sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Väriterapiaa Lushilta - Tunteiden Loisto

Ihana saippuakauppa Lush lanseerasi eilen lauantaina 21.7.2012 tähän asti salaperäisyyden sumun alla pidetyn värikosmetiikan sarjansa Tunteiden Loisto kaikkialla maailmassa.

Tunsimme itsemme kovin etuoikeutetuiksi ja tärkeiksi, kun meidät oli kosmetiikkabloggaajien ja muutamien muiden bloggaajien kanssa kutsuttu tutustumaan uuteen sarjaan Helsingin Asematunnelin Lushiin jo torstaina 19.7.2012. 

Tosi hauskaa, että me kosmetiikasta kiinnostuneet saimme uudesta sarjasta tietoa jo etukäteen, jotta voimme sitten kertoa siitä teille rakkaat lukijat! 


Lush muutti Helsingissä jokin aika sitten Citykäytävästä Asematunneliin. En ollut vielä ehtinyt käydä uudessa liikkeessä, joten odotin mielenkiinnolla myös sitä. 

Etukäteen pelkäsin vähän, että tila olisi jotenkin pimeä tai synkkä sijaitessaan kokonaan maan alla. Päinvastoin, liike oli tilavampi kuin ennen ja oikein valoisa ja viihtyisä. 

Lushin päätuoteet ovat erilaista tuorekosmetiikkaa, ja erityisesti saippua- ja kylpyjuttuja. Kuuluisin Lush on varmaan ihanista kylpypalloistaan.


Lushin liike on hyvin värikäs ja tuoksuu huumavalta. Ihan kuin karkki- tai leivoskauppa!

Suosittelisinkin jokaiselle pakollisena vierailua Lushille vaikka joskus keskellä pimeintä marraskuuta. Varmaa väri- ja tuoksuterapiaa!


Vähän samalla ajatuksella on rakennettu Lushin uusi Tunteiden Loisto -kosmetiikkasarja (englanniksi Emotional Brilliance).

Tunteiden Loisto sisältää tuoretta, käsintehtyä värikosmetiikkaa. Sarjaan kuuluu nestemäisiä huulipunia, luomivärejä ja silmänrajauksia. Lisäksi sarjaan kuuluu ripsiväri ja kaksi värivoidetta.

Tuotteet on pakattu pieniin, lääkepulloilta näyttäviin pakkauksiin. Pakkauksien korkissa on samalla aplikaattori. 

Tunteiden Loisto -sarjan ideana on, että väreillä voi toisaalta ilmentää omaa olemusta ja tunteita niillä meikkaillessa, ja toisaalta taas värit voivat tuoda olemukseen ja elämään lisää sellaista mitä kaipaat. Tähän yhdistyvät sanoina myös tuotteiden nimet. Sarja perustuu siis suggestiiviseen väriterapiaan ja voimaa antaviin sanoihin ja sen luomisessa on käytetty käyttäytymisterapian ammattilaista.


Värejä voi valita sarjasta joko itse, tai sitten voi antaa Lushin myyjien kertoa niistä tämän väripyörän avulla.

Väripyörää pyöritetään kerran, ja sitten valitaan siitä kolme sillä hetkellä eniten koskettavaa tai puhuttelevaa väriä. 

Noiden värilaattojen alta löytyvät samanväriset tuotteet. Kun kolme väriä on valittu, kaataa Lushin myyjä siihen päälle vettä, joka muodostaa mystistä usvaa pyörän päälle ja kertoo sitten mitä värit merkitsevät.   


Tässä on Pretty Sweet -blogin Mirssiinan valitsemat kolme väriä: Onnellisuus (Happiness), apua Mirssiina, oliko tuo keskimmäinen Usko (Believe)? ja Perspektiivi (Perspective).

Onnellisuus on luomiväri, ja kaksi muuta nestemäisiä huulipunia.

Ideana on se, että ensimmäinen väri edustaa vahvuuttasi, toinen alitajuista tarvetta ja kolmas taitoa tai pyrkimystä, jolla alitajuisen tarpeen voi saavuttaa. 


Ja tässä ovat sitten minun valitsemani värit.

Kuvitteellinen (Fantasy) edustaa vahvuuttani eli mielikuvitusta. Onnellisuus (Happiness) on alitajuinen tarve, jonka haluaisin saavuttaa. Ja Kupliva (Bubbly) on keino, jolla voin saavuttaa onnellisuuden. 

Näistä kultainen Kuvitteellinen on rajausväri, persikanvärinen Onnellisuus luomiväri ja pinkinpunainen Kupliva huulipuna.

