perjantai 20. heinäkuuta 2012

Ihana paketti IsaDoralta ja Jelly Kiss Shinet

IsaDoran Jelly Kiss -huulipunat ovat lemppareideni joukossa huulituotteista.

Jelly Kissit ovat koostumukseltaan aika kevyitä ja geelimäisiä, ei ollenkaan mitään perinteisiä huulipunia. Niissä on ihania, heleitä värejä ja suloinen vaniljan tuoksu.

Jelly Kisseja on saatavana 8 eri sävyssä ja hinta on noin 13,50 euroa.

Keväällä IsaDoralta tuli uutuutena Jelly Kiss Shine -huulituotteet. En olisi niistä mitään tiennytkään, jollei eräs lukijani olisi kysynyt minulta asiasta. Tämä on siis eräänlainen lukijan toivepostaus!

Jelly Kiss Shinet eivät tulleet Suomeen myyntiin muualle kuin Anttiloihin kausituotteena. Itse asiassa luulin aiemmin Anttilassa käydessäni, että Jelly Kisseihin oli tullut uusia sävyjä, mutta ne olivatkin näitä Jelly Kiss Shineja!


Jelly Kiss Shinet erottaa tavallisista Jelly Kisseista ulkonäkönsä perusteella.

Tavallisissa Jelly Kisseissa on hopeanvärinen kiiltävä hylsy. Jelly Kiss Shinet ovat puolestaan mustassa metallisessa hylsyssä. 

Jelly Kiss Shinejen koostumus on hoitavampi ja huulivoidemaisempi kuin original Jelly Kissien. Jelly Kiss Shineissa on kosteuttavana aineososana mm. acai-öljyä ja kirsikkauutetta.


Sain IsaDoralta testattavakseni kaksi Jelly Kiss Shine -sävyä, vaalean persikkaisen 71 Peach Parfaitin ja kirkkaamman oranssinpunaisen 73 Clear Coralin.  

Jelly Kiss Shineja on lisäksi olemassa hennon vaaleanpunainen 70 Sorbet ja kirkkaan aniliininpunainen 72 Pink Crystal.

Koostumus Jelly Kiss Shineissa on huulivoidemainen ja kosteuttava. Aluksi ihmettelin, että miksi IsaDora tuo markkinoille juuri kevääksi tällaisia huulirasvamaisia juttuja. Nyt olen huomannut, että aurinko se vasta kuivattaakin huulia. Toisaalta näissä Jelly Kiss Shineissa eivät ehkä kosteutustehot riitä aivan kovimmille pakkasille, joten erinomainen kesätuote siis. 

Väri Jelly Kiss Shineissa on hyvin kevyt, lähinnä viittauksenomainen. Ei siis ollenkaan samanlainen kirkas ja pigmenttinen kuin tavallisissa Jelly Kisseissa. Sanoisin, että Jelly Kiss Shinet ovat olemukseltaan lähimpänä värillisiä huulirasvoja.

Peach Parfaitin väri on hyvin kaunis, vaaleankuultava. Todella nätti jonkun voimakkaamman silmämeikin kanssa, ja samalla saa huulille vähän hoitoa.

Clear Coral tuo huulilleni aavistuksen lisää punaista sävyä, raikastaa niitä vähän. 

Tykkäsin kyllä kovasti näistä IsaDoran kosteuttavista uutuuksista, harmi kun nämä eivät tulleet laajemmin myyntiin Suomeen!

Helsingissä Tunnelin Anttilassa Jelly Kiss Shineja oli ainakin vielä runsaasti jäljellä. Eikä ihmekään, sillä niitä ei mainostettu mitenkään, ja hyllyssäkin ne oli sijoitettu takariviin piiloon tavallisten Jelly Kissien taakse. Joku värillistä, huulivoiteenomaista tuotetta kaipaava ei niitä kyllä valitettavasti sieltä millään löydä. Hinta oli 13,90 euroa.


Edellisessä postauksessa näittekin jo, että sain IsaDoralta myös täsmälahjana Hair Mascaran sävyssä 54 Golden Copper. Aion käyttää sitä punaisen tukkani juurikasvun sävyttämiseen.

Aiemmin sain jo testiin itse valitsemani 52 Champagne -sävyn. Sillä saan punaisiin hiuksiini kivoja vaaleita raitoja. 

Nyt siis pääsen kokeilemaan Hair Mascaraa myös toiseen sen suunniteltuun käyttöön juurikasvun peittämiseen.

Hair Mascarat ovat myös kesän kausituote ja niiden hinta on noin 15 euroa.


IsaDoralla oli ilmeisesti ystävällisesti seurattu, että mitä IsaDoran tuotteita olen kevään aikana haikaillut täällä blogissa, mutta en ole raaskinut ostaa, sillä sain myös tämän 89 Treasure Island -luomiväripaletin IsaDoran kesän 2012 Papagayo-kokoelmasta.

Minua nauratti ja lopulta liikutti kovasti kun avasin paketin ja näin sekä tuon Golden Copper -hiusmascaran että tämän Treasure Island -luomiväripaletin. Vähän kuin olisi kirjoittanut joulupukille. Kaunis kiitos siis IsaDoralle! 


Treasure Island -luomiväripaletissa on vähän likainen, antiikkinen kulta, kirkas turkoosi ja violetti. Upea kulta on paletin luomiväreistä voimakkain pigmentiltään ja kaunissävyinen violetti yllättäen heikoin. Hyvin kesään sopivat, trooppiset värit!

IsaDoran kolmen luomivärin palettien hinta on 15,50 euroa.

Olen etsinyt IsaDoralta turkoosia luomiväriä, koska pidän kovasti IsaDoran luomiväreistä. Viime vuosina sitä ei ole valitettavasti IsaDoran kokoelmissa oikein näkynyt. 

IsaDoran vanhassa Pool Cocktail -kesäpaletissa on vaaleanvihreä ja vaaleansininen sävy. Swatchatessani niitä tätä juttua varten huomasin, että paletin vaaleansininen on hyvin hento ja heikkopigmenttinen. Vaaleanvihreä on sen sijaan aivan ihana, ja hyvin lähellä jo etsimääni turkoosia.

Kesän 2011 Ocean Drive -kokoelman luomiväripaletissa 66 Ocean Dream on myös vaaleansininen hohtava sävy. Ocean Drive ei kuitenkaan tullut myyntiin Suomeen, mutta kunnon IsaDora-harrastajana ostin sen Tukholmasta viime kesänä.


Swatcheissa ylimpänä Ocean Dreamin vaaleansininen. Sen alla on hyvin hohtava ja hento Pool Cocktailin vaaleansininen ja alla voimakkaampi vaaleanvihreä. Alimpana Treasure Islandin turkoosi.

Ihanat veden värit!

IsaDoran uusien kolmen luomivärin palettien luomivärien koostumus on usein kovempi ja hileisempi kuin vanhoissa neljän luomivärin paleteissa. Tämä johtuu varmasti siitä, että näiden baked triojen luomivärit on ymmärtääkseni tarkoitettu käytettäväksi myös kosteana, ja lisäksi ne ovat seurailleet viime vuosina niin suosittua helmiäis-kimaltavaa tyyliä. 

Treasure Islandin turkoosi (swatcheissa alimpana) ei ole aivan yhtä pigmenttinen kuin vanhan Pool Cocktail -paletin vaaleanvihreä (kolmantena), mutta sävy on kaunis. Luulen, että nämä kaksi turkoosia tulevat olemaan parhaat vihreille silmilleni.


Treasure Island -luomiväripalettia voi käyttää kolmen luomivärin meikkiin, jollaisen Pretty Sweet -blogin ihana Mirssiina on Treasure Island -paletista inspiroituneena tehnyt tässä.

Kuulin muuten Mirssiinalta juuri tuoreina uutisina, että hän on itsekin hankkinut hiljattain Treasure Island -paletin, joten ehkä näemme pian Pretty Sweetissa myös "The Real Treasure Island" -meikin. Toivotaan!

Pidän myös kovasti kultaisen ja violetin luomivärin yhdistelmästä. Jokainen Treasure Islandin luomiväreistä sopii myös käytettäväksi yksinään, sen verran voimakkaita sävyjä ne ovat. Ja paletin kulta ja violetti saattelevat meidät kauniisti myös syksyyn, sillä sävyt sopivat myös sinne.

