tiistai 10. heinäkuuta 2012

Viikko ilman silmämeikkiä; tiistai

Viikko ilman silmämeikkiä: 

maanantai


Päivä 2, tiistai:


Vastustan aamulla kiusausta tehdä silmämeikki asuuni sopivalla vaaleansinisellä luomivärillä.

Sen sijaan päätän panostaa ihoon, jotta en näyttäisi yhtä väsyneeltä kuin eilen.


Valitsen L'Orealin valoa heijastavan Lumi Magique Pure Light Primer -meikinpohjustajan, jota sekoitan L'Oreal Lumi Magique -meikkivoiteeseen. Meikkivoide on aavistuksen liian paksua omalle suhteellisen hyväkuntoiselle iholleni, mutta tällä L'Orealin meikkitaiteilijan Suvi Tiilikaisen vinkillä saan siitä ohuempaa. Laitan meikkivoidetta myös silmäluomille, jotta nekin olisivat tasaväriset.

Käytän taas runsaasti aurinkopuuteria ja Bobbi Brownin pinkkiä Pale Pink -poskipunaa, jotta saisin väriä kasvoille.

Minulle jää muutama minuutti ylimääräistä aikaa aamulla ennen joogaan lähtöä, joten päätän meikata kulmakarvoja aivan aavistuksen IsaDoran värillisellä kulmageelillä.

Näytän mielestäni yllättäen todella hehkeältä ja luonnonkauniilta. En tiedä johtuuko se L'Orealin meikkivoiteesta, ehkä.

Joogan jälkeen olen henkisesti niin yläilmoissa, että en välitä töissäkään meikittömyydestäni.

Olen valinnut päivän asuksi Benettonin vaaleansinisen neuleen ja yhden lempparihuulipunistani, IsaDora Jelly Kiss Pink Parfaitin, jota käytän muutenkin yleensä pastellisten värien kanssa. Pink Parfait on kirkas vaaleanpunainen, mutta hyvin kevyt koostumukseltaan, lähes jo kuin huulikiilto, joten koko lookini on aika luonnollinen. Olen mielestäni luonnonkauniin ja jotenkin viattoman näköinen.

Joogan jälkeisiin kevyisiin tunnelmiin luonnollinen ulkonäköni tuntui sopivan hyvin. Alan ajatella, että joidenkin asujen kanssa pelkkä kirkas huulipuna hehkuvan ihon kanssa ilman silmämeikkiä voisikin olla paras vaihtoehto. Ehkä sitä voisi joinakin päivinä käyttää haasteen päättymisen jälkeenkin...

4 kommenttia:

 1. Hyvähyvä, rohkeasti vain eteenpäin! :)
  Ja rohkeasti vain jatkat projektin jälkeen silloin tällöin ilman silmämeikkiä ihmisten ilmoilla oman fiiliksen mukaan, se tekee kummasti hyvää niin silmille kuin itsetunnollekin. :) Oman tyylin ja persoonan mukaan vain, siitähän meikkaamisesta on myös kyse. ;D
  Illalla on myös paljon mukavampi putsata nassua kun ei tarvitse hinkata luomivärejä ja rajauksia pois silmiltä, puhumattakaan siitä vedenkestävästä ripsiväristä. :)

  VastaaPoista
 2. Inna: Ihana sua, kiitos kovasti kannustuksesta! :) Eilinen meni hyvin, mutta tämän päivän postauksessa näkee, kuinka tässä kävikään. Mutta huomenna on taas uusi päivä. :)

  Mutta siinä olet kyllä oikeassa, että silmämeikittömyys tekee varmasti hyvää silmille. Meikkipohjaa voi sentään puolustella sillä, että se suojaa ihoa myös ilmansaasteilta ja muilta epäpuhtauksilta, mutta ripsiväri ym. sörsselit ovat aina varmasti huonoksi silmille. :)

  Tässä kevyemmässä meikissäkin täytyy vain kärsivällisesti yrittää löytää oman tyylinsä. Pikkuhiljaa tähän tottuu, mutta vähän hankalaa on, kun on tottunut tekemään meikkinsä aina tietyllä tavalla. Mutta harjoitus tekee mestarin ja kokeilemalla oppii. Kivaa kun meikkauksen sarallakin löytyy aina uusia tyylejä kokeiltavaksi. :)

  Ja meikinpuhdistus illalla on kyllä helpotus. Niin ihanaa kun ei tarvitse hinkkailla silmiä illlalla, suoranaista lomaa! :)

  VastaaPoista
 3. Mä oon ollu melkein koko loman (2 vk) ilman silmämeikkiä ja muutakaan meikkiä :D
  Mutta miks kommentoin juuri tähän postaukseen nyt, niin mun huulipuna kovertuu samalla lailla (jopa vielä pahemmin) ja sehän tarkoittaa tätä:
  http://www.ksml.fi/erikoissivut/ihana-elama/huulipuna-paljastaa/818202

  VastaaPoista
 4. Hannele: Hyvä, hyvä! Varmasti tekee iholle ja silmille hyvää saada vähän levätä meikkaamiselta. Pyrin itsekin tekemään juuri viikonloppuisin ja lomalla niin, että meikkailen mahdollisimman vähän. Kaupungille ja töihin vaan laitan mielelläni silmämeikinkin, mutta muuten pärjäilen vain meikkipohjalla ja ehkä huulipunalla tai huulikiillolla. Ja joinakin päivinä lomalla täysin au naturel. :)

  Hauskaa että sinäkin kiinnitit huomiota tuohon huulipunan kulumiseen. Sain myös toiseen postaukseen kommentin sitä koskien. :) Itse en ole huomannut asiaa ollenkaan. :) Mutta ihan mielettömän hauska tuo linkki, kiitos! Olemme siis itsevarmoja ja tunnollisia, ei huono... :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)