta. 


Valitettavasti Croisette-luomiväripaletteja ei ole näkynyt vielä alennusmyynneissä, toisin kuin kevään Garden Party -kokoelmaa. Luomiväripalettien normaalihinta on 67,80 euroa, joten sitä varon maksamasta, vaikka kuinka ihania olisivatkin.


Tuleeko jollekin muullekin muuten voimakkaasti näistä väreistä retro, 1950-luvun vaikutelma?






Uutuutena Croisette-kokoelmassa ovat aivan uudenlaiset tuotteet: Dior Eye Glossit.


Kyseessä ovat geelimäiset luomivärit, joilla pitäisi saada aikaan wet look -lopputulos. 


Nimensä nämä pastelliset värit ovat saaneet Ranskan Rivieran innoittamina: vaaleanhopeinen 020 Sea Shell, vaaleansininen 240 Azur, vaaleanruskea 560 Tan ja persikkaisen vaaleanpunainen 750 Sunset.


Kyseessä ovat taas one shot -tuotteet eli saatavilla vain kesän ajan. Hinta on 31,50 euroa. Näitä olettaisin jäävän alennusmyynteihinkin.


En ole itse mikään wet look -tyylin fani, joten nämä eivät kiinnosta minua kuin teoriassa: mielenkiintoinen uutuus taas Diorilta. 





Croisette-kokoelmaan kuuluvat myös uutuutena Dior Addict Lip Balm -huulihoiteet. Niiden pitäisi Diorin lupauksen mukaisesti tehdä huulista pehmeät ja sensuellit.


Addict Lip Balm sisältää kosteuttavaa ja hoitavaa öljyä. Sitä voidaan käyttää pitkin päivää, huulipunan alla tai jopa yöllä tehohoitona.


Yöllä käytettäessä kyllä nuo hempeät sävyt menevät hukkaan, eli Addict Lip Balmeja on saatavana oranssina, vaaleanpunaisena, terrakottana ja kultaisena. Hinta on 38,50 euroa, eli sanoisinko että melko paljon sävytetystä huulirasvasta.


IsaDoraltahan ilmestyi myös kesäksi vastaava tuote, Jelly Kiss Shine -värillinen huulivoide. Ne ovat one shot niin kuin nämä Dioritkin, ja saatavina Anttilassa. Hinta on noin 13 euroa.


Eli tämän kesän trendit ovat selvästi joko erittäin kirkas, voimakas huulipuna, tai sitten hoitava ja kosteuttava nude-huulivoide.  






Viimeisenä vielä Croisette-kokoelman kynsilakat. Niitä on kaksi: turkoosi 401 St Tropez ja oranssinkorallinen 231 Bikini


Jotenkin en pääse nyt yli siitä, että näissäkin värit ovat mielestäni jollakin tavalla retroja. Vähän kova, jyrkkä ja samalla sammutettu turkoosi ja oranssi. Sopivat varmasti mainiosti tummille ranskattarille, mutta meistä vaaleista pohjoismaisista naisista en ole niin varma.


Meidän valintamme tästä kokoelmasta olisivat siis turkoosi Swimming Pool -luomiväripaletti taikka lämpimän kultainen Aurora sekä yksi noista hempeän pehmeistä Addict Lip Balmeista. Sekä Swimming Pool -paletin kanssa varmaankin myös se turkoosi rajaus, jota ei nyt näissä kuvissa näy, mutta joka on nimeltään 258 Turquoise. 


Kaikki edellä mainitut ovat niitä one shotteja, joita ei siis tämän kesän jälkeen enää saa.


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu Diorin luvalla. 




IsaDoran kesän 2012 Papagayo-kokoelman esittelyyni pääset tästä.


Yves Saint Laurentin kesäkokoelman 2012 esittelyyni pääset tästä.


L'Orealin kesän 2012 Miss Candy -kokoelman esittelyyni pääset tästä

tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tämän hetken suosikkeja; heinäkuu 2012

Edelliset tämän hetken suosikit kosmetiikkatuotteista nähtiin täällä Pumpulipupussa helmikuussa 2012. Silloin listalle pääsivät 1. Hawaiian Tropic Gradual Bronze Moisturiser -kevyt itseruskettaja, 2. Ziajan suklainen Cocoa Butter Hand Cream -käsivoide ja 3. Too Faced Snow Bunny Bronzer -aurinkopuuteri. 