Lämpimät kiitokset IsaDoralle taas näistä ihanuuksista!

10 kommenttia:

 1. Ihanat sävyt Treasure Islandissa! :) Kaipailisin swatcheja myös Jelly Kiss Shine -sävyistä, sillä luultavasti väri on erilainen kuin hylsyssä, koska ovat huulivoidemaisia. :)

  VastaaPoista
 2. Tuo turkoosi/minttu tuntui kyllä pigmenttisemmältä Sokoksen jo kovin käytetyssä testerissä, ehkä pintakerroksen poiskuluminen tuo lisää väriä? Pitäisikin tehdä meikki näillä sävyillä, kyseistä palettia kun en omista niin saisin jotenkin tuntuman tämän kesän trendeihin :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja sävyjä! Isadoran huulituotteita en olekaan taas aikoihin testailut... Mutta eipä taida olla tarvetta yhtään millekään tälläKÄÄN hetkellä :D

  Nea -Fashioned in Finland-

  VastaaPoista
 4. Muistelisin, että IsaDoralla oli vanhojen Trio luomivärien aikaan todella kirkkaan turkoosi luomiväri paletti. En muista sen nimeä, mutta voin kysäistä kesäloman aikana siskoltani onko vähän käytetty palettini kulkeutunut hänelle.

  Paikallisessa liikkeessä on ollut koko kevään IsaDoran tuotteet -30 % joten olen testaillut merkin silmämeikki/kulmakyniä, luomivärejä (solo, duo, trio, nelikkö ja viisikko) kuin meikkipohja tuotteitakin. Itse päädyin kuitenkin kynsilakkoihin ja inliner-kyniin ja pariin neljän luomivärin palettiin.

  En kiellä, etteikö IsaDoralla osattaisi mutta valitettavasti viime aikoina markkinoille tulleet uutuudet eivät ole minua vakuuttaneet.

  VastaaPoista
 5. Hm, huomenna pitää heti mennä Anttilaan etsimään Jelly Kiss Shineja :)

  VastaaPoista
 6. Rebe: Treasure Islandin värit olisivat kyllä niin hyvin kuumaan kesään ja rusketukseen sopivat. Hot, hot, hot! Toivotaan että tämä kesä muuttuu vielä sellaiseksi! :)

  Ehdottomasti laitan swatcheja Jelly Kiss Shineista. Olet nimittäin aivan oikeassa, väri on aika erilainen huulilla kuin putkilossa juuri tuon huulivoidemaisuuden vuoksi. Kiva kun aihe kiinnostaa! :)


  Elisa: Nyt kun sanot niin muistan itsekin, että kun swatchasin Treasure Islandin alunperin Kicksissä, turkoosi tuntui paljon pigmenttisemmältä. Ehkä siinä on tosiaan sellainen kiiltävä pintakerros, juuri tuollaisissa kovissa dome-luomiväreissä sellainen voisi hyvin olla. Täytyy tarkkailla kuinka se käyttäytyy jatkossa. :)

  Tätä juttua varten en kuitenkaan turkoosia luomiväriä hirveästi hinkkaillut, joten tuo oli tulos. Tosin swatch-kuvassa valokin saattaa mennä vähän erikoisesti niin, että turkoosi näyttää vaaleammalta kuin todellisuudessa, kun luonnossa se oli minusta ainakin vähän voimakkaampi. :)

  Hyvin voisi ottaa inspiraatiota näistä Treasure Islandin väreistä ja tehdä samanlaisen meikin muilla luomiväreillä. Niinhän Pretty Sweetin Mirssiinakin oli tehnyt. Aina ei todellakaan tarvitse ostaa uuden kausikokoelman kaikkia tuotteita, vaan niitä lookeja voi käyttää vain inspiraationlähteenä omille meikkauksille. Niin minäkin usein teen! :)


  Nea: IsaDora Jelly Kissit ovat minusta kyllä kuultopunien parhaimmistoa! Samoin tykkäsin näistä Jelly Kiss Shineista, ja muutenkin IsaDoran huulipunista ja huulikiilloista. Hyvä ja tasainen laatu yleinsä ja kivoja värejä. :)

  Sama on tilanne kuitenkin minullakin yleensä, että tarvetta ei ole millekään meikkituotteille valitettavasti ikinä. Nykyään pitääkin miettiä hyvin tarkkaan mitä uutta ostaa. :)

  VastaaPoista
 7. Eiko: Minä en valitettavasti kunnolla muista niitä IsaDoran vanhoja trioja enää ollenkaan. Sen sijaan Tukholmassa olen kesäaleissa niitä trioja aina välillä nähnyt ja jonkun ostanutkin. Mutta en turkoosia kuitenkaan. :) Olisi mielenkiintoista kyllä kuulla onko siskollasi vielä se vanha paletti. :)

  Toinen luomivärisävy, jota olen jo pitkään IsaDoralta toivonut on viininpunainen, jota en muista nähneeni koskaan. Joka kausi toivon, että sellainen tulisi. Katsotaan josko nyt syksyllä. :)

  Rajauskynät, kynsilakat ja neljän ja viiden luomivärin paletit ovat mielestäni IsaDoran parhaimmistoa. Lisäksi tykkään kovasti IsaDoran huulituotteista. Yllätyn myös positiivisesti aina kun kokeilen IsaDoran ripsivärejä, nekin ovat mielestäni hyviä. :) Kiva että IsaDoran tuotteista on siellä nyt - 30 %:a, alkaa olla kyllä jo varsin hyvä hinta-laatusuhde. :)

  Mielestäni IsaDoralla myös osataan ja laatu on yleensä aika tasainen, mutta tietysti niitä pettymyksiäkin aina välillä joukkoon mahtuu. Viime aikoina sellaisia ovat minusta olleet jotkut noista uusista trio-luomiväripaleteista sekä kevään kokoelmasta Peaches n Cream -huulikiilto, jossa ihanasta nimestään huolimatta ei ollut juurikaan pigmenttiä. Pidän kuitenkin IsaDoran tuotteissa siitä, että niissä on usein heleitä, kivoja värejä, ja tuotteet ovat aina ruotsalaiseen tapaan myös varmasti turvallisia. :)


  Eveliina: Kiva että innostuit Jelly Kiss Shineista! :)

  Katsoin vielä tänään kesäpaikkammekin Anttilasta, ja siellä oli myös runsaasti Jelly Kiss Shineja jäljellä. Kannattaa varmaan vain kurkistaa myös takariviin, sillä tässäkin Anttilassa ne oli sijoitettu sinne tavallisten Jelly Kissien taakse, eikä niitä mainosteta mitenkään. Mustasta pakkauksesta erottaa. :)

  VastaaPoista
 8. Hei, minä olen se joka näistä punista sulta silloin kysyi :) Nyt vasta ehdin blogiasi lueskella tänne asti. Kerroit että noita saa anttilasta kausituotteena, kuinkahan kauan mahtavat olla myynnissä vai joko ovat loppuneet?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi: Hei, miten kivaa että satuit huomaamaan tämän postauksen! :)

  IsaDoralta ilmoitettiin minulle, että Jelly Kiss Shinet olisivat kesän kausituote. Ainakaan vielä niitä ei ole kuitenkaan näkynyt esim. alessa, ja toisaalta kaikissa Anttiloissa joissa olen käynyt, niitä on ollut runsaasti vielä myynnissä, joten vaikea sanoa. Mutta ainakin toistaiseksi näyttää siltä että niitä on helppo löytää. :)

  Kävin muuten Tallinnassa viikonloppuna, ja sielläkin oli Kaubamajassa Jelly Kiss Shineja myynnissä. :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Tiedoksesi vielä, että kävin tänään (pe 3.8.2012) Helsingissä Kampin Anttilassa, ja sielläkin oli Jelly Kiss Shineja runsaasti vielä jäljellä. Kampin Anttilassa ne olivat myös hienosti esillä omassa mainosstandissaan yhdessä tavallisten Jelly Kissien kanssa, joten siitä ne varmasti huomasi ja ymmärsi että kyseessä on kaksi erilaista tuotetta. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)