Sekä Mirssiinan että minun mielestäni tämä väriluenta meni yllättävän kohdalleen. Meillä on myös Mirssiinan kanssa niin sama maku, että sen vuoksi kuvasin teille myös Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonian vähän erilaiset värit. 


Sonia valitsi mustan Itsenäinen (Independent), violetin Turvallinen (Feeling Secure) ja hopeisen Menestys (Success).

Itsenäinen, Turvallinen ja Menestys ovat kaikki rajausvärejä. 

Eli Sonian analyysi menisi siis lyhennettynä ja yksinkertaistettuna niin, että hänen vahvuutensa on itsenäisyys, alitajuinen toiveensa turvallisuus ja keino saavuttaa se menestys.

Minusta tämä analyysi toimii yllättävän hyvin, ja oli lisäksi tosi kiinnostavaa ja kivaa!  Tässä näette swatchauksen ammattilaisen eli Sensaisti-blogin Marin käden, johon hän oli tässä vaiheessa kokeillut varmaan melkein kaikkia noita Tunteiden Loisto -sarjan tuotteita.

Saimme nimittäin jokainen valita yhden mieluisimman tuotteen sarjasta mukaamme, ja Mari teki minusta kadehdittavan järkevästi ja swatchasi varmaan koko sarjan järjestelmällisesti läpi saadakseen kattavan kuvan tuotteista. 

Tunteiden Loisto -sarjassa on eniten nestemäisiä huulipunia, ja sitten varmaan silmänrajauksia ja luomivärejä. 

Huulipunissa on kosteuttavaa jojobaa, kandelillavahaa ja ruusua. 

Kultainen Kuvitteellinen ja musta Itsenäinen ovat nopeasti kuivuvia ja pitkäkestoisia silmänrajauksia. Muut rajausvärit ja luomivärit ovat voidemaisempia, ja niitä pitäisi voida paremmin häivyttää. 

Tunteiden Loiston tuotteita voi käyttää myös ristiin, eli huulipunia vaikka luomiväreinä ja luomivärejä rajauksina. Halutessaan mukaansa saa ylimääräisen rajaus- tai luomiväri-aplikaattorin jos tuotteesta haluaa monikäyttöisemmän.   


Ihana Pretty Sweetin Mirssiina oli kunnon sporter ja oli jättänyt meikin vähemmäksi ennen tilaisuutta, jotta voi kokeilla uusia Tunteiden Loisto -tuotteita suoraan itselleen.

Huulillaan Mirssiinalla on aniliininpunainen Intohimo (Passionate) -huulipuna. Se levittyi Mirssiinan mukaan hyvin ja tuntui huulilla hyvin kevyeltä. Pigmentti oli voimakas, ja huulipuna sopi Mirssiinalle tosi hyvin.

Silmissään Mirssiinalla on petroolinsininen Motivoitunut (Motivation) -silmänrajaus. Se ei valitettavasti näy kunnolla tässä kuvassa, jossa silmät ovat auki, mutta se sopi Mirssiinalle tosi hienosti. Vaikutti myös siltä, että se oli aika helppo levittää siististi pullon omalla, korkissa olevalla siveltimellä.

Mirssiina valitsikin Motivoitunut-silmänrajauksen omaksi kotiinvietäväksi tuotteekseen.  


Minäkin pidin kaikista väripyörässä valitsemistani tuotteista, mutta otin lopulta tämän Perspektiivi-huulipunan.

Halusin kokeiltavakseni nimenomaan huulipunan, koska Tunteiden Loisto -sarja rakentui selvästi niiden ympärille. 

Perspektiivi on nätti vanhan roosan tai marjapuuron värinen sävy. Tuntuma huulille levitettäessä oli vähän outo ja mineraalimainen, koska huulipuna on nestemäinen. Laitoin sitä varmaan vahingossa liikaa, pienempikin määrä olisi varmaan riittänyt, sillä tuote on tosi pigmenttinen. Väri oli kuitenkin tosi kaunis, kuulas roosa. Tykkäsin aika paljon!

Tunteiden Loisto -sarjan kaikkien tuotteiden hinta on 17,95 euroa, paitsi Nuorentunut (Feeling Younger) ja Karismaattinen (Charisma) -värivoiteiden, jotka maksavat 14,95 euroa.

Nuorentunut on valoa heijastava ja ihoa kirkastava värivoide, joka sopii korostustuotteeksi. Karismaattinen antaa iholle puolestaan ruskettunutta hehkua. 