Ne ovat suosikkeja edelleenkin, mutta nyt katsotaan tämän kesän suosikit, olkaa hyvät: 






Be Save! Cleansing Milk -puhdistusmaito

Be Saven (tai onkohan merkin nimi nykyään pelkkä SAVE?) luonnonkosmetiikan puhdistusmaitoon olen ihastunut nyt kesälomalla kesähuvilallamme. Meikinpuhdistus ei noin yleisesti ottaen ole mitään maailman kivointa hommaa, mutta tämä Be Saven puhdistusmaito on tehnyt siitä huomattavasti mukavampaa.

Be Save -puhdistusmaito sisältää piparminttuvettä, karitevoita, E-vitamiinia ja tyrniuutetta. 

Se on aivan ihanan tuoksuista, melko tehokasta ja hyvin kosteuttavaa. Suloinen, hyväätekevä tuote kuivahkolle iholleni.

Kaiken muun hyvän lisäksi puhdistusmaito on myös edullista, vähän yli 10 euroa 200 ml:n pullo. Oman pulloni olen saanut tuotelahjana Be Saven maahantuojalta Ekovistalta, kiitos vain!






L'Oreal Nude Magique BB Cream

L'Orealin Nude Magique BB-voide on suosikkini kokeilemistani BB-voiteista (Estee Lauder, Garnier, Dior ja L'Oreal). 

L'Oreal BB Cream tekee ihosta ihanan hehkuvan ja valoisan. Vaalein Fair Skin Tone -sävy sulautuu kesäisen päivettyneeseen ihooni täydellisesti. Joka kerta kun olen laittanut L'Orealin BB-voidetta ja näen itseni sattumalta peilistä, ihmettelen kuinka hehkeältä näytän.

L'Orealin BB-voide on putkilossa harmaata ja rakeista. Värirakeet kuitenkin sulavat iholle levitettäessä. Karkean koostumuksensa vuoksi se ei ehkä sovi ihan herkimmälle iholle. Muuten kyllä varmaan melkein kaikille ihotyypeille, sillä se ei ole samalla tavalla rasvaista kuin Garnierin BB. Toisaalta se ei ole myöskään niin kuivaa kuin Estee Lauder, vaan käy kosteusvoiteen kanssa mainiosti myös minun kuivalle iholleni.

Jackpot, L'Oreal!

Ainoa huono puoli L'Orealin BB-voiteessa on mielestäni kesäksi liian alhainen suojakerroin SPF 12. Tänä kesänä tosin siitäkään ei ole ollut haittaa.

L'Oreal BB-voiteen hinta on noin 16 euroa. Omani olen saanut tuotelahjana L'Orealilta, mutta aion ehdottomasti ostaa lisää kun tämä loppuu. 






L'Oreal Color Riche 371 Pink Passion -huulipuna ja 214 Tahiti Watermelon -kynsilakka

Seuraavaksi sitten korallisia kesäihanuuksia eli L'Orealin Color Riche -sarjan Pink Passion -huulipuna ja Tahiti Watermelon -kynsilakka.

Ihastuin molempiin sävyihin heti ensinäkemältä, ja rakkaus on vain jatkunut.

Naiselliset ja pirteät sävyt, BB-voiteen lisäksi kesämeikkiin ei paljon muuta tarvitakaan.

L'Oreal Color Riche Pink Passion -huulipuna on meikissä parhaimmillaan yksinään. Hehkuva väri kirkastaa ja valaisee heti koko kasvot. 

Pink Passion kuuluu L'Orealin kesän Matte Mania -huulipunakokoelmaan. Monesta paikasta se on ollut valitettavasti jo loppuunmyyty, mutta hyvällä tuurilla sen voi vielä löytää jostakin.

L'Oreal Color Riche -huulipunien hinta on noin 12 euroa. 






L'Oreal Color Riche Le Vernis Tahiti Watermelon on todella herkullinen, lämmin oranssinpunainen sävy.

Upea kesälakka, jonka väri sopii ihonsävyyni täydellisesti. Ihana Tahiti Watermelon on vielä niitä sävyjä, joka saa kädet näyttämään ruskettuneemmilta.

Tahiti Watermelon peitti melkein yhdellä kerroksella, mutta laitoin kaksi. Se levittyi hyvin ja kuivui kauniin kiiltäväksi. Kestävyyskin oli ihan hyvä. 

L'Oreal Color Riche Le Vernis -kynsilakkojen hinta on noin 5,50 euroa. Le Vernis -kynsilakoista on muutenkin tullut keväällä 48 uutta ihanaa sävyä, joiden joukosta olen löytänyt jo monta uutta suosikkia. Sain Tahiti Watermelonin blogilahjana L'Orealilta.


Olipas tässä suosikkien joukossa monta tuotelahjaa maahantuojilta ja valmistajilta. Aina mietin, että mitä teen yhteistyötarjousten kanssa, joita saan nykyään aika paljon, sillä en tietenkään halua rakkaan Pumpulipupu-blogini muuttuvan pelkäksi mainoskanavaksi. Totuus on kuitenkin se, että kokeilemalla tuotteita mahdollisimman laajasti löytyvät ne helmet ja todelliset aarteet sieltä joukosta, ja näin laajaan testailuun minulla ei olisi yksin ikinä mahdollisuutta. Toivottavasti ei siis haittaa!


Bonuksena viimeisenä suosikkina tältä kesältä on sanottava myös auringonlasku. Se on joka ilta eri värinen. Mielettömästi meikki-inspiraatiota, tällaisia kun osaisi taiteilla luomiväreillä!






Tämäniltainen ihanuus oli keltaista, vaaleansinistä ja vaaleanpunaista.

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Väriterapiaa Lushilta - Tunteiden Loisto

Ihana saippuakauppa Lush lanseerasi eilen lauantaina 21.7.2012 tähän asti salaperäisyyden sumun alla pidetyn värikosmetiikan sarjansa Tunteiden Loisto kaikkialla maailmassa.

Tunsimme itsemme kovin etuoikeutetuiksi ja tärkeiksi, kun meidät oli kosmetiikkabloggaajien ja muutamien muiden bloggaajien kanssa kutsuttu tutustumaan uuteen sarjaan Helsingin Asematunnelin Lushiin jo torstaina 19.7.2012. 

Tosi hauskaa, että me kosmetiikasta kiinnostuneet saimme uudesta sarjasta tietoa jo etukäteen, jotta voimme sitten kertoa siitä teille rakkaat lukijat! 






Lush muutti Helsingissä jokin aika sitten Citykäytävästä Asematunneliin. En ollut vielä ehtinyt käydä uudessa liikkeessä, joten odotin mielenkiinnolla myös sitä. 

Etukäteen pelkäsin vähän, että tila olisi jotenkin pimeä tai synkkä sijaitessaan kokonaan maan alla. Päinvastoin, liike oli tilavampi kuin ennen ja oikein valoisa ja viihtyisä. 

Lushin päätuoteet ovat erilaista tuorekosmetiikkaa, ja erityisesti saippua- ja kylpyjuttuja. Kuuluisin Lush on varmaan ihanista kylpypalloistaan.






Lushin liike on hyvin värikäs ja tuoksuu huumavalta. Ihan kuin karkki- tai leivoskauppa!

Suosittelisinkin jokaiselle pakollisena vierailua Lushille vaikka joskus keskellä pimeintä marraskuuta. Varmaa väri- ja tuoksuterapiaa!






Vähän samalla ajatuksella on rakennettu Lushin uusi Tunteiden Loisto -kosmetiikkasarja (englanniksi Emotional Brilliance).

Tunteiden Loisto sisältää tuoretta, käsintehtyä värikosmetiikkaa. Sarjaan kuuluu nestemäisiä huulipunia, luomivärejä ja silmänrajauksia. Lisäksi sarjaan kuuluu ripsiväri ja kaksi värivoidetta.

Tuotteet on pakattu pieniin, lääkepulloilta näyttäviin pakkauksiin. Pakkauksien korkissa on samalla aplikaattori. 

Tunteiden Loisto -sarjan ideana on, että väreillä voi toisaalta ilmentää omaa olemusta ja tunteita niillä meikkaillessa, ja toisaalta taas värit voivat tuoda olemukseen ja elämään lisää sellaista mitä kaipaat. Tähän yhdistyvät sanoina myös tuotteiden nimet. Sarja perustuu siis suggestiiviseen väriterapiaan ja voimaa antaviin sanoihin ja sen luomisessa on käytetty käyttäytymisterapian ammattilaista.






Värejä voi valita sarjasta joko itse, tai sitten voi antaa Lushin myyjien kertoa niistä tämän väripyörän avulla.

Väripyörää pyöritetään kerran, ja sitten valitaan siitä kolme sillä hetkellä eniten koskettavaa tai puhuttelevaa väriä. 

Noiden värilaattojen alta löytyvät samanväriset tuotteet. Kun kolme väriä on valittu, kaataa Lushin myyjä siihen päälle vettä, joka muodostaa mystistä usvaa pyörän päälle ja kertoo sitten mitä värit merkitsevät.   






Tässä on Pretty Sweet -blogin Mirssiinan valitsemat kolme väriä: Onnellisuus (Happiness), apua Mirssiina, oliko tuo keskimmäinen Usko (Believe)? ja Perspektiivi (Perspective).

Onnellisuus on luomiväri, ja kaksi muuta nestemäisiä huulipunia.

Ideana on se, että ensimmäinen väri edustaa vahvuuttasi, toinen alitajuista tarvetta ja kolmas taitoa tai pyrkimystä, jolla alitajuisen tarpeen voi saavuttaa. 






Ja tässä ovat sitten minun valitsemani värit.

Kuvitteellinen (Fantasy) edustaa vahvuuttani eli mielikuvitusta. Onnellisuus (Happiness) on alitajuinen tarve, jonka haluaisin saavuttaa. Ja Kupliva (Bubbly) on keino, jolla voin saavuttaa onnellisuuden. 

Näistä kultainen Kuvitteellinen on rajausväri, persikanvärinen Onnellisuus luomiväri ja pinkinpunainen Kupliva huulipuna.

Sekä Mirssiinan että minun mielestäni tämä väriluenta meni yllättävän kohdalleen. Meillä on myös Mirssiinan kanssa niin sama maku, että sen vuoksi kuvasin teille myös Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonian vähän erilaiset värit. 






Sonia valitsi mustan Itsenäinen (Independent), violetin Turvallinen (Feeling Secure) ja hopeisen Menestys (Success).

Itsenäinen, Turvallinen ja Menestys ovat kaikki rajausvärejä. 

Eli Sonian analyysi menisi siis lyhennettynä ja yksinkertaistettuna niin, että hänen vahvuutensa on itsenäisyys, alitajuinen toiveensa turvallisuus ja keino saavuttaa se menestys.

Minusta tämä analyysi toimii yllättävän hyvin, ja oli lisäksi tosi kiinnostavaa ja kivaa!  







Tässä näette swatchauksen ammattilaisen eli Sensaisti-blogin Marin käden, johon hän oli tässä vaiheessa kokeillut varmaan melkein kaikkia noita Tunteiden Loisto -sarjan tuotteita.

Saimme nimittäin jokainen valita yhden mieluisimman tuotteen sarjasta mukaamme, ja Mari teki minusta kadehdittavan järkevästi ja swatchasi varmaan koko sarjan järjestelmällisesti läpi saadakseen kattavan kuvan tuotteista. 

Tunteiden Loisto -sarjassa on eniten nestemäisiä huulipunia, ja sitten varmaan silmänrajauksia ja luomivärejä. 

Huulipunissa on kosteuttavaa jojobaa, kandelillavahaa ja ruusua. 

Kultainen Kuvitteellinen ja musta Itsenäinen ovat nopeasti kuivuvia ja pitkäkestoisia silmänrajauksia. Muut rajausvärit ja luomivärit ovat voidemaisempia, ja niitä pitäisi voida paremmin häivyttää. 

Tunteiden Loiston tuotteita voi käyttää myös ristiin, eli huulipunia vaikka luomiväreinä ja luomivärejä rajauksina. Halutessaan mukaansa saa ylimääräisen rajaus- tai luomiväri-aplikaattorin jos tuotteesta haluaa monikäyttöisemmän.   






Ihana Pretty Sweetin Mirssiina oli kunnon sporter ja oli jättänyt meikin vähemmäksi ennen tilaisuutta, jotta voi kokeilla uusia Tunteiden Loisto -tuotteita suoraan itselleen.

Huulillaan Mirssiinalla on aniliininpunainen Intohimo (Passionate) -huulipuna. Se levittyi Mirssiinan mukaan hyvin ja tuntui huulilla hyvin kevyeltä. Pigmentti oli voimakas, ja huulipuna sopi Mirssiinalle tosi hyvin.

Silmissään Mirssiinalla on petroolinsininen Motivoitunut (Motivation) -silmänrajaus. Se ei valitettavasti näy kunnolla tässä kuvassa, jossa silmät ovat auki, mutta se sopi Mirssiinalle tosi hienosti. Vaikutti myös siltä, että se oli aika helppo levittää siististi pullon omalla, korkissa olevalla siveltimellä.

Mirssiina valitsikin Motivoitunut-silmänrajauksen omaksi kotiinvietäväksi tuotteekseen.  






Minäkin pidin kaikista väripyörässä valitsemistani tuotteista, mutta otin lopulta tämän Perspektiivi-huulipunan.

Halusin kokeiltavakseni nimenomaan huulipunan, koska Tunteiden Loisto -sarja rakentui selvästi niiden ympärille. 

Perspektiivi on nätti vanhan roosan tai marjapuuron värinen sävy. Tuntuma huulille levitettäessä oli vähän outo ja mineraalimainen, koska huulipuna on nestemäinen. Laitoin sitä varmaan vahingossa liikaa, pienempikin määrä olisi varmaan riittänyt, sillä tuote on tosi pigmenttinen. Väri oli kuitenkin tosi kaunis, kuulas roosa. Tykkäsin aika paljon!

Tunteiden Loisto -sarjan kaikkien tuotteiden hinta on 17,95 euroa, paitsi Nuorentunut (Feeling Younger) ja Karismaattinen (Charisma) -värivoiteiden, jotka maksavat 14,95 euroa.

Nuorentunut on valoa heijastava ja ihoa kirkastava värivoide, joka sopii korostustuotteeksi. Karismaattinen antaa iholle puolestaan ruskettunutta hehkua. 

Tunteiden Loisto -sarjan tuotteita saa ostaa Lushin liikkeiden lisäksi nettikaupasta täältä. Myös Tunteiden Loiston väripyörää voi pyörittää liikkeissä tai netissä täällä
   





Minun piti ostaa Lushilta samalla kummipojilleni lahjaksi näitä Lushin ihania kylpypalloja, mutta olin niin innoissani tuosta uudesta Tunteiden Loisto -sarjasta, että en valitettavasti ehtinyt. 

Joudun siis pian menemään Lushille uudestaan - voi harmi! :)  






Saimme nähdä Mirssiinan kanssa vielä lopuksi yhden tällaisen suloisen Sex Bomb -kylpypallon poreilevan. 

Lushilla nimittäin voidaan demonstroida kylpypallojen toimintaa vesikannussa. 






Sex Bombista tuli kimaltavaa vaaleanpunaista vettä, jonka päällä oli myös violettia vaahtoa. Lopuksi vedestä nousi riisipaperista tehty ruusu. 

Sen verran ihanalta Sex Bomb vaikutti, että taidan ostaa seuraavalla kerralla Lushilta myös sellaisen itselleni. Ihanaa vaaleanpunaista hemmottelua ja väriterapiaa sekin, niin kuin koko Tunteiden Loisto -sarjakin!

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ihana paketti IsaDoralta ja Jelly Kiss Shinet

IsaDoran Jelly Kiss -huulipunat ovat lemppareideni joukossa huulituotteista.

Jelly Kissit ovat koostumukseltaan aika kevyitä ja geelimäisiä, ei ollenkaan mitään perinteisiä huulipunia. Niissä on ihania, heleitä värejä ja suloinen vaniljan tuoksu.

Jelly Kisseja on saatavana 8 eri sävyssä ja hinta on noin 13,50 euroa.

Keväällä IsaDoralta tuli uutuutena Jelly Kiss Shine -huulituotteet. En olisi niistä mitään tiennytkään, jollei eräs lukijani olisi kysynyt minulta asiasta. Tämä on siis eräänlainen lukijan toivepostaus!

Jelly Kiss Shinet eivät tulleet Suomeen myyntiin muualle kuin Anttiloihin kausituotteena. Itse asiassa luulin aiemmin Anttilassa käydessäni, että Jelly Kisseihin oli tullut uusia sävyjä, mutta ne olivatkin näitä Jelly Kiss Shineja!






Jelly Kiss Shinet erottaa tavallisista Jelly Kisseista ulkonäkönsä perusteella.

Tavallisissa Jelly Kisseissa on hopeanvärinen kiiltävä hylsy. Jelly Kiss Shinet ovat puolestaan mustassa metallisessa hylsyssä. 

Jelly Kiss Shinejen koostumus on hoitavampi ja huulivoidemaisempi kuin original Jelly Kissien. Jelly Kiss Shineissa on kosteuttavana aineososana mm. acai-öljyä ja kirsikkauutetta.






Sain IsaDoralta testattavakseni kaksi Jelly Kiss Shine -sävyä, vaalean persikkaisen 71 Peach Parfaitin ja kirkkaamman oranssinpunaisen 73 Clear Coralin.  

Jelly Kiss Shineja on lisäksi olemassa hennon vaaleanpunainen 70 Sorbet ja kirkkaan aniliininpunainen 72 Pink Crystal.

Koostumus Jelly Kiss Shineissa on huulivoidemainen ja kosteuttava. Aluksi ihmettelin, että miksi IsaDora tuo markkinoille juuri kevääksi tällaisia huulirasvamaisia juttuja. Nyt olen huomannut, että aurinko se vasta kuivattaakin huulia. Toisaalta näissä Jelly Kiss Shineissa eivät ehkä kosteutustehot riitä aivan kovimmille pakkasille, joten erinomainen kesätuote siis. 

Väri Jelly Kiss Shineissa on hyvin kevyt, lähinnä viittauksenomainen. Ei siis ollenkaan samanlainen kirkas ja pigmenttinen kuin tavallisissa Jelly Kisseissa. Sanoisin, että Jelly Kiss Shinet ovat olemukseltaan lähimpänä värillisiä huulirasvoja.

Peach Parfaitin väri on hyvin kaunis, vaaleankuultava. Todella nätti jonkun voimakkaamman silmämeikin kanssa, ja samalla saa huulille vähän hoitoa.

Clear Coral tuo huulilleni aavistuksen lisää punaista sävyä, raikastaa niitä vähän. 

Tykkäsin kyllä kovasti näistä IsaDoran kosteuttavista uutuuksista, harmi kun nämä eivät tulleet laajemmin myyntiin Suomeen!

Helsingissä Tunnelin Anttilassa Jelly Kiss Shineja oli ainakin vielä runsaasti jäljellä. Eikä ihmekään, sillä niitä ei mainostettu mitenkään, ja hyllyssäkin ne oli sijoitettu takariviin piiloon tavallisten Jelly Kissien taakse. Joku värillistä, huulivoiteenomaista tuotetta kaipaava ei niitä kyllä valitettavasti sieltä millään löydä. Hinta oli 13,90 euroa.






Edellisessä postauksessa näittekin jo, että sain IsaDoralta myös täsmälahjana Hair Mascaran sävyssä 54 Golden Copper. Aion käyttää sitä punaisen tukkani juurikasvun sävyttämiseen.

Aiemmin sain jo testiin itse valitsemani 52 Champagne -sävyn. Sillä saan punaisiin hiuksiini kivoja vaaleita raitoja. 

Nyt siis pääsen kokeilemaan Hair Mascaraa myös toiseen sen suunniteltuun käyttöön juurikasvun peittämiseen.

Hair Mascarat ovat myös kesän kausituote ja niiden hinta on noin 15 euroa.






IsaDoralla oli ilmeisesti ystävällisesti seurattu, että mitä IsaDoran tuotteita olen kevään aikana haikaillut täällä blogissa, mutta en ole raaskinut ostaa, sillä sain myös tämän 89 Treasure Island -luomiväripaletin IsaDoran kesän 2012 Papagayo-kokoelmasta.

Minua nauratti ja lopulta liikutti kovasti kun avasin paketin ja näin sekä tuon Golden Copper -hiusmascaran että tämän Treasure Island -luomiväripaletin. Vähän kuin olisi kirjoittanut joulupukille. Kaunis kiitos siis IsaDoralle! 






Treasure Island -luomiväripaletissa on vähän likainen, antiikkinen kulta, kirkas turkoosi ja violetti. Upea kulta on paletin luomiväreistä voimakkain pigmentiltään ja kaunissävyinen violetti yllättäen heikoin. Hyvin kesään sopivat, trooppiset värit!

IsaDoran kolmen luomivärin palettien hinta on 15,50 euroa.

Olen etsinyt IsaDoralta turkoosia luomiväriä, koska pidän kovasti IsaDoran luomiväreistä. Viime vuosina sitä ei ole valitettavasti IsaDoran kokoelmissa oikein näkynyt. 





IsaDoran vanhassa Pool Cocktail -kesäpaletissa on vaaleanvihreä ja vaaleansininen sävy. Swatchatessani niitä tätä juttua varten huomasin, että paletin vaaleansininen on hyvin hento ja heikkopigmenttinen. Vaaleanvihreä on sen sijaan aivan ihana, ja hyvin lähellä jo etsimääni turkoosia.

Kesän 2011 Ocean Drive -kokoelman luomiväripaletissa 66 Ocean Dream on myös vaaleansininen hohtava sävy. Ocean Drive ei kuitenkaan tullut myyntiin Suomeen, mutta kunnon IsaDora-harrastajana ostin sen Tukholmasta viime kesänä.






Swatcheissa ylimpänä Ocean Dreamin vaaleansininen. Sen alla on hyvin hohtava ja hento Pool Cocktailin vaaleansininen ja alla voimakkaampi vaaleanvihreä. Alimpana Treasure Islandin turkoosi.

Ihanat veden värit!

IsaDoran uusien kolmen luomivärin palettien luomivärien koostumus on usein kovempi ja hileisempi kuin vanhoissa neljän luomivärin paleteissa. Tämä johtuu varmasti siitä, että näiden baked triojen luomivärit on ymmärtääkseni tarkoitettu käytettäväksi myös kosteana, ja lisäksi ne ovat seurailleet viime vuosina niin suosittua helmiäis-kimaltavaa tyyliä. 

Treasure Islandin turkoosi (swatcheissa alimpana) ei ole aivan yhtä pigmenttinen kuin vanhan Pool Cocktail -paletin vaaleanvihreä (kolmantena), mutta sävy on kaunis. Luulen, että nämä kaksi turkoosia tulevat olemaan parhaat vihreille silmilleni.






Treasure Island -luomiväripalettia voi käyttää kolmen luomivärin meikkiin, jollaisen Pretty Sweet -blogin ihana Mirssiina on Treasure Island -paletista inspiroituneena tehnyt tässä.

Kuulin muuten Mirssiinalta juuri tuoreina uutisina, että hän on itsekin hankkinut hiljattain Treasure Island -paletin, joten ehkä näemme pian Pretty Sweetissa myös "The Real Treasure Island" -meikin. Toivotaan!

Pidän myös kovasti kultaisen ja violetin luomivärin yhdistelmästä. Jokainen Treasure Islandin luomiväreistä sopii myös käytettäväksi yksinään, sen verran voimakkaita sävyjä ne ovat. Ja paletin kulta ja violetti saattelevat meidät kauniisti myös syksyyn, sillä sävyt sopivat myös sinne.

Lämpimät kiitokset IsaDoralle taas näistä ihanuuksista!