sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste; viikko 31, suosikkihaastekohta uudelleen

31 viikon kynsilakkahaaste, jonka aloitin 17.11.2011 päättyy nyt tähän. Hurraa!
Haaste päättyy kivasti, eli sen saa lopettaa tekemällä uudelleen suosikkimanikyyrinsä haasteen ajalta.

Pidin itse tästä haasteesta, sillä opin sen aikana monenlaisia eri kynsikoristelutekniikoita, joita en olisi ilman tätä haastetta ikinä kokeillut.

Suosikkini oli liukuvärjäys viikolta 10. Yllättävän helppo ja nopea tekniikka, jolla saa aikaan aivan samanlaista lopputulosta kuin kynsistudioissa.

Kun tein liukuvärjäyksen haasteessa ensimmäistä kertaa, olisin oikeastaan halunnut tehdä sen oranssilla. Ensikertalaisena en kuitenkaan uskaltanut lähteä yrittämään, joten valitsin silloin helpomman ja harmonisemman kullan.Nyt olin jo sen verran rohkeampi, että lähdin tekemään liukuvärjäystä oranssilla.

Pohjaksi valitsin China Glazen kellertävän Opalin, joka heijastelee kauniisti myös vähän vaaleanpunaista.

Opal jättää hyvin geelikynsimäisen pinnan, joten se sopii siksi hyvin erilaisten ranskisten ja liukuvärjäysten alle. Yksinään en sitä käyttäisi, vaikka se tässä kuvassa nyt yksistään keikkuukin.


Itse liukuvärjäys oli myös hyvin China Glaze -painotteinen, eli alle China Glazen persikkainen Peachy Keen ja sen päälle neonoranssi Sun Worshiper.

Sekä Peachy Keen että Sun Worshiper eivät nyt ole laadultaan mitään maailman parhaita kynsilakkoja. Peachy Keen on vähän vetinen ja raidottuva creme ja Sun Worshipper on samanlainen haastava neonkynsilakka. Ihan kiltisti ne kuitenkin käyttäytyivät tässä liukuvärjäyksessä ja nuo värit - ne korvaavat kaiken hankaluuden!

Liukuvärjäyksen päälle laitoin Inm Out the Door Northern Lights kultaista hololakkaa. Alun perin ymmärsin, että se olisi pelkkä kultainen glitterholo, mutta nyt sitä tarkemmin tutkittuani luulen, että se onkin pikakuivattava päällyslakka. Ainakin käytin sitä sellaisena enkä huomannut mitään ongelmia. Olen saanut Inm Northern Lights Goldin blogilahjana Cesars Shopista.Ja tällaiset näistä liukuvärjäyksistä sitten tuli. Mielestäni ihan mielettömän kivat!

Ihanasti tuo Inm Northern Lights Gold holo kimaltelee tuolla liukuvärjäyksen päällä, näyttää tosi upealta!

Olen kovassa flunssassa, joten nämä pirteät appelsiinikynnet ovat piristäneet minua viime päivinä kovasti.

What to take home sitten from the challenge niin kuin sanotaan? 

Ainakin liukuvärjäys jää vakiokoristelutavakseni, samoin ihanat polka dotsit. Vaikeimpia olivat yllättäen raidat ja puolikuut, joita en ainakaan usko enää koskaan yrittäväni. Niistä oli todella vaikeaa saada siistit.

Olen ylpeä siitä, että sain tämän haasteen tehtyä loppuun, ja kieltämättä myös tässä vaiheessa jo vähän kyllästynyt. Pitkä haaste oli, mutta nyt se on done!


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

7 kommenttia:

 1. Jeii, hienosti suoriuduit loppuun saakka :)!

  Kiitos muuten tuhannesti siitä L'occitane jalkavoidevinkistä. Kipitin hakemaan sen heti kotiin ja voi hitsi, ett se onkin hyvä! Inhoan sitä, jos voiteesta jää sellainen kelmu jalkoihin (tai käsivoiteesta käsiin) ja tuo rasva ei sitä tee. Tuoksukin on hauska :). Erityisen parasta on se, ettei tarvitse itse tuhlata rahoja ja pettyä moneen rasvaan ennen sen oikean löytymistä. Kiitos <3!

  VastaaPoista
 2. Sannu: Kiitos! Jossakin vaiheessa otti jo tiukoille ja ajattelin että pääsenkö haasteessa ikinä loppuun, mutta tässä nyt ollaan monta kokemusta ja oppia rikkaampana. Kannatti todellakin! :)

  Ja kiitos vielä sinulle ja Asetonihuuruja-blogille, josta tämän kivan haasteen aikoinaan poimin. Vieläkin palaan aina välillä teidän haastepostauksiin ja haen sieltä inspiraatiota. :)

  Tosi kiva kuulla, että olet tykännyt L'Occitanen jalkavoiteesta. Se on voittanut lähes joka vuosi mm. amerikkalaisen In Style -lehden vuoden parhaan jalkavoiteen palkinnon. Tänä vuonna titteli meni tosin Blissin Foot Patrolille, jota saa Suomessakin nykyään ilmeisesti mm. Kickseistä. Sitä pitäisikin varmaan kokeilla sitten seuraavaksi. :)

  Myös L'Occitanen Shea -käsivoide on tosi hyvää, kermaista ja kosteuttavaa. Sopii ainakin minun kuiville käsilleni erityisesti talvisin. Myös se on menestynyt In Style -leden vuosittaisella listalla tosi hyvin, ja voitti parhaan käsivoiteen tittelin taas tänäkin vuonna. :)

  L'Occitane Shean tuoksu on tosiaan aika yrttinen ja välimerellinen, mutta siihen tottuu kyllä. Ja niin kuin hyvä ystäväni sanoo, jalkavoiteen tuoksulla ei ole onneksi edes niin paljon merkitystä, kun se on yleensä niin kaukana nenästä. :)

  VastaaPoista
 3. Aluksi en osannut oikein päättää, onko tuoksu hyvä vai kamala, mutta kun palasin nuuskuttamaan sitä aina vaan uudelleen, totesin, ettei se voi kamala ainakaan olla :D. Jokin siinä kiehtoo ja olen pyyhkäissyt voidetta toisinaan kynsinauhoillekin. Siitä yltää nenään saakka :D heh.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon. Tämä haaste on vihdoinkin ohi:). Mielestäni se on ollut mielenkiintoinen. Tekemäsi lakkaukset ovat olleet sellaisia, että niitä pystyy itsekin kotona kokeilemaan olematta kynsitaitaja. :)

  Arvasin myös, että viimeinen haaste tulee olemaan liukuvärjäys:). Jotenkin se jäi mieleen ja vaikutti siltä, että pidit siitä itsekin. Nyt taas uudet haasteet kehiin;).

  VastaaPoista
 5. Sannu: Se on ihme kuinka L'Occitanen jalkavoiteen tuoksuun tottuu, vaikka aluksi saattaisi pitää sitä epämiellyttävänäkin. Nyt olen itse oppinut yhdistämään sen ihanaan jalkojen rasvaushetkeen, joten jopa pidän vähän siitä. :)

  Sen sijaan Body Shopin hamppukäsivoiteen tuoksu on jotakin ihan kamalaa. Myös se on tehokas käsivoide, mutta se haju - hyi että! :)

  Olin muuten oikealla osteopaatilla jalkahoidossa muutama viikko sitten ja hän kehoitti rasvaamaan jalkoja ihan päivittäin. Olen rasvannut L'Occitaanella muutaman kerran viikossa ja luullut että se riittää, mutta suositus on yllättäen joka päivä. Just so you know, kun odotat ihanasti vauvaa ja kaikkea. :)


  TQ: Kiitos paljon ihanista onnitteluista! Aikamoiselta urakalta haaste ajoittain tuntui, joten tosi kiva kuulla että se on kiinnostanut. Mutta olen iloinen, että olin sitkeä ja sain sen loppuun, hyvä juttu! :)

  En ole todellakaan itse mikään mestari kynsikoristeluissa, joten tosi kiva jos minun yksinkertaisista koristeluistani sai ideoita. Toivoinkin, että ehkä se voisi olla avuksi ainakin samanlaisille aloittelijoille kuin minä ja rohkaista kokeilemaan erilaisia kynsikoristeluja itsekin. Ainakin sitä liukuvärjäystä suosittelen! :)

  Ihana kun arvasit että liukuvärjäys tulee olemaan suosikkikohtani haasteessa. Hyvänä kakkosena olivat kyllä suloiset polka dotsit, molemmat ovat tosi ihania ja helppoja koristelutyylejä! :)

  VastaaPoista
 6. Joo, liukuvärjäys ja polka dotsit olivat minunkin suosikkejani. Polka dotseja varten pitäisi etsiä virkkuukoukku, jotta vihdoinkin pääsisin kokeilemaan niitä itselläni. Liukuvärjäystä ajattelin myös kokeilla ajan kanssa, ettei tule turhaan sotkettua kiireessä.

  Tosiaan nämä haasteen tuotokset olivat sellaisia, joista aloittelijoidenkin on helppo aloittaa ja se on vain hyvä. Monta hyvää vinkkiä ihan kynsilakoistakin sain tämän haasteen myötä, joten kiitokset siitä:).

  VastaaPoista
 7. TQ: Ihana, että ne suosikit ovat välittyneet sinne asti! Kivoja ja näyttävännäköisiä koristeluita, jotka on kuitenkin tosi helppo toteuttaa itse. :)

  Minullakin on ollut polka dotseissa apuna virkkukoukku, vaikka varmaan sellainen oikea dotting tool olisi vielä parempi. En vain sellaista omista enkä ole saanut aikaiseksi mistään ebaystakaan tilata, joten tilalle keksin virkkuukoukun. Varmaan myös kuulakärkikynän päällä voisi tehdä dotseja, mutta virkkuukoukku oli ainakin tosi hyvä dotting toolin korvike. :)

  Liukuvärjäys on oikeasti tosi nopea ja helppo. Alkuun kannattaa vain valita mahdollisimman lähellä olevat värit niin liutus on helpompaa. Ja hyvä neuvo oli myöskin laittaa kynsilakkaa ensin johonkin alustalle ja töpötellä sientä siinä. Jos kynsilakkaa laittaa suoraan sienelle tulee helposti liian paksua jälkeä. Nimim. kokemusta on. :)

  Seuraavaksi haluaisin kokeilla sellaista liukuvärjäystä, jossa laitetaan useampia kynsilakkoja rinnakkain samaan aikaan sienelle ja töpötellään siitä. Näyttää mielestäni kivalta! :)

  Et usko miten paljon lämmittää mieltä kuulla, että tästä haastehommastani oli jotakin apua myös sinulle. Ehkä joskus on hyväkin että joku aloittelijakin kokeilee näitä koristelujuttuja, vaikka kynsiblogeissa onkin aina niin upeita taideteoksia. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)