Tunteiden Loisto -sarjan tuotteita saa ostaa Lushin liikkeiden lisäksi nettikaupasta täältä. Myös Tunteiden Loiston väripyörää voi pyörittää liikkeissä tai netissä täällä
   

Minun piti ostaa Lushilta samalla kummipojilleni lahjaksi näitä Lushin ihania kylpypalloja, mutta olin niin innoissani tuosta uudesta Tunteiden Loisto -sarjasta, että en valitettavasti ehtinyt. 

Joudun siis pian menemään Lushille uudestaan - voi harmi! :)  


Saimme nähdä Mirssiinan kanssa vielä lopuksi yhden tällaisen suloisen Sex Bomb -kylpypallon poreilevan. 

Lushilla nimittäin voidaan demonstroida kylpypallojen toimintaa vesikannussa. 


Sex Bombista tuli kimaltavaa vaaleanpunaista vettä, jonka päällä oli myös violettia vaahtoa. Lopuksi vedestä nousi riisipaperista tehty ruusu. 

Sen verran ihanalta Sex Bomb vaikutti, että taidan ostaa seuraavalla kerralla Lushilta myös sellaisen itselleni. Ihanaa vaaleanpunaista hemmottelua ja väriterapiaa sekin, niin kuin koko Tunteiden Loisto -sarjakin!

9 kommenttia:

 1. Oi kuinka hauska tuo väriterapia! Tuli oikeastaan vähän mieleen Pieni Suklaapuoti-elokuva, kun eikös siinäkin sitä jotain kiekkoa pyöritelty ja valittu sitten suklaaherkku sen mukaan. Jotain sellaista muistelisin. :)
  Kiva jos huulipunia on kerrankin enemmän, näin kun huulipunat kiinnostavat itseäni enemmän kuin luomivärit. ;)

  Kokeilin netissä tuota pyöritystä ja itselleni tuli (ainakin näin aamusta) 1. Intuitiivisuus 2. Rauhallinen ja 3. Turvallisuus. Intuiitivuus oli luomiväri ja nuo kaksi muuta silmänrajauksia. Hassua kyllä nuo kuvaukset osuivat kyllä aika nappiin nykyhetkeä ajatellen, hih. :D
  Mukavaa että myös netissä on mahdollisuus tuota ympyrää pyörittää, vaikkei se nyt ihan täysin sama asia ole kuin myymälässä mutta itse kun en myymälään pääse sitä testailemaan niin onneksi edes virtuaalisesti. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana esittely! Olenkin menossa Helsinkiin perjantaina, nyt on sitten pakko pyörähtää LUSHilla :D Osaatko sanoa, minkä hintaisia nuo "meikit" olivat?

  VastaaPoista
 3. Mäkin pyöräyttelin näin netissä tuota pyörää ja sain 1. Dynaaminen 2. Kupliva ja 3. Päättäväinen. Tuo Kupliva näyttää aivan erityisen hyvältä ainakin Lushin sivujen kuvassa, vähän duochromemaiseltakin. Täytyykin käydä Helsingissä tässä lähiaikoina swatchailemassa nämä... Hinta on mielestäni aika hurja, mutta mä nyt olenkin hirveän tarkka siitä, kuinka paljon olen kosmetiikasta valmis maksamaan :)

  VastaaPoista
 4. Voi ei! Ihana postaus, ihania kuvia, ihania saippuoita! Ja ihana kun olet jaksanut tehdä näinkin pitkän ja täyteläisen postauksen. :) Oih, harvemmin sitä miettiikään kuinka ihania saippuoita voikaan olla! Tai minä en aina ajattele. :D

  VastaaPoista
 5. Oi, kun olisi saanut olla mukana!

  VastaaPoista
 6. Inna: Minustakin väriterapia-idea oli Lushilta tosi kiva ja hyvin ja huolella toteutettu. :)

  Oi kuinka hyvin muistatkaan, saattaa hyvin olla että Pieni suklaapuoti -elokuvassa oli sellainen pyörä. Muutenkin ihana elokuva! Itse luin sen kirjan ensin, ja siinä muistaakseni ei sellaista pyörää ollut, joten siksi muistan valitettavasti huonommin elokuvaa kun tarina oli jo siinä vaiheessa tuttu. :)

  Huulipunia oli tosiaan Tunteiden Loisto -sarjassa mielestäni enemmän, ja tosi kivoja värejä lisäksi. Pigmentti vaikutti oikein hyvältä mitä niitä testailimme. Todella pieni määrä tuotetta riittää, minäkin laitoin vahingossa ensimmäisellä kerralla aivan liikaa.

  Tosi mielekiintoista kuulla mitä sait väripyörästä, minusta näitä on niin hauska analysoida. Eli vahvuutesi on intuitiivisuus, alitajuinen toiveesi rauhallisuus, ja keino jolla voit sen saavuttaa turvallisuus. :)

  Minustakin nämä analyysit ovat aika osuvia ja toimivat hyvin. Lushin henkilökunta kertoo noista asioista vielä tarkemmin, tämä on vain tällaista pika-analyysia. Ja noihin meikkeihin sovellettuna sinun kannattaisi siis ehkä hankkia Turvallisuus-silmänrajausta ja minun Kupliva-huulipunaa. :)

  Minustakin on tosi kiva, että väriympyrä on myös netissä, sillä kaikilla ei todellakaan ole mahdollisuutta matkustaa Helsinkiin, jossa Lushin liike on. Kokeilin itsekin pyörittää pyörää netissä ja ihan hyvin se minusta toimi. :)


  Vanquish: Kiitos paljon, oikein kiva kuulla että tykkäsit! :)

  Hyvä tuuri että olet itsekin menossa lähipäivinä Helsinkiin, niin voit samalla käydä ihastelemassa näitä uutuuksia Lushilla. Siellä on kyllä kaikkea muutakin kivaa. :)

  Suurin osa meikeistä maksaa 17,95 euroa, ja esim. värivoiteet 14,95 euroa. Aika kallista kyllä tavallaan, mutta tuotteet vaikuttavat todella, todella riittoisilta, niin pigmenttisiä ne ovat. Eli en usko että ihan heti saat loppumaan purkkia. :)


  Elisa: Voi miten kiva kuulla mitä sinäkin sait väripyörästä! Eli dynaamisuus on vahvuutesi, kuplivuus alitajuinen toiveesi ja keino jolla voit saavuttaa sen päättäväisyys. :)

  Minulla tuli keinoksi saavuttaa onnellisuus nimenomaan kuplivuus, ja ehkä vähän kaduttaa että en ottanut sitä. Mutta vielähän tässä ehtii. :) Kupliva oli nimittäin aivan upea pinkkipunainen huuliväri oranssisella flashilla. Eli hyvin tulkitsit kuvia, nimenomaan duochrome. :)

  Minustakin 17,95 euroa on tosi kova hinta pikkuisista purkeista. Aluksi järkytyin sitä, mutta sitten mieleni muuttui vähän kun huomasin kuinka pigmenttisiä tuotteet ovat. Esimerkiksi tuota Perspektiivi-huulipunaa tarvitsee aivan vähän, joten purkki kestää varmaan ikuisuuden. :)

  VastaaPoista
 7. Marm: Kiitos, kiitos, voi miten kivasti sanottu! :)

  Lushista oli helppo tehdä kiva juttu, kun liike oli niin viihtyisä ja tuotteet ihanan värikkäitä ja laitettu kauniisti esille. Oli siis helppo saada myös hyviä kuvia. :)

  Lushin filosofia on ihana: piristää vähän päivää ja tuoda iloa ja väriä ihmisten elämään. Ainakin minun kohdallani se onnistui hyvin. :)


  Milla: Voi kun olisitkin voinut olla mukana, olisit varmasti tykännyt myös noista Tunteiden Loisto -sarjan tuotteista kovasti. :)

  Toivottavasti ensi kerralla! :)

  VastaaPoista
 8. Pitää olla kato tällasia kylmien sävyjen faneja että ei ilmasto lämpene liikaa. :D Lushissa oli kyllä KUUMA! Totta kai, kun tunkee liikkeen täyteen kosmetiikkaväkeä. :)

  VastaaPoista
 9. Sonia: Onneksi huomasin tosiaan ottaa kuvan myös sinun valitsemistasi sävyistä, koska muuten kaikille olisi varmaan jäänyt käsitys, että tuossa Tunteiden Loisto -sarjassa oli vain kultaa, persikkaa ja vaaleanpunaista. :) Tosi kiva kun meillä kaikilla on niin eri maku, paitsi me ollaan Pretty Sweetin kanssa tällaisia persikka-vaaleanpunainen-hullutusblogeja. :)

  No niin oli, luulin että it was just me, mutta ei kuitenkaan. Mutta mielettömän kivaa oli myös, kiitos vain vielä seurasta! Huvittavaa oli myös kosmetiikkablogien määrä suhteessa muihin - hyvä että kaikki menimme, muuten olisi ollut varmasti vähän hiljaista. